Vedonlyöntivihjeet

  • 3 072 136
  • 15 011
Nyt kyllä punainen hälytys. (TUUUUUUUUT... TUUUUUUUUT... TUUUUUUUUT... TUUUUUUUT...) (askelten kopinaa)
Alarm sound effects - modern alarm 1 - YouTube

Suomi aloittaa torstaina lentopallon EM-turnauksen pelillä Viroa vastaan, ja voitolle saa nyt 1,74 kertoimen (Pinnacle).
Viro on ihan tämän vuoden puolella ottanut tuloksellisesti ison harppauksen eteenpäin, että ei sitä sovi aivan aliarvioida. Espanja ja Portugali on kaatuneet useaan otteeseen, ja voitettujen listalla on mm. Meksiko, Kreikka, Slovakia. Erävoitot on otettu Venäjää ja Belgiaa vastaan, Hollantia ja Saksaa vastaan voittivat kaksi erää.
Silti tämä on peli, joka Suomen on "pakko" voittaa, sillä lohkon neljästä joukkueesta kolme menee jatkoon. Viron kuuluu olla se, joka putoaa. Käytännön tasolla en kyllä suostu näkemään sitä mahdollisuutta, että Viro voittaisi ne kolme erää mitä tarvitaan. Pitäähän muistaa, että kevään ja kesän peleissä Suomi pelasi omaan potentiaaliinsa nähden todella laadukasta peliä, varmistaen paikan seuraaviin MM-kisoihin. Sillä tasolla jos Suomi pelaa, ei Viro ainakaan voita.
Laitoin tuohon jo 10x100 euroa, ja varmaan lisää tulee. Koska kuten sanottua, tämä pitää hoitaa niin kuin se kuuluu hoitaa. Ja kerroin on todella hyvä.
Jos taas Suomi häviää, niin sitten olen minäkin ansainnut hävitä.
Kesällä katsoin Viron peliä Saksaa vastaan, mutta se oli päädystä kuvattu ja vedonlyöntiyhtiön pieneltä ruudulta ei kyllä oikein hyvin nähnyt. Joten on arvoitus, mikä tekee Virosta niin hyvän nykyään. Epäilen, onko Suomi koskaan hävinnyt Virolle.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
24.8 To: KalPa - Malmö Redhawks 2.70 unibet

Aijjaijai, menenköhän tässä vähän miinaan, mutta kova on kerroin elitserienjoukkueelle. KalPa on viime kaudesta mielestäni heikentynyt selvästi ja Malmölla on ihan päteviä pelaajia rosterissaan, ainakin selvästi kovempia kuin KalPalla. Ilmeisesti ruotsalaiset eivät ole pelanneet vielä yhtään kunnon treenipeliä ennen CHL:ää (ei taida oikein olla kiinnostusta menestyä CHL:ssä), joten voisiko siitä johtua kerroinasettelu...
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Juha Niemen lyödyt juoksut, yli 2.5 juoksua, kerroin 2.30, 57% (Veikkaus)

- Otteluna Hyvinkää (runkosarjan 8.) vs. Joensuu (runkosarjan 1.) Ottelu pelataan Hyvinkäällä koko sarjan avoimmalla kentällä. Hyvinkäällä, kun Niemi lyö pallon läpi, niin tuloksena on hyvin usein kolme juoksua.

Viimeksi Niemeltä tuli ohipeli, mutta siihen ei kannata liikaa tuijottaa. Runkosarjassa Niemi löi 3,13 juoksua/peli. Jos Hyvinkää pelaa rajat ja luukut kiinni niin Niemi lyö helposti yksittäisillä kotiutuksilla kolme juoksua.

Arvio 57%.

Edit: 14:35, kerroin enää 2.00, joten toivottavasti joku ehti apajille.

15:10, kerroin enää 1.85!

16:30, 1.80, saa nähdä jääkö tuohon? Linja alkaa olemaan jo kohdallaan.
 
Viimeksi muokattu:

Lavis

Jäsen
Tuli lyötyä kaikkiin tämän illan kuuteen KHL-peliin yli 3,5 maalia. Mennyt vedot sen verran päin persettä viime aikoina, että jonkun kannattaa lyödä kaikkiin alle 3,5 maalia. Tai kaikkiin viiteen enää mihinkä pystyy. Ensimmäinen ottelu alkoi näköjään jo 13 minuuttia sitten.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Annetaanpas kuolemansuudelma yhteen matsiin täälläkin pitkästä aikaa.

Koskenkorva - Kouvola

Juoksuraja on 14,5. Kossun kymmenessä viimeisimmässä pelissä on kaikissa menty tuon rajan yli! Kossun peli on ollut sekaisin ylemmän jatkosarjan alusta asti. Se romahtaa jatkuvasti yksittäisissä ulkovuoroissa ja silloin tuloksena on paljon juoksuja. Kossun kentästä nousee pomppu aika hyvin ja se suosii Koplaa. Kouvola saa varmasti hyvin tilannetta päälle ja hyviä kotiuttajia on useampia.

Keskinäisten kohtaamisten juoksumäärät tällä kaudella: 10, 25, 16, 20. Kolme kertaa neljästä on siis tullut vähintään tuo 15 juoksua.

Sää on viileähkö, +14 astetta. Sateen uhkaa ei juurikaan ole. Joka tapauksessa vielä aivan hyvä sää pesäpallon pelaamiseen.

Koskenkorva - Kouvola yli 14,5 1.90 Coolbet (1.88 Veikkaus)
Kouvola (suora voitto) 1.66 Coolbet
 
Viimeksi muokattu:

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Laitetaan nyt vielä Sotkamo - Seinäjoki-matsista myös.

Seinäjoki on haastanut Sotkamoa erittäin hyvin ja onnistunut voittamaan yhden jakson kummassakin aiemmassa puolivälierässä. Sotkamo on voittanut molemmat pelit supervuorossa. Kolmostilanteet ovat menneet suht tasan (Seinäjoki 27, Sotkamo 30) ja lyötyjen juoksujen määrä on myös tasainen (Seinäjoki 13, Sotkamo 15).

Näyttää siltä, että Sotkamo on kääntämässä ottelusarjaa itselleen olemalla ratkaisupaikoissa parempi. En kuitenkaan usko, että peli tänäänkään repeäisi Sotkamolle mitenkään selkeästi. Mikäli Seinäjoki pystyy pitämään kahden aiemman pelin peli-ilmeensä, on Seinäjoen jaksovoiton kertoimessa ilman muuta ilmaa. Ja jos ajatellaan, että kolmostilanteita tulisi tänäänkin sellainen 25-30, niin silloin juoksurajan ollessa 15,5, kelpaa under peleihin erinomaisesti myös.

Sotkamo - Seinäjoki X/2 3.35 Unibet
Sotkamo - Seinäjoki alle 15,5 1.80 Unibet


Näen ilmaa myös tässä Veikkauksen kohteessa: Enemmän lyötyjä, Roope Korhonen vai Jukka-Pekka Vainionpää. Vainionpää saa kertoimen 3.00. Kolmostilanteiden määrä on ollut joukkueilla lähes tasan joukkueilla kahdessa aiemmassa kohtaamisessa. Roopen kotiutukset: 7/14, Jukkiksen kotiutukset 9/12. Kerroinasettelu oikeastaan näissä kaikissa kolmessa kohteessa perustuu selvästi siihen ajatukseen, että Sotkamo voittaisi Seinäjoen tänään selkeästi sekä sisä- että ulkopelissä. Minä perustan kuitenkin ajatukseni siihen, mitä olen kahdessa aiemmassa ottelussa nähnyt ja sen perusteella Seinäjoki ei ole ollut merkittävästi huonompi.

Enemmän lyötyjä: Jukka-Pekka Vainionpää 3.00 Veikkaus

Enemmän lyötyjä-vedossa näiden kahden erinomaisen lyöjätykin ollessa vastakkain myös vaihtoehto "yhtä monta" kerroin 6.80 on mielestäni ihan pelaamisen arvoinen. Itse sijoitin siihen pienellä ja hiukan isommalla Jukkiksen voittoon.

HUOM! Enemmän lyötyjä-vetoon ei lasketa mukaan mahdollista supervuoroa ja kotiutuslyöntikilpailua.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Juuh elikkäs Eurobasketin avauspäivälle Saksa -6,5 1.94 vs Ukraina tosi hurja juttu.

Saksalla on kova nippu kehissä, pari nba-vahvistusta ja tukku kovia euromiehiä Bambergista, Baskoniasta, Zalgirisistä ja Bayernista.

Ukrainalla taas hyvin vaatimaton jengi. Ykkössentteri ja jenkkipointti jättivät kisat väliin.

65% varovainen arvio tälle. Saksa voittaa tämän normipäivänä 10-20 pinnaa.

Muitakin maukkaita kohteita löytyy jo useita ja laitan sitä mukaa kun enemmän bookkereita availee.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
Laitoin pikku panoksella Sportin voittamaan Kärpät kertoimella 2.50. Mielestäni kotijoukkueella lievä edge valmiiksi ja Kärpillä vielä kakkosmolari maalissa. Selvisi toki Tsekeissä hyvin mutta silti Rynnästä epävarmempi.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nopeasti, jos joku haluaa/ehtii... AC Oulu-OPS alkaa parinkymmen minuutin päästä. OPSin aamuharjoituksissa tapahtui paha kolari, jossa Matias Juntunen ja Felix Orishani loukkaantuivat. Lisäksi yksi avauksen mies on poissa korttitilin takia. AC:n kerroin on muutenkin aika alhaalla (1.65), mutta tämä heikentää OPSia vielä lisää.

lähde Kaleva: http://www.kaleva.fi/uutiset/kotima...intaottelua-kaksi-pelaajaa-sairaalaan/768600/

e. Vielä pelin aikana sain livestä kiinni kivalla 2.00 -kertoimella.
 
Viimeksi muokattu:

Nigi

Jäsen
Mestarien liigan karsinnasta FC Kööpenhamina - Qarabag.

Kööpenhamina onnistui häviämään ensimmäisen pelin vieraissa Azerbaidzhanilaista joukkuetta vastaan. Tänään kotikentällä ei pitäisi olla mitään ongelmaa, sen verran iso tasoero on joukkueiden välillä.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Nyt on Paffilla yhtä hurjaa menoa ku Jokereilla eilen!

25.8 Seinäjoki-Sotkamo 1@7.00, 1ML@3,25 ja 1X@2,08.

Siitä vaan valitsemaan kassan ja riskikyvyn mukaan sopivaa vaihtoehtoa ja eikun jännittämään!
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Unibet on tosiaan availlut omia aikojaan huomisten puolivälierien kertoimia.

En ymmärrä tätä kerroinasettelua. Tai ymmärrän sen taustalla olevan ajatuksen: "Kyllä se Sotkamo siitä parantaa ja on syksyllä taas tosi kova". Minä kuitenkin perustan ajatukseni siihen mitä näen pelissä tapahtuvan. Sotkamon peli on aika kaukana siitä aiempien vuosien Sotkamosta. Jos unohtaa tämän ottelusarjan, niin Sotkamon peli ei ole ollut koko kaudellakaan millään lailla valmista. Virheitä tulee ulkona, sisällä ollaan kotiutuksissa Roope Korhosen varassa eikä tilannettakaan aina saada entiseen malliin päälle.

Voitot 2-1 Sotkamolle
Jaksot 3-2 Seinäjoelle
Kolmostilanteet 48-42 Sotkamolle
Lyödyt juoksut 20-17 Seinäjoelle

Ja kun useasti kuulee mainittavan, että Seinäjoki on aivan Vainionpään varassa, niin tässäkin asiassa tilastot kertovat toista:

Seinäjoen ottelusarjassa lyödyt 20 juoksua ovat syntyneet viiden miehen toimesta. Vainionpää on lyönyt näistä 11.
Sotkamon ottelusarjassa lyödyt 17 juoksua ovat syntyneet viiden miehen toimesta. Roope on lyönyt näistä 11.

Voisi jopa sanoa, että Sotkamo on enemmän Roopen varassa kuin Seinäjoki Vainionpään.

On toki mahdollista, että Sotkamo kokeneiden ratkaisupelaajiensa johdolla menee huomenna välieriin, mutta missään nimessä mielestäni tämä kerroinasettelu ei ole kohdillaan, vaikka Sotkamo jonkinasteinen suosikki ottelun voittajaksi ehkä onkin. Seinäjoen kertoimissa ilmaa selkeästi.

Seinäjoki ml. 3.25 Unibet Panos 1.5
Seinäjoki (suora voitto) 7.00 Unibet Panos 0.5

Seinäjoki 1/X (tuplamahdollisuus) 2.08 Unibet Panos 3.2

Näin minä ajattelen tästä kohteesta ja kerroinasettelusta. Saa nähdä miten käy.
 
Viimeksi muokattu:

tiimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tietäisikö joku täällä enemmän Japanin baseballista? Veikkauksella olisi melkoinen kerroin 2,4 Tyynenmeren divisioonaa johtavalle Fukuoka SoftBankille Seibua vastaan. Ovat pelanneet myös eilen ja toissapäivänä. Silloin SoftBank oli parempi 7-0 ja 9-0. Näissä aiemmissa matseissa SoftBank oli suosikki, mutta nyt Seibu. Tässä on pakko olla joku todella merkittävä loukkaantuminen/poissaolo ja mitä todennäköisimmin syöttäjäosastolla.

E. Päättyi niukasti mutta tiukasti 10-1. Tuo 2,4 taisi olla vielä markkinatoppikin.
 
Viimeksi muokattu:

Knap

Jäsen
Nyt en tiedä meneekö oikeaan kejtuun, mutta tarvitsisin hieman apua. CHLssä GAP - Klagenfurt. Mutta tämä Klagenfurt ei ole minulle kovin tuttu joukkue, pelaa EBELissä, joka nyt ei varmaan kovin paljon kovempi ole kuin Ranskan liigakaan.
GAP on kuitenkin Ranskan kovin joukkue, joka omaa aivan helvetin kovan YVn, joten uskaltaisikohan tuossa laittaa GAPille suoran voiton? Kertoimet on 2.90 Gapille ja Klagenfurtille 1.86. Osaako joku sanoa jotain Klagenfurtista?
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Nyt en tiedä meneekö oikeaan kejtuun, mutta tarvitsisin hieman apua. CHLssä GAP - Klagenfurt. Mutta tämä Klagenfurt ei ole minulle kovin tuttu joukkue, pelaa EBELissä, joka nyt ei varmaan kovin paljon kovempi ole kuin Ranskan liigakaan.
GAP on kuitenkin Ranskan kovin joukkue, joka omaa aivan helvetin kovan YVn, joten uskaltaisikohan tuossa laittaa GAPille suoran voiton? Kertoimet on 2.90 Gapille ja Klagenfurtille 1.86. Osaako joku sanoa jotain Klagenfurtista?

Der EC-KAC 2017/18 | EC-KAC - Klagenfurt Eishockey

Linkki rosteriin.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Siilinjärvi - Kankaanpää

Aika mutulla mennään, mutta mennään nyt kuitenkin. Kankaanpää on saanut koko kauden kohtuullisen hyvin tilannetta päälle. Viime aikoina kotiutusjärjestykseen on tehty muutoksia ja juoksujakin on alkanut tulla enemmän. Uskon KaMan saavan paljon kolmostilanteita SiiPen ulkokenttää vastaan. Vastaavasti SiiPe tullee pommittamaan todennäköisesti kolmosvahtina pelaavaa Jukka Lankista, joka ei pystynyt sunnuntain ottelussa Kempelettä vastaan juoksemaan ollenkaan kunnolla. SiiPen mahdollisuudet ovat muutenkin mielestäni Samu Vainikaisen ja Kimmo Lukkarin mahdollisten läpilyöntien varassa ja niitä he tulevat varmasti aktiivisesti hakemaankin.

Sää on viileä, +12 astetta ja pieni sateen uhkakin on, mutta juoksuraja on kuitenkin sen verran matalalla, että overi lähtee peleihin.

Peli alkaa tänään klo 17.30.

Siilinjärvi - Kankaanpää yli 9,5 1.88 Veikkaus
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Tänään 18:45 Georgia - Serbia -9 1.91

Lähtökohtaisesti jo reipas ylireagointi siihen että Georgia sattui voittamaan eilen Kreikan. No nyt juuri tulleen twiitin mukaan Georgian ~paras pelaaja eli Golden Staten Pachulia saattaa missata koko kisat nilkkavamman takia. Olettaisin siis että pois tästä pelistä.

Pitäisi olla aivan eri planeetan Serbialle täysin rutiinijuttuja.

E: selvennetään sen verran että peli pelataan Ateenassa eli Serbia ei siis oikeasti ole vierasjoukkue vaan neutraalikenttä

E: Juuh se oli sitten semmonen taas, vaparit 27-29 ja Serbia sai 17 pelitilanneheittoa enemmän kuin Georgia eikä riittänyt edes voittoon. Ei voi kuin nauraa ja ottaisin saman vedon kerran kerrasta uusiksi.
 
Viimeksi muokattu:

Zohan

Jäsen
23:30 FaZe - BIG
BIG 2.95


Kahdesta matsista se jälkimmäinen. Pelataan BIGin parasta karttaa. Faze kanssa kova trainissa, mutta saa nähdä miten uudet pelaajat soveltuu pelikirjaan. Sen verrran ilmaa kertoimessa, että pakko napata.
 
Viimeksi muokattu:

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
No johan oli eka puolikas.. 8-0 johto kutistui 8-7:ään.. Saa nähä kuin käy.

16-10 voitto bigille. Kiitos jälleen :)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös