Otteluseuranta (Mestis 2017–2018)

• 133 217
  • 1 973

Knap

Meneeköhän tänne Suomen Cup viestit? No en tiedä, laitetaan kuitenkin. Otto Huttunen ollut sivussa kentiltä melkein vuoden, ensimmäinen ottelu ja heti maali, on se nättiä kapu. Fanseat GOn kautta näkyy ainoastaan Suomi-sarja parin ottelu, näkyyköhän tuo RoKi-IPK yhtään missään?

Knap

IPK noussut 2-0 asemasta 2-3 johtoon, ja siitä RoKi tasoitti vielä 3-3
Rokilta maalannut: KLYTSEROFF Elias, teki ensimmäisen maalin ja Ville Malo teki toisen maalin. Harjulan Jarkko tasoitti 3-3.
IPK maalannut: Huttusen Otto (C), Sitten sentterinä normaalisti pelaava, mutta tänään pakkina Pyykkösen Samu, ja vielä viimeisenä teräsmies Katosalmen Janne!

sorza

SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
SaPKo on siirtynyt 0-2 johtoon. JHTn alku on yllättänyt itseni sillä ei minkäänlaista intensiteettiä ja karvausta ole näkynyt.

Kuubextra

Kokkolan Hermes
Rajalan Ville 1-2. Aloin katselemaan tuossa 5 minsaa sitten ja kyllä JHT on pelannut hyvin.

e. Hah, tuomarilta ihme vihellys. Yhdellä kädellä alle yläkäden ja huitomisesta kakoselle junkkarimies.

sorza

Oletko ihan oikeasti sitä mieltä, että maalipaikassa takaa tullut yhden käden huitaisu mailaan yläkäden seudulle on ihme vihellys? Tietysti itse olen tottunut KHLn myötä hieman tiukempaan linjaan taas alkukaudesta enkä osaa suodattaa tuomarilinjaan Suomessa, mutta omasta mielestä selvä jäähy.

SaPKo avasi ottelun ihan ok ja yllätyin kuinka JHT oli tullut van selviytymään, kun heidän olisi pitänyt alussa pistää lankkuun karvaus ja hakea yleisö mukaan. Nyt kunnioittivat liikaa hallitsevaa mestaria ja 0-2. SaPKo tavoilleen uskollisena päätti sitten nostaa jalkaa kaasulta ja JHT pääsi peliin mukaan ja summeri pelasti tasoitukselta.

Kuubextra

Minun mielestä pitäisi "vetää käteen", siis osua käteen ja siitä jäähylle. Enemmänkin laukauksen häirintää mailaan, ei siis käteen. imo.

JHT:lle meni loppuerä selkeästi, ennen kyseistä jäähyä oli kova paine pässipäädyssä ja oikeastaan jatkui erän loppuun saakka jäähyn jälkeen.

sorza

Minun mielestä pitäisi "vetää käteen", siis osua käteen ja siitä jäähylle.

Itse olen sitä mieltä, että kaikki muut kuin kiekkoon ja lapaan pelaaminen pois. Toki mielipidekysymys.

sorza

Sitten pitäis kahvaamisen nollalinjakin ottaa takas. Vaikeaksi menee jos hipasuista jäähylle.

Niinhän se tarkoittaisi. Jälkimmäiseen lauseeseen kommentoin sen verran, että liigassa nollatoleranssia Jokereiden pelatessa kokeiltiin kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla valmentajat hehkutti kuinka hyvä muutos tuo on. Muutama kierros myöhemmin samat valmentajat itkivät, kun kokoajan on joku jäähyllä. Joukkueet ei edes halunneet sopeutua ja lopettaa mailahäirintää. Jännästi Jokerit sopeutui KHLn linjaan.

SaPKo teki pelistä itselleen saatanan vaikean. En ota mitään JHTltä pois, koska pitää heidän hyvin pelata ottaessa pelin virtauksen itselleen, mutta ekan kympin jälkeen SaPKon pelaajat vaihtuivat ja nyt kentällä on ollut puolitoista erää joku ihme lammaslauma. Nyt vittu kolmanteen erään ne munat esille ja näyttäkää, että olette logon arvoisia pässejä.

sorza

Nyt vittu kolmanteen erään ne munat esille ja näyttäkää, että olette logon arvoisia pässejä.

Kolmas erä SaPKolle 0-5 eli munat kaivettiin esiin ja lopulta voitto 2-7.

sorza

IPKn pelaaja sutii kiekosta pölyt ja Saramäki läpiajosta SaPKolle 1-0.

IPKn pakille toinen kiekon menetys ja Henttonen lyö 2-0. Antille sen verran jos luet niin SaPKo ei tehnyt keskiviikkona 3 YV maalia vaan ne oli 2-2 AV, 3-2 YV ja 4-2 TM.

sorza

IPK sai tasotettua Galinin hirmuranteella ja Ruuskasen harhasyötön jälkeisellä läpiajomaalilla. Paven siirtää pässit taas johtoon ja Talvisalossa peli 3-2.

sorza

IPK vei pässiä narussa toisessa erässä 1-4 ja peli 3-4. Playoff sarjassa en olisi huolissani, mutta Cupin yksittäinen ottelu taas näyttää luonteensa ja pitäisi jostain lammaslauman ne munat kaivaa logon arvoiselle tasolle. No on tässä aiemminkin kolmanteen tultu ihan eri sykkeellä.

sorza

SaPKon murhaava YV iskee ja Salo iskee 4-4 tasoituksen. Toloselle voi antaa maalin syötön.

Knap

Ei voi mittään. Harmi että tuli kaksi jäähyä viimeisellä viidelle minuutille :) Toinen vielä ihan pelin loppuun.. Selostaja voisi etsiä sanakirjasta sanan objektiivisuus ja ruveta pohtimaan voisiko sitä toteuttaa myös omassa harrastuksessaan.

sorza

SaPKo sai viime hetkillä YVn toimimaan ja 6-4 voitto. IPK antoi kovan vastuksen. Pitää myöhemmin katsoa nauhalta se joukkuerangaistus sillä omaan silmään se näytti olevan aika rajoilla. Jos siinä tuomarit teki virheen niin haistakaa vittu hyvän kiekkopelin pilaamisesta.

sorza

Selostaja voisi etsiä sanakirjasta sanan objektiivisuus ja ruveta pohtimaan voisiko sitä toteuttaa myös omassa harrastuksessaan.

Nämä tehdään edelleen fanipohjalta värilaseilla, mutta pakko myöntää, että selostus oli normaalia heikompi. Toki aina selostajallekkin ohipeli sattuu ja yleensä siellä on ollut Konsti omilla SaPKolaseilla asiantuntijana ollut.

sorza

Pitää myöhemmin katsoa nauhalta se joukkuerangaistus sillä omaan silmään se näytti olevan aika rajoilla

Oli todella rajoilla, kun IPK pelasi melkein 20 sekuntia kuudella. Ehkä minun on aika mennä silmälääkäriin. Ohessa fanseatilta kaappaus ajasta 57:50 ja jäähy vihellettiin ajassa 58:06.

Liitteet

105,2 KB · kertaa luettu: 412

sorza

Suomen Cupin finaalin seurantaa hieman häiritsee, kun selostus tulee n puoli minuuttia jäljessä.

sorza

TuTon pakkipari on melkein punavivalla, kun Lantta saa kiekon puolustus sinisellä, mutta hän polkee keskeltä läpi ja SaPKo johtaa 0-1.

sorza

Wilenius painaa kovan pommin ja puhtaasti. Näkisipä noita puhtaita avojäänpommeja enemmänkin. SaPKon pelaajalle myös plussat, että hieman huonosta asennosta huolimatta kiekollisena pelaajana tajusi pommin tulevan ja osasi ottaa sen vastaan.

sorza

TuTo ja Keinänen kerkesi tasoittaa Laamasen syötöstä. Nyt pikku myllyr Siikin ja Levon toimesta.
edit Levolle 2+2, joten SaPKolle YV, mutta tää on jälleen täyttä paskaa, joten TuTo näistä jäähyistään voittaa enemmän.

sorza

Seuraava mylly nähdään, kun Kuronen ja Keinänen hanskaa keskenään. Kuroselle pistevoitto selätyksestä.

sorza

Toisessa erässä kentällä oli TuTo. SaPKo näkyi ainoastaan, kun Kuronen kävi hakemassa pistevoiton Keinäsestä. Nyt kolmanteen erään ne vitun munat esiin lammaslauma ja näyttäkää olevanne logon arvoisia pässejä.