Crowns – ruotsalainen KHL-unelma?

  • 19 620
  • 75

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Ilmeisesti Crownsia halutaan pitää elossa ja nyt sitten ovat kai menossa pitkän kaavan mukaan. Eli virolainen Delfi sport sivuston mukaan Crowns on tosiaan alkanut baltialaisen kiekkoturnauksen sponsoriksi ja tarkoitus on seuraavat kolme vuotta olla toiminnassa mukana. Tänä vuonna kilpailu kattaa siis kolme turnausta, joista ensimmäinen pelataan Tallinnassa 25.8-27.8. Osallistujia on neljä, eli Viro, Liettua, jonkinlainen all-star joukkue Latviasta ja lisäksi ensimmäiseen turnaukseen osallistuu ruotsalainen Hammarby IF. Seuraavat tämän kauden turnaukset ovat sitten 10.11-12.11 Klaipedassa, Liettuassa ja kolmas turnaus 16.2.18-18.2.18 Latviassa.

Jutussa Crownsin presidentti Nils Andersson kertoo KHL joukkueen olevan edelleen tavoitteena ja että joukkue pelaisi kotiottelunsa Tallinnassa. Hassua jutussa oli se, että kun tuon jutun käänsi google kääntäjällä Englanniksi, niin ainakin mulla jätti kokonaan tuon "pelataan kotiottelut Tallinnassa" lauseen pois, mutta Suomen kielelle kääntäessä sitten sekin ilmaantui. Ja mitä sitä Suomen kielellä pystyy yhtään Viron kieltä seuraamaan, niin taitaa siellä niin seisoa myös natiivilla kielellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös