Urheilumatkailu

  • 117 056
  • 439

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kiitos M@rko77, @Mig428 ja @Domi28 vinkeistä. Lennot ja majoitus on jo hankittu eli ajankohta on lyöty lukkoon. Sen verran suurella porukalla (6 henkeä) ollaan matkassa, että taitaa Liverpoolin matsi mennä hospitality-paketin kanssa ja Everton liput sitten normaalin lipunmyynnin kautta. Maaliskuun toisena viikonloppuna (11.-12.3.) on tämän hetkisen otteluohjelman mukaan tarjolla peräkkäisinä päivinä niin Evertonin kuin Liverpoolinkin kotiottelu. Ilmeisesti nuo otteluohjelmat päivittyvät pitkin kautta, mutta harvemmin taitavat kuitenkaan samana päivänä pelata kotiotteluaan Liverpoolin seurat? Toivoa sopii, ettei sunnuntain peli siirry maanantaille...

Pari vuotta sitten oltiin Thomas Cookin kautta Liverpool-Swansea (4-3) pelissä ja vaikka vähän suolainen hinta oli (hospitality), niin eipä tarvinnut katua.

Sateinen ja kolea keli muuttui melko leppoisaksi kun pari tuntia ennen kick offia istuttiin Reds barissa syömässä ja juomassa ja siinä kävi muutama seuran henkilö kertomassa kuulumisia ja paikallinen Sami Hedberg vetämässä kunnon shown, missä entiset ja nykyiset pelaajat saivat kuulla kunniansa sekä tietty maajoukkueen koutsi Hodgson.

Puoliajalla ehti hienosti katsomosta takaisin baariin, käydä kusella ja juoda Guinnessit. Tarjoilijoita kun oli riittävästi.

Pelin jälkeen vielä takaisin baariin, jossa sai notkua joku 1h-1,5h pelin jälkeen. Osa pelaajista (mm. Suarez,) vielä käveli loungen läpi poistuessaan ja saivat kunnon aplodit.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
EM-koripallon otteluohjelma julki: Susijengi kohtaa heti hallitsevan EM- ja MM-mitalistin - Aamulehti

Mitenkä mahtaa mennä lipunmyynti? Täyteenhän nuo kaikki menee, mutta revitäänkö liput käsistä vai ehtiikö noita?

Alkusyksystä myytiin jo paketteja Suomen peleihin, aika haipakkaa hupeni ja ostettiin pari. Eli kun seuraava myynti alkaa niin kannattaa olla nopea, ainakin jos haluaa ok paikoille. Eroon pääsee varmasti jos ei käyttöä olekaan.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Taas on se aika vuodesta, kun eri futisliigojen otteluohjelmia alkaa tipahdella. Ainoa vain, että ne on täysin hyödyttömiä, kun kerrotaan ainoastaan minä viikonloppuna pelataan ja sitten tv-pomot luonnollisesti päättävät milloin oikeasti pelataan.

Urheiluretket on pääsääntöisesti täsmäiskuja ja sillä on valitettavasti todella iso merkitys, jos ensin sanotaan pelin olevan lauantaina, mutta sitten paria viikkoa ennen se siirretäänkin maanantaille.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oslon reissun yhteyteen sai sitten ympättyä jalkapalloakin. Ennen reissua muistin Vålerengan Oslon joukkueeksi ja totesin, ettei sillä ole reissun aikana peliä. Junamatkalla lentokentältä kaupunkiin sitten osui silmään junaradan vieressä ollut stadion ja ainoa välipysäkki Lilleström. Sieltä löytyikin sopiva peli, Lilleström-Strömsgodset.

Lilleströmiin on helppo tulla Oslosta - pääosin tunnelissa kulkeva suora rata tuo kaupunkiin 10 minuutissa - joskin asemalta on vielä vajaa pari kilometriä käveltävää stadionille, tai kaipa siitä bussikin löytyisi ja sama lippu kelpaa siihen kuin junaankin.

Jotenkin sitä ulkomailla odottaa, että katsomo olisi suurinpiirtein täynnä, mutta kohtalaisen väljää stadionilla oli. Vajaavaisella norjallani ymmärsin, että kuulutus sanoi yleisömäärän olevan jotain 5000 ja 6000 väliltä, kun stadionille mahtuisi suunnilleen tuplasti enemmän. Toki kuitenkin ihan hyvä lukema pikkukaupungille - vierasfanejakin oli kohtalaisen paljon paikalla, Drammenista tulee suorat kiskot Lilleströmiin. Stadionin toinen pääty kummastutti. Näytti ihan siltä, että siinä olisi ollut asuinrakennus aivan stadionin takana. Saattoi ne jotain aitoitakin olla, mutta parvekkeet olevan kalustettu siihen malliin, että niissä asuttaisiin vakituisesti. No, onhan tuollainen tietty muutamaa kymmentä iltaa vuodessa lukuunottamatta rauhallinen takapiha... ja matsit kaupan päälle.

Peli oli omiin silmiini ihan hyvätasoista. Niukasti putoamisviivan alla oleva Strömsgodset hallitsi ensimmäistä jaksoa ja sai useamman paikan ennen kuin Lilleström oikeastaan ensimmäistäkään. Yksi ylärima sinne mahtui ainakin. Lilleström teki kuitenkin ensimmäisen jakson ainoat maalit ja toista jaksoa vei selvästi, mutta ei tullut enää lisäosumia. Loppulukemat siis 2-0 isännille ja Lilleström nousi tasaisessa sarjassa häntäpäästä keskikastiin. Kummankaan jengin pelaajistossa ei ollut oikeastaan ketään, kenen nimi olisi soittanut kelloja.

Molemmista fanijoukoista lähti kiitettävästi ääntä. Vieraat olivat melkeinpä niskan päällä ensimmäisellä puolikkaalla, mutta siellä rupesi sitten heikolla toisella puolikkaalla olemaan selvästi luovuttamista ilmassa.

Paluumatkalla oli pitkä aika tunnelia pitkin kulkevan junan lähtöön, joten valitsin puoli tuntia kestävän "maisemareitin". Matka ei kuitenkaan tarjonnut niin ihmeellistä katsottavaa, että sen takia kannattaisi pidempää matkaa valita, jos suora juna lähtee sopivammin.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Jotenkin sitä ulkomailla odottaa, että katsomo olisi suurinpiirtein täynnä, mutta kohtalaisen väljää stadionilla oli. Vajaavaisella norjallani ymmärsin, että kuulutus sanoi yleisömäärän olevan jotain 5000 ja 6000 väliltä, kun stadionille mahtuisi suunnilleen tuplasti enemmän.

Soccerway nämä meille ansiokkaasti kertoo, 5634. Juurikin hyvä lukema pikkumaassa, milloin Suomessa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Niin, nämä lentopallon EM-kisat on myös tulossa. En tiedä mistä saa lippuja, mutta viralliset sivut näyttivät jo ainakin kokoonpanoja. Mitään lippulinkkiä ei näkynyt, mutta Viagogosta sitten viidelläkympillä lippu lauantain Suomi-Puola -peliin Gdańskiin.

Jotain piti keksiä tytön kanssa vuosipäivän kunniaksi ja hieman hän oli ihmeissään. Toki omat motiivit edellä tässä mennään, mutta hän pelasi junnuna lentopalloa eli eihän tämä ihan väärin voi olla.

En ole koskaan ennen Viagogoa käyttänyt ja vähän nihkeä sivu, mutta UPS:n pitäisi toimittaa liput. Varmaan aika raskas ylihinta, mutta onpahan nyt sitten. Hurja menohan tuolla on ja hyvä sauma voittaakin.

Vuosipäivän muut jutut sitten toisessa ketjussa, mutta pitää joku hotelli vielä buukata.
 
Mitään lippulinkkiä ei näkynyt, mutta Viagogosta sitten viidelläkympillä lippu lauantain Suomi-Puola -peliin Gdańskiin.

"Latest news" -osiosta. Serbia-peliin pääsisi halvalla:

https://www.ebilet.pl/sport/pilka-siatkowa/siatkowka/?lang=en

En ole koskaan ennen Viagogoa käyttänyt ja vähän nihkeä sivu, mutta UPS:n pitäisi toimittaa liput.

Ainakin Saksassa tuo on käsittääkseni oikein luotettava sivu. Koriksen MM-kisojen Suomi-USA-matsiin kaveri osti kolme vuotta sitten liput Viagogosta, kun ne olivat virallisessa lipunmyynnissä loppu. Vasta sen jälkeen huomasin, että virallisilla kisasivuilla oli listattu sivustoja, joilta lippuja ei pidä missään nimessä ostaa. Viagogo oli listalla. Hallin ovella meidän lippujamme ei hyväksytty, vaan ohjattiin lippuinfoon. Siellä työntekijä sanoi meille että soosoo, antaa olla sitten viimeinen kerta kun yritätte tänne Viagogon lipuilla, mutta ottakaa nyt tämän kerran tästä oikeat liput. Maamme-laulu jäi pienen viivästyksen vuoksi väliin.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Siellä työntekijä sanoi meille että soosoo, antaa olla sitten viimeinen kerta kun yritätte tänne Viagogon lipuilla, mutta ottakaa nyt tämän kerran tästä oikeat liput. Maamme-laulu jäi pienen viivästyksen vuoksi väliin.

Oliko kyseessä siis ihan rehellisesti väärennetyt liput tai viivakoodilla jo joku mennyt sisään. Nuo mainostivat kyseessä olevan souvenir ticket eli ehta paperilippu mikä päätyy jääkaapin oveen muutaman kymmenen muun seuraksi.

Tarkoitus nyt ainakin olisi, että kyseessä olisi fyysisesti ainoa lippu eikä mitään kopioita pitäisi olla liikkeellä eikä ostopaikkaa myöskään tietenkään sitten ovella tiedetä.

Ja jos nyt ei jostain syystä pääsisi sisään, niin sitten ei mennä. Enemmän se mietityttää saako koko lippua, kun keskellä päiväähän sitä yritetään taas kotiin kuljettaa, vaikka postilaatikko kävisi aivan hyvin. Ja majoitus, eikö siellä nyt ole pelkästään tuhansia suomalaisiakin ja Euroopan kuumin lomakausi muutenkin turistikaupungissa.

Mitä näitä stressaamaan, sitten majoitutaan vaikka reilun sadan kilometrin päähän Bydgoszcziin missä Kuningas hoiti syyskuussa 2006 EM-karsinnassa.
 
Oliko kyseessä siis ihan rehellisesti väärennetyt liput tai viivakoodilla jo joku mennyt sisään. Nuo mainostivat kyseessä olevan souvenir ticket eli ehta paperilippu mikä päätyy jääkaapin oveen muutaman kymmenen muun seuraksi.

Ne liput piti itse printata. Kyllä me muistaakseni istuimme lopulta juuri niillä paikoilla, jotka niissä Viagogon lipuissakin luki. Ihan rehti kauppa oli sikäli kyseessä mutta ongelma oli vain se, että sääntöjen mukaan lippuja niihin kisoihin ei olisi saanut Viagogossa hustlata. Bayernin peliin olen joskus mennyt Viagogosta printtaamallani lipulla, ja silloin ei ollut ongelmia. Usein Bundesliiga-peleissä käyvältä tutulta kuulin myös, että Viagogo on mainio sivusto Bundesliiga-fanille.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Usein Bundesliiga-peleissä käyvältä tutulta kuulin myös, että Viagogo on mainio sivusto Bundesliiga-fanille.

DEL:aa on nähty ja vieraskarsinnassakin oltu, mutta Bundesliga on jostain syystä jäänyt väliin. Pitää tällä kaudella hoitaa.

Miten niihin muuten saa virallista kautta vai onko sillä toisaalta väliäkään, jos tämä toimii. Soccerwaysta näkee kätevästi paljonko mikin joukkue myy, mutta aika täyttä taitaa olla.
 
Miten niihin muuten saa virallista kautta

Suurimpaan osaan peleistä varmasti aika helposti mutta joihinkin suurseurojen peleihin on vähän enemmän tunkua. Samainen kaveri kertoi, että Dortmundin lipuista olivat maksaneet Viagogossa 150 euroa kappale. Lipuissa luki alkuperäisenä hintana 15 euroa. Olisikohan ollut Ruhrin derby kyseessä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Viagogo laittoi liput UPS:lle heti maanantaina, kun su-iltana tilasin ja aidot ovat. Rehellinen paperilippu ebilet.pl:sta ja ei tietenkään tule olemaan mitään ongelmia sisäänpääsyssä.

Kummallista menoa, kun luin jotain arvostelusaittia ja siellä firma haukutaan ihan täydeksi kusetukseksi. Pakkohan tuossa puljussa on jotain hämärää olla ja riippuu varmaan tapahtumasta ja maastakin miten lippujen kanssa menee. Monethan taitaa myydä lippuja mitä niillä ei ole, mutta uskovat saavansa hankittua. Toisaalta tässä oli kyllä paikkanumero ilmoitettu ja lipussa on sama.

5 stars 72
4 stars 27
3 stars 7
2 stars 17
1 star 855

Viagogo Reviews - 978 Reviews of Viagogo.com | Sitejabber
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Viagogo laittoi liput UPS:lle heti maanantaina, kun su-iltana tilasin ja aidot ovat. Rehellinen paperilippu ebilet.pl:sta ja ei tietenkään tule olemaan mitään ongelmia sisäänpääsyssä.

Kummallista menoa, kun luin jotain arvostelusaittia ja siellä firma haukutaan ihan täydeksi kusetukseksi. Pakkohan tuossa puljussa on jotain hämärää olla ja riippuu varmaan tapahtumasta ja maastakin miten lippujen kanssa menee. Monethan taitaa myydä lippuja mitä niillä ei ole, mutta uskovat saavansa hankittua. Toisaalta tässä oli kyllä paikkanumero ilmoitettu ja lipussa on sama.

Uskoisin tuon riippuvan todella paljon tapahtumasta ja myyjätahosta, Viagogohan on periaatteessa vain välittäjätaho.

Minulla ja ystävälläni oli EM2012-kisoissa sellainen Viagogo-kokemus, että ostin Viagogon kautta matsiliput Gdanskissa pelattavaan Espanja-Irlanti -matsiin. Lippujen myyjätahon piti lähettää ne ennen matsia kotiin, mutta tässä tuli viivästyksiä ja säätämisiä, ja lopulta kävi niin, että saimme Viagogosta ohjeen hakea liput vasta paikan päältä keskustan hotellista. Ajattelin jo, että mahtaako tästä nyt tulla mitään vaikka liput oli jo maksettu (ja kovaan hintaan), mutta paikan päällä sitten saimme liput.

Jonkinlaisena bonuksena/korvauksena hankaluuksista (tai näin sen käsitin) saimme C-kategorian lippujen sijasta A-kategorian liput eli paremmille paikoille Ergo-Areenalle. Tämä kelpasi kyllä. Liput olivat ihan aitoja tikettejä, ilmeisesti jonkun espanjalaisen ostamia sillä paikka oli Espanjan fanikatsomon tietämillä ja lipuissakin taisi lukea jotain Ramon + guests -tyyppistä.

Eli lopulta ihan ok kokemus, mutta sen verran tyyris ja hermostuttava, että ei ole toiste Viagogolta tullut ostettua lippuja. En kuitenkaan pidä mahdottomana, ettenkö joskus voisi ostaa toistekin, etenkin EM2020-kisoihin jotka järjestetään eri Euroopan maissa. Jos on joku sopiva kisamaa ja ajankohta, niin mikä ettei. Jalkapallon MM-kisoihin en sen sijaan suostu lähtemään ennen kuin ne järjestetään jossain demokratiaa kunnioittavassa eurooppalaisessa maassa eikä missään semi-Neuvostoliitossa kuten Putinin Venäjä 2018 tai aavikolla terroristipesäkkeiden tuntumassa kuten Qatar 2022.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Jonkinlaisena bonuksena/korvauksena hankaluuksista (tai näin sen käsitin) saimme C-kategorian lippujen sijasta A-kategorian liput eli paremmille paikoille Ergo-Areenalle.

Ei vaan juuri väärin. Olitte PGE Arenalla, nykyisin Stadion Energa. Ergo Arena on se sisäpalloiluhalli minne ylihuomenna menen siihen naapuriin. Tai on siitä seitsemän kilometriä, mutta siellä lähiöissä samalla suunnalla.

Pakko korjata, että ei mene jollekin tulevaisuudessa sekaisin. Olin ensimmäistä kertaa Wrocławissa siinä surullisessa 5-0 -pelissä ja olin kaupungilla juopotellessa nähnyt raitiovaunun missä lukee Stadion Olimpijski. Hyppäsin siihen sitten sopivan ajoissa ja humalassa enkä sen kummemmin ihmetellyt missä kaikki kisaturistit ovat. Päätepysäkillä on kyllä hieno, tänä kesänä remontoitu stadion, mutta se on amerikkalaista jalkapalloa ja speedwayta varten.

Oikea paikka on aivan toisella puolella kaupunkia eli Stadion Miejski. Ystävällinen sanakaan englantia puhunut vartija soitti sitten taksin ja ehdin paikalle, kun oltiin vasta 2-0 tappiolla.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ei vaan juuri väärin. Olitte PGE Arenalla, nykyisin Stadion Energa. Ergo Arena on se sisäpalloiluhalli minne ylihuomenna menen siihen naapuriin. Tai on siitä seitsemän kilometriä, mutta siellä lähiöissä samalla suunnalla.

Noinhan se menikin, kiitos korjauksesta. Olisi pitänyt ehkä muistaakin miten päin hallit menevät, koska olen Ergo-hallissakin kertaalleen ollut Iron Maidenin keikalla, mutta menivät areenat sekaisin. Ja tuo PGE-areena on tosiaan vaihtanut nimeäkin.

Kelpo hallit ja areenat kuitenkin Gdanskissa, sopivat sekä isompiin palloilutapahtumiin että konsertteihin.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Päiväristeily Lontooseen hommattu. Ostin itselle ja kummipojalle British Airwaysin lennot ja nyt liput West Ham - Tottenham -matsiin. Lento aamulla, Lontoossa kello 9 ja peli alkaa paikallista aikaa 12:30. Paluu samana iltana. Hintaa tuli seuraavasti:
Lennot 96€
Matsiliput 80€
WHU jäsenyys (pakko lippua varten 40€)
Heathrow Express 20€

Eli pakolliset yhteensä noin 240€/seikkailija. Kova hinta yhdestä futismatsista, mutta toisaalta Lontoon derby ja kai sitä päivän pörrää Lontoossa siinä missä Tallinnassakin? Miksi en ottanut viikonloppumatkaa? Koska olemme jo kummipojan kanssa ko. kaupungissa pitkän viikonlopun viettäneet, nyt innosti tuo matsi. Nyt ei kenenkään tarvitse olla poissa mistään kun reissuun menee tasan yksi päivä. Ja nyt on aika lailla kaikki jo maksettu, joten kun syyskuun 23. päivä lähdetään reissuun niin eipä sitä tarvitse kuin vähän ruokarahaa matkaan.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Vittu, kun ei voida kertoa ajoissa milloin pelataan. Monet liigat laittavat vain otteluviikonloput ja merkkaavat alustavasti kaikki pelit lauantaille mistä niitä siirrellään perjantaille ja sunnuntaille tai jopa maanantaille.

Kusi nyt sitten Ostravan reissu kurkistelemaan pahamaineista Baníkia. Ei sitten mennä peliin, mutta toki itse retkelle lähdetään. Pitää tutkia, jos olisi kiekkoa tai jotain alasarjan futista. Onkohan siinä lähellä jotain matkankin päässä, jos ei kuitenkaan ihan Prahaan asti jaksa mennä.

EDIT:

Huh, Prahassa onkin derby lauantai-iltana vaan voikohan mitenkään saada lippuja.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Onko täällä futiksen mm-kisoihin lähtijöitä ensi kesäksi itänaapuriin? Oletteko saaneet liput/muut käytännön asiat hyvin mallilleen vai luotatteko matkanjärjestäjiin?
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Onko täällä futiksen mm-kisoihin lähtijöitä ensi kesäksi itänaapuriin? Oletteko saaneet liput/muut käytännön asiat hyvin mallilleen vai luotatteko matkanjärjestäjiin?

Toki mennään omatoimimatkalla. Liput FIFA:n arvonnasta ja vaikka kaikki hotellit ovatkin täynnä, niin Airbnb:ssa on tarjolla aivan naurettava määrä jos jonkinlaista kämppää. Sain itseasiassa pari hotelliakin kyllä varattua, kun ajoissa otti vain ennen kuin tiesi onko edes lippuja.

Seuraavaksi pitää sitten hankkia myös viisumina toimiva Fan ID ja sillä ja ottelulipuilla pääsee kaukojuniin ilmaiseksi ottelupaikkakuntien välillä tai enemmänkin Moskovan kautta, mutta kuitenkin. Eli sellainen pitää varata. Siinähän se sitten kaikki alkaakin olla, mitä nyt pari lentoa puuttuu ja jotain, mutta noin muuten ihan mallillaan alkaa olla.

Perjantaina siis vihdoinkin selviää mihin otteluihin edes on liput, vaikka samapa tuo. En olisi edes lähtenyt ilman viisumivapautta, mutta se on semmoinen kiva porkkana ja sitten menee sellaisiin paikkoihin mihin ei muuten tulisi ehkä mentyä.
 
Perjantaina siis vihdoinkin selviää mihin otteluihin edes on liput.

No mihin peleihin ne on? Minulle eräs venäläisen kanssa naimisissa ollut vanhempi herrasmies sanoi joskus puolitoista vuotta sitten kisareissua spekuloidessani, että Venäjälle ei kannata lähteä, sillä siellä kusetetaan joka asiassa. Tuo Argentiina-Islanti Moskovassa voisi kuitenkin kiinnostaa. Moskovassa on silloin viiteen päivään neljä peliä. Lennot ovat hävyttömän hintaisia mutta ehkä yöjunalla voisi päästä sopuhintaan.
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
No mihin peleihin ne on?

Tiedätkö sen tamperelaisen sketsisarjan, Kummeli? Edes ne ei pystyisi kertomaan sellaista missä totuus on vitsiä ihmeellisempää.

Saudi-Arabia - Egypti. Kylläpäs kyllä, tuossa on niin huikea huumoriarvo, että ei jaksa edes itkeä tai nauraa. Mennään sitten sinne. Voi jo kuvitella miten Ylen kisastudio yrittää analysoida ja googlettaa pelaajien nimiä ja lausuu ne siltikin väärin. Ja samalla pitäisi luoda tunnelmaa ja yrittää pitää katsojat hereillä.

Toinen osuma oli sentään Serbia - Sveitsi eli näkee kunnon taiston. Eksoottisiin maihin voi sitten mennä muilla retkillä. Sitten olisi vielä Puola - Japani mikä on varsin mielenkiintoinen. Dominoiko Lewandowski vai onko ne puoli metriä lyhyemmät vipeltäjät joka puolella kimpussa häiritsemässä.
 
K

kiwipilot

Olisiko viisaammilla tietoa milloin Valioliigan otteluaikataulu varmistetaan? Pitäisi ostaa liput tammikuun 14:n päivän Liverpool - City -matsiin. Googlettamalla en ole tietoa onnistunut löytämään. Laitoin mailia LFC:n toimistolle mutta vastausta ei ole vielä kuulunut. Ei oikein huvittaisi joutua tilanteeseen missä ottelu siirrettäisiin ja käteen jäisi kalliit liput.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Olisiko viisaammilla tietoa milloin Valioliigan otteluaikataulu varmistetaan? Pitäisi ostaa liput tammikuun 14:n päivän Liverpool - City -matsiin. Googlettamalla en ole tietoa onnistunut löytämään. Laitoin mailia LFC:n toimistolle mutta vastausta ei ole vielä kuulunut. Ei oikein huvittaisi joutua tilanteeseen missä ottelu siirrettäisiin ja käteen jäisi kalliit liput.

Siis tuohan on nimenomaan laitettu nyt tuohon eikä sitä enää siirretä. Ei sinulla olisi edes tuota tietoa, että ottelu on sunnuntaina 14.1., jos sinulla ei olisi.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Olisiko viisaammilla tietoa milloin Valioliigan otteluaikataulu varmistetaan? Pitäisi ostaa liput tammikuun 14:n päivän Liverpool - City -matsiin. Googlettamalla en ole tietoa onnistunut löytämään. Laitoin mailia LFC:n toimistolle mutta vastausta ei ole vielä kuulunut. Ei oikein huvittaisi joutua tilanteeseen missä ottelu siirrettäisiin ja käteen jäisi kalliit liput.
Tuohon asti aikataulut on kyllä jo varmistettu eli liput voi huoletta ottaa haltuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös