Aiotko osallistua Taiteiden Yön rientoihin?

  • 4 685
  • 42

Aiotko mennä Taiteiden Yöhön?

  • Kyllä

    Ääniä: 24 13,4%
  • En

    Ääniä: 118 65,9%
  • Mikä on Taiteiden Yö?

    Ääniä: 37 20,7%

  • Äänestäjiä
    179

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En todella.
Tuosta tapahtumasta on mielestäni taide kaukana.

Eikä siitä noi arki-iltana ole edes iloa, ei oikein jaksa tota koulua jos ei nuku yhtään.
 

scholl

Jäsen
Ensimmäistä kertaa tuli osallistuttua kunnolla taiteiden yöhön.
Jäi mieleen se, että Finlandiatalon ja Kansallisoopperan välissä oli vaikea löytää eri performansseja. Siellä ei ollut infotauluja eikä oppaita missään ja printattu ohjelmakaaan ei oikein auttanut. No ihan hauska siellä oli palloilla. Täytyy sanoa, että taiteeksi kelpaa näemmä mikä tahansa mikä on tarpeeksi hullua. Osata ei tartte mitään. Parasta antia oli kuitenkin ko. yössä Kansallisoopperan keittoteltta, jossa pystyi tinttaamaan ja kuuntelemaan samalla oopperamusiikkia. Todella typerää tosin, että lopettivat klo 22 jälkeen ohjelman. Se pitäisi jatkua ainakin klo 24 asti, koska useimmat eivät ehdi mestoille kuitenkaan ennen klo 21.

Positiivinen yllätys oli tuossa lämpimässä kesäillassa Lasipalatsin kattoterassi. Jostakin syystä en ole siellä aiemmin huomannutkaan käydä, mutta nyt mentiin Oopperatalolta tultuamme sinne ja dokattiin järkyttävät määrät viinaa siihen kahteen saakka, jolloin mesta sulkeutui.

Ihan hyvä keikka tuo oli. Tuttuja ei kyllä hirveästi näkynyt eli pintaliitoyöelämäkaverit eivät kaikilta osin hahmota sitä, että kyllä sitä kannattaa kuulua myöskin kulttuurieliittiin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
En aio mennä jatkossa taiteiden yöhön. Kusella silti ajattelin käydä. Myös tulevaisuudessa.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Taiteiden yössä kuulemma ollut todella paljon kansaa liikkeellä. Poliisin arvion mukaan jopa yli 100000 ihmistä on illan aikana parveillut Helsingin keskustan alueella. Mikäs siinä, kun loppukesän ilmakin on mitä mainioin.
 

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
Siellä tais olla Kiasman pihalla skeittausta ens viikolla niin varmaan mene jotain fotoja sinne räpsimään. Muuten menny kyllä ohi ihan koko tapahtuma...varmaan oisin osallistunukki jos oilisin hoksannu.
 

Raatelurakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Liverpool, Jokerit.
Teinien ensikänniyöt menossa. Liian paljon amatöörijuoppoja aiheuttamassa kaikennäköisiä hankaluuksia viattomille ihmisille.
 

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki on vissiin teinien ja muiden wannabe-taiteilijoiden kanssa vetämässä teinikännejä ja katselemassa taidetta keskustassa YÖLLÄ.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vuosikausiin en ole käynyt. Minkälainen suosio tapahtumalla nykyään on? Tuntui, että aikoinaan Taiteiden yöstä puhuttiin "kaikkialla" ja "kaikki" tiesivät koska se oli ja kaupunki oli sitten tupaten täynnä ihmisiä. Aukesi vasta tästä ketjusta että tapahtuma on tänään.

E: Ainakin Juhlaviikkojen sivu on ihan tukossa... Piti mennä tarkistamaan, onko siellä mitään näkemisen arvoista.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Eräs tuttuni osallistui muutama vuosi sitten Taiteiden Yöhön yhdessä kaverinsa kanssa. Rautiksen kulmilla eräs vanhempi mieshlö sai sydänkohtauksen ja kuoli ja sattumalta nämä kaksi olivat aseman kupeessa. Tuttuni työskentelee eräässä paikallisjulkaisussa, joten hänellä oli kamera mukana ja luonnollisesti alkoi kysymään parilta tapauksen nähneeltä teiniltä, mitä tapahtui. Teinit alkoivat poseeraamaan kameran nähdessään ja hymyilit todella leveästi samalla kun takana ruumisauto tuli hakemaan vainajaa. On se hienoa tämä nykyaika.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Hyvii kuvii Faceen, hei, kalkkis!

Sinne pääkaupunkiseudulle tiedoksenne, että ainakin täällä Oulussa tapahtuma on mukava lisä vuodenkiertoon. Ehkä siellä Helsingissä on aina joku jonkun nurkan takana bongorumpuja soittamassa, mutta Oulussa ei ole. Toki, aina välillä, mutta harvemmin kuin siellä. No enpä toki ole mitään bongorumpuja olekaan menossa katsomaan ja kuulemaan. Jos taskullisen hirven edes näkisi.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Kuulin, ettei yhteiskuntasopimusta synny, joten en valitettavasti uskalla lähteä hobbeslaiseen alkutilaan hortoilemaan.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Kyllä olisi muutakin tehtävä kuin katsottava jääkiekkoa ja riekkua. Valistuneesti voisi ihminen katsoa edes yhden tapahtuman Taiteiden yöstä ja mennä sinne. Summanmutikassa ei kannata mennä, koska parhauteen kannattaa pyrkiä. Toki on niin, että joskus joku etukäteen huono voikin olla hyvä, ja päinvastoin. Mutta jos ripaskaa jossakin esitetään, niin se ei voi olla pettymys. Oletko koskaan nähnyt ripaskaesitystä, jossa yleisössä hymy ei olisi vallitseva asiantila? Etpä niin. Kukaan ei ole. Vaikka keskitysleirille menisi ripaskaa esittämään, niin pian olisi hymynä koko K-leiri.
 

Balrog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Erilliset saarekkeet
Joka vuosi menen, tänäänkin tuli käytyä, tiedä sitten onko ulkomailla vastaavia tapahtumia ja jos on niin minkälaisia ?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Joka vuosi menen, tänäänkin tuli käytyä, tiedä sitten onko ulkomailla vastaavia tapahtumia ja jos on niin minkälaisia ?
Englannissahan on joku Guy Hawkes juhla.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tämä ketju on taas ajankohtainen, koska huomenna torstaina on järjestyksessään 28. Taiteiden Yö Turussa. Turussahan tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran, samana vuonna se järjestettiin tosin myös Helsingissä.

Turun Taiteiden Yö on ilmeisesti jonkin verran ryhdistäytynyt ja siistiytynyt viime vuosina ja panostanut ihan oikeasti myös taiteisiin eikä vain ties mihin bakkanaalikekkereihin, kirjamarkkinointimyyntiin ja metrilakuihin. Nyt on luvassa Turun filharmonisen orkesterin jousiryhmän soittoa keskustassa, erilaisia esityksiä ynnä muuta. Museotkin ovat auki iltamyöhään. Sinänsä hyvä juttu, että jotain vähän erilaisempaa on tarjolla arkenakin.

En silti osallistu, menen museoihin muuna ajankohtana ja jätän kekkerit muille. TFO:n soittoakin tulee kuunneltua konserttitalossa syksyn mittaan. Eipä kiinnosta mennä kirjakauppaankaan kuuntelemaan kuinka joku dekkaristi kertoo N:nnen bulkkiromaaninsa taustoista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös