Krobben kiperät 2017–2018 (kysely)

  • 1 797
  • 23

krobbe

Jäsen
Huomenta päivää! Tarkoitus olisi järjestää jo perinteeksi muodostunut kisa mikäli kiinnostusta löytyy. Ilmoittakaa tähän ketjuun kiinnostuksenne. Kopioin tähän viimekauden alun, jotta mahdolliset uudetkin kipristelijät näkevät mistä on kyse!

Vastausaikaa kuhunkin osioon on n. 1 viikko. Aloitetaan aakkosjärjestyksessä ensimmäisestä joukkueesta, ja siitä homma jatkuu joukkue per viikko tahtia.

Jokaisesta joukkueesta tulee kolme kiperää, ja vaikeusastetta olen pyrkinyt sopivasti kiristämään, eli ykkönen on "helpoin" ja kolmonen vaatikin jo Poirotmaista päättelykykyä.

Mukaan olen kelpuuttaneet kaudeksi 2017-2018 sopimuksen tehneet pelaajat. Pelaajalistan josta oikeat vastaukset löytyvät julkaisen kunkin joukkueen kohdalla.

Osallistuja toivon mukaan pilvin pimein, paras palaute tästä uurastuksesta on tietenkin se, että Te arvon jatkoaikalaiset osallistutte kisaan sankoin joukoin. Kysymyksiä, kannanottoja kiperistä mielellään tähän ketjuun!

Lyhyt kertaus säännöistä:

Vastaukset vain ja ainoastaan yksityisviesteinä, otsakkeeksi tulee laittaa kiperä ja joukkue josta kysymys.

Vastausaikaa 1 viikko. Pyrin julkaisemaan uuden aina sunnuntaiaamuisin, joten vastausaika loppuu sunnuntaisin klo 06.00.
Toimin lahjomattomana ylituomarina, jonka sana on tämän kisan laki. Totta kai saa antaa palautetta ja pitääkin.

Tässä takavuosilta esimerkin vuoksi kysymykset Blues-osiosta oikeine vastauksineen ja perusteluineen:

1. Karva- ja pitkäjalka (1 p)
2. Idästä länteen käsky matkaan, ”Lauria” seuraa pa. (2 p)
3. Usein vedessä ja sen ääressä (3 p)

Oikeat vastaukset perusteluineen, HPK:

1. Karva- ja pitkäjalka. (1 p) Mikael Kurki. (Mikael Karvajalka. Kurki on pitkäjalka).
2. Idästä länteen käsky matkaan, ”Lauria” seuraa pa. (2 p) Roope Talaja. (Idästä länteen luetaan oikealta vasemmalle, käsky matkaan, = aja, ”Lauria” late, seuraa pa = köyhä on poor, eli ajalaT epooR = Roope Talaja).
3. Usein vedessä ja sen ääressä. (3 p) Roope Ranta. (Usein vedessä = ankka = Roope, ja sen ääressä = veden ääressä = Ranta).

Löytyykö innostusta? Kysymyksiä?
 
Viimeksi muokattu:

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Mukana taas.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Ehdottomasti kiinnostaa, jos vaan jaksat pakertaa :)
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
En ole koskaan varsinaisesti osallistunut, koska kaikki yhden pisteen ovat olleet hieman liian kiperiä. Mutta toki kaikkia kysymyksiä pohditaan, tehdään arvauksia ja kisaa seurataan. Erittäin kiinnostava visailu ja hienoa jos alkaa taas. Uskoisin että moni muukin, joka ei osallistu, seuraa hiljaisena ja pohtii vastauksia. Tekisi mieli tehdä samalla metodilla oma kisa, Brettin löysät, mutta siitä tulisi helppoudessaan myös tietyllä tapaa humoristinen ja samalla myös pitkässä juoksussa tylsä.

Ja jospa tänä vuonna kuitenkin yrittäisin tähän osallistua.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Hieno, perinteinen kisavisa!

Huom, @krobbe: avausviestin esimerkki lienee mallia Blues, ei HPK. :)
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joudun skippaamaan tällä kertaa, mutta ehdottomasti täysi tuki tälle visailulle.
 

krobbe

Jäsen
Koska mielenkiintoa tuntuu löytyvän, aloitamme kisan tulevana lauantaina 09.09.2017, jolloin ensimmäiseen osioon (HIFK) on vastausaikaa reilu viikko. Tämän jälkeen uusi julkaistaan aina sunnuntaisin.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mukana!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös