Perussuomalaiset

  • 5 279 669
  • 42 181

Anssi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yritin vielä kursivoida sanan käsitys, koska kyse on omasta näkemyksestä, ei muiden, eikä myöskään faktasta tms. Täytyy käyttää jatkossa värejä .)
Juu, huomasin kyllä. Muotoilin viestini huonosti. Viimeinen kappale ei ollut kohdistettu sinulle. Enemmän sellaista yleistä huokailua ja voivottelua.
 

Anssi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta mitä todistamista asiassa on, kun turvapaikanhakija on Ruotsin puolella / tulee Ruotsin puolelta rajaa ja sanoo asylum rajavartialle rajalla? Silloinhan on päivänselvää, että hakija on tulossa Ruotsista. Keskusteluhan alkoi rajavartioinnin aloittamisen hyödyistä.
Jos meillä on rajavalvonta ja joku tulee sanomaan asylum Suomalaiselle rajavartijalle, niin sehän on silloin jo Suomessa ja Suomen on sitten Dublin asetuksen mukaisesti hoidettava homma. Ja kuten tässä on yritetty selittää, niin sillä ei ole mitään väliä tuleeko se turvapaikanhakija tänne Ruotsista tai Virosta.

Paitsi tietty jos Ruotsi tai Viro on on se maa, johon turvis on ensimmäisenä tullut (siis ensimmäinen Dublin asetukseen sitoutuneista maista). Tai ovat ensimmäisenä rekisteröineet turviksen, tai kourallinen muita vaihtoehtoja, joita en jaksa listata, mutta löytyvät Dublin asetuksesta. Lue se Dublin asetus, niin huomaat kyllä, että turvista ei voi palauttaa satunnaiseen kauttakulkumaahan, vaikka kuinka polkisi jalkaa ja huutaisi "MUTKU MÄ HALUUUUUUN!".

Edit. Laitetaan nyt vielä lainaus siitä, mitä rajatarkastukset tarkoitti Ruotsissa:
– Jos maahan saapuvalla ei ole oikeutta tulla Ruotsiin tai hän ei hae turvapaikkaa (Ruotsista), niin hänet tullaan käännyttämään rajalta, kertoi Ruotsin sisäministeri Anders Ygeman Aftonbladetille, mitä Ruotsin päätös käytännössä merkitsee torstaista alkaen.
En oikein tiedä mitä maahanmuuttokriitikot kuvittelee saavuttavansa noilla rajatarkastuksilla, mutta lopputulos tuskin olisi kovin mieluinen.
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Olen lukenut Dublin III joskus 2015/2016 ja kaivoin sen uudelleen esille.

Kun poistetaan perheiden yhdistämiset, alaikäisenä tulleiden sukulaiset yms yms, jäljelle jää seuraavat:

2Jos tämän asetuksen 22 artiklan 3 kohdassa mainituissa kahdessa luettelossa selostettujen todisteiden tai aihetodisteiden, myös asetuksessa (EU) N:o 603/2013 tarkoitettujen tietojen, perusteella voidaan todeta, että hakija on ylittänyt jäsenvaltion rajan luvattomasti maitse, meritse tai lentoteitse kolmannesta maasta käsin, on kansainvälistä suojelua koskevan hakemuksen käsittelystä vastuussa se jäsenvaltio, johon hän on tällä tavoin tullut. Tämä vastuu päättyy 12 kuukauden kuluttua päivästä, jona luvaton rajan ylittäminen tapahtui".

Pointtihan tässä on se, että jotain Kreikkaa tai Italiaa ei kaiketi voida kohtuudella vaatia noudattamaan Dublinia, koska tulijamäärät olivat varsinkin vuonna 2015 suuria. Tämä on hyvä ymmärtää jokaisen, eikä sen takia tarkastella asetusta aivan viimeisen päälle.

Ei voida jättää kaikkia turvapaikkaa hakevia Kreikkaan tai nyt isossa määrin Italiaan tai työntää Turkkiin, eikä varsinkaan Suomi ole näin menetellytkään. Minusta hyvä.

Mutta Dublin asetus ei toimi. Mepit ja heistä Halla-aho ei suinkaan ole yksin tätä mieltä. Myös EU:n johto on ja vireillä on ilmeisen merkittäviä uudistuksia asetuksiin

SDP:N euroedustaja Liisa Jaakonsaari huomauttaa, että Dublin-asetuksesta on ollut kiistaa pitkään. Dublinin sopimus on hänen mielestään ”teoriassa hyvä, mutta käytännössä epäonnistunut”.

Onhan tunnustettu tarve muuttaa Dublinin asetusta”, Hautala sanoo.

***

Jouduin Halla-ahon kannan googlaamaan, ja se löytyi helposti:

Jotain hyvää Dublin-järjestelmälle täytyy tehdä, koska se ei toimi. Jos sitä sovellettaisiin, Suomeen, Saksaan tai Ruotsiin ei tulisi enää ketään, Halla-aho toteaa

Tässä asiassa Halla-aho on oikeassa. Ja toki on myös muut mepit, sillä Dublin-asetus ei ole toiminut.




 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Juu, huomasin kyllä. Muotoilin viestini huonosti. Viimeinen kappale ei ollut kohdistettu sinulle. Enemmän sellaista yleistä huokailua ja voivottelua.

OK, vedin yllä olevasta tekstistäni tuota koskeneen kommentin pois. Näillä mennään ja nyt nukkumaan.

e. lisään vielä Ranskan uuden presidentin, Macronin ehdotuksen perustaa Libyaan ns. käsittelykeskuksia ja lisäys siksi, että ketjun aiheen, persujen pj Halla-aho pitää ehdotusta erinomaisena. Samaa ja samoilla perusteilla on ehdottanut mm. Jatkoajassa moni muu itseni lisäksi. Alla tarkemmin:

Jussi Halla-aho kehuu Emmanuel Macronin pakolaisehdotusta: ”Ensimmäisenä askeleena erinomainen ratkaisu” | Uusi Suomi
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
En huomannut tuota Hakkarais-piikkiä tuolla ennemmin. Omien lähteideni mukaan Teuvo on terävöitynyt ihan hemmetisti viimeisen kahden vuoden aikana. Ei mitään verrattavaa esim. Arhinmäen nykyisiin viinimääriin.
Onko Teuvo terävöitynyt 12%:sista 38%:siin vai ihan sinne 50-60%:iin teräviin? Ei mihinkään 95-98%:iin kuitenkaan?
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Lisää harhaisen pään kuvittelua pukkaa...

Vastauksesi taso oli hyvin tyypillinen sinulta, aina kun lyödään faktat kehiin niin luikit karkuun käsiäsi heilutellen. Eiköhän kaikki ole jo nähneet sinun kykysi osallistua keskusteluun, tyypillistä vasemmistolaisen toimintaa. Voimia.

täh?

Alt-Facts (vaihtoehtoisia totuuksia jo toistakytävuotta), yleistyksiä, yksinkertaistuksia ja viholliskuvan luomista. Tuttua poliittista taktiikkaa jo 30 -luvulta...
Sitten yksinkertaisiaratkaisuja hakeva karjalauma seuraa, kun ei itse halua/osaa/pysty selvittämään miten asiat oikeasti ovat.

Oletko koskaan pohtinut omia arvojasi ja millaiseen yhteiskuntaan ne mahtaisivat johtaa? Et varmaan, mutta Venäjälle päin voisi katsella...]

Tässä kannattaa kaikkien huomata että kyseinen nimimierkki Tarinankertoja on kuuluisa siitä että hän ei koskaan vastaa hänelle esitettyihin ns. vaikeisiin kysymyksiin vaan on joko hiljaa tai heittää yo. kaltaisia yleislässytyksiä jossa ei itse asiaan puututa. Tämä on tuttua jo monesta ketjusta, esimerkkinä ydinvoimaketju (sieltä kannattaa etsiä mm. Mankala-keskustelu) jossa hän heittää puuta heinää ja sitten katoaa kun hänelle kerrotaan tosiasiat.

Jos Jussi ajattelisi ensisijaisesti suomalaisten veronmaksajien etuja, niin Jussi olisi käyttänyt aikansa hallituspuolueen vaikutusvalaisena jäsenenä puhuen niistä veronmaksajille tärkeistä asioista ja olisi jättänyt veronmaksajille marginaalisesta maahanmuutosta meuhkaamisen paljon paljon vähemmälle. Nythän Jussin näkemykset suomalaisille veronmaksajille tärkeistä asioista ovat edelleen hämärän peitossa, koska kaikki aika menee edelleen älämölöön maahanmuutosta.

Maahanmuuton kustannukset ovat satoja miljoonia euroja. Ymmärrän hyvin että teille Vihreille se on täysin marginaalinen asia ja siksi esim. tuulivoimatukien perseily ohitetaan täysin.

Maahanmuuton kuittaaminen marginaalisena asiana on tyypillistä villeniinistömäistä käsienheiluttelua koska asian tarkempi käsittely olisi varsin epämiellyttävää.

Lässyn lässyn. Mene piipittämään itkupotkuraivariasi toimittajalle. Normaaliälyisille homman nimi aukeaa siitä jutusta.

Heh.
 

Tuamas

Jäsen
Hallis maalittaa toimittajan ja Huhtasaari ottaa melko, öö, no katsokaa itse, linjan mainoksissaan.

Laura & Rudolf.
 

Liitteet

  • IMG_9031.JPG
    IMG_9031.JPG
    173,3 KB · kertaa luettu: 421

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Siirretty terrori-isku ketjusta, koska Halla-ahoon ja persuihin liittyvä keskustelu voisi olla kenties tässä ketjussa:

Itse en pidä Jussi Halla-Ahosta, mutta kai hän faktaa saa kirjoittaa.

Jussi Halla-aho - Maahanmuuttovyöry vuonna 2015 olisi... | Facebook

Halla-aho on monessa turvapaikka-asiassa oikeassa. Kuten vaikkapa kysymyksessä kansalaisjärjestöt & Välimeren pelastusalukset Afrikan vesillä tai ongelmat koko EU:n järkevässä turvapaikkapolitiikassa tai ongelmat suomalaisessa turvapaikkapolitiikassa.

Joten pari sanaa yllä olevasta Halla-ahon tekstistä, koska siinä on melkoisia lapsuksia tai vääristelyjä tai valheita. Ihan miten kukin ne haluaa lukea. Jos ollaan objektiivisia, kyse on valehtelusta.

1. Halla-aho oli kannattamassa yhteistä eurooppalaista EU:n turvapaikka- ja pakolaispolitiikkaa, vaikka tuolla politiikalla ei ollut sen parempaa sisältöä silloin kuin on nyt. Halla-aho tosin muutti näkemyksensä myöhemmin ja kertoi, että kannatus oli ehdollista. Halla-aho oli myös pitkään hiljaa vuoden 2015 vyöryn aikana, vaikka persut toimivat hallituksessa vastoin persujen pyhiä periaatteita. Jopa minä kritisoin tilannetta Halla-ahoa enemmän, josta syystä suunnilleen jokainen palstan persu oli niskassa "kun on ne sopimukset" jne. Mun silmin Halla-aho arvostelee siis hallitusta jälkikäteen virheistä, joita oli itse yhtenä keskeisimpänä persuvaikuttajana vaikenemisellaan tekemässä. Hyvin myöhään ja pienesti Halla-aho otti hallituksen tekemisiin tai pikemminkin tekemättä jättämisiin vuonna 2015 kriittisen näkökulman.

2. Väite, jonka mukaan koska hallitus (viranomaiset) ei tehnyt mitään, kaksi ihmistä kuoli perjantaina Turussa ja yksi Kajaanissa syksyllä 2016, ei ole edes populismia, vaan suoranaista valehtelua. Hallitus on tehnyt paljon vuoden 2015 jälkeen. Ei minun tai Halla-ahon mielestäni läheskään tarpeeksi, mutta Suomen vetovoimaa on hallituksen toimesta pudotettu monin eri tavoin. On valheellista väittää, että hallitus ei ole mitään tehnyt, ja juuri sen takia ihmiset kuolevat.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Siirretty:

Tuollainen maalitus on kuin oppikirjasta, mestari viheltää pilliin ja mouhot lähtevät kuin yhteisestä sopimuksesta uhkailemaan toimittajaa, varsinkin jos toimittaja sattuu olemaan nainen.

Sitten mestari pesee kätensä kaikesta ja uhriutuu jos joku kehtaa jotain sanoa.

Sen paremmin MV kuin Halla-aho ei julkaissut toimittajan nimeä. Julkaisuaikoja vertaamalla vaikuttaa siltä, että Halla-ahon tekstin julkaisemisesta vain pari minuuttia, ja Härkönen ilmoittaa vihaviestejä tulvivan kaikista viestintäkanavista.

Jos Härkösen väittämä pitää paikkansa, Halla-aho on antanut ennakkoon toimittajan nimet ja someosoitteet ja sopinut kohtuullisen kokoisen joukon (tai robot hoitaneet) kanssa siitä, että nyt isketään.

Miksi niitä ei tulvinut, kun MV julkaisi paljon aiemmin tekstit ja kuvat?

Vaikka poliisin resurssit ovat rajalliset, tämä tapaus on syytä tutkia. On käsittämätöntä, jos Halla-aho olisi toiminut kuvatulla tavalla. Aivan yhtä käsittämätöntä on, jos Härkönen liioitteli vihaviestejä tällaisessa tilanteessa.
 

Tuamas

Jäsen
Miksi niitä ei tulvinut, kun MV julkaisi paljon aiemmin tekstit ja kuvat?

Vaikka poliisin resurssit ovat rajalliset, tämä tapaus on syytä tutkia. On käsittämätöntä, jos Halla-aho olisi toiminut kuvatulla tavalla. Aivan yhtä käsittämätöntä on, jos Härkönen liioitteli vihaviestejä tällaisessa tilanteessa.

Tapaus tutkitaan,
Rebekka Härkönen Twitterissä: "Poliisi ilmoitti minulle juuri, että tutkii tämän vihakampajan, halusin tai en. #totuus #vihapuhe #journalismi #turkuattack"

Vaikea nähdä palkitun toimittajan heittävän uskottavuutensa viemäriin hirveästi liioittelemalla
Rebekka Härkönen Twitterissä: "Olen voimakkaan, Halla-Ahon masinoiman some-hyökkäyksen kohteena. Vihaviestejä tulvii kaikista viestikanavista. #turkuattack #totuus"
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Itse olen neutraali Härkönen vs Halla-aho, koska pidän kumman tahansa toimintaa kuvatulla tavalla käsittämättömänä ja vielä sellaisena, että siitä jää kiinni. En näe syytä sen paremmin puoluejohtajalla käynnistää vihaviestikampanjaa kuin toimittajalla valehdella siitä.

Aika näyttää.
 

teppana

Jäsen
Hallis on kyllä niin saatanallisen rasistinen kaveri. Miehen puhetapa uppoaa rasistiseen osaan kansaa hyvin koska mies osaa sanoa asiat kuulostaen älykkäältä. Ja varmasti Halliksen ÄO on muutaman tusinan korkeampi kuin keskiverto "Karjala-takaisin" kaverin. Mutta säälittävä rasisti ukko kuitenkin on.
 

Tuamas

Jäsen
Itse olen neutraali Härkönen vs Halla-aho, koska pidän kumman tahansa toimintaa kuvatulla tavalla käsittämättömänä ja vielä sellaisena, että siitä jää kiinni. En näe syytä sen paremmin puoluejohtajalla käynnistää vihaviestikampanjaa kuin toimittajalla valehdella siitä.

Aika näyttää.

Syy miksi hyökkäys alkoi vasta halliksen julkaisun jälkeen lienee se loogisin, halliksella on moninkertainen määrä seuraajia ja uskollisia kannattajia suhteessa mv-lehteen.

Tämä ei ollut ensimmäinen, eikä viimeinen kerta, kun tämä kuuluu halliksen repertuaariin
Halla-aho ohjasi kannattajansa vasemmistopoliitikon Facebook-sivuille – ja trolliarmeija hyökkäsi | Yle Uutiset | yle.fi

Toki pian tänne laukkaavat opetuslapset kertomaan kuinka Honkasalo on inha feministisuvakki joka ansaitsi kritiikin, eikä mestari suinkaan suoraan ole missään vastuussa mistään.
 
Siirretty:
Sen paremmin MV kuin Halla-aho ei julkaissut toimittajan nimeä. Julkaisuaikoja vertaamalla vaikuttaa siltä, että Halla-ahon tekstin julkaisemisesta vain pari minuuttia, ja Härkönen ilmoittaa vihaviestejä tulvivan kaikista viestintäkanavista.

Jos Härkösen väittämä pitää paikkansa, Halla-aho on antanut ennakkoon toimittajan nimet ja someosoitteet ja sopinut kohtuullisen kokoisen joukon (tai robot hoitaneet) kanssa siitä, että nyt isketään.

Onko jollain järkevää vastausta tähän? Miten kaikki tapahtui parissa minuutissa, Härkösen viestiä myöden?

Siis:

1.min Halla-ahon viesti
2.min Härkönen saa vihaviestejä ja kerkeää lukemaan Halla-ahon postauksen ja muut vihaviestit kaikista kanavista ja vielä kirjoittaa viestin aiheesta

Jos pari minuuttia paikkansa..
 

teppana

Jäsen
Mistä tuo pari minuuttia tuli? Twitter antaa 46 minuutin eron Härkösen twiittien välillä. Vittu kuinka naurettavaa nillittämistä aina näissä persujen asioissa.
 

teppana

Jäsen
12.45 Härkönen jakaa linkin twitterissä mistä näkyy Halliksen päivitys joka on tehty "tunti sitten".

13.31 Härkönen postaa twiitin jossa mainitsee olevansa hyökkäyksen kohteena.

Mistä vitusta tuohon revitään se pari minuuttia?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Mistä vitusta tuohon revitään se pari minuuttia?

Ei nyt sentään vitusta, mutta vika on minun, koska en kirjautunut sisään faceen ja twitteriin verratakseni aikoja. Itse tapahtumaahan se ei muuta kumpaankaan suuntaan. Joko Halla-aho operoi tai ei operoinut, sillä puhutaan (Härkösen mukaan) sadoista vihaviesteistä.

On hyvä, että tutkitaan, niin saadaan selvyys. Kenties.
 

teppana

Jäsen
Ei nyt sentään vitusta, mutta vika on minun, koska en kirjautunut sisään faceen ja twitteriin verratakseni aikoja. Itse tapahtumaahan se ei muuta kumpaankaan suuntaan. Joko Halla-aho operoi tai ei operoinut, sillä puhutaan (Härkösen mukaan) sadoista vihaviesteistä.

Mitenniin operoi tai ei operoinut? Halliksella on iso kannattajajoukko ja muutama sata "vitun suvakkihuora" viestiä nyt tulee jo tusinan käyttäjän näppäimistöstä. En millään käsitä että miksi tässä olisi pakko olla jokin etukäteen tarkasti sovittu kohdentaminen.

Olihan siellä Härkönen ihan omalla profiilillaankin kirjoittanut Halla-ahon julkaisemaan juttuun. Kyllä siinä kaikkein kankeasormisinkin "maahanmuuttokriittinen" osaa näpsäytää mestarin seinältä Härkösen profiiliin ja kirjoittaa lyhyen ja ytimeikkään viestin. Vähän taitavampi kaveri löytää jopa mailin ja twitter-tilin.

On älyllistä epärehellisyyttä väittää että tähän tarvittaisiin jonkinlaista organisoitua yritystä.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Nähdäkseni Halla-aho ei tehnyt muuta virhettä kuin antoi tunnetulle roskaviihdesivustolle (MV-lehti) johtavan linkin olla FB-seinällään jonkun tunnin ja arveli jostain syystä sen olevan tällä kertaa totuudenmukaisempi kuin median versio. PJ-asemalle melko kyseenalaista somemopon karkailua, mutta siinä kaikki

”Halla-ahon masinoimat vihakampanjat” ovat sitten jotain toimittajan mielikuvituksen tuotetta, kuten poliisikin varmasti tulee tutkimuksissaan huomaamaan. Hyvä, että poliisilla kuitenkaan ei ole resursseista pulaa, niin saadaan tämäkin tärkeä asia selvitettyä.
 

teppana

Jäsen
Ai ihmiset lukee nyt kirjaimellisesti tätä "Halla-ahon masinoimaa vihakampanjaa". No voi jumalauta mitä puusilmäilyä. Tämmöistä kuvien ja some lauseiden nussimistako tämä persujen elämä on?

Tuo masinointi voi nyt tarkoittaa vaikka sitä, että mestari tietää oman somevaikutuksen ja jakamalla MV-lehden linkin ja kyseenalaistamalla alkuperäisen TS:n jutun hän saa porukkaa liikkeelle. Ei sen tarvitse olla viittaus virtuaalisen palkka-armeijan organisoituun hyökkäykseen.

Nyt vittu niitä valoja päälle.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Mitenniin operoi tai ei operoinut? Halliksella on iso kannattajajoukko ja muutama sata "vitun suvakkihuora" viestiä nyt tulee jo tusinan käyttäjän näppäimistöstä. En millään käsitä että miksi tässä olisi pakko olla jokin etukäteen tarkasti sovittu kohdentaminen..

Toki, mutta kuten tuossa toisessakin ketjussa, luotan Härkösen sanaan. En muuta voi. Härkönen kuitenkin kirjoitti:

"Olen voimakkaan, Halla-Ahon masinoiman some-hyökkäyksen kohteena. Vihaviestejä tulvii kaikista viestintäkanavista".

Härkönen syyttää Halla-ahoa aivan suoraan, nimeä myöten. Kun kyseessä on puoluejohtaja ja syytös on vihaviestien organisointi, ylitetään kaiketi tutkintakynnys ja tämän takia poliisi asiaa tutkii.
 

teppana

Jäsen
Toki, mutta kuten tuossa toisessakin ketjussa, luotan Härkösen sanaan. En muuta voi. Härkönen kuitenkin kirjoitti:

"Olen voimakkaan, Halla-Ahon masinoiman some-hyökkäyksen kohteena. Vihaviestejä tulvii kaikista viestintäkanavista".

Tuossa jo aiemmin kirjoitin, mutta onko tuo nyt pakko ottaa noin kirjaimellisesti? Vihaviestit kuitenkin tulee mestarin innoittamana. En usko mihinkään kollektiiviseen ja ennalta sovittuun kampanjaan, vaan Halla-ahon omaan ymmärrykseen siitä kuinka some toimii.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös