Peliesitykset kaudella 2017–2018 – rockia vai hanurin soittoa?

  • 170 086
  • 865

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Nyt oli tämän ketjun aika, otsikko kertokoon osan tuntemuksista.
Kaksi peliä pelattu ja kaksi tappiota plakkarissa, missä syy?
Ensiksi, joukkueen peli- ilme on lammasmainen, missä on se ns. tappajan meininki jolla niitä voittoja otetaan?
Toiseksi, puolustuspelaaminen, hidastelua, kiekon menetyksiä, huonoja avaussyöttöjä, tai ei syöttöä ollenkaan, merkkausvirheitä, maalinedustan huono puolustaminen, olisiko jotain tehtävä? TUOMENOKSA!
Siellä on ensimmäiseksi vaihtoon laitettava jo viime kaudella parjaamani Sneck, tilalle kovuutta ja sen yksinkertaisen ensimmäisen syötön antamisen taitoa, esimerkkinä Jonkman ja Finley.
Vaakanaisen paluun jälkeen hän ja Lappalainen, sekä Carson vastatkoon kiekollisuudesta, sillä Maalahti on tällä hetkellä vain varjo aiemmista kausista ja hänelle, sekä Taipalukselle voi antaa vain peruspakin tehtäviä, Kojo on sitä jo, seitsemännen pakin paikka jonkinlaisen kovuuden tuojana myös riittää hänelle.
Hyökkäyksen hankinnat näyttävät ainakin kahden pelin jälkeen kovin heppoisilta, näissä se lammasmaisuus oikein on näkynytkin, parannettavaa on jokaisella paljon.
Minun silmin Radke joutaa taipaleelle ja tilalle hiukan enemmän käsiä ja röyhkeyttä, sekä kovuutta mennä maalille.
Goodwin voi olla vielä hyväkin, kunhan saa pelejä alle, annan mahdollisuuden näyttää, että odotukseni ei ole turhaa.
Oksanen, röyhkeyttä ja vauhtia on löydyttävä lisää, toivoa on, maalintekopaikoille on päästävä, pelkkä hyvä laukaus maalitekosektorin rajoilta, tai ulkopuolelta ei riitä.
Tanus, tuli Savonlinnan kautta tänne ja saattaa olla, että maalintekotaito säilyi, muilta tulokkailta se taisi jäädä Kouvolan ja Lappeenrannan välillä olevaan jonkinlaiseen näkymättömään esteeseen.
Cody Kunyk, on ehkä vielä jonkinlainen pelimies, mutta perjantain pelissä tullut aivojen täydellinen black aut on anteeksiantamatonta, toivottavasti ei uusiudu, jos vituttaa joku vastustaja, niin nyrkit on oltava käytettävissä, ei tyhmät kostotaklaukset.

Ja, viimeiseksi: Toivottavasti ei tule maalivahtiongelmaa, Markkanen alkaa hiipua, Tuohimaa ei vielä ole ollut maaginen, jos tulee tarvis, riittääkö Westerholm, vai joudutaanko ostoksille, löytyykö sitä kautta tarvittavaa tasoa?

Tulipa pitkä juttu, mutta tuo on nyt näkemykseni, tehtävää on valmennuksella ja joukkueella paljon.
 

Ferris

Jäsen
Päätin pantata omaa kommentointia tämän illan pelin loppuun asti vaikka eilisestä esityksestä olisi ollut paljonkin kommentoitavaa. Heitetääs ranskalaisilla viivoilla ajatuksia joukkueesta ja sen esityksistä tänä viikonloppuna:

- Harkkapelit on harkkapelejä, mutta silti ihmettelen suuresti mitä ylivoimalle tapahtui tässä välillä? Näkemissäni harkkapeleissä yv toimi hyvin, kiekkoa liikutettiin monipuolisesti ja mielikuvituksellisesti ja mikä tärkeintä tuloksekkaasti. Nyt tämä kaikki oli hävinnyt taivaan tuuliin. Kökötettiin perinteiseen SaiPa-tyyliin kiekon kanssa viivalla ja parin syötön jälkeen vedettiin maskitta kiekko veskarin hanskaan tai ekan kouvolalaisen jalkoihin. Sama homma alivoimalla, joka oli hyvin kuosissa harkkakaudella, mutta nyt etenkin hyökkääjät vaikuttivat juoksevan kiekon perässä ihan päättömästi ja pelaavan itsensä totaalisesti ulos. Kuten jo sanoin niin harkkapelit on harkkapelejä, mutta silti näytti ihan siltä kuin tämän viikonlopun joukkue olisi ollut ihan joku toinen kuin esim. Imatralla.

- Harvassa olivat molemmissa peleissä 5vs5-pelissä kiekollisesti hallitut hyökkäykset ja etenkin maalipaikat. Kovin tuli viime kausi jo mieleen, kun punaisen jälkeen jouduttiin pistään kiekkoa päätyyn ja sitten siellä ei yllättäen monestikaan pärjätty.

- Hyökkääjien kohdalla vaikuttaa olevan sellainen ongelma, että isoilla kavereilla (Radke, Oksanen, Strömberg) ei vaan liike/luistelutaito sekä kiekolliset taidot nimenomaisesti vauhdissa yksinkertaisesti riitä siihen, että pystyisivät luomaan itse maalipaikkoja tai edes haastamaan vastustajan pakkeja, jolloin joutuisivat rikkomaan ja päästäisiin ylivoimalle. Näiden kavereiden tulisi myös olla maalinedustalla, mutta halukkuutta/voimaa sinne menoon ei tahdo löytyä. Kyseinen trio + Tanus tuntuvat olevan sellaisia kavereita, jotka tarvitsevat jonkun toimittamaan heille kiekon, josta sitten pystyvät mahdollisesti maalin tekemään.

- Sitten taas taitavammat, mutta samalla pienemmät kaverit kuten Nättinen ja Goodwin ovat niin kevyttä kauraa painoltaan ja voimiltaan, että naapurin pakit pysäyttävät nämä kaksintaisteluissa helposti. Ja kun kumpikaan ei ole raketteja luistimilla (eivät toki hitaitakaan, mutta eivät niin nopeita että nopeus+taito-yhdistelmällä aiheuttaisivat ongelmia), niin harvassa ovat näiden kavereiden haastot -> mahdollisuudet ylivoimiin. Myös pelinrakentaminen tuntuu olevan aikalailla haussa, vaikka Nättinen tänään nätisti Tanuksen maalin pohjustikin.

- Sitten on ns. välimallin kaverit (tyyliin Koho, Löfman, Kaksonen), jotka eivät juhli nopeudellaan eivätkä hurjilla kiekollisilla taidoillakaan, mutta suorittavat tasaisesti sen mitä pystyvät ja välillä väläyttävät.

- Nelosketjun Kettunen+Koski+kolmas peluri on ehkä ollut kokonaisuutena paras näissä kahdessa pelissä. Ovat pelanneet ennakkoluulottomasti ja saaneet jopa kiekollisesti aikaan hallittuja hyökkäyksiä. Johtuuko kenties siitä, että ketjussa ei ole ollut missään vaiheessa yhtään näitä ns. hitaita isoja laitureita?

- Jotenkin vaikuttaa sille, että hyökkäyspeli ei toimi jo yksistään sen takia, että osa on ns. raskasjalkaisia eivätkä suunnanmuutokset/karvaaminen onnistu heiltä nopeasti. Samalla vaikuttaa siltä, että karvauksissa painetaan tuhatta ja sataa ylöspäin, ylin mies kaartaa kiekollista vastustajaa kohti ja sen jälkeen kun naapuri ohittaa tämän kiiturin, on koko pakka levällään ja kaveri nostaa hyökkäyksensä helposti keskialueelle.

- Pakistolla on ollut juuri niitä ongelmia mitä oli realistisesti odotettavissakin. Maalahti jatkaa kiekon kuskaamista tai vaihtoehtoisesti järjettömien avauksien yrittämistä (ja epäonnistumista). Tämä kun vielä höystetään ihan helvetin tyhmillä ja huonosti ajoitetuilla jäähyillä (kuten tänään 2. erän alkuun 1-0-tilanteessa) niin kyllä olis aika vähentää roolia kuten joku jo ilmoille heittikin. Maalahteen verrattuna Taipalus on ollut hyvä ja toivoinkin salaa, että ois ollu Maalahti joka ois maassa maannut ja loukkaantunut, mutta ei. Napanderi on edelleen heikko etenkin kiekollisten ratkaisujen suhteen, sen sijaan Sneckin parjaamista en täysin ymmärrä. Ei ole ollut heikoimpia tuossa porukassa. Lappalainen on taas ottanut askeleen enemmän kohkaamisen suuntaan ja ehkä puristaa mailaa isomman roolin myötä?

Puolustuksessa suurimpia ongelmia on mielestäni tuottanut avauspeli, jonka myötä ei myöskään hyökkäykset lähde niin kuin ne on suunniteltu. Toki voi olla, että hyökkääjätkään ei ole sellaisissa paikoissa missä pitäisi avaushetkellä olla? Tai sitten se on toisinpäin eli että pakit ei saa toimitettua kiekkoa hyökkääjille. Tässäkin vertaan nykyistä harkkakauteen, jossa välillä omista lähdettiin saipalaisittain uhkarohkeillakin lyhytsyötöillä oman maalin edustalta. Ehkä se sitten on vaan niin, että vauhtia on runkkarimatsissa niin paljon enemmän ettei taidot riitä niissä peleissä vastaaviin suorituksiin. Ei kyllä ole pahemmin yrityksiäkään nähty.

Heikko on lähtö ollut kauteen, mutta täytyy antaa porukalle aikaa, vaikken Lehterän selityksiä ihan purematta niele. Ei ne Teronkaan sisäänajamat asiat nyt niin uusia ja ufoja voi olla etteikö porukka niitä jotenkin olisi sisäistänyt. Näistä kahdesta pelistä ei ainakaan itselleni ole tullut oikein minkäänlaista käsitystä pelaajien esityksien pohjalta edes siitä, että mihin pelillisesti pyritään. Joku viisaampi voi kertoa oletteko jotain selkeää pelillistä kaavaa nähneet?

Kausi on toki vasta alussa, mutta perjantain tapaisilla otteilla kotihallissa varmistetaan nopeasti se, että kotihallissa ei varmastikaan tulla neljällä alkavia katsojalukemia näkemään seuraavan kerran ennenkuin joukkue on ollut pitkässä voittoputkessa. Hyvin menee, jos suurinpiirtein katsojatavoitelukemiin päästään.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Kaksi pistettä, kohtuu hyvällä pelillä, hyvä näin.
Joukkueen peli on parantunut joka osa-aluella viime viikonlopusta, virheitä tulee jonkin verran, varsinkin puolustusalueella, mutta eipä ilman virheitä pelannut TPS.kään.
Kyllä taisi jännitys jäykistää koko joukkuetta viime perjantaina, kun kaikki olivat nyt huomattavasti liukkaammalla jalalla, sekä jonkin verran pehmeämmillä käsillä varustettuja tänään.
Epäonnistujia ei suuremmin ollut, vain pari, kolme maalipaikkaa jäi käyttämättä ja PSN heitti muutaman turhan pitkän kiekon, ne ei kuitenkaan peliä ratkaisseet ja onpa Pärrelläkin tuossa parannettavaa.

Tulevaisuus näyttää nyt huomattavasti paremmalta, kuin viikko sitten.
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Wow, aika hemmetin hyvä peli SaiPalta. Milloinkohan on viimeksi voinut näin sanoa? Tässähän alkoi oikeasti jopa innostumaan! Kuinka monta vuotta olenkaan odottanut pelaajaa meille joka kuskaa kiekon yli vastustajan puolustussinisen ja leikkaa keskelle sen jälkeen, mahtavaa Goodwin! Ei muuta kuin option sijasta soppariin pari vuotta lisää. Hyvin pelasivat myös tähän asti heikommin suoriutuneet Sneck ja PSN. Radkestakin näyttäisi olevan tulevaisuudessa iloa.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Maalinteko, maalinteko, maalinteko. Tietty hyvä asia ettei viime peleissä ole juuri omissakaan soinut, mutta kyllä tuonne hyökkäyspäähän tartteis nyt jotain keksiä. Kuka ottaa roolin? Tonttia on mutta ei vaan uppoa. Oksanen? Radke? Tehoja perkele! Ei pelejä voiteta 0 tehdyllä maalilla.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Kunyk varmaan lievittää tuskaa hiukan, mutta ei yksi mies kesää tee. Kyllä tuo jengi huutaa maalintekijää.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Radkella olisi edellytyksiä maalintekoon, ihan hyviä vetoja ja oivalluksia hänelläkin mutta ei vaan ole uponnut. Tarvitsisi vaan sen ekan maalin niin kyllä se siitä varmaan lähtisi. Sama juttu Oksasella. Kunykin paluu varmaan vähän helpottaa maalintekotuskaa. Tarvitsevat onnistumisia niin kyllä se siitä varmaan lähtee. Tanuksella ja Nättisellä pitäisi myös olla maalintekijän edellytyksiä.

Salmisella on ollut tänään ihan pirteä peli. Paljon parempaa pelaamista häneltä kuin viime kaudella. Vielä kun saisi nuo kädet herkemmiksi.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Semmoinen peli sitten tänään. Eipä oikein ylivoima pyörinyt. Maalinteko edelleen vaikeaa. Kunykia kyllä kaivataan takaisin kipeästi, vaikka ei hänkään nyt mikään messias ole. Toivottavasti nuo Kunykin hölmöilyt olisi sitten taakse jäänyttä elämää. Paljon saavat ottaa opiksi kyllä tästä illasta jatkoa varten. Tuo alku oli kyllä ihan katastrofi, en tiedä mikä kommunikaatiovirhe siinä tapahtui mutta ei tämmöisiä saa sattua. Jos SaiPa olisi tänään saanut pidettyä pelin pidempään 0-0:ssa niin ehkä tulos olisi ollut SaiPalle parempi. Ylivoima pitää kyllä saada kuntoon, muuten ei oikein tulosta tule. Maalinteko on nyt se juttu mikä SaiPalla on myös hukassa. Siihen pitäisi saada muutosta. Tuommoiset paikat ja nuo ylivoimat pitää kyllä jatkossa saada hyödynnettyä, ei ole oikein varaa hukata kuutta ylivoimaa missään
pelissä. Vähän vaikea silloin on voittaa. Toisaalta HPK kyllä puolusti aika hyvin mutta olihan tuossa SaiPalla nyt muutama semmoinen tekopaikka mistä olisi pitänyt tehdä. Ylärima oli myös välillä tiellä.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Loistavaa peliä tänään joukkueelta. Maalipaikat käytettiin tehokkaasti hyödyksi joukkueen supertähdeksi hankitun Löfmanin johdolla joka onkin jo nakuttanut viiteen peliin mahtavat tehopisteet 0+1. Tuulennopeat Oksanen ja Radke säestivät hyvin. Molemmat tulevat tekemään vähintään 30 maalia tällä kaudella. Tammi kasvaa vahvasti. Ylivoimakin on suorastaan murhaavan tehokasta kuten aina.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Muistatteko miten hemmetin hienoa se oli kun oli sellaisia puolustajia, jotka saivat kiekon ylivoimalla vastustajan alueelle? Kuten Salcido ja Lofquist. Nyt ei ole yhtään kirkollista hyökkäävää puolustajaa ja siltä se tosiaan näyttää. Peli hän oli ihan voitettavissa tänäänkin jos yv toimisi.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Eniten ihmetyttää pakistosta toi Maalahti. Mitä ihmettä on miehelle tapahtunut.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Muistatteko miten hemmetin hienoa se oli kun oli sellaisia puolustajia, jotka saivat kiekon ylivoimalla vastustajan alueelle? Kuten Salcido ja Lofquist. Nyt ei ole yhtään kirkollista hyökkäävää puolustajaa ja siltä se tosiaan näyttää. Peli hän oli ihan voitettavissa tänäänkin jos yv toimisi.

Oletkos katsellut pelejä nyt sellaisilla laseilla jonka filtterit suodattavat Lasse Lappailaisen kokonaan pois näytöltä? Mielestäni Lappis on pelannut vahvasti myös kiekolla, ja viilettää välillä jopa ihan hyökkäyksen kärkenä.

Samaa mieltä olen kanssasi siitä että paikoista pitäisi saada sisään kovemmalla prosentilla, ruuti on märkää mm, Löfmanilla ja Virkkusella joilla kummallakin oli hyvissä paikkoja.

Eniten ihmetyttää yleisökato. Peli on ajoittain ihan viihdyttävää.
 
Suosikkijoukkue
Liiga: Kärpät&SaiPa NHL: Kings&Hurricanes
On tämä vain kaudesta toiseen tätä samaa säälittävää ripulipaskaa. Huutolaispojat Ry olisi kuvaavampi nimi. Joukkue täynnä muilta ylijääneitä keskinkertaisuuksia ja sitten vielä kädet ristissä polvien päällä ihmetellään, miksi yleisö ei tule nauttimaan viihteestä.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
1-5 tauluun, vaikka hallittiin peliä. Maskit ja kovuus maalinedustalla puuttui, YV on umpitehotonta, parit karmeat virheet ja erittäin tehokkaasti paikkansa käyttänyt vastustaja, niin tuollaiset lukemat on lopputulemana.

Kerho oli täysin kaadettavissa, mutta ei maistunut. Nyt on tehty seitsemän maalia viiteen peliin, ihme että sillä lukemalla on viisikin pojoa kerätty. Valitettavan nallipyssyosastoa iso osa hyökkäyskalustosta. Jykevät Radke Ja Oksanenkaan eivät osu, nolla tehtyä molemmilla.

Kannoin tänään korteni kekoon ja mentiin porukalla hallille, mutta eipä tuo nyt taas houkuta ihan heti uudelleen menemään. Karu yleisömäärähän siellä oli, 2465...ja vaisu tunnelma.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Ihme negatiivisuutta täällä taas. Tänään ei pomppinut meille, mutta hyviä tilanteita kyllä oli. Ihme se olisikin, jos se ei yhtään näkyisi kun rivistä puuttuu senttereistä suurin osa ja kiekolliset kärkipakit.

Mitä yleisömäärään tulee, niin ruudun ryöstökalastus näkyy kyllä muissakin halleissa. Ei voi olla näkymättä jos halvimman hallilipun hinnalla näet netistä koko kuukauden pelit kotisohvalta. Perheen kanssa halliin lähtö voi jopa maksaa kokonaisuudessaan saman verran kuin koko kauden televisiokatselut.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Maalahti ei ihmetytä lainkaan, tämä on suoraa jatkoa viime kaudesta.

Oksanen, Radke ... selkeitä pidemmän kaavan projektikavereita, ensi vuonna saattaa näkyä tulostaulullakin.

Ensi viikolla Kunyk, Vaakanainen ja Nikko kokoonpanoon, ja kaikki suoraan ylivoimakentällisiin. Väkisin puskemiseksi menee touhu monella kaverilla, kiekko ei liiku tarpeeksi ylivoimalla.

Pelaajien kädettömyys paistaa monessa asiassa, mutta onhan tuolla silti jo paljon hyvää nähtävissä. Nyt parissa viime pelissä SaiPa on päässyt omasta päädystä nopeasti hyökkäykseen hyvillä syöttöketjuilla useammin kuin viime kaudella yhteensä. SaiPa saa näinkin taitovajaalla porukalla runsaasti maalipaikkoja aikaiseksi. Kerholla kävi hyvä tuuri useammankin pompun kanssa, ja loppunumerot olivat aika kaukana siitä mitä kentällä tapahtui. Kyllä tuo on ihan hyvään suuntaan menossa.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Ykkösketju tais muuten ottaa kevyet -4 tänään tilastoihin. Voi voi.

Noh, annetaan sen puun sitten kasvaa. Ehkä tää tästä. Mutta pitkä on matka.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivottavasti tuo Joni Nikko saisi pysymään itsensä ehjänä. Nikko oli muutama vuosi sitten tosi lupaava pelaaja joka voisi paremmalla tuurilla olla jo tuolla rapakon takana tai ainakin Liigan pistepörssin kärjessä. Nikko on ehdottomasti semmoinen prospekti joka voi istua tuohon Lehterän pelitapaan hyvin.

Totta on kuitenkin se, että olihan tuossa pelissä hyviäkin asioita, SaiPa sai kuitenkin paikkoja luotua ja paremmalla viimeistelyllä tämä peli olisi kyllä voitettu ja olihan peli paljon paremman näköistä kuin viime kaudella. Maalin tekeminen on vaan tällä hetkellä hiton vaikeaa. Taaskaan avauserässä ei saatu maalia aikaiseksi. Käsiä tarvitaan lisää mutta luultavasti monella pelaajalla nekin taidot kehittyy kauden edetessä.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Oletkos katsellut pelejä nyt sellaisilla laseilla jonka filtterit suodattavat Lasse Lappailaisen kokonaan pois näytöltä? Mielestäni Lappis on pelannut vahvasti myös kiekolla, ja viilettää välillä jopa ihan hyökkäyksen kärkenä.

Samaa mieltä olen kanssasi siitä että paikoista pitäisi saada sisään kovemmalla prosentilla, ruuti on märkää mm, Löfmanilla ja Virkkusella joilla kummallakin oli hyvissä paikkoja.

Eniten ihmetyttää yleisökato. Peli on ajoittain ihan viihdyttävää.
Lappalainen on ollut ihan hyvä, mutta ei riittävän hyvä hänkään. Siis hyökkäyssuuntaan. Toisaalta Lappalainen on omassa päässä ollut parempi kuin luulin. Tuota yleistietoa en ymmärrä itsekään. Näillä luvuilla ei tarvitse ihmetellä jos joukkuetta ei vahvisteta.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olihan se tuskaista katsoa miten vaikea sitä limppua oli pistää sisään. En kuitenkaan mitenkään huolissani ole, kun paikkoja kuitenin saatiin luotua ja lisäksi ensimmäinenkin maali vastustajalle oli vähän sellainen emämoka. Onhan tuossa joukkueessa potentiaalia, mutta kyllähän tuohon sellainen yksi maalinsylkijä toisi mukavasti potkua. Kunykistä ei vielä hirveästi osaa sanoa niin pieni on otanta, mutta kastellaan vähän lisää kyllä se puu kasvaa.
 

Kipi

Jäsen
On tämä vain kaudesta toiseen tätä samaa säälittävää ripulipaskaa. Huutolaispojat Ry olisi kuvaavampi nimi. Joukkue täynnä muilta ylijääneitä keskinkertaisuuksia ja sitten vielä kädet ristissä polvien päällä ihmetellään, miksi yleisö ei tule nauttimaan viihteestä.

Enpä voisi enempää olla samaa mieltä. Se on juuri näin.

Joukkue täynnä raakileita ja toivotaan-toivotaan tapauksia. Esim. Goodwin olisi oikein hyvä kolmosketjun laituri, joka silloin tällöin ratkoisi pelejä. Mutta ei voi olettaa että yliopistopoika 60kg elopainolla kannattelee joukkuetta illasta toiseen. Ymmärrän jos muutama raakile hankitaan, mutta käytännössä kaikki ratkaisurooliin kaavaillut pelaajat arpoja. Toivotaan kädet ristissä että saataisiin puoli-ilmaiseksi ostetuksi timanttia. Löfmankin on oiva peluri ei siinä mitään, mutta olisi JYP:ssä esim. tällä kaudella nelossentteri. Että tuota niin.

Aivan utopistista luulla että lehterit pursuaisivat. Muutamaa pirteämpää kautta lukuun ottama, kaudesta toiseen samaa kakkaa. Mutta eihän sitä saa ääneen sanoa, pitää vaan aina mennä hallille, ja ymmärtää että kyseessä on projekti. SaiPa mestari vuonna 2039. Sori, ei vaan jaksa, keksin vähille rahoilleni parempaakin käyttöä.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Onko järkevää olettaa, että viidestä mestis-yliopistomiehestä kaikki vetää elämänsä kauden? Näitä nousevia tulevaisuuden tähtiä pitää olla, mutta ei liian montaa liian isoissa rooleissa.
Yleisömäärään vaikuttaa varmasti myös lipun ja oheistuotteiden hinta verrattuna ruudun tarjoukseen. Kun yhden seisomapaikan hinnalla näkee telkkarista kaikki kuukauden pelit, niin kyllä köyhä hakalilainen katsoo pelit kotona. Vaikka kuinka saipan mies onkin.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Minusta tuo oli ihan energinen esitys, ja positiivisesti yllättivät ainakin Salminen ja erityisesti Lappalainen.

Ykköskori tuosta joukkueesta kuitenkin puuttuu käytännössä kokonaan, ja se näkyy juuri siinä, että työmäärä yhtä maalia kohden on ihan järkyttävä. Sitten kun kukaan tuosta joukkueesta ei tosiaan ole mikään raketti luistimilla, niin hyökkäykset ovat aina sellaisia hitaita myllyjä. Käsiä ei ole tarpeeksi näiden myllyjen hyödyntämiseen, joten vastustaja vain odottelee koska tämä keitetyllä spagetilla hakkaaminen loppuu ja käy tuikkaamassa muutaman maalin. Joku voisi sanoa, että Selinin kultaiset ajat kuitenkin ilman sitä urheilullisuuden korostamista ovat taas täällä :)

Jos tuosta joukkueesta halutaan muutakin kuin sparrausvastustaja muille joukkueille, niin rotaation huipulle pari ukkoa lisää, jotta saataisiin parit kettus-möttöset heitettyä hevosen helvettiin sieltä rotaation alapäästä.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minusta tuo oli ihan energinen esitys, ja positiivisesti yllättivät ainakin Salminen ja erityisesti Lappalainen.

Ykköskori tuosta joukkueesta kuitenkin puuttuu käytännössä kokonaan, ja se näkyy juuri siinä, että työmäärä yhtä maalia kohden on ihan järkyttävä. Sitten kun kukaan tuosta joukkueesta ei tosiaan ole mikään raketti luistimilla, niin hyökkäykset ovat aina sellaisia hitaita myllyjä. Käsiä ei ole tarpeeksi näiden myllyjen hyödyntämiseen, joten vastustaja vain odottelee koska tämä keitetyllä spagetilla hakkaaminen loppuu ja käy tuikkaamassa muutaman maalin. Joku voisi sanoa, että Selinin kultaiset ajat kuitenkin ilman sitä urheilullisuuden korostamista ovat taas täällä :)

Jos tuosta joukkueesta halutaan muutakin kuin sparrausvastustaja muille joukkueille, niin rotaation huipulle pari ukkoa lisää, jotta saataisiin parit kettus-möttöset heitettyä hevosen helvettiin sieltä rotaation alapäästä.
Kyllä. Tarvitaan yksi hyvä veskari lisää, yksi raitin pakki ja kaksi raitin hyökkääjää lisää. Ymmärrätte että näin ei tapahdu, mutta kai ymmärrämme myös että nämä tarvitaan jos halutaan pelata voitosta koko kauden ajan.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Minusta tuo oli ihan energinen esitys, ja positiivisesti yllättivät ainakin Salminen ja erityisesti Lappalainen.

Ykköskori tuosta joukkueesta kuitenkin puuttuu käytännössä kokonaan, ja se näkyy juuri siinä, että työmäärä yhtä maalia kohden on ihan järkyttävä. Sitten kun kukaan tuosta joukkueesta ei tosiaan ole mikään raketti luistimilla, niin hyökkäykset ovat aina sellaisia hitaita myllyjä. Käsiä ei ole tarpeeksi näiden myllyjen hyödyntämiseen, joten vastustaja vain odottelee koska tämä keitetyllä spagetilla hakkaaminen loppuu ja käy tuikkaamassa muutaman maalin. Joku voisi sanoa, että Selinin kultaiset ajat kuitenkin ilman sitä urheilullisuuden korostamista ovat taas täällä :)

Veit sanat näppiksiltäni (tai jotain sellaista...) :-) Kävin eilen hallilla ekaa kertaa tällä kaudella ja matsin jälkeen tokaisin isälleni, että eikös toi muistuttanut aika paljon sitä jokusen vuoden takaista Selinin SaiPaa, jossa hyöritään ja pyöritään, lauotaan kaikkia vastaan 30-40 vetoa (joista 90% tuhnuja tai nollakulmasta), pystytään tekemään 1-2 maalia per peli ja hävitään matsit maalilla tai kahdella. No nyt tosin hävittiin neljällä, mutta noin niinkuin isossa kuvassa se voi olla taas juurikin tätä "Selinin ajan SaiPaa" jatkossakin. Nallipyssyosastoa on hyökkäyksessä aivan liikaa ja isommat kaveritkaan ei tunnu millään saavan laattaa reppuun.

Ei tuossa jengissä voi kyllä sitä 1,8M olla vielä kiinni, eikös kerhollakin ole budjetti jopa pienempi...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös