NHL18 – yleinen keskustelu

  • 189 701
  • 658

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Ekaa kertaa jää kyllä peli ostamatta. Ei vaan kiinnosta. Beta kooditkin oli, mutta ei vaan kiinnostanut, kun luki kokemuksista. Ehkä sitten, kun peliin tehdään kerralla iso muutos tai 2025. Ehkä se siihen mennessä tuntuu näilläkin edistysaskelilla eri peliltä. Ei vaan jaksa toisen pelin jälkeen sitä fiilistä, että tää on nähty. Joku maalilaulun laittaminen taitaa olla koko pelisarjan pienin puute. En kyllä muutenkaan erityisesti suuntauksesta hut:n ja fut:n rahankeräys suuntaan, vaikka toki sen ymmärtää pelitalojen kannalta. Pelaajana se ei itselleni tuo kyllä mitään lisäarvoa, lähinnä heikentää sitä kokemusta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hockey Ultimate Team Returning User Bonus - NHL 18

"Additionally, players who played Hockey Ultimate Team™ in NHL® 17 will be eligible to receive a one-time bonus of up to five (5) Returning User Packs in NHL® 18.

Each one of these Returning User Packs contains 4 Bronze, 4 Silver and 4 Gold items. Players will receive items that will give their Hockey Ultimate Team a boost to start the season, with players, contracts, injury, jersey and logo items all being a part of this pack.

Factors determining a returning user bonus are:

  • The number of HUT games played in NHL® 17.
  • The number of items obtained in a user's HUT 17 collection.
  • The current Coin balance in HUT 17."
Nyt on infoa tullut sitten palkintopakoista seuraavaan änäriin edellisessä HUT:a pelanneille. Maksimissaan viisi pakkaa mahdollista saada ja nämä määrittää vanhat tutut mittarit eli pelatut pelit, kokoelman koko ja kolikkojen määrä.
Veikkaan, että vanhoista rajoista on tultu ainakin jonkin verran alaspäin, sillä ennen piti muistaakseni olla 500 pelaajaa kokoelmassa, mutta nyt on ollut kaikenlaisia settejä sun muita, että tuskinpa niin isoa määrää tarvitsee olla.

Jotain pelipaitojakin myös sai edellisiä änäreitä pelanneet HUT:iin. Linkistä näkee enemmän infoa.

HUT Challenges Deep Dive - NHL 18

Jonkinlaisia haasteita tulossa HUT:iin joukon jatkoksi. Näistä sitten saa palkinnoiksi kolikoita tai jos oikein hyvin suoriutuu niin pakkoja.
Ihan mielenkiintoiselta lisältä vaikuttaa ja tuo vähän vaihtelua.
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Hikiset viisi pakkaa, joista osa korteista on pronssisia ja osa hopeisia. Huh hei.

Setit tuntuvat olevan noin tasan sama, mitä noita haasteita nyt sitten tulee mukaan. Pelkään että haasteet lisäävät bugijannuja peliin, kun kaikkensa yritetään saavuttaa nuo kolme tähteä esim. Tosin jos palkinnot ovat noin surkeat (500 coins/1000 coins/normi kultapakka) niin eipä noita moni kauaa jaksa. Ei vakuuta, ei vaan vakuuta.

Tässä kohtuu hyvin asiaan syventyvät video Youtuben käyttäjältä Don´t be Saad: EVERYTHING WE KNOW ABOUT HUT IN NHL 18! - YouTube

Ihan uskomatonta että nuo gold upgradet ovat tehtävissä vain kerran. Fifassa voit tehdä vaikka miljoona kertaa niitä.

Nuo paidat kertovat kyllä kaiken oleellisen siitä, miten paljon EA tähän peliin panostaa ajatellen sen pelaajia. Ei niin mitään käyttöä, mitä tuo STL:n paita nyt on ok.
 

Knap

Jäsen
Synergiat on siis seuraavassakin pelissä, mutta hieman eri säädöksillä.
Pronssisilla basekorteilla on 3 synergiaa, hopeisilla 2 ja kultaisilla tuttu yksi.
Pelin alussa, ja myöhemmissäkin vaiheissa hieman köyhemmillä pelaajilla voi olla käytössä pronssisia ja hopeisia pelaajia synergiasyiden takia.
Toivottavasti myöskään tuo synergia homma ei mene yhtä yli tänä vuonna, kuten viime vuonna. Ainakin minun mielestä joku 6 erisynergiaa kolmilla täplillä on liikaa.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tässä vielä kotimaisen suht.ansiokkaan pelaajan Remo Christianin (esim.NHL17 lehdistötilaisuuteen kutsu) ensikokemukset 18 betaan. Kyllähän tässä videossa tiivistyy hyvin koko pelisarja ja naurattaa muutamat ihmetykset koskien pelimoottoria.

NHL 18 Betan Ensitunnelmat! - YouTube
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onko tietoa, että onko liigan pelaajakuvat päivitetty? Meinaa vituttaa jos siellä Aaltosella on edelleen tämä kuva (linkki vie Hut Plazan sivulle) -> 77 Juhamatti Aaltonen - HUT 17 - HUTPlaza ja lisäksi ainakin NHL 17:sta Lukon Toni Koivistolla on Henrik Koiviston kuva ja Juhani Tyrväisellä Janne Juvosen kuva, ja Juvosella Joonas Alanneen kuva.

Muistaakseni myöskin Nättiset oli aika nätisti sekoitettu kuvien osalta(?) Ei paljoa vaatis, mutta näemmä liikaa.
 

Knap

Jäsen
Franchise mode trailer on tullut. NHL 18 | Franchise Mode Trailer | Expansion Draft, Vegas Golden Knights - YouTube

Franchise moden ulkoasu on muuttunut, tai lähinnä valikot. Sopimuksia voi tehdä kesken kauden, NMCtä tuskin vieläkään (?)
Mutta se mielenkiintoisin juttu. 32. joukkue, ja nämä eivät rajoitu vaan USAan ja Kanadaan, vaan voit tehdä vaikka Helsinkiin tai Tukholmaan joukkueen. Innokkaimmathan voi tehdä Helsingin Jokerit (mm. minä).
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Eli lyhyesti sanottuna tuon perusteella tasan sama mitä tähänkin asti, mutta taas vähän uutta kermavaahtoa kirsikan kanssa päällä. Hohhoijaa
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Mulla tulee pelattua pelkkää be a gm:ää. Muuten en ostaisi tuota uutta kun on 17 ja hommaan mieluummin parin vuoden välein (koska tuo peli ei muutu juuri miksikään, samaa paskaa eri värisessä paketissa) mutta tuo Vegasin mukaan tulo sotkee sen verran kokoonpanoja. En usko että ea olisi niin kiva että tarjoaisi päivitystä 17 kun ei ole mitenkään heidän intressien mukaista. Eiköhän tämä taas ole marginaalisesti edellistä parempi. Silti voisi odotella ekoja käytettyjä ettei tarvitse ihan niin paljon maksaa.
 

IcePhoenix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Kärpät, Kiekko-Espoo
Kovaa on kritiikki pelille, mutta itse ainakin nautin suuresti betassa varsinkin AI:ta vastaan pelaamisesta. Offline-pelimuodot on olleet aivan tuskaa koko nykyisen konsolisukupolven, mutta beta tuntui oikeasti lupaavalta tällä saralla. Noh, nähdään sitten julkaisussa pelin oikea luonne.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Kovaa on kritiikki pelille, mutta itse ainakin nautin suuresti betassa varsinkin AI:ta vastaan pelaamisesta. Offline-pelimuodot on olleet aivan tuskaa koko nykyisen konsolisukupolven, mutta beta tuntui oikeasti lupaavalta tällä saralla. Noh, nähdään sitten julkaisussa pelin oikea luonne.
Tuohan olisi paras mahdollinen uudistus, jos offline-pelistä tulisi oikeasti pelattavaa. Oma pelaaminen on jäänyt täysin HUT:n vääntämiseen, kun ei tekoälyä vastaan järkeviä pelejä saa aikaan (sliderien vääntäminen kuntoon on myös aina ollut yhtä tuskaa). Mielellään tuota Be a GM -modeakin pelaisi, jos vain tekoälyä vastaan viittisi alkaa vääntään. Nyt toki pakko kokeilla tuota expansion draftia ja tuoda 32. joukkue liigaan!

HUT:ssa kuitenkin edelleen pääpaino tulevassa änärissäkin ja itsellä ei tosiaan odotuksia ole ollenkaan, vaan luvassa on varmaan kopio edellisen vuoden pelistä, mutta tuleepahan tuo kuitenkin ostettua ja aloitettua alusta HUT-väännöt. Kaikki näkyvät uudistukset olisi plussaa, niin alas on EA riman laittanut..
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Itseasiassa kohdassa 0:37 näkyy Rinteen nimen vieressä juuri tuo kyseinen NMC.
Missasin tuon täysin. Hyvä huomio. Jotain plussaakin siis EA:n suuntaan.

Sitähän tässä kokoajan mielessään on jo pidemmän aikaa toivonut, että nämä EA:n pienet parannukset johtavat lopulta siihen tulevaan Frostbite-pelin loistavaan kokonaispakettiin, jossa kaikki menee sitten pelimuotojen osalta uusiksi ja nämä uudistukset ovat mukana. Mutta tuo on kyllä niin kaukainen haave todellisuudesta, etenkin kun Fifassakin vaihtui pelimuotojen osalta lähinnä vain grafiikka kentällä.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
.. ja vuodesta toiseen valittavat täällä voivat ottaa käteen 'kynän' ja rustata.

No niin nyt. Luulisi edes sinun ymmärtävän että pelistä ei ole tarkotuskaan tehdä valmista? Tottahan haluaisin huttiin jonkin äänimerkin tarjouksesta, mutta ei tällasia laiteta koska ei haluta viedä peliä eteenpäin _vaan ainoastaan myydä uutta versiota aiempaa vain hiukan enemmän. EA on pörssiyhtiö.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Palautetta ja kysymyksiä NHL dev ryhmälle. Alla olevasta linkistä tarkemmat tiedot.Joten ne kaikki, jotka eivät tunne saavansa ääntään esille ja vuodesta toiseen valittavat täällä voivat ottaa käteen 'kynän' ja rustata.

Send us your feedback/questions to the NHL developers! - NHLGamer - NHLGamer
Kiitos. Laitan asiallisen palautteen, toki tuo olisi paras tehdä kun itse NHL18 on saapunut, mutta betan ja NHL17-pelin perusteella sitten, kun tuo tapaaminen on ensi viikolla. Hemmetin hienoa että jaksatte tehdä tälläistä sivustoa ja hienoa työtä NHL-pelisarjan eteen, toivottavasti se kantaa joskus hedelmää.

Eikä tuo nyt ihme ole että valittavat. Toki oma syy kun jokavuotisen copypaste-version ostavat, tämä myös itselleni osoitettuna. Samaa tehdään mm. Twitterissä, Facebookissa ja EA:n omalla foorumilla, mutta kaikki negatiivinen vähänkään fiksu palaute hukkuu sen massan "hittosaakeli"-periaatteella kirjoitetun huutoitkun sekaan, jonka lisäksi sitten pahimmat fanipojat haukkumassa jokaisen, joka kehtaa laittaa vähänkään negatiivissävytteisen palautteen pelisarjasta.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Palautetta ja kysymyksiä NHL dev ryhmälle. Alla olevasta linkistä tarkemmat tiedot.Joten ne kaikki, jotka eivät tunne saavansa ääntään esille ja vuodesta toiseen valittavat täällä voivat ottaa käteen 'kynän' ja rustata.

Send us your feedback/questions to the NHL developers! - NHLGamer - NHLGamer
Saako tätä muuten jakaa ihan yleisesti? Mietin lähinnä Twitteriä ja Facebookia, Konsolifinissä taisi olla jo tai jos ei, tulossa sinne. On korkea aika saada pelaajien äänet esille, kun niin moni tuntuu peliä vastustavan. Itse kun en halua pelisarjan kuolevan, vaan tuntuvan siltä että haluan jälleen innosta kirkuen ennakkotilata tulevan vuoden NHL:n.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
EA julkaisi eilen mielestäni parhaan uudistuksen koskien tulevaa änäriä. Eli pelaajien kokonaisuudet muuttuvat niin, että ne ovat matalampia kuin aikaisemmissa änäreissä ja laajemmin levittäytyneitä. Tarkoituksena on siis nimenomaan muodostaa eroja pelaajien välille, jotka ovat tähän asti olleet kaikki kuin samasta muotista (pl. kovat luistelijat ovat olleet pelin parhaimpia pelaajia). Eniten tässä on ajateltu Franchise Moden toimivuutta, kun tähtipelaajat ovat tähtipelaajia jne. mutta eiköhän kaiken järjen mukaan HUT:ssakin vastaavat kokonaisuudet päde eli siellä ei viimevuotiseen tapaan kaikki ole välillä 85-86.

Tässä vielä EA:n sivuilta kopioituna kokonaisuuksien jakautuminen eri pelaajille:

Forwards:
First Line Forward = 85 OVR - 99 OVR
Second Line Forward = 82 OVR - 85 OVR
Third Line Scoring Forward = 80 OVR - 82 OVR
Third Line Checking Forward = 78 OVR - 80 OVR
Fourth Line Forward = 75 OVR - 78 OVR

Defensemen:
Top 2 Defenseman = 87 OVR - 99 OVR
Top 4 Defenseman = 81 OVR - 87 OVR
Top 6 Defenseman = 78 OVR - 81 OVR
Top 8 Defenseman = 75 OVR - 78 OVR

Goaltenders:
Elite Goaltender = 87 OVR - 99 OVR
Starting Goaltender = 82 OVR - 87 OVR
Backup Goaltender = 75 OVR - 82 OVR

Paljon paremmaltahan tuo ainakin minusta näyttää.

Tähän mennessä on julkaistu vasta kahden pelaajan kokonaisuudet: Phil Kessel on 86 & Auston Matthews 87.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
@HockeyForLife Samaa mieltä, mutta toivottavasti pelaajien arvoihin on panostettu, eikä vaan vedetty "ctrl+a" tyylillä arvoja alaspäin. Yksi suurimpia ongelmia pelisarjan historiassa on juurikin arvot, kun ovat liian usein mitä sattuu ja kehittyvät vain tietyiltä osin.
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
@HockeyForLife Samaa mieltä, mutta toivottavasti pelaajien arvoihin on panostettu, eikä vaan vedetty "ctrl+a" tyylillä arvoja alaspäin. Yksi suurimpia ongelmia pelisarjan historiassa on juurikin arvot, kun ovat liian usein mitä sattuu ja kehittyvät vain tietyiltä osin.

Tämä ei perustu mihinkään faktaan, mutta luuleeko joku tosissaan että niiden muokkaamiseen on käytetty varttia pidempään. Todennäköisesti jokaisella pelaajalla on tismalleen samat vahvuudet/heikkoudet, mutta sillä erotuksella että toisten vahvuudet ovat vain parempia kuin toisten.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Saako tätä muuten jakaa ihan yleisesti? Mietin lähinnä Twitteriä ja Facebookia, Konsolifinissä taisi olla jo tai jos ei, tulossa sinne. On korkea aika saada pelaajien äänet esille, kun niin moni tuntuu peliä vastustavan. Itse kun en halua pelisarjan kuolevan, vaan tuntuvan siltä että haluan jälleen innosta kirkuen ennakkotilata tulevan vuoden NHL:n.

Mitä useampi silmäpari ja palautetta&kysymyksiä sitä enemmän vaikutusta NHL kehittäjille eli tietenkin voi jakaa twitterissä ja facebookissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös