CHL 2017–2018 – miten käy JYPin?

  • 123 121
  • 677

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Kalteva, mitä vittua? 0+2 omaan päähän ja vielä yksin läpi -syöttöjä. Toisessa tuli jo mieleen sopupeli. Hymiö.
 

Hexa

Jäsen
Kahden periaatteessa tasaisen joukkueen välillä paremman maalivahdin joukkue vie aina voiton. Eikä kyllä viimeistelytaitokaan JYPillä ollut Zugin luokkaa.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Joo.. Ei ollut Kaltevan eikä Laurikaisen paras päivä. Muuten ihan ok esitys. No.. ohipeleilläkin on oma paikkansa..
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näinhän sen kenraalin pitää mennä, jos sarjassa aikoo tulosta tehdä.
 
Mäenpäällä ekassa maalissa häviö 1v1 maalin takana, ja olikohan 4.maali? sama tilanne hyökkäys sinisen päällä, ettei se ihan Mäenpäälläkään nappiin mennyt. Sundilta syöttö oman sinisen alla suoraan vastustajan lapaan, ja Kaltevalta tosiaan 2x ykkös syöttö vastustajan maaleihin, eli oikeastaan Zug teki omalla pelaamisellaan sen yhden yyvee maalin. Junnumaiset virheet kun olisi jääneet vähemmälle, niin varsinaisesti 5v5 pelissä ei ollut isompaa hätää. Toki Zug myös viimeisteli todella tehokkaasti, eikä Laurikainen pystynyt auttamaan kenttäpelaajien virheissä (vaikka muutaman hyvän ottikin muuten pelissä). Olihan siinä Jypilläkin paikkansa, mutta meni sitten maalipaikoissa vedot päin tai ohi. Kokemusta tuli, ei kannata tuon vuoksi päätä laittaa pensaaseen, tulevan perjantain jälkeen sitten tiedetään mikä on taso liiga avauksessa. Jokohan Yonkman pystyy jäälle tulevalla viikolla, kun näytti Vainiokin tipahtavan jonkin vamman vuoksi eka erän jälkeen?

Näyttikin (uudelleen katselun jälkeen) Vainio lyövän taklaustilanteessa päänsä pleksiin ihan eka erän viime sekunneilla ja jäähyn minkä sai sen jälkeisestä nahistelusta kävi toisen erän alussa istumassa Sund. Jypin tiedottamista odotellessa.
 
Viimeksi muokattu:

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tiistaina jatkuisi CHL. Lipunmyyntiä katselin niin näyttäisi siltä että ainakin istumapaikat on käytännössä myyty loppuun. Nyt kun oltaisiin ajoissa liikkeessä ja seisomaliput myyntiin niin olisi mahdollisuus saada jopa eka loppuunmyyty CHL matsi.

EDIT: Yllättävän hyvältä tuo myynti näyttää vaikka ollaan kotiottelujen putkessa eikä peliä juuri mainostettu juurikin sen takia kun pelattu monta peliä lyhyen ajan sisään. Tietenkin jonkin verran onkin peliin "vapaalippuja" jaettu esim. valon yössä (fb mukaan 50kpl), mutta nämä on juuri niitä pelejä jolloin pitää katsomo täyteen saada ja uutta kohderyhmiä vaikka sitten niillä vapaalipuilla, kunhan katsomot on täynnä. Markkinointimielessä loistava mahdollisuus vaikka rahaa ei paljon tulisi. Myöhemmin sitten pudotuspeleissä jää enemmän jotain käteen lipuista kunhan väki saadaan eka katsomoihin.
 
Viimeksi muokattu:

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään jatkuu pelit, hieman näytti vielä C katsomoihin lähipäivinä lisää vapautuneen lippuja, mutta taitaa mennä ennen matsia jo istumapaikat tässäkin ottelussa loppuunmyydyksi. Taitaa olla nyt jokainen matsi ollut niin että istumaan ei enää pääse. Nyt vielä muutama c2 ja c3 katsomon vierekkäinen paikka löytyy että mattimyöhäiset nyt hereille ja katsomaan halpaa lätkää. Myös seisomaliput on vapautettu myyntiin 5e hintaan.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Jos en ole tippunut pahasti kärryiltä, niin Samuli Ratinen pelaa tänään ekan matsinsa JYPissä (miehissä). Hyvä sauma näyttää osaamistaan "riskittä" isommissa ympyröissä.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Semmoinen läps...ottelu. JYP kyllä oikein kerjäsi ja kaivamalla kaivoi verta nenästä ottelun jälkimmäisellä puoliskolla, ja nolostihan siinä lopulta kävi. Ei sillä, taisihan tuo Neman Grodno pelata aiemminkin kolme tasuria tällä CHL-kaudella.

edit: Olipahan todelliset huumori rankkarit... No Saari pistää viimeisenä laukojana sisään, lopputulos siis 3-2 vl.
 
Viimeksi muokattu:

Hukkaviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Saatto vaan tulla kalliiks tuo löysäilemällä menetetty piste, jos sen takia jää lohkossa kakkoseks ja tulee kovempi vastus heti ekalla kierroksella pleijareissa. Mut hyvä osoitus että vaikka vastustaja oli monta pykälää huonompi, niin silti pikku löysyys asenteessa tekee heti sen että menetetään pisteitä. Toivottavasti nyt vaikuttaa sen että liigapeleissä ei löysäillä kun tässä tuli tuo opetus.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Semmoinen läps...ottelu. JYP kyllä oikein kerjäsi ja kaivamalla kaivoi verta nenästä ottelun jälkimmäisellä puoliskolla, ja nolostihan siinä lopulta kävi. Ei sillä, taisihan tuo Neman Grodno pelata aiemminkin kolme tasuria tällä CHL-kaudella.
Juu, ei vastus ollut ollenkaan huonoa sorttia. Pelikuri pysyi hyvällä mallilla ja mailaa käytettiin pelivälineen hallintaan kendomiekkailun sijaan. Positiivinen ylläri, myös fanien osalta. Enpä olisi arvannut, että kukaan jaksaa lähteä CHL-matsin vuoksi Suomeen.

Ratiselle olisi suonut enemmän peliaikaa - tai edes paikan rankkareihin. Nyt peliaikaa viitisen minuuttia ja hänen kiekonmenetyksestään käynnistyä 2-1-maaliin johtanut tilanne. Muutoin joukkueelta 60 minsan hiihtely ja selviytyminen minimisuorituksella. Kansaa oli taas mukavasti paikalla, jos kuulin oikein, niin n. 3700?
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Huhuh, kun JYP alkoi löysäilemään pelin puolivälin jälkeen... Hienoa tosin että onnistumiset tulivat juuri Micke Saarelle. Hän olikin ehkä paras ja aktiivisin JYPin pelaaja tänään, toki ketjukaverit auttoivat siinä. Rankkarit olivat kyllä kehnoja sekä JYPillä että Grodnolla.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
ZUG hävisi omansa.. eli piste taitaa riittää lohkovoittoon. Vai mites tässä menee keskinäiset ja maalilerot? Jos tasapisteissä?
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Virallinen lukema juu 3700+, mutta istumakausikorttilaisista puolet jätti fyysisen preesensinsä kotisohvalle. Silti ihan hyvin alkusarjapeliksi. Eteenpäin on menty, ja näin.

Toki muutama euro kotiinjäävistäkin tulee kun kausikortin hintaan sisällytetty, tietenkin oheismyynti jää saamatta. Olisiko kenties firmakausikortit joita ihmiset ei tajua käyttää tai tiedä että matsi pelataan. Jokatapauksessa aitiot oli täyden näköisiä ja istumaliput loppuunmyyty joten hyvin meni vaikka tietenkin lippujen hinnat on vielä aika alhaiset että oikeasti jäisi käteen rahaa näistä, mutta nyt ollaan jo niillä katsojamäärillä jolloin sitä rahaa on jo mahdollista alkaa vähän tienatakin. Viimekaudella jäätiin useasti 2500 katsojaan vaikka jaettiin vapaalippuja ja aitiot tyhjiä. Nyt taisi vielä palkintorahatkin hieman nousta joten jos pudotuspeleissä pääsisi edes toiselle kierokselle alkaisi ehkä tästäkin touhusta jo jotain jäämään käteen.
 

FiveHole

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kraken, Giants
Saatto vaan tulla kalliiks tuo löysäilemällä menetetty piste, jos sen takia jää lohkossa kakkoseks ja tulee kovempi vastus heti ekalla kierroksella pleijareissa.
Ainakin Heikkilä kirjoittaa Keskisuomalaisessa näin:
Keskisuomalainen kirjoitti:
Lohkovoittokin on edelleen mahdollinen, tosin sillä ei järisyttävän suurta merkitystä ole, kun pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluparit arvotaan.
Eli lopulta ei taida olla mitään muuta väliä kuin ns. "bragging rights". Itse vastustaja taas oli omaan silmään paljon vaarallisempi kuin osa tällä kaudella Hippoksella vierailleista liiga-vastustajista, vaikka aika jännä taktiikka olikin tuo pitkillä "toivotaan-toivotaan hyökkääjä läpi" -syötöillä koko matsin läpi pelaaminen. Vaikka jämäkämmällä asenteella JYP olisikin voinut naulata pelin jo ensimmäisessä erässä.
 

Hukkaviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aivan, onpa hölmö systeemi. Ois nyt ajatellut että lohkovoitosta olisi palkittu edes sillä että lohkovoittajille arvottaisiin vastustaja lohkokakkosista.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Näin sanotaan CHL:n kilpailusäännöissä:

4. GROUP STAGE SEEDING AND DRAW TO ROUND OF 16

4.1 Each of the 16 teams in the Round of 16 will receive a ranking number (1 to 16) based on their respective group stage record (points/GDF/GF). If two or more teams qualified for the Round of 16 have exactly the same record (points/GDF/GF) and Tie Breaking Formula, then the better position in the 2017-18 CHL club ranking will decide about precedence.

4.2 Once ranked 1 to 16, the teams will be divided into two seeding groups (A: group winners seeded 1-8 and B: runner-ups seeded 9-16) where group winners from seeding group A will be randomly drawn against runner-ups from seeding group B. Example: A2 – B13, A8 – B9, A5 – B11, etc.

4.3 Once the draw is complete, the pairings will produce a “bracket/playoff tree”, which will lead from Round of 16to quarter-finals, semi-finals to the final. For clarity: No more draws following the above described draw to Round of 16 will be made.

Eli joukkueet saavat ranking-numeron lohkomenestyksen (pisteet/tehdyt maalit/maaliero) perusteella joka vaikuttaa tähän jatkokaavioon. Mutta lohkovoittajille arvotaan kuitenkin vastustaja lohkokakkosten joukosta.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitenkäs muuten nuo säännöt CHL menee, kuinka rajuja muutoksia kokoonpanoon pystyy tekemään, periaatessa kun kummallakaan ei huomenna taida olla hirveä panosta, ehkä kokeilla Heiskasta maalilla, Lindroos, Aitola, Salmela, Alen iso näytönpaikka puolustukseen? Ratinen, Tiala hyökkäykseen, Vai onko nuo edes mitä CHL sivuilla kokoonpanoista mitään virallisia pelajaalistoja vai poimittu vaan eliten sivuilta? eli miten paljon uusia pelaajia käytännössä pystyisi kokoonpanoon roikottaan? Kyllä itse ainakin näkisin että esim. Immonen, Suomela ja kumppaneita kaikkia ei ehkä kannata roikottaa kun vastustajallakaan ei panosta niin tiedä mitä viikatetta sieltä alkaa tulemaan varsinkin tappiotilanteessa.

EDIT: siis lohkovoitostahan toki pelataan, mutta nyt varmaan myös samalla ottelu jossa voi silti hieman kokeilupainotteisempaa peluutusta harrastaa, CHL taitaa muutenkin hieman laajemmin pystyä otteluun nimeämään pelaajia niin kierrätystä pystyy tekeen.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Kyllä ainakin aiempina vuosina CHLn sivuilla oli viralliset pelaajalistat ja olikohan niin, että pudotuspeli vaiheessa pystyi tuomaan mukaan listan ulkopuolelta kaksi uutta pelaajaa.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Mitenkäs muuten nuo säännöt CHL menee, kuinka rajuja muutoksia kokoonpanoon pystyy tekemään, periaatessa kun kummallakaan ei huomenna taida olla hirveä panosta

Et sitten vissiin katsonut sarjataulukkoa? JYP pelaa lohkovoitosta ja Grodno tuskin haluaa ihan vain hävitä suosiolla kotiluolassaan.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Et sitten vissiin katsonut sarjataulukkoa? JYP pelaa lohkovoitosta ja Grodno tuskin haluaa ihan vain hävitä suosiolla kotiluolassaan.

Niin kyllähän mä kirjoitin heti tekstin perään että lohkovoitosta toki pelataan, mutta tuskin tuossa vastustajallakaan ihan parhaimmat kehissä. Kyllä tuossa silti avautuu varmasti mahdollisuus kokeilla joitakin miehiä ylivoimassa ja ehkä jättää osan pelaajista kotiin. Vaikka seuraava peli onkin vasta perjantaina niin kyllähän tässä osalla pelaajista lepokin varmaan ihan hyvää tekisi.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Niin kyllähän mä kirjoitin heti tekstin perään että lohkovoitosta toki pelataan, mutta tuskin tuossa vastustajallakaan ihan parhaimmat kehissä. Kyllä tuossa silti avautuu varmasti mahdollisuus kokeilla joitakin miehiä ylivoimassa ja ehkä jättää osan pelaajista kotiin. Vaikka seuraava peli onkin vasta perjantaina niin kyllähän tässä osalla pelaajista lepokin varmaan ihan hyvää tekisi.

Tuskin ja tuskin. Meinaat, että Grodno häviää kiltisti maksavan kotiyleisön edessä sen sijaan, että yrittävät hakea upeata voittoa itseään selvästi kovemmasta seurasta. Varmasti tulevat jatkossakin katsomaan CHL -pelejä.
JYP siis riskeeraisi lohkovoiton ihan vaan sillä olettamalla, että vastustaja ehkä huilauttaa pelaajiaan eikä niitä ehkä kiinnosta ees yrittää viedä JYPiltä ja samalla mahdolliselta lohkovoittajalta päänahkaa. Joten sama jättää kotia aloituksen kavereita ja luottaa siihen, että vastustajaa kiinnostaa vielä vähemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös