Liverpool FC 2017–2018 – match made in heaven vol. 2?

  • 161 133
  • 1 080

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tarjoan selityksen pessimismiini. Harrastin taas eilen vuoksenmaalaista analysointia kotikonstein, hyvällä tuloksella siis. Pointteina Palacen voitolle toimivat seuraavat indikaattorit. Palace oli voittanut 3 edellistä vieraspeliään Anfieldillä, tuloksin 1-2, 1-2 ja 1-3 viimeisimmästä kohtaamisesta lähtien lueteltuna. Lisäksi tiedossa oli se, että Pool ei tule lähtemään peliin parhaalla kokoonpanollaan, kiitos Coutsin selän ja keskiviikon CL playoffin toista peliä varten tarvittavien lepuutusten. Lisäksi Palacella on Benteke kärjessä Poolin hyvin pitänyttä puolustusta vastaan ja toisaalta erikoistilanteista Palace voisi rankaista myös topparien vahvuuksilla eli lähinnä ajattelin pääpalloja molemmissa pointeissa, vaikkei Benteke Poolissa ollutkaan älyttömän vaarallinen päällä viimeistelijä.

No. Nyt näytti käyvän niin, että juuri Poolin puolustus otti askeleen eteenpäin, kun Lovren oli pois säätämästä(?), ja Matip ja Klavan pelasivat kuulemma hyvin. Samoin Migs oli kaiketi mies paikallaan, kun ei yhtään päästänytkään. Eli Pool ei päästänytkään niitä ilmaisia maaleja, joita mm. Watfordia vastaan päästivät. Näin ollen Palacesta ei tullutkaan ensimmäistä jengiä sitten Arsun ja joulukuun 1935, joka olisi voittanut 4 ylimmän sarjatason peliä putkeen Anfieldillä, mikä sinällään oli positiivista.

Mielestäni minulla oli täysin validit perusteet pessimismiini, mutta nyt kävi näin. Poolin "heikentynyt" avaus ei ollutkaan ihan niin heikko, että Palace olisi jälleen päässyt yllättämään.



Tai sitten vetäjänä olisi pitänyt olla TAA, mutta kun ei hänkään ollut edes penkillä.

Itselläni on täysi luotto keskiviikon suhteen eli Pool tulee silloin selvittämään tiensä CL:n lohkovaiheeseen. Tähän en ole vielä kerinnyt tarkkoja analyysejäni tekemään, mutta ainakaan Hoffa ei ollut viime kaudella BuLissa ihan niin kova vierasjoukkue, että sen voitto Anfieldillä olisi kovan prosentin luokkaa, mielestäni. Hoffan kotisaldo oli 11-6-0 ja vieras 5-8-4. Maaliero kotona heillä oli +21(35-14) ja vieraissa +6(29-23.) Toivottavasti tämä pikainen analyysi ei tuota päinvastaista tulosta kuin Palacea vastaan.

Nyt oli kyllä oikein hyvin perusteltu pessimistisyys-puuska :) Toi oli uutta, että 3 edellistä oli mennyt Palacelle.

Hyvä että saatiin poikki tuo ikävä lähihistoria.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Toi Lallanan pitkittynyt saikku oli Timesin Paul Joycen virhe. Tilanne ei ole tuo, vaan Lallanaa odotellaan pelikuntoon marraskuussa/marraskuuksi. On silti edelleen pitkään pois peleistä
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Lauantaina tosiaan oli Palace-peli, joka pelattiin melko lailla kakkosmiehistöllä. Peli oli aika tuttua Poolia, aseita ei tahdo löytyä syvällä puolustavia joukkueita vastaan. Onneksi sentään saatiin kolme pistettä jäämään Anfieldille, sillä turhia pistemenetyksiä ei nyt kaivata. Siitä ei sen enempää analysoitavaa ole kun täällä on peli käyty läpi jo ajat sitten ja pisteet tosiaan Robertsonille mallikkaasta debyytistä. Eiköhän tuo vasemman pakin paikka saada hoidettua Morenon ja Robertsonin avulla.

Huomenna olisi sitten vuorossa taas erittäin tärkeä toinen osa Hoffenheimia vastaan kotona. Otteluun on hyvät lähtökohdat ja normaalilla pelillä pitäisi paikka aueta Ucl:ään ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2014. Toivotaan nyt, että Klopp saa ryhmän hyvään iskuun eikä mitään notkahdusta tapahdu. Minkäänlaisia tyylipisteitä huomenna ei tarvitse hakea vaan pääasia on se, että homma hoidetaan kunnialla kotiin. Tuolla maagisella Ucl-paikalla olisi mahdollista vielä vetää siirtoikkunan viimeisestä raosta joku hyvä toppari ryhmään. Tosiasia on kuitenkin se, ettei nelikolla Matip-Lovren-Klavan-Gomez yksinkertaisesti vain voi lähteä pelaamaan Valioliigan kärkisijoista ja Ucl menestyksestä kun FA- ja Carabao Cupitkin pyörivät taustalla. Yksikin loukkaantuminen ja joukkueessa on enää kaksi Valioliigatason topparia puhumattakaan Ucl-tason toppareista.

Eli siis huomenna voitto ja topparia sisään niin eiköhän tästä kaudesta ihan kohtalainen pettymys taas tule.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eli siis huomenna voitto ja topparia sisään niin eiköhän tästä kaudesta ihan kohtalainen pettymys taas tule.

Tasurikin kyllä riittää ja sehän on vähintään pakko pystyä hoitamaan. Tietenkin 0-1 tappiokin riittäisi, mutta kyllä tuo peli täytyy Poolin pystyä pusertamaan vähintään tasuriksi. Mieluiten voitto ja sillä tyylikkäästi lohkovaiheeseen.

Couts ei pysty pelaamaan, koska on nyt kipeä... Ei Kloppolta valh... tai siis selitykset näköjään kesken lopu. Barca saattaa tehdä vielä 4. tarjouksen, kuulemma about n. £100m maksulla ja "helposti saavutettavilla" n. £37m bonareilla. Toi saattaa jo toimiakin, jos tuo £100m tulee heti kerralla käteen.

VVD tuskin siirtyy Sotonista mihinkään, vaikka menivätkin hankkimaan Hoedtin Laziosta. Hoedt tulee pelaamaan kuulemma VVD:n rinnalla alkaneella kaudella. Sotonilla on nyt 5 topparia ja ne pelaa vain Valjua ja cupit. Poolilla on 4 topparia ja tuohon lisäksi CL.

Tämä VVD:n tilanne tietänee sitä, että Pool ja Kloppo eivät tule hankkimaan uutta topparia tässä ikkunassa. Ja se on vitunmoinen moka. Matip taitaa pelata paremmin Klavanin kanssa ja Lovren on muutenkin lasinilkka. Mitenköhän Matipin nilkka kestää kovaa kuormitusta. Gomez on täysi arpa, kun alla rikkonaiset kaudet ja on kokematon. Lucasin roolin taitaa periä Milner. Moreno paikkaa Robertsonia vaspana ja Milner vajaata topparikalustoa. Hienoa.

Mä en edelleenkään ymmärrä, miten Pool tuolla rosterilla ja etenkin alakerralla pystyisi pärjäämään kaikissa skaboissa. Ei vaan pysty ymmärtämään. Ei sillä vaan pärjää. Cupeista kannattaa melkein Poolin pudottautua heti pois ja antaa jollekin "pienelle" seuralle mahdollisuus kauden tarinaan, ettei Pool vaan kerää lisäkuormitusta. Kaikki lepo on Poolille hyväksi ja liika rasitus tulee vain kaatamaan äijiä vesijuoksun puolelle. Ja taso laskee.

Pooliin päin oli eilen huhuissa Kovasic, mutta eikös tuokin ole ollut aika lasinen aiemmin urallaan. Tuntuu vaan villiltä huhulta. Toppariksi on huhuttu Höwedesiä, mutta mutta. Kentiä tai Woodburniä on viety lainalle Hannoveriin ja molemmille voisi olla hyvä henk.koht. näkökulmasta, mutta Pool voi tarvita molempia vesijuoksijoiden tilalle.

Tänään Pool lohkovaiheeseen ja hommat alkavat rullaamaan siirtopuolella, tai sitten ei.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Poolin avaus toiseen osaan Hoffaa vastaan Anfieldillä on täysin sama kuin ekassa vieraissa oli, muistaakseni.

Migs, TAA, Matip, Lovren, Moreno, Hendo, Can, Gini, Salah, Mane, Bobby

Lovren - Moreno täystuhokaksikko on jälleen koossa taas. Olisikohan Robboa voinut käyttää Morenon tilalla? Toivottavasti eivät töhöile liikaa, siis Moreno&Lovren.

Penkillä Karius, Klavan, Gomez, Robbo, Milly, Solanke, Sturre
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
CL-paikka varmistui 4-2 voitolla. Huomenna arvonnasta Barcan kanssa samaan lohkoon? Nyt voisi ne parit hankinnat vielä tehdä, mutta kai se jää siihen, että Couts pysyy rosterissa. Topparia kyllä huutaa, mutta VVD taitaa olla utopiaa. Liikaa ei voi pikkulauantaina CL-paikka juhlia, kun Arsu odottelee vastassa
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Joo. Aika nopeasti tuo matsi lopulta oli ohi illalla. Tänään nähdään sitten ketä arvotaan lohkoissa vastaan. Leicester näyttää tulevan vieraissa vastaan kaljacupissa, vai mikä energiajuomacup nykyisin onkaan. Klopp on nyt sen puolitoista vuotta vetänyt porukkaa ja yksi askel on saavutettu CL-lohkovaiheen myötä. Nyt sitten seuraavia askeleita on siellä jatkoon pääsy, pysyminen useammilla kausilla ja Liverpoolin palauttaminen kannukantaan joissain kilpailuissa.

Kieltämättä luottavaisempi olo olisi jos keskikentälle ja toppariosastoon saisi vielä naarattua sitä laatua Coun jäämisen lisäksi. En usko että esim. pelkällä topparihankinnalla (olkoon vaikka koodinimi Sotonin toppari) ratkaistaisiin noita puolustamisen ongelmia. Kloppon pelityylissä on aina riskiä että jos tuo yläkerran ja keskikentän vastaprässi pettää, tai pelaa itsensä ulos, jää todella paljon tilaa siihen puolustuslinjan ja keskikentän väliin, sekä laitapakkien selustaan. Vaikka siellä puolustuksessa olisi ketä vastassa niin ei sieltä vaan ehdi tarpeeksi topparitkaan keskustaa peittämään tai tukemaan laitoja. Tasapainoa sinne tarvitaan siis laajemminkin. Muita ongelmakohtia näkisin edelleen tuolla yläkerran viimeistelyosastolla. Vaikka eilenkin neljä nähtiin, niin nähtiin myös heikkoja viimeistelysuorituksia useampia ja tuolla ketsuppipullolla tuskin koko kautta pystytään naputtamaan. Periaatteessa kuitenkin siis ihan perinteinen matsi, missä hyökkäys hoiti hommansa näyttävästi, ja koko joukkueen puolustus auttoi vastustajaa myös näyttävästi.

Alexander-Arnoldilta taas hyvää pelaamista, vaikka virheitä hieman tuleekin. Saa nähdä haastaako Clynen ihan tosissaan tuolla tontilla. Mane oli taas Mane, ja ihan mahdoton pideltävä Hoffenheimille. Tämän myönsi myös Nagelmann haastattelussaan. Firminolta myös kauden tähän asti paras esitys, vaikka huippupaikankin ehti tössimään. Migsille myös varovaisen positiivista palautetta vaikka jossain ulostulossa haparoikin. Pääasia että nyt nähdään mieheltä niitä reiluja ulostuloja.

Arsenal joo sunnuntaina Anfieldilla. Ihan voitettavissa lontoolaiset on, vaikka saisivat Alexisin jo myös mukaan. Tosin yleensä nämä europelien jälkeiset matsit on niitä arvoituksia ettei koskaan tiedä mitä tapahtuu.

Nyt mielenkiinnolla odottelemaan mitä tapahtuu siirtomarkkinoilla. Viikon verran aikaa ja maaottelutauko sattuu tuohon samaan saumaan, joten suht pikaisesti pitäisi alkaa kuulemaan uutisia. Samoin on kiva nähdä pelaako herra Coutinho selkävaivoista ja flunssasta huolimatta tuolla Brasilian karsintamatsissa ensi viikolla...
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Mielenkiintoinen ottelu oli kyllä eilen! Hyökkäyssuuntaan viljeltiin välillä melkein maagisia syöttökuvioita ja niiden päätteeksi maaleja, mutta edelleen omassa päässä on pahoja ongelmia jo Hoffenheimin tasoista vastustajaa vastaan. Nimenomaan alakertaan / keskikentän pohjalle niitä vahvistuksia kaivataan, ja saa nyt nähdä tuoko UCL-paikan varmistuminen uusia nimiä joukkueeseen.

Mutta onpa upeaa nähdä Pool taas vuosien tauon jälkeen chämppärissä! Tänään arvotaankin jo lohkot ja kolmoskorista löytyy Liverpoolin nimi. Lohkovaiheesta jatkoonpääsyn tulee olla minimitavoite ja aika paljon tämäniltainen arvonta jo määrittää tietä. Esimerkkilohkona voisi olla mm. Real Madrid, PSG, Liverpool & Sporting CP. Paremmalla arpaonnella voidaan lohkoksi saada jopa Spartak Moscow, Porto, Liverpool ja Qarabag.

Henkilökohtaisesti pakko toivoa omien suosikkijengien kohtaamista eli Real Madrid ja Liverpool samassa lohkossa olisi kyllä huikeaa!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Hiukan ristiriitainen matsi oli kaikesta huolimatta. Tuollaista hyökkäyspään ilotulitusta en ihan hetkeen muista nähneeni. Mané oli aivan liekeissä. Mutta olihan se jäätävän paskaa tuo oman pään pelaaminen ekan jakson jälkimmäisellä puoliskolla. Ja sitten vielä Migs höysti vaihteeksi taas pienellä pomputtelulla siinä kukkupallotilanteessa. Tuossa ylempänä @Andi taitaa olla oikeassa, että ei se yhdestä tai kahdesta miehestä välttämättä ole kiinni. Minäkin syyllistin kotisohvalla Morenoa ihan huolella, mutta kyllä ne syyt taitavat olla enemmän pelitavassa kuin yksittäisissä pelaajissa. Mutta onhan se Moreno ihan onneton puolustuspäässä. Robertsonia odottelin tilalle, kun jatkopaikka alkoi näyttää turvalliselta. On meinaan jäänyt vielä näkemättä hänen peliesityksensä omien menojen takia. Onhan se varmempi puolustajana, onhan?
 
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
Sopiiko jos kaiken tämän negailun keskellä hetki fiilistellään CL-paikkaa? Totta, mitään ei ole vielä voitettu ja lähtökohdat voisivat olla paremmat, mutta onhan tässä nyt se ensimmäinen Kloppolle asetettu tavoite täytetty, ja ihan aikataulussa. Huolimatta kaikesta turbulenssistä, mitä saksalaisen aikana on koettu, voi ihan rehellisesti sanoa, että eteenpäin on menty.

Ja pelihän oli aivan maagista katsottavaa ensimmäiset 20 minuuttia. Joo, ei Pool tietenkään tuolla temmolla voi koko ottelua pelata, mutta olihan tuota nyt pirun upea katsoa silti. Tuo on juuri sitä Jürgenin futista, siinä nimittäin mentiin kovaa ja vauhdilla. Joskohan pikkuhiljaa alkaa valmentajan opit iskostua pelaajiin.

Ja pakko sanoa, että alkaa kyllä pieni mancrush kehittyä TAA:han. Virheitä tulee, mutta kyllähän poika pelaa ihan mahtavalla itseluottamuksella. Ja ylöspäin pelaaminen näyttää aika ajoin jopa oikeasti tasokkaalta miesten peleihin. Tuohon vielä terve Clyne, niin se tontti on kyllä hoidossa. Ja jos Robertson jatkaa siitä mihin debyytissä jäi, eikä Moreno taannu edelliskauden tasolla, niin mielestäni vaspakin on joten kuten kunnossa. Ei nyt hurraa huutoja herätä, mutta ei ole suurin murheenkryyni enää. Moreno pärjää heikompia vastustajia vastaan ja Milner stunttaa tarvittaessa.

Sitä topparia ja yhtä laadukasta kk-pelaajaa tuo vielä huutaa, siinä olen ja olen ollut jo pitkään samoilla linjoilla. Muuten olen kyllä tyytyväinen rosteriin, sillä siihen ainakin uskon, ettei hyökkäykseen enää ketään tule. Tuolla mennään, ja jos yhteispeli on samanlaista kuin eilen ensimmäiselle puolikkaalla, niin mikäs siinä on mentäessä. Bobby ei toki ole luonnollinen kärki, mutta jos kokonaisuus toimii niin menköön. Tällöin myös Couts (kyllä, uskon että jää) voitaisiin tiputtaa pysyvämmin keskikentälle, joten Lallanan tervehtyessä on sinnekin vaihtoehtoja ja laatua. Sillä kahteen hankintaan en enää tässä ikkunassa usko. Se toppari saisi silti tulla.

Joka tapauksessa, kysymyksiä on mutta niin on myös lupauksia herätetty. Ei tämä pelkkää kurjuutta ole, palstatoverit!
 

Ian Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Sopiiko jos kaiken tämän negailun keskellä hetki fiilistellään CL-paikkaa?
Sopii! Viime kaudella toivottiin paikkaa neljän sakkiin ja se saavutettiin. Sitten toivottiin että Pool pääsee lohkovaiheeseen Mestareiden liigan karsinnoista, ja se saavutettiin eilen. Nautitaan siis hetki nykytilanteestakin, ei tämä viime vuosina ole ollut itsestäänselvyys.

Ketäs siellä nyt on tarjolla laitapuolustajien paikalle, vasemmalle Moreno, Robertson, Milner? Oikealle Alexander-Arnold, Gomez ja Clyne? Muistelisin, että Gomez pelasi joskus vasemmallakin. Pystyyköhän TA-A pelaamaan vasemmalla? Kyllähän noilla kauden vetää läpi, varmaan virheitä tulee aina välillä, mutta mutta...

No, tämän päivän agendana Mestareiden liigan lohkoarvonnat.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Päinvastoin, tämä ketjuhan tällä hetkellä tuoksahtaa hyvinkin positiiviselta, mikä on ollut aika harvinaista viime vuosina. Suhteellisen realistisesti silti ollaan liikkeellä, vaikka ilmassa onkin jopa kihelmöivää jännitystä tulevan viikon tapahtumista.

Emre Can Kloppon mukaan pelaili eilen vähän pipinä, joten ei huono esitys tunnin ajalta silläkään. Se Canin jatkosopimus olisi kyllä myös tervetullut nyt suht pikaisesti.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kyllähän maalaisjärki sanoo, että CHL jatkon varmistuminen selkiyttää siirtokuvioita. Tuskin on enää lähtijöitä jonoksi asti (kyllä kahdella voi tehdä jonon) ja raskasta kautta varten tarvitaan nyt vahvistuksia.
 

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
Huh huh mikä peli eilen poolilta! Kaikista(pelaajista, valmennusjohdosta, katsojista) näki, että tämä oli ISO peli, ja meno oli sen mukaista. Luulen että nuo kaksi liigapeliä menneet pikkasen näiden pelien kustannuksella, mutta sunnuntaina päästään täysillä arsun kimppuun. Tulee hieno matsi kyllä. Eilisestä nostan yhden pelaajan ylitse muiden, Jordan Henderson. Hieno mies!
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Kyllähän maalaisjärki sanoo, että CHL jatkon varmistuminen selkiyttää siirtokuvioita. Tuskin on enää lähtijöitä jonoksi asti (kyllä kahdella voi tehdä jonon) ja raskasta kautta varten tarvitaan nyt vahvistuksia.
Liverpoolin tilanteessa ehkä vähän selkiyttää siten että joku saattaa suostua sillä verukkeella suostua vielä vuoden pelaamaan, tai alemmasta kastista siirtymään, mutta ei se kerta autuaaksi vielä tee tässäkään asiassa. Tästä pitää tulla pysyvä trendi jolloin se alkaa paremmin näkyä siirtopuolellakin ja ennen kaikkea lisäämään sitä houkuttelevuutta myös entistä laadukkaampien pelaajien osalta. Toki on sillä omistajan lompakollakin nykyisin ihan järkyttävä merkitys siirtokuvioissa.

Suunta on nyt kuitenkin oikea punaisten osalta ja toivotaan että vielä tulee niitä peliliikkeitä ennen kuun vaihdetta.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kohta alkaa arvontalaulu raikaa. Lohkoista on paha arvailla, kun saman maan edustajat eivät voi olla samoissa lohkoissa. Sitä sumplimisen määrää taas, kun joutuvat puljaamaan lohkoja.

Heitän kuitenkin arvauksena Poolille Benfican, Dortmundin ja Feyenoordin. Eli tällainen lohko Poolille ei ainakaan tule!
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Sevilla, Spartak Moskova ja Maribor. Hyvä arpaonni ja tuosta mennään pudotuspeleihin.
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Olipahan jännittävä arvonta, kun Liverpoolin nimen noustua arvontakorista oli Poolilla kaksi mahdollista vaihtoehtoa: joko Spartak Moskovan ja Sevillan seuraksi tai Real Madridin ja Dortmundin seuraksi..

No jatkoonpääsyn kannalta Liverpoolilla kävi todella hyvä tuuri ja kyllähä lohkovaiheeseen jääminen olisi katastrofi!!
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Vähän samantyyppinen lohko kuin 14-15 kaudella jolloin viimeeksi näissä karkeloissa oltiin. Silloin Real meni menojaan ja Basel vei toisen jatkopaikan lohkosta mutta Ludogorets sentään jäi taakse. Nyt ei Realin tasoista vastustajaa ole vastassa ja täytyy luottaa ettei tuollainen puppelointi toistu. Kovia matseja varmasti kaikki mutta jatkoon mennään. Sevillaa vastaan Kloppon punaisilla on sopivasti parin vuoden takaa EL-finaalista revanssia otettavana muutenkin.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvin tiesin, ettei mun veikkauksesta ole mihinkään. Ei yhtään oikein. Ei haittaa, sillä onhan tuo lohko Poolille sopivan haasteellinen, muttei ollenkaan pahin mahdollinen. Kevyehkö ja nopea analyysi on paikallaan, vakkei se taaskaan mihinkään johdakaan.

Ykköskorista lohkoon arvottiin Spartak Moskova. Joukkueella ei ole alkanut maansa pääsarja pisteiden valossa kovinkaan kummoisesti ja ovat pelanneet muutamat runsasmaaliset pelit. Ei Moskova kuitenkaan mikään helppo paikka ole pelata vierasjengille. Moskovaan on matkaa, mutta osuisi Poolin peli siellä nyt edes sopivaan saumaan. Tuo vieraspeli on 26.9., mutta en katsonut Poolin ohjelmaa siinä ympärillä. Spartakissa pelaa ainakin muistaakseni viime kaudella, tai sitä edellisellä, Pooliinkin huhuttu hollantilainen laituri Quincy Promes. Piste vieraista Poolille vähimmäistavoite. Anfieldillä voitettava. Houllierin Pool voitti 2002 CL:ssa vieraissa 1-3 ja kotona 5-0.

Kakkoskorista lohkoon löysi tiensä Sevilla. Kuten @Andi edellä mainitsi, Poolilla on sopivasti kalavelkoja maksettavanaan heille. Paha jengi, jolla on uusi koutsi Berrizzo ja jonkin verran muuttunut rosteri, mutta tuo rosteri on vahva. Berrizzon Celta ainakin hyökkäsi, joten samaa tekee takuulla myös Sevilla. On seuraikoni Navas, on hyökk... siis laitapakki Escudero, keskikentällä ex-Stoke N'Zonzi ja kärkeen hankittu kolumbialainen Muriel, joka onnistuessaan voi olla tehokas. Vieraissa äärimmäisen paha Poolille ja kai ne hyökkää Anfieldilläkin. Oletan lohkovoiton jaettavan Poolin ja Sevillan välillä.

Neloskorista lohkoon joutui Maribor. Seuroilla ei ole vielä yhteistä historiaa. Mariborin syömähammas on brassi Marcos Tavares, joka on edustanut seuraa vuodesta -08, ja on pelannut seurassa eniten pelejä(312) ja tehnyt eniten maaleja(125.) Ikää on jo 33, mutta seuran ikoni siis. Ykkösmaalivahti on kai edelleen 39v Handanovic. Kukaan tuskin odottaa Mariborilta muuta kuin osallistumista ja lohkon jumbosijaa. Poolin on yksiselitteisesti voitettava vieraissa ja murskattava Anfieldillä.

Spartakista en tiedä, mutta Venäjän liigan tulosten valossa puolustus ei toimi, mutta pystyvät tekemään toisaalta maaleja. En odota heiltä siis mitään bussia, mutta mistäs noista venäläisistä tietää. Sevilla siis ainakin hyökkää ja Maribor on paria luokkaa kevyempää kastia. Jos Sevillalla ottaa aikansa hitsautua uuden koutsin alla yhtenäiseksi ryhmäksi, niin en näe muuta tavoitetta Poolille kuin lohkovoiton. Vastusten pitäisi omissa laskuissani sopia Poolille, joten jos Pool pelaa kevällä torstailiigaa, eikä CL:n pudotuspelejä, niin se on järkytys.

Hoitakaa nyt ne parit vahvistukset vielä, niin kaudesta voi tulla melko positiivinen Poolille. Tosin se jatkuvuus edellyttää jälleen Valjun top4 sijoitusta, mutta muutama oikea sijoitus voi poikia positiivisen kierteen päälle jatkon kannalta ja se taas tuo lisää hyvää jne.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvää vääntöä toi case Couts. Aiemmin viikolla Coutsin leiri ilmoiti, että Couts haluaa pelata Poolissa ja kaikki kikkailut on Barcan aikaansaannoksia. Nyt haluavat kuitenkin Poolin jättävän Philin pois CL-rosterista, jotta unelma Barcan kanssa pelaamisesta CL:ssa ei murennut tämän kauden osalta. Hip hei. Barca vahvisti Dembelen oston Dortmundista, joten noinkohan enää ovat edes Coutsin perässä.

Tänään on ollut huhuja Realin voivan myyvän Benzeman Pooliin... Spanskimediassa on kyllä vielä hurjempaa shittiä kuin Saarten paskaosastolla. Mitäköhän paskaa ne pystyvät keksimään ennen ikkunan sulkeutumista. Huhuissa on ollut myös, että Inter olisi mahdollisesti kiinnostunut Sakhosta. Poolin £30m pyynnillä Sakho ei liikahda Interiinkään vaan kyllä Poolin pitää suostua tingittyyn hintaan, tai case Sakho jatkuu edelleen.

Tässä vielä Poolin CL:n lohkovaiheen pelien pelipäivät.

Ke 13.9. Sevilla (H)
Ti 26.9. Spartak (A)
Ti 17.10. Maribor (A)
Ke 1.11. Maribor (H)
Ti 21.11. Sevilla (A)
Ke 6.12. Spartak (H)

Sevilla heti alkuun on hyvä, koska heillä voi olla vielä kuviot vähän hakusessa uuden koutsin kanssa. Spartak on kuukauden päästä vieraissa ja sekin voi olla hyvä juttu, jos Spartakin pelaaminen olisi vähän sekaisin vielä silloinkin.

Ikkuna sulkeutuu Suomen aikaa pe 1.9. klo 01.00 eli tässä on vajaa viikko aikaa Poolillakin vielä ne parit tarvittavat hankinnat tehdä. Aiemmin olen tässä ketjussa tuonut julki väärää tietoa, eli enää ei voikaan tehdä junnuillekaan lainadiilejä ikkunan sulkeutumisen jälkeen, vaan lainatkin on tehtävä ikkunan puitteissa. Tämä oli mennyt aiemmin minulta ohi, mutta tämä on FIFAn uusi laki.

Viikon päästä tähän aikaan tiedetään täten Poolin lopullinen rosteri tammikuun ikkunaan asti.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Jaahas, Mignolet lepovuorossa. Toivottavasti ei olla hävitty tätä jo.
 

Mynttoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, TPS
Heitetään pieni oluen huuruinen näkökulma puoliajan ratoksi poolin hyökkäyksestä. Mane, aivan jäätävä peluri. Tykkäsin jo viime kaudella kaverista mutta meno tuntuu vaan yltyvän ja itseluottamus kohdillaan. Kovalla prosentilla kaveri lyö palloa pussiin ja haistaa hyvin maalipaikat. Salah uusi tuttavuus itselleni. Nopeutta tuntuu riittävän, viimeistely vielä vähän hakusessa mutta toivon mukaan sekin vielä löytyy. Firminho mielestäni näkymättömämpi Coutinhon ollessa pois kokoonpanosta mutta näyttää se pallo löytävän verkon perukoille paikan tullessa. Ja täytyykö tässä perkele alkaa pitämään Canista?? Tuntuu hyvin tukevan hyökkäyksiä ja löytyy myös tahtoa/taitoa ratkaista tilanteita. Hendo...ei voi kuin rakastaa, viisasta pelaamista illasta toiseen!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös