Kajaanin Hokki 2017–2018

  • 237 094
  • 937

Knap

Jäsen
Tuskin siellä ajatukset on ristiin mennyt, vaan juurikin niiin että Peliitat ei ole saaneet sitä mitä hakivat pelaajasta. Tämän takia Locansille ei tarjottu Iisalmessakaan jatkosopimusta. Tosiaan joku kirjoitti tuolla ylempänä että Locans on Slaavilainen neppailija ja surffailija, tämän kyllä allekirjoitan täysin. Halutessaan ja nälkäisenä olisi heittämällä mestis-ukko, mutta kun tuota halua ei ole vaihdosta toiseen niin hakee nostetta Kajaanista. Kaverilla ois raamit pelata kovempaakin, mutta ei montakaan taklausta tule kauden aikana vetämään. Jokatapauksessa hieno kaappaus Hokilta, tulee olemaan isopalanen teidän joukkuetta. Jos niitä pelihaluja vaan löytyy vaihdosta toiseen niin takuuvarmasti on koko sarjan top5 pistepörssissä.
Tähän vielä lisäisin sen että kaveri on sanalla sanoen mielialapelaaja. Jos menettää kiekon vastustajan hyvästä takakarvauksesta vaikka, niin ei osaa hillitä itseään vaan tulee vähän huidottua kaverin suuntaan ja sitten boxiin istumaan.

Asia mistä kaverin tunnistaa aina kun on jäällä, on sen lustelutyyli. Se on aivan helvetin ylimielinen, suorana luistelee mutts kyllä se aika nopea on silti.

Offensiivisesti loistava pelaaja kuitenkin, ja omaa varmasti SSn parhaat kädet ja kikkailutaidot.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Perhelippu on tervetullut juttu. Tosin koskee koko kaudella vain kuutta ottelua koska on rajattu sunnuntain kotiotteluihin. Kaksipiikkuinen juttu, jotenkin uskoisin että tuo olisi kannattanut laittaa koskemaan kaikkia kotipelejä. Jos joku tulee halliin sunnuntaina perhelipun takia, on epätodennäköistä että tulee muina päivinä kun liput ovat kalliimmat. Ja hallissa kyllä tilaa on varmasti muinakin iltoina kun sunnuntaina. Mutta toki positiivisempaa näin kuin ei ollenkaan.

Oheishuvituksia on hankala järjestää kun käytävä on niin kapea että jo pelkkä liikkuminen siellä on hankalaa silloin kun hallissa on katsojia 700 tai enemmän. Tilaa ei yksinkertaisesti ole. Aikoinaan K-Laserin otteluissa hallin käytävällä haastateltiin erätauolla vemppaosaston pelaajia jotka eivät olleet kokoonpanossa mukana. Tämänkaltaista juttua mahtuisi kyllä tekemään mainiosti. Ja se voisi tehdä pelaajia tutummaksi suurelle osalle yleisöstä. Perusmallin hommaa eli taitoluistelijoita erätauolla jne on ollut pitkään. Toki se on taitoluistelijoille tilaisuus luistella yleisön edessä ja sinällään "ihan kiva" juttu mutta jotain muutakin voisi keksiä vaihteeksi. Vaikka sille toiselle erätauolle jos ensimmäinen annetaan taitoluistelijoille harjoitusareenaksi.

Pikkujunnuja kannattaisi oikeasti käyttää jäällä ja yleisön edessä useammin. Joko ennen peliä saattamassa joukkuetta jäälle tai erätauolla ottamaan jotain rankkarikisaa tms. Se on pienille junnuille kivaa ja jännää ja saattaisi tuoda katsomoon ukkeja ja mummeja jne sukulaisia katsomaan sitä omaa pikku kiekkoilijaa. Eikä niitä sukulaisia ole pakko päästää ilmaiseksi katsomoon, lipun hinnan voi hyvin ottaa, vaikka viitosen erikoislippu tms. Tämä olisi hyvä toteuttaa vaikka juuri sunnuntain tai lauantain otteluissa kun ihmiset ovat enemmän vapaalla ja pääsevät katsomaan.

Muutenkin junnut ovat aivan liian vähän esillä Edustuksen toiminnassa. Tämä ongelma on ollut aina. Miksei vaikka voisi joku joukkue esittäytyä erätuolla vaikka joka kotipelissä? Alkaen pienimmistä ja siirtyen isompia kohti. Ei välttämättä tarvitse varusteita hinata niskaan vaan käydä jäällä vaikka normaaleissa vaatteissa ja pelipaidassa joukkue kerrallaan. Selostaja kertoo ketä joukkueeseen kuuluu jne samalla. Näillä tehdään sitä "meidän Hokkia".
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Sarja-avauksessa keskikastiin povattu Aik/Laser voitti Hokin varsin selvästi 4-1. Viiden minuutin YV:n aikanakaan ei ole Hokki onnistunut. Tästä pelistä kyllä odotin vierasvoittoa varsinkin latvian poikien soppareiden julkistamisen jälkeen. Mutta mutta. Kävi toisin. Huomenna on sitten kotona sarjan ylivoimainen ennakkosuosikki vastassa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kotiavaus oli sitten aivan toisenlainen peli kuin sarja-avaus vieraissa. Tältä illalta ei paljoa uskaltanut etukäteen odottaa, mutta Hokki näytti että hyvänä iltana kaatuu mikä joukkue vaan tässä sarjassa. Ensimmäiset kaksi erää Hokin lievässä hallinnassa ja jos tuomarilinja ei olisi ollut varsin vieraskorea, olisi kotijoukkueen ylivoimaa nähty muutaman kerran useamminkin. Kolmannessa sitten kevyt jäähy Hokille ja vieraille kavennusmaali. Loppupeli oli enemmän tai vähemmän puolustustaistelua mutta tänään se riitti.

Kahden ensimmäisen erän Hokki oli todella hyvä. Paitsi toki viimeistelytehokkuus ja tuuri hieman sakkasivat, sen verran monesti maali oli senteistä kiinni. Komea esitys ja ennenkaikkea kotona. Jospa houkuttelisi yleisöä seuraavaan kotipeliin kun voitto tuli sarjan suursuosikista kotiavauksessa.

F-junnujen rankkarikisakin nähtiin kuten tuossa tovi sitten toivoin ja siellähän oli ihan showmieskin laukojien joukossa.

Tänään olisin sanonut yleisömäärän suuremmaksi kuin ilmoitettu 476 silmäparia? Näytti äkkiseltään aika samalta määrältä kuin se Mestis-ajan perus 786 katsojaa.
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
En kovin montaa Suomi-sarjan peliä ole nähnyt, mutta tyypilliseen Mestis-otteluun verrattuna maalipaikkoja tuli huomattavasti enemmän molemmille joukkueille. Ihan viihdyttävää siis, vaikka kyllähän tuossa pelaajien tasoero (Suomi-sarjan ja Mestiksen välillä) on selkeästi nähtävissä. Kaikesta huolimatta, hieno voitto Hokille. Hokki pelasi eilen vähän aiemmin kuin JHT, mutta eiköhän kalajokiset olleet suurinpiirtein yhtä väsyneitä.
Onko tiedossa, mikä on Hokin budjetoitu keskimääräinen yleisömäärä?
 
Eka kerta hallissa ja oli tosiaan viihdyttävä tapahtuma. Tässä plussia ja miinuksia.

+ KINNUNEN. Jumalauta mikä mies, torjui kaiken mahdollisen ja mahdottomankin. Ei pitäisi olla Hokilla mv ongelmaa.
+ 2 ekaa erää. Hokki oli hyvä, maalipaikkoja tosin oli paljon enempäänkin.
+ Gapa. Näyttäisi olevan pelimies.
+ Liulcuk. Täyttää oman paikkansa hyvin.
+ Ramirez. Ei oikein ollut mitään odotuksia, joihin nähden tampereen mies pelasi ihan hyvin.
+ Junnuketju. Niskasen ketju (+Kyllönen) yms pelasivat kyllä hyvin. Positiivista että omista junnuista nousee näitä pelimiehiä, 2 - 0 maali kruununa.
+ F-junnujen rankkarikisa. Hyvää erätauko ohjelmaa. Tosin pieni miinus kun vasta ajetulla jäällä kiekko ei liiku mihinkään, voisiko ensi kerralla jään ajaa ensiksi keskeltä ja sitten laidoilta??
+ DJ+kuuluttaja
+ Yleisömäärään nähden hyvä tunnelma hallissa, tuskin on potkupallopeleissä näin äänekästä yleisöä?

+/- Locans. Taidollisesti kyllä on kova pelimies suomi-sarjaan mutta taisi tänään jalka painaa aika lailla. Tulee olemaan vielä paljon iloa jos vaan Niiranen saa valjastettua oikealla tavalla.
+/- Saarenpää. Olisiko myös jalka painanut? Eiköhän pussikin ala heilua kun vain pääsee vauhtiin.
+/- Klemetit. Harkkapelien perusteella (tehot) olisin odottanut enemmän, vähän meni turhan näppäriksi. Niirasen kanssa puhuttelu niin alkaa reppu heilua.
+/- Heikkinen. Siinä ja siinä kumpaan kategoriaan kuuluu, kiekollisessa pelissä vähän huonoja ratkaisuja eikä jalkakaan enää ole takavuosien tasolla. Kokemus ja rauhallinen olemus lienevät kuitenkin tuohon joukkueeseen tärkeitä juttuja, ehkä pienempi kuorma loppukaudesta olisi hyvästä?

- Manninen. Aika vaikea peli oli. Yksi harhasyöttö meinasi maksaa maalin. Toivottavasti parantaa.
- 3 erä. Iskikö väsy vai alkoiko JHT pelaamaan paremmin. Mene ja tiedä, mutta vaikeaa oli ja onneksi pisteet jäi kotiin.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hyviä kommentteja pelaajista ja melkolailla samaa mieltä. Heikkisen kohdalla lisäisin sellaisen maininnan että kiekottomassa pelaamisessa näkyi se kokemus. Kiekollisen vastustajan Pysäyttäminen sääntöjen puitteissa ja tilanteessa kiekon saaminen omalle joukkueelle onnistui mainiosti. Siinä hyvää mallia nuoremmille miten kokenut pakki pelaa.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ei tuossa eilisessä pelissä kukaan jalkoihin jäänyt, päinvastoin virkeää luistelua kaksi erää ja kolmas tapettiin jäähyjä, joka siirsi hallinnan JHT:lle. Positiivista, että suomisarjan kärkeä vastaan peli noinkin ehjää, vaikkei joukkue ole edes valmis ja yhteiset viisikkoharjoitteet jääneet vähemmälle kuin muilla joukkueilla.

Kinnunen on ollut loistava, varmaa koppaamista ja nopeaa liikkumista eikä pelaa itseään pois tilanteista. Junnutkin näkyy pärjäävän hyvin / loistavasti suomisarjan vauhdissa. Locanssissa on potentiaalia ja näkisin ketjut hieman eritavalla kuin eilen. Rikkoisin ulkomaalaisten ketjun, niin tiettyä osaamista tulisi muihinkin ketjuihin. Loistava tämä suomisarja taas saadaan arki harjoitella ennen seuraavia pelejä.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Mahtava uutinen!! Jaakko Heiskanen vahvistamaan Hokin keskikaistaa – Lari Kukkohoville 2-vuotinen sopimus – Kajaanin Hokki Eiköhän siinä ole joukkue kärkisentteri... luulisi kelpaavan!

Ihan hyvä sentteri suomisarjaan, kokemusta mestiksestä ja suomisarjasta sekä valmennukselle tuttu pelaaja, niin hyvä värväys Hokkipaitaan. Nyt ehkä muut sentterit itselleen ominaisimmissa rooleissa kun Heiskanen hoitaa ykkössentterin roolin. Hokin suomisarja joukkueessa ihan kohtuudella mestiskokemusta ja paljon potentiaalisia hyökkääjiä eli mielenkiintoinen kausi tulossa. Pyry on lauantaina hyvä mittari, samalaista peliä kuin JHT:ta vastaan niin laitetaan ainakin Nokialaiset koville.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Positiivinen soppari. Niin niitä vaan pikkuhiljaa alkaa tulemaan niinkuin tovi sitten ounasteltiin.
 

CAPSmaN

Jäsen
Suosikkijoukkue
caps, Kajaanin HOKKI
Ja sieltä 3-2 häviö surkealla esityksellä Pyryä vastaan.. Mielestäni Gapaa toiseen ketjuun sillä vaikea on saada mitään aikaan, kun ketjussa kaksi muuta hyökkääjää surffaavat kentällä. Saarenpää oli jälleen suuri pettymys ja ei näytä pärjäävän ss-tasolla. Ja lopuksi milläköhän arpalipulla Locans on saanut sopimuksen Hokkiin. Locans on ollut todella surkea pelaaja kahdessa kotipelissä ja jos olisi minusta kiinni niin olisin jo potkinut herran takaisin Latviaan.
P.S. Klementin veljille kunnon YV-aikaa ja muutenkin lisää peliaikaa, sillä he dominoivat joka vaihdossa.
 

juhahujanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko
Ja lopuksi milläköhän arpalipulla Locans on saanut sopimuksen Hokkiin. Locans on ollut todella surkea pelaaja kahdessa kotipelissä ja jos olisi minusta kiinni niin olisin jo potkinut herran takaisin Latviaan.
Ja näin viime kaudella miehen otteita Mestiksessä seuranneena: Olipa iso yllätys!
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Muutama kommentti täältäkin tiettyihin pelaajiin. Gapa menee hukkaan Latvian Laiskojen kanssa. Locans ei ota yhtä ainoo potkua kiekkoa tavoitellakseen jos se ei ihan suoraan lapaan tule. Ja kiekon menetettyään selkä suoraksi ja liukumaan. Ehdottomasti vilttikomennus. Täysin turhake tällä hetkellä. Vaikka maalin on kerran tehnytkin niin eihän tuollaisella pelaajalla ole mitään virkaa. Tiedä vaikka se pienempi maanmies virkistyisi jos surffarikaveri saisi katsella poppariosastolla jonkin aikaa.

Heiskanen on kiekkonäppärä hyrrä mutta tuli kyllä monta heikkoa ratkaisua tänään. Tyhmiä syöttöjä ja huonoja ratkaisuja. Yritystä sentään on joten eiköhän se tästä kun pääsee porukkaan sisälle.

Saarenpää on aika yössä tällä hetkellä. Ei onnistu oikein mikään. Liekö vaivaa päällä?

Olkinuora käy kevyeksi miesten peleissä tällä hetkellä. Mutta ehkä se siitä vielä lähtee.

Ramirez on hyvä. Saisi vaan enemmän nousta jalalla kun paikka on ja jalkoja löytyy. Mielellään näkisin kentällä myös ylivoimalla.

Klemetit olivat illan paras koostumus. Ja ehdottomasti yv-aikaa näille. Vaikka gapa neljänneksi hyökkääjäksi siihen ja ramirez pakiksi.

Kinnunen on kyllä maalilla todella hyvä.

Ja minun silmääni Hokki pelasi kaksi erää hyvin. Kolmannessa loppui liike ja työnteko lähes koko joukkueelta. Harjoitellaankohan nyt niin kovaa että jaksetaan pelata kaksi erää?
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Joo samaa peliä ollaan palstaveljien kanssa katsottu. Ketjuja voisi muokata. Ulkomaalaisketjun pelaajat muihin ketjuihin ja vaikka Gapa ykköskenttään. No huomenna on päivä uus ja aikalailla samoilla ketjuilla varmaan mennään. Vastustajakin pitäisi olla eri kaliberia kuin tänään. Ennakoissa kaksi kovinta eli JHT ja Pyry kohdattu eikä kumpikaan ollut niin kova ettei olisi voitettavissa. Itse asiassa Hokki hallinnut molempia pelejä pois lukien JHT pelin kolmas erä. Ei pelin tässä vaiheessa kautta tulekkaan näyttää valmiilta, mutta ketjuja ei pitäisi lukita, jos peli ei toimi.
 
Arpalippu Locans ja aika yössä Saarenpää sitten ratkoivat tänään matsin.

Vaikea pelistä sanoa kun muik ei fanseatilla hellinyt, mutta vierasvoitto tässä sarjassa on aina kova juttu.

Viikko taas aikaa hioa peliä kuntoon niin eiköhän tuosta hyvä tule, Locansia ja Vitolinsia myöden.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Saarenpäälle hieno juttu että sai onnistumisia. Liekö ketjujen sekoitus rakentanut paremmin sopivan ketjun ja homma alkanut natsaamaan.

Samalla piristyi Gapakin ( 1+1 ) tänään, joten erittäin onnistunut muutos.

Locansin kohdalla maali tietysti hieno juttu. Peliä näkemättä en silti vielä ylistäisi kovin paljoa. Teki maalin aiemminkin ja oli silti löysä ja seuraavassa pelissä vielä löysempi. Toki toivotaan että alkaisi oikeasti pelaamaan.

Kokonaisuutena ihan kohtuudella alkanut kausi. Tänään voitto oli aika lailla "pakollinen" kun vastassa oli sarjan pahnanpohjimmaiseksi rankattu joukkue. Hokki sarjassa sijalla 10 eli alemmassa puoliskossa, mutta vastassa on ollut pari ennakkosuosikkia joita vastaan suoriuduttu hyvin. Ja nopeasti kasattu joukkue vasta opettelee pelaamaan yhdessä.

Veikkaan että seuraavat 4 peliä tuottavat vähintään 9 pistettä ja sijoitus sarjassa alkaa kohenemaan askel askeleelta.
 
Viimeksi muokattu:

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hyvä muutos laittaa Gapa pelaamaan Saarenpään ja Heiskasen kanssa. Tänään kyseisen ketjun peli toimi hyvin. Tämän ketjun voi nyt ainakin hetkeksi lukita. Kakkoseksi laittaisin itse muotoon Locans Huovinen Litolins, jolloin hyvän liikkeen omaava Huovinen pelaa keskellä ja varmistelee latvian poikien peliä. Litolins ei keskikaistalla ollut kummoinen, laidassa voisi saada enemmän irti. Kolmonen sitten Klemetit ja Leppänen. Nelonen Olkinuora Niskanen ja toiseen laitaan rotaatiopelaaja akselilta Räisänen, Koskinen tai Kauppinen. Tai Korhonen hakemaan pelituntumaa loukkaantumisen jälkeen.

Taas viikko aikaa treenata ennen etelän turneeta, aiheita voisi olla ylivoimapeli ja hyökkäyksiin lähdöt ja ennenkaikkea ajoitukset. Tänään oli jo "pakkovoiton" pakko muik:ista, uskoisin että viikko viikolta peli alkaa kulkemaan paremmin ja pikkuhiljaa alkaa voittoputkiakin tulla.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ei tuo hyökkäyspeli ollut ainakaan vihreitä miehiä vastaan auennut. Itse vaihtaisin Huovisen pelaamaan Locansin ja Olkinuoran kanssa ja Litolinsin Klemettien. Tämä tasapainoittaisi ketjuja ja toisi Huovisen liikkeen Locansin ja Olkinuoran avuksi. Litolins sitten saisi Klemttien kiekollisesta osaamisesta hyötyä omaan peliinsä. Huomenna Haukat ja kaikki pois lukien kolme pistettä selkeällä pelillä on pettymys.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kyllä tästä illasta euroviisupisteet ja vielä maalitkin oli jäätävä pettymys. Varsinkin kun peliesityskin oli sellaista paskaa että oksat pois. Toki seuraamista hankaloitti aivan jatkuvalla syötöllä pätkivä forssan jäähallin modeemi, mutta sen mitä seuraamaan pystyi niin Hokki oli surkea.

Pakit menivät kiekkoihin laiskasti josta seurasi se että kaveri meni ohi ja otti sen kiekon. Tämä tapahtui silmiinpistävän monesti. Pienellä yrityksellä olisi ehtinyt hyvin itse ensin ja tilanne ollut aivan toinen. Hyökkäyspään pelaaminen oli niin sekavaa ettei siitä oikein osaa sanoa mitään.

Täydellisen eri joukkue kuin kotipeleissä.
 

Laus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, FPS
Lähetys on pätkinyt nyt pari matsia, Cup peli vantaata vastaan näkyi vielä hyvin. Yhteys on kunnossa kun on valokuitu 100/100 ja antaa hyvin nopeutta. Jossain fanseatin purkissa tai palvelimessa vika. Pitää selvittää fanseatilta. Viitala oli tänään Palloseuran maalilla hyvä ja huono tsäkä oli kaikki käytetty jo Hunters pelissä (silloin kaikki pomput Palloseuraa vastaan mm oma maali) joten tuloksena kauden ensimmäinen nollapeli.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Toki kausi on vielä alussa, mutta ihmetellä täytyy "mestistason" hyökkääjien tehottomuutta, kymmenen tehtyä maalia viidessä ottelussa on koko sarjan toiseksi vähiten, ainoastaan VG-62 on tehnyt vähemmän eli 7. Jotain pitäisi alkaa tapahtua pikkuhiljaa, että palattaisiin voittojen tielle?
JHT hävisi tänään kotonaan Riemulle 5-7, Kajajoella taitaa olla sitten puolustus ongelmia?
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Toki kausi on vielä alussa, mutta ihmetellä täytyy "mestistason" hyökkääjien tehottomuutta, kymmenen tehtyä maalia viidessä ottelussa on koko sarjan toiseksi vähiten, ainoastaan VG-62 on tehnyt vähemmän eli 7. Jotain pitäisi alkaa tapahtua pikkuhiljaa, että palattaisiin voittojen tielle?
JHT hävisi tänään kotonaan Riemulle 5-7, Kajajoella taitaa olla sitten puolustus ongelmia?
Kausi on alussa ja vähän aikaa on harjoiteltu vasta joukkueena. Mutta kotipeleissä peli kulkee niin täydellisen erinäköisenä että ei se voi selittää tätä rämpimistä. Kotipeleissä on ollut vastassa kuitenkin sarjan pari kovinta joukkuetta. Vaikkei niitäkään vastaan nyt hullunlailla maaleja tehty niin peli oli sentään sen näköistä että siinä oli järkeä, yritystä ja toivoa pärjäämisestä. Tämäniltaisesta pelistä nuo kaikki kolme puuttuivat ihan kokonaan.

Toki se pelin hyvännäköisyyskään ei auta jos ei maaleja tule vastustajaa enempää, tähän on törmännyt JHT:kin tällä kaudella. Mutta antaa se sentään toivoa siitä että se ketsuppipullo aukeaa vielä. Muikia vastaan iski suonenveto ja tuli sen verran maaleja kuin tässä sarjassa pitäisi tulla keskimäärin jos meinaa pelejä voittaa. Muissa peleissä on ollut sitten aika paljon hiljaisempaa. Nyt pitäisi näiden profiilipelaajien oikeasti alkaa heräämään, ei se Muik tule kovin montaa kertaa vastaan kauden aikana. Pitäisi saada maaleja muidenkin vastustajien verkkoihin.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Tänään paluu voittokantaan. Harhasyöttöjä ja vastujajan jalkoihin/mailaan/johonkin laukomisia ja heittoja on hurja määrä. Ja kiekkojumalat olivat kainuun poikien puolella monin tavoin illan aikana, näitä juttuja heittelin tuonne otteluseurantaketjuun, en jaksa enää uudestaan kirjoitella tähän. Ilman näitä peli olisi voinut mennä paljon vaikeammaksi. Mutta kuitenkin Hokki oli tänään kahdesta joukkueesta sen neljän maalin verran parempi.

Huonoa:

- syötöt jäävät jatkuvasti vastustajan haltuun
- viisikkopuolustus tuuliajolla aika usein
- ylivoima ( ei maalia muualle kuin omaan päähän )

Hyvää:

- tuuria isosti
- hienoja suorituksia tehtyjen maalien muodossa
- kinnuselta useampi komea pelastus
- tulosyksikön herääminen peliin

Eilen kaipasin profiilipelaajien heräämistä ja tänään sitä kyllä tapahtui:

Gapa 1+3
Heiskanen 1+3
Korhonen 3+0
Saarenpää 2+1
Heikki Klemetti 0+3

Noihin lukuihin pitää olla tyytyväinen. Kuin toki siihenkin että tuli 3 pistettä ja sijoitus sarjataulukossa nousi 3 pykälää. Ykkös ja kakkosketjun peli oli tehokasta. Nämä ketjut ovat ne syömähampaat selvästi tällä hetkellä, sen verran selvä ero oli kahteen muuhun. Nämä ketjut pitää lukita ja saada pitämään virettä päällä.

Kolmosketju eli Latvian pojat ja Räisänen värkkäsi yhden maalin. Vähän sellainen kaksijakoinen kuva jäi tästä ketjusta. Piti kiekkoa kohtuudella ja hieroi tilanteita muutamia mutta ratkaisut olivat sitten varsinkin Locansilla aika heikkoja. Näytti itseäänkin turhauttavan kolmannen erän lopussa kun ei uppoa millään. Saa nähdä pelaako tämä kaveri koko kautta täällä.

Leppästä ja Olkinuoraa ei kauden alusta uskonut löytävänsä nelosketjusta mutta tällä hetkellä tilanne on tämä. Olkinuora on hävinnyt täydellisesti näkyvistä. On ihan varjojen mailla pelaamisessaan. Eikä kyllä Leppästäkään kovin usein kentällä huomannut.

Puolustuksesta jäi päällimäisenä mieleen tänään se että hyvin usein toinen pakki oli aivan jossain muualla kuin siellä missä pitäisi ja Haukat sai ylivoimahyökkäyksiä aivan liian monta. Onneksi viimeistely niissä oli luokatonta. Toinen asia oli ne harhasyötöt. Niin omassa päässä kiekonsiirroissa kuin avaussyötöissä ja hyökkäysalueellakin pakkien syötöt jäivät jatkuvasti ensimmäiseen mieheen. Yritetään liian ahtaista väleistä laittaa ja/tai syöttö menee minne sattuu tai on todella hidas ja heikko. Tai lähtee sokkona omalla alueella selän taakse. Tässä on iso ongelma johon pitää paneutua. Yksinkertaisia hyviä syöttöjä.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hyvää analyysiä Kumikiekolta. Samansuuntaisia ajatuksia itsellä. Nyt on kaksi kenttää saatu kuntoon, kun Heiskasen ykkönen ja Huovisen kakkonen on alkaneet onnistua. Toki kakkoskentän peliin on vaikuttanut, että siihen saatiin Korhonen mukaan. Litolinsin ja Locanssin kanssa pelanneista Räisänen on ollut paras, hakeutuu paikkoihin ja taistelee kentällä, jolloin latvianmaistrojen pelaaminenkin näyttää paremmalta. Eli kolmonen ja nelonen pitäisi saada kuosiin, että neljällä hyvin pelaavalla kentällä päästään pelaamaan. Mitä noihin voisi viikossa tehdä, Litolins ei pääse oikeuksiinsa sentterinä ja jos latvian pojat halutaan samaan kenttään, niin Leppänen keskelle ja Litolins ja Locans laidoille. Neloseen sitten nuorempi Klemetti, Niskanen ja Olkinuora tai Räisänen. Voisi kaikki päästä oikeuksiinsa. Oli muuten paras peli latvian ukoilta, ehkä se harjoittelu alkaa tehdä tulosta.

Puolustuspelaaminen ihan hirveää, asiattoman paljon vastahyökkäyksiä Haukoille jopa kahdella nollaa vastaan. Jalkanopeutta lisää puolustukseen tai treeniä kevyemmäksi pakeille. Ukko pyyhki laidoilta pakkien ohi koko pelin ajan. Uskon, että jos puolusta vahvistettaisiin, niin se näkyisi parempana hyökkäyspelaamisenakin.

Taas viikko treeniä ja näkyi olevan kahdet treenit pääsääntöisesti päivässä eli ensiviikonloppuna kuusi pistettä peleistä, ettei kärki karkaa liikaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös