Ti 12.9.2017 Tappara - KalPa

  • 4 152
  • 27

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Jotenkin oli itselläni kutina, että eilen olisi nähty maaleja useampi molempiin päihin. No mitä vielä. Repäsi uneen siinä jossain kakkoserän aikana. Muistutti todellista nukkumattikiekkoa koko höntsä. En tiedä oliko tuo sitten KalPan hyvyyttä vai Tapparan paskuutta. Tänään peli ratkesi yhteen virheeseen. Maione oli hieman liian rohkea kiekolla ja Tappara rokotti tästä. Olisi kyllä ilman maaliakin varmaan Peltolalle rankkari tullut? kun Maione häntä selänpuolelta esteli. Godla yritti taas kerran käärmeenkieltä ja ohihahan se taas meni ja tietää mikä on loppu tulema. Hrachovina oli taas mies paikallaan. Ei nyt mitään maagisia torjuntoja mutta riittävät helpohkon nollapelin pelaamiseen.

Ei siinä kyllä tuota Maionea on silti ilo katsella vaikka välillä voi näin kostautua. Tuo edes jotain väriä tuohon pelaamiseen! Olihan siellä toki muitakin tilanteita. Itse sytyin ainakin Frank Gymerin vastataklaukseen Kuuselaa kohtaan. Sitten siitä pakki vipuun ja syöttö vielä omille. Huikea ukko! Kuusela taisi ottaa toisenkin vastataklauksen Riikolalta ja taas selälleen. Hienosti mies kuitenkin nuo ottaa myös vastaan eikä jää irvuilemaan. Illan näyttävin tälli oli Riikolan perstaklaus Luotoa kohtaan. Sitä vanhaa kunnon taklaamispeliä. Harmittavaa toki, että Luoto taisi olla hiean huonossa asennossa kun yritti mennä alta pois ja loukkaantui sen takia. Loukkaantumisia ei toki toivo kellekkään.

No jospa tämä oli vain tämmöinen viirinnosto läpsyttely ja perjantaina ja lauantaina nähdään kauden ekoissa kotipeleissä erilailla YRITTELIJÄS KalPa. Kyllä tuosta jengistä vaan YVllä pelintekijä ala Rissanen ja maalintekijä ala Keränen puuttuu. Kantolakin kun levisi niin aika vähissä tuntuu olevan ratkaisijat. Gymer yrittelijäin mutta tuhnuksi jäi lopulta hänenkin rankkarinsa. Hanakasti kyllä poika laukoo ja siitä iso plussa.
 
Ehkä tuolla materiaalilla voisi ihan varovasti jotain näyttävämpääkin yrittää.
Niin, että tämä oli sitten parasta mitä Tappara suinkin pystyy esittämään? Luuletko, että on kuntopiikki mennyt jo tämän kauden osalta ohi, kun muutama viikko sitten CHL:ssä oli sitä näyttävää ja liikkuvaa peliä, ja nyt sitten ukot painavat piimät pohkeissa selviytymistaistelua? Vai pitäisikö aina koittaa näyttävää, vaikkei senhetkinen suorituskyky sitä mahdollista?
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jotenkin oli itselläni kutina, että eilen olisi nähty maaleja useampi molempiin päihin. No mitä vielä. Repäsi uneen siinä jossain kakkoserän aikana. Muistutti todellista nukkumattikiekkoa koko höntsä. En tiedä oliko tuo sitten KalPan hyvyyttä vai Tapparan paskuutta.

Hakametsän jää on tähän aikaan vuodesta sellaista puuroa, että sekin tekee kiekollisen pelin hankalaksi. Kiekko pomppii lapojen yli jatkuvasti eikä kiekko käyttäydy normaalisti. Jää on liigan huonoimpia aina, mutta näillä keleillä surkeus vain korostuu. Vedonlyöntiin suosittelen vähämaalisia pelejä, jos tulosta veikkaa. Sama koskee Ilveksen pelejä. Tulisi jo talvi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös