JHT Kalajoki 2017–2018

  • 57 241
  • 137

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Vielä ei tietenkään kannata puhua joukkueiden voimasuhteista mitään, mutta uskon että JHT ja Pyry saa kaksistaan marssia voitosta voittoon. Toivottavasti olen väärässä edes vähäsen, jotta sarja pysyy mielekkäänä. JHT ainakin kasaa varsin mielenkiintoista nippua ja voisin väittää, että tulee olemaan piirun verran kovempi kuin viime vuonna.

Loppuun vielä toivon hyvää Ketterälle mestis taipaleelle ja ehkäpä lähitulevaisuudessa myös JHT ja Pyry löytyvät tälta kartalta.

Edit. Paremmin ne loppuun viritetyt joukkueet sytyttää pelaajat ja katsojat!

@The Rock on ansiokkaasti tiedottanut Suomi-sarjan tapahtumista - kiitos siitä. Täällä Jatkoajassa on näkynyt pätkittäin JHT:n joukkueen pelaajasopimuksia ja loput nimet ovat JHT:n FB-sivuilta. Kokosin nimiä yhteen ja kalajokisten osalta nippu kaudelle 2017-18 alkaa näyttää aika valmiilta: 2 maalivahtia, 7 puolustajaa ja 14 hyökkääjää on tiedossa, eli yht. 23 pelaajaa. Näyttäisi siltä, että JHT on jopa vahvistumassa viime kaudesta?

Maalivahdit: (2)
41. Fredrik Grönstrand, Norja (HPK-A)
70. Petrus Lintonen

Puolustajat : (7)
5. Reko Tornberg (Hokki)
8. Ville Määttä
17. Ville-Veikko Väkeväinen
26. Ville-Petteri Tirri
44. Iiro Ojala
63. Nico Joki
77. Henri Allen
89. Ville-Oskari Heikkilä (Laina/Ketterä)

Hyökkääjät: (14)
10. Nemo Huhta (Kiekkokopla)
14. Teemu Siironen
15. Henri Mustonen
16. Jere Espo
18. Elias Alajoki (JHT-A)
19. Jesse Espo (KOOKOO)
22. Tommi Rintasalo
28. Tapio Rantanen
34. Jarno Palola
40. Juho Joki-Erkkilä
55. Miika Runsala (Hunters)
87. Sami Holappa (Kalix HC / Ruotsi)
92. Jesper Ahlgren


Päävalmentaja: Joni Petrell
Valmentaja: Teemu Konu
 
Viimeksi muokattu:

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Varsinkin paperilla JHT:lla on äärimmäisen kova porukka! Ainakin näin sitä selaillessa mielestäni paljon kovempi kuin viime kaudella! Kyllä siellä Kalajoella tehdään hyvää työtä, että saadaan ensinnäkin hommattua ja toiseksi pidettyä pelaajia kaudesta toiseen! Upeaa toimintaa!
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
JHT:n tiedossa olevat harjoitusottelut (lähde : JHT:n FB-sivut)

12.8. klo.15 Jussi Jokinen All Stars - JHT 7-3
18.8. RaaheK - JHT (Suomen-Cupin 1.kierros) 3-5
20.8. klo.15 JHT - Asplöven (Ruotsi) 7-3
25.8. JHT - Hermes (Suomen-Cup 2.kierros) 4-3
1.9. Uplakers - JHT (Suomi-Cup neljännesvälierät) 0-7
2.9. Jeppis-turnaus, Pietarsaari (mukana Jeppis, JHT, MUIK Hockey, ottelut 2x20 min)
Jeppis - JHT 0-8
JHT - Muik Hockey 2-0
8.9. klo.18.30 JHT - SaPKo (Suomi-Cup puolivälierät) 2-7
9.9. Haaparanta : Asplöven (Ruotsi) - JHT 5-1
17.9. JHT - Narvik Hockey (Norja) 1-2
23.9. Suomi-sarja alkaa
 
Viimeksi muokattu:

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
JHT:lla alkaa ilmeisesti joukkue olemaan valmis? Onko tietoa jatkuuko "yhteistyö" Hermeksen kanssa?

JHT:lla joukkue on uskoakseni valmis. Voi tietenkin olla että joku on vielä kiikarissa. Minulla ei ole tietoa siitä jatkuuko yhteistyö Hermeksen kanssa ja jos jatkuu niin missä määrin.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
JHT:lla alkaa ilmeisesti joukkue olemaan valmis? Onko tietoa jatkuuko "yhteistyö" Hermeksen kanssa?
Yhteistyö seurojen välissä päättyi jo viime vuonna. Hermeksen tyylille sopivasti mikään ei tunnu toimivan pitempään kuin sen max pari kautta.
 

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Yhteistyö seurojen välissä päättyi jo viime vuonna. Hermeksen tyylille sopivasti mikään ei tunnu toimivan pitempään kuin sen max pari kautta.

No tällainen tuntuma minullakin oli, mutta en ollut varma asiasta. Kiitos tiedosta snoppen!
Se siitä Pohjanmaalaisesta pelaajapolusta, mutta ajatuksena oli ihan hyväXD
 

The Rock

Jäsen
JHT tiedottaa kotisivuillaan seuralegenda Tomi Gronoffin ottavan vammojen takia aikalisän pelihommien jatkumisen suhteen. Päävalmentaja Joni Petrellin mukaan verkot on heitetty takaisin vesille, joten jännä nähdä mitä pelaajamarkkinoilta tarttuu korvaajaksi.

Urallaan rapiat 400 Suomi-sarjakoitosta karsinnat ja pudotuspelit mukaanlukien pelanneen konkarin korvaaminen on varmasti vaikeaa, mutta toisaalta JHT-hyökkäys on sen verran laaja, että nyt avautuu nuoremmille kavereille paikka nousta entistä isommin estradille alkavalla kaudella.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Nimimerkki @Naxnax kirjoitti tuolla pelaajasiirtoketjussa, että JHT on saanut kovan vahvistuksen Gronoffin tilalle. Ville Rajala pelaa alkavalla kaudella JHT:n kokoonpanossa. Rajala pelasi viime kauden Ruotsissa Asplövenissä kovilla tehoilla. Tulee olemaan yksi Suomi-sarjan tehomiehistä. Hyvä haku JHT:ltä !
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Joukkue on nyt todellakin valmis. Ihan huikee äijä saatiin Pallea paikkaamaan. Sinänsä paska juttu, että Gronoff ei ole pelikuntoinen, mutta aivan varmasti tällä äijällä ei taikatemput lopu. Toivottavasti tämä vuosi on se joka jää 90- luvun puoli välin jälkeen seuraavaksi JHT merkkipylvääksi!! Joukkue on kova!! Tsemiä jätkät, kohta mennään!
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä

ikirouta

Jäsen
On siinä lipulla JJ-allstarspeliin hintaa kun 30€ aikuisilta ja 15€ lapsukaisilta, monella ei oo varaa perheen kanssa tuonne lähteä.

Jotenki tuntuu että on karannut pikkasen räpylästä tämä touhu..
 

rasperi75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Käsittääkseni tapahtuma on kasvattanut suosiota vuosi vuoden perään. Viime vuonna olin paikanpäällä ja mökki oli täysi. Hyvät rahat siitä saa hyväntekeväisyyteen :)
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
FB-sivusto "JHT Kalajoki" tilastoi ottelun sivuillaan. Jussi Jokinen Allstars vs JHT 7-3 (2-1, 3-1, 2-1)
Pistemiehet Allstars : Sebastian Aho 2+1, Patrik Laine 1+2, Leo Komarov 2+0, Jussi Jokinen 1+1, Ma.Granlund, Mi.Granlund, J.Puljujärvi 0+2, Aleksander Barkov 1+0, Janne Kuokkanen, Tomi Mustonen, Joni Pitkänen, Miikka Salomäki 0+1.
JHT : Nemo Huhta 2+0, Ville Rajala 1+0, Nico Joki, Tommi Rintasalo, Teemu Siironen, Reko Tomberg 0+1.

Samassa yhteydessä oli myös rankkarikilpailu 12 pelaajaa/joukkue. Allstarsin maalilla Pekka Rinne, JHT:n maalilla vuorottelivat Petrus Lintonen ja Fredrik Grönstrand. JHT vei rankkarit maalein 5-2 !! Allstarsin maalit iski Janne Kuokkanen ja Jussi Jokinen. JHT:n maalit : Henri Mustonen, Ville Määttä, Nemo Huhta, Jesse Espo ja Miika Runsala.

Jatkoajan hienoista kuvista voi päätellä, että halli oli täynnä. Rahaa lahjoitettiin 5000 euroa 4H-toimintaan (ilmenee JA:n kuvasta).

FB-sivujen mukaan ilta jatkuu gaalajuhlien merkeissä.

PS. molempien joukkueiden pelaajilla mustat nauhat käsivarressa ?
 
Viimeksi muokattu:

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Kopsattu Facebookin "JHT Kalajoki"-sivustolta : JHT - Asplöven (Ruotsi) 7-3 (3-2, 1-1, 3-0). JHT:n pistemiehet : Ville Rajala 3+0, Tapio Rantanen 0+3, Elias Alajoki 1+1 (oman junnun debyytti edustusjoukkueessa), Nico Joki 0+2, Reko Tomberg, Tommi Rintasalo ja Jesper Ahlgren 1+0, Nemo Huhta ja Jarno Palola 0+1. Maalivahdit : Fredrik Grönstrand JHT 28/31, Wille Mattila Asplöven 22/29.
 

XXLshirt#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Drumheller Miners
Seuraan silloin tällöin - ja lisääntyvässä määrin - JHT:n sivustoja. Moni ylempienkin sarjojen seura voisi ottaa oppia siitä aktiivisuudesta, jolla JHT tiedottaa tapahtumista. Erityisesti Facebookin "JHT Kalajoki" ja "JHT forever"-sivustot pitävät fanejaan hyvin ajantasalla tapahtumista ja Youtubeen linkitetään mielenkiintoisia "inside"-pätkiä kaikkien luettaviksi. Viime aikoina on sivustoilla ja Youtubessa ollut mm. sarja pelaajien / valmentajan haastatteluja. Joukkueen henkeä nostetaan muillakin tapahtumilla kuin treeneillä, siitä esimerkkinä vaikkapa Seikkailupuisto Pakka, jossa joukkue kisaili yhdessä ja oli hetken pois varsinaisesta kiekkoilusta. Etäkannattajana toivotan tsemppiä Junkkareille. JHT goes Seikkailupuisto Pakka - YouTube
 
Viimeksi muokattu:

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
No niin 2 peliä HT:lta takana. Harmittavasti loukkaantumiset näkyivät JHT:n molemmissa matseissa. 4 äijää sivussa heti, mutta onneksi nämä vammat on varmaan jo kohta hoidettu. Aika paljon hakemista ollut tuo touhu. Eilinen kotimatsi Muikkia vastaan oli melkoista pihalätkää. Tempo oli kaikkea muuta kuin esim. Cup peleissä. Näköjään tämä vaihde jumittu päälle, koska tukkaan tuli Kajaanissa. No alkukausi on alkukausi ja tässä on varmasti aikaa parantaa peliä. Vaikka JHT on rankattu aika yksimielisesti kärkipäähän, niin ei tässä sarjassa mikään ilmaiseksi tule, se on varma! Tsemit!
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Mielenkiintoinen viikonloppu tulossa näin HT kannattajan silmin. Kaksi kovaa kotijoukkuetta vastassa. Tänään Hunters ja huomenna Titaanit. Yes!! Sairastupa näyttää tyhjältä ja äijät kunnossa. Toivon kuuden pisteen viikonloppua. Uskon että se on otettavissa! Tsemit reissulle!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös