Liigapörssi-keskustelua

  • 1 496 893
  • 6 493

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Halvin pelaava maalivahti eli Hovinen toi 37 pistettä, harmi ettei ollut kapteeni. Lähtee silti huomenna. Sais nuo muutkin tehdä jotain..
 
Viimeksi muokattu:

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Ihan mukavasti alkanut. Pisteitä 64+74=138 ja sijoitus 200 paikkeilla. Positiivista että edellä olevissa joukkueissa on runsaasti yhden ottelun ihmeitä ja muita kummajaisia, jotka eivät tule samaa pistetahtia pitämään yllä.

Tänään alkaa viiden peräkkäisen pelipäivän putki!
 

HokiHero

Jäsen
Ensimmäiset kaksi kierrosta toi 89 pistettä joten melko normaali alku tälle kaudelle. Juvonen oli maalivahtina paska haku ja Sport pelin jälkeen tänään jo toinen peli varalla. Onneksi halpaa maalivahtia kaipaavalle Riku Helenius tuli kuin tilauksesta (330k) KalPa pelannee jälleen vähämaalisia pelejä joten tuohon hintaan uskoisin olevan kelpo haku.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Tämähän on alkanut hyvin. Tai alkoi itse asiassa huonosti, mutta nyt paras kenttäni on noussut jo sijalle 88.

Ensimmäiseltä pelikierrokselta kenttäni keräsi pisteitä 47 pistettä ja oli erittäin huonolla sijalla. Taisi olla jossain kymppitonnin paikkeilla. Mutta toinen pelikierros toi pisteitä 80 ja kenttäni nousi jopa melkein 10 000 sijaa ylöspäin! Ja nousi noin sijalle 608.

Nyt tämän päivän eli kolmannella pelikierroksella kenttäni keräsi pisteitä 88 ja nousi taas vähän yli 500 sijaa ylöspäin sijoituksissa ja nyt paras kenttäni löytyy siis sijalta 88.

Parhaan kenttäni muodostaa muistaakseni Dominik Hrachovina, Ilkka Heikkinen ja Teemu Suhonen sekä hyökkääjät Robert Rooba, Hannes Björninen ja Jasper Linsten.

Seuraavat pelikierrokset näyttävät tosin äkkiä katsottuna aika vaikeilta. Taitaa vaihtoja kulua aika paljon...
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämähän on alkanut huonosti. Tänään tein ekat vaihdot kun Tappara-ukot lähti lauluun ja tilalle kahdeksi kierrokseksi Jukureista ukkelit. Oli aika haastava valita sieltä ketään kun tähän mennessä kukaan ei oo tehnyt vielä yhtään tehopistettä, mutta Kuuselan ja Lehtosen tilalle tuli nyt Budish ja Suhonen, rahaa jäi aika homona pankkiin tästä vaihtokaupasta. Samalla piti vaihtaa Larmikin Ilveksen Lehtoseen koska Larmi ei enää neljättä matsia pelaa ja SaiPa on niin vitullisessa syöksykierteessä että sieltä voi tulla helppo nollapeli tilille.

Humaloja nousi jo Kärppien ykköseen, kusipäähomot Jyväskylästä eivät vaan arponeet hänelle yhtään Hirso-syöttöä mutta uskon ja toivon että Humaloja vielä parit tehopisteetkin tuosta pistää tauluun ennen ku on aika Kärppä-ukot vaihtaa pois. Tänpäiväisen jälkeen vaihdan Rynnäksen maalille ja sit otan jonkun hyökkääjän Kärpistä kanssa, ja kun Jukurit on kaksi peräkkäistä matsiaan pelanneet ja toivottavasti nyt ovat vittu edes yhden maalin tehneet niin sitten vaihtuu Jukuri-ukot Tepsin tai Jypin äijiin.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jukureiden Teemu Suhonen oli ehkä maailman huonoin Liigapörssi-valintani ikinä. Kaks peliä, -3 molemmista kasaan. No ei se kyllä ihmeitä maksanutkaan, mutta jenginsä eniten laukovalta pakilta ois odottanu jotain vähän muuta ku tommosta ripulia. Kaikki muutkin valinnat on tosin tällä jaksolla kyllä enempivähempi kusseet joten samapa tuo. Vinkkinä muille, älkää missään nimessä ottako nyt Jypin Mäenpäätä tai Tepsin Lindstedtiä, ne jampat tulee vetää kiikareilla tässä parit seuraavat kierrokset.

Ens jaksolla sit uudestaan.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Minullakin tosiaan oli alkuun kentässä tuo Teemu Suhonen mutta onneksi vaihdoin sen pois. Tilalla oli ensin Matushkin joka oli keskiviikkona hyvä haku ja toi mukavasti pisteitä ja nyt torstaina eli eilen samalla paikalla pelasi Miika Koivisto joka toi yli 20 pistettä kun merkkautti tehot 0+2.

Jos joku ihmettelee miksi sain Suhosen vaihdettua noinkin kalliisiin pakkeihin kuin Matushkin ja Koivisto niin se kai selittynee sillä että ensin vaihdoin Hracovinan Hifk:n Atte Engreniin ja tästä vaihtokaupasta siunaantui ylimääräistä pätäkkää käytettäviksi. Engrenkin sitten osottautui hyväksi valinnaksi keskiviikon pelikierroksella.

Juu, tämä pelijakso on mennyt toistaiseksi varsin mukavasti. Keskiviikkona paras kenttäni nousi jo sijalle 38. ja toiseksi paras kenttänikin kävi jo sijalla 175.

Viime kierroksella eli eilen tosin paras kenttäni tippui 12 sijaa alaspäin kun kaksi pelaajaakin pelasi kentästä silloin vain ja nyt paras kenttäni löytyy tasan sijalta 50.

Kaksi asiaa tässä nyt hieman pelottaa, toinen on se että kuinka käy vaihtojen kun pelit menevät niin kuin menevät? Täytyisi olla käytössä jokin selkeämpi strategia. Pitää kai suunnitella. Ja toinen asia mikä pelottaa on se, että tuleeko jossain välissä notkahdus ja sijoitus valahtaa paljonkin alaspäin. Näinkin on välillä käynyt.

Esimerkiksi viime kevään playoff-jakso alkoi myös kivasti ja olin parhaimmillani viidenkympinkin joukossa mutta lopulta en päässyt edes tonnin parhaimman joukkoon.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
No niin, vaihteeksi napsahti sitten heikompi pelikierros. Kentällisen pistesaldo peräti 0+0=0 ja Liigapörssipisteitä tuli yhteensä 16.

Mitä se Tepsikin nyt jäi nollille? Mielenkiintoinen tuo Ilkka Heikkinenkin.

Yhdellä pelikierroksella taisi muistaakseni tehdä 37 Liigapörssipistettä mutta muuten on ollut hiljaista. Olikohan tuo yksi peli vain "suonenveto" vai aikookohan jossain välissä jatkaa tehoilujaan?

No joka tapauksessa, kylläpä kuulu äsken asunnossani isohko helpotuksen huokaus kun huomasi että huonoista pisteistä huolimatta kentälliseni tuli alaspäin vain 20 sijaa ja löytyy nyt sijalta 70. Isommalta sijoitusromahdukselta siis toistaiseksi vältyttiin.

Ehkä huominen sujuu taas paremmin...
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Mitä se Tepsikin nyt jäi nollille? Mielenkiintoinen tuo Ilkka Heikkinenkin.

Yhdellä pelikierroksella taisi muistaakseni tehdä 37 Liigapörssipistettä mutta muuten on ollut hiljaista. Olikohan tuo yksi peli vain "suonenveto" vai aikookohan jossain välissä jatkaa tehoilujaan?
Ilkka Heikkinen. Tuo Heikkisen Ilkka. Viime kaudellakin aloitti todella tehokkaasti, mutta sitten hyytyi. Mokasin kaksi jaksoa ottamalla Heikkisen joukkueeseeni, kaksi kimpan voittokamppailua ton sankarin takia. Ei enää ikinä. Ei todellakaan hintansa väärti.
 
Ilkka Heikkinen. Tuo Heikkisen Ilkka. Viime kaudellakin aloitti todella tehokkaasti, mutta sitten hyytyi. Mokasin kaksi jaksoa ottamalla Heikkisen joukkueeseeni, kaksi kimpan voittokamppailua ton sankarin takia. Ei enää ikinä. Ei todellakaan hintansa väärti.
Itse yritin tänään venkoilla Heikkistä joukkueeseen. Jäi sitten ottamatta, kun oli niin kallis. Nyt sanon hyvä, huomenna katson kun 3+4.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Heikkinen ja Leimu ovat olleet mulle sellaisia perkeleen troijalaisia, että ovat visusti karanteenissa. Aina 0 + 0, kun haalin nämä heput kentälliseen. Sitten painetaan jotain 40 pinnan suonenvetopelejä ja taas vituttaa. Parempi kun ei koske pitkällä tikullakaan.

Peltola vai Kuusela, kas siinä pulma tällä hetkellä... KK:n hinta tullut niin alas, että nyt voisi olla iskun paikka. Peltola on vähän paremmin aloittanut.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Koko rahalla Hifkiä nyt 5 kierroksen ajaksi, kun pelaavat 4 peliä ja vielä muita yhtä huonoja jääkiekkojoukkueita vastaan kun mitä itse tällä hetkellä ovat, Ässät on ainoo hankaluus, muut pelit on Ilvestä, Jukureita ja SaiPaa vastaan. Ihan vitullisessa syöksykierteessähän edaritkin ovat, Seliniä tähtäillään jo kiikarikivääreillä dinojen aitiosta, jengistä on puolet loukkaantuneena ja turpaan on tullut joka suunnalta. Mutta nyt, nyt se kääntyy! Tänään ensin Ilves rumilla numeroille nurin, ja siitä henki päälle ja muitakin mestisjengejä koteloon, lopulta nousukiidossa kaatuu jopa Ässätkin. Minulle tulee semmonen 400 pistettä plakkariin viideltä kiekalta ja olen taas ihmeen kaupalla voittotaistossa mukana. Joo, näin siinä varmasti tulee käymään!

Thorell-Carlsson-Nykopp
Eronen-Salmela
Engren

Siinä kuusikko mistä suosittelen jälleen kaikkia pysymään visusti erossa. Neljä hyökkääjäksi merkattua veijoa joista 2 ykkösketjusta, jengin kultakypäräpakki ja hyvin pelannut veska. Eli tulossa 0+0 ja ekan erän aikana Bäckström vaihtuu maalille eikä sieltä enää pois lähdekään 4 peliin. Nykopp varmaan loukkaantuu tänään ja Thorell taklaa ittensä pihalle. Seuraavassa pelissä sitten Eronen loukkaantuu ja Salmela on muuten vaan poppareilla, Carlsson kuolee syöpään ja sääntöuudistuksen takia siitä rapsahtaa pelaajalle -100 pistettä Liigapörssissä. Vielä kun oon just Carlssonin valinnu kapteeniksi, saatana.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Ei ole mennyt mitenkään erityisen hyvin, mutta jostain syystä sijoitus pysyy silti jokaisen kierroksen jälkeen 200 ja 300 välissä. Toki jos jokaisessa kuudessa jaksossa sijoittuu noille sijoille, niin voikin lähteä hakemaan Skodan avaimia Järvisen Villeltä. Ja sitä tässä tavoitellaan, tasaisia ja hyviä sijoituksia jokaisesta jaksosta.

Joukkue on lopullisessa muodossaan:

Jasper Lindsten - Patrik Virta - Petrus Palmu
Mikko Lehtonen - Juha Leimu
Dominik Hrachovina

Eli etukäteen paras maalivahti ja tehokkain pakkipari. Hyökkäyksessä kolme TPS:n nuorta jotka pelaavat isoissa rooleissa kärkiketjuissa. Patrik Virralta odotetaan vielä tason nostoa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Patrik Virta vai Juuso Puustinen, muutama kierros sitten mietin kummanko otan. Kumpaankohan päädyin. Toki myös joku kierros sitten otin myös Suomelan. Ennen hommaamista oliko 6pojoo 5 peliin, mulla ollessa 0+0 ja nyt vaihdoin eilen pois. Tietenkin kostaa heti iskemällä 0+2 pelin ollessa yhä kesken. Joku vois sanoa, että ei helevetti.
 

Anselmoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaakonkulma
Viimeinen vaihto (0/11) käytetty. Hiukan pelottaa loukkaantumiset, kun jakso vasta puolessa välissä. Haatajan ja Sandelin lyhyistä loukkaantumisista saanut jo kärsiä tällä jaksolla. Lopullinen joukkue jolla lähdetään pitämään kimpan ykköspaikasta (kokonais sijoitus top 500:ssa) kiinni loppuun asti:

Juuso Puustinen - Charles Bertrand - Ville Vahalahti
Janne Niskala - Sami Rajaniemi - Casimir Jurgens

Kokonais sijoitus top 500:ssa. Jurgens näyttänyt menettäneen jostain syystä ylivoimapaikkansa Rowleylle, vaikka on pelannut mielestäni hyvin pisteidenkin valossa. Näillä kuitenkin mennään!
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Tää on kyllä kanssa semmonen laji jossa ei periksi kannata antaa missään kohtaa. Kolme 60 pinnan kierrosta putkeen ja nyt ollaan taas kimpassa ihan jopa kärkipaikoista taistelemassa. Alkoi kyllä niin päin helkattia että ei mihinkään, mutta päätin sitten välttää nää suosituimmat ostot ja tulosta on tullut. Harmi että tuolta alhaalta nousu vie vaihtoja pirusti joten niitä ei enää ole, katsotaan mihin riittää.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Koko rahalla Hifkiä ei sitten yllättäen onnistunut kovinkaan hyvin, vikalla kiekalla sentään tuli joku 80 pistettä ja sen turvin tyyppien hinnat nousi sen verran että saa nyt sitten loput vaihdot polttaa siihen että on Lukkoa tulvillaan jengi. Nykoppin loukkaantumisen takia täytyi yks paniikkivaihto tehdä jo ennen viime kiekkaa, KalPan Kantolan sai siihen tilalle, muut on sit Lukkoa. Ilomäki-Keränen on kuulemma ollut tehokas tandemi mutta nyt se leikki loppui, pakkeina on Niskala ja Motin ja maalissa Kähkönen. Paperilla ihan hyvät ukot sai jengistä jolla on vielä eniten pelejä jäljellä ja ovat ihan hyvin pelanneet, mutta niin kusisesti on menny tähänkin asti että ei nämäkään varmaan toimi. Ja se huono juttuhan tässä kanssa on että vaikka toimisikin niin kimpassa on aika monessa jengissä paljon Lukko-väkeä muillakin. Yks vaihto jäi vielä jos loukkaantumisia tulee.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
On tämä jakso kyllä sellainen via dolorosa, ettei kovin kauheasti haittaisi vaikka uusi alkaisi jo huomenna. Totta kai Koivistoinen saa viime minuuteilla aivotärähdyksen ja on nyt sivussa, kun viimeinen vaihto tuli käytettyä eilen häneen.

Jakso alkoi vyöryä väärään suuntaan heti ensimmäisestä kierroksesta lähtien, kun pari viime hetken arvonnalla suoritettua valintaa menivät väärinpäin ja ne pelaajat, jotka jätin ottamatta tekivätkin pisteitä toisin kuin ne joihin päädyin. Korjausliikkeet veivät vaihtoja eivätkä parantaneet meno yhtään.

Kun yrittää tehdä ns. fiksuja vaihtoja ottaen pelaajia, jotka pelaavat tulevilla kierroksilla paljon niin ne menevät järjestäen päin mäntyä ja enemmän pisteitä olisi kertynyt kun olisi vain jättänyt vaihdon kokonaan tekemättä..
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Borna Rendulic.. alku jaksosta pidin mukana ja ei mitään. Nyt kun ei oo enää mukana niin kas kummaa maaleja alkaa tulee liuku hihnalta. Ihan perus tuurii,että ensin ollaan ihan tuhnu ja sit aletaa tekee pojoi..
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tätä jaksoa on jäljellä neljä pelipäivää ja mulla vaihtoja jäljellä viisi kappaletta. Onko vinkkejä hyvistä ja halvoista hauista? Jokaiselle pelipaikalle haetaan vaihtoehtoa. Miska Humaloja on hakattu kiveen, häntä en vaihda pois. Mutta muille pelipaikoille haen nyt vaihtoehtoja. Maaliin Emil Larmi tai Andreas Bernard, mitäs mieltä? Pakeiksi Kärppien Kivihalme, Lukon Simo-Pekka Riikola tai Ässien Maksim Matushkin? Panostaisiko mahdollisen terävään kärkeen vai leveyteen? Hyökkääjistä Eetu Koivistoinen vai Sami Lähteenmäki - vai jotain siltä väliltä? Paajanen, Rendulic. Kenellä on pelisilmää nähdä jakson loppuun ja antaa hyviä vinkkejä ja hakuja? Miskaan, Pyhälammen taistelijaan, on ollut kyllä hyvä luottaa tässä liigan avausjaksossa ja Miskalla mennään loppuun saakka, mutta muuten vaihtoja tehdään.
 
Viimeksi muokattu:

Sassa Barkov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tätä jaksoa on jäljellä neljä pelipäivää ja mulla vaihtoja jäljellä viisi kappaletta. Onko vinkkejä hyvistä ja halvoista hauista? Jokaiselle pelipaikalle haetaan vaihtoehtoa. Miska Humaloja on hakattu kiveen, häntä en vaihda pois. Mutta muille pelipaikoille haen nyt vaihtoehtoja. Maaliin Emil Larmi tai Andreas Bernard, mitäs mieltä? Pakeiksi Kärppien Kivihalme, Lukon Simo-Pekka Riikola tai Ässien Maksim Matushkin? Panostaisiko mahdollisen terävään kärkeen vai leveyteen? Hyökkääjistä Eetu Koivistoinen vai Sami Lähteenmäki - vai jotain siltä väliltä? Paajanen, Rendulic. Kenellä on pelisilmää nähdä jakson loppuun ja antaa hyviä vinkkejä ja hakuja? Miskaan, Pyhälammen taistelijaan, on ollut kyllä hyvä luottaa tässä liigan avausjaksossa ja Miskalla mennään loppuun saakka, mutta muuten vaihtoja tehdään.
Itse haistelisin (ja haistelen) noita Tapparan kavereita, jotka hyppää uutena kehiin ens peliin. Järvinen JM näyttäisi olevan kohtuuhinnassa ja jos Repo jää alle 400k niin mielestäni ihan hyvä haku. Varsinkin kun Tapparalla pelit jakson kahteen vikaan kieppiin. Molemmat eilisessä CHL-matsissa päässyt heti pisteiden makuun ja luultavasti pelaa tuloskentissä ja yv:ssä.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
No hyvän alun jälkee totutusti päin peetä loppu jakso,mutta minkäs tekee, ei muuta kuin uuteen nousuun. Huomioikaas sitten,että 11.10 oleva 3 pelin kierros EI kuulu seuraavaan jaksoon vaan jakso alkaa vasta Pe 13.10 kierrokselta. Aika älytöntä mielestäni.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Joo, ei mennyt mairittelevasti tuo eka jakso. Lopputulema jokunen kymmentä pojoa alle 700 pistettä.

Seuraava jakso onkin lyhyt - vain 15 kierrosta. 20 vaihtoa käytössä joten alkuun lähetäänkin sitten aggressiivisella taktiikalla. Alkuun pelkkää Kärppää ja Lukkoa, sitten kolmannelle kierrokselle otetaan pelkkää JYPpiä. Tai sitten ei... Alkaa taas tää pyörittely.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuntuu aika kalliilta hinnat tähän jaksoon. Vaikeuksia saada kasattua joukkuetta niin, että saisi joka paikalle edes jotain järkevää...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös