Vedonlyöntivihjeet

  • 3 065 714
  • 15 007

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Samaa mieltä tuosta kakan haistattamisesta oululaisille! Nuuhkikaa niin, että sieraimet kärventyy!

Mutta pieni puolustus tuohon kokoonpanon ilmoittamiseen Lipon joukkueelle. Tuo systeemi, millä näitä ilmoitetaan, on mätä. Ilmoitus tulee tehdä EDELLISENÄ iltana ja väline on kälyinen nettilomake, jolla voit ilmoittaa vaikka Peppi Pitkätossun, jos haluat. Eihän nyt helvetti! Nykypäivänä sähköposti tai nettilomakkeen tieto liikkuu sekunneissa, joten tuon ilmoituksen takaraja pitäisi olla pelipäivän aamutreenien jälkeen, esim. klo 12 tai 13. Sen jälkeen saa vaihtaa vain loukkaantumistapauksissa, piste. Mutta nyt aikaraja on niin aikaisin, että pieniä vaivoja tai sairastumisia tulee väkisinkin ja kun pesäpallossa yksi poissaolo sotkee koko kokoonpanoa, ei vain kolmosketjun laiturin korvaamista omalla junnulla.

Vetoihin siis: JoMa - KossU -pelissä tehdään tänään juoksuja. Kossulla ei akuuttia panosta tässä matsissa (paitsi se jatkosarjan pistetilanne), joten pelannevat hurlumheitä yhden jakson yllätystä toivoen. Eli joko voittavat jaksot 10-1 tai häviävät 1-10. Kierroksen varmin X. Juoksuiloittelua epäilen tapahtuvan myös Imatralla, jossa kotijoukkueen jänne katkeaa kun toivo ylemmästä jatkosarjasta katkeaa. Ja Raahessa myös: Kankaanpää pelannut viime pelit ihan kauhealla tasolla ja kotijoukkue iskee yksin sen 15 juoksua avaralla kentällään.

Joo, tuo on kyllä totta, että systeemi on jostain vuosituhannen vaihteesta. Kuvaa tietysti koko homman amatöörimaisuutta pienenä yksityiskohtana isossa kuvassa.

Ei meinaa löytyä järkevää pelattavaa illan kierrokselle. Ammattimainen pelaajahan ei toki pelaisi mitään, mutta koska on seitsemän pelin kierros, niin tekisi mieli pelata. Tuo Coolbetin alle 12,5 Raahen peliin on kyllä ihan hyvä. Vaikkakin Kemilän paluun myötä Raahen juoksuodotus nousee. Muualla raja 11,5.
 

Zohan

Jäsen
@Patapakka kiitoksia pohdinnoista.

Laitetaan varovaisesti Kossu ml 5.30 kertoimella. Ei tosiaan mikään vihje, vaan oma hassuttelu. Toisella lapulla sitten vähän vakavemmin over 14.5.
 

Keskiviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Tennisvihje rohkeille pienellä panostuksella!
Ensi yönä Suomen aikaan Atlantan ATP-kisan 2.kierroksella kohtaavat kaksi nuorta 1996 syntynyttä jenkkipelaajaa. Jared Donaldson ATP59 ja sitten tummaihoinen kenialaisen maratoonarin ja NBA-koripalloilijan sekoitusmutantio Christopher Eubanks ATP461. Pituutta 201 cm tällä lyöntipommilla. On täydellinen luuviulu, joka osoittaa tenniksellään, ettei lajissa lihakset välttämättä ratkaise lyöntien vauhdin suhteen yhtikäs mitään. Olenkin käyttänyt tästä Eubanksista nimitystä jousipyssypelaaja. Hänen rankingissa ei kerro pelitasosta mitään, koska ei saa pelata kuin muutaman ammattilaiskisan vuosikohtaisesti, koska on edelleen yliopistopelaaja. Jahka siirtyy vuoden kuluttua ammattilaiseksi, niin povaan hänelle samanlaista uraa kuin entiselle yliopistotähdelle 208cm John Isnerille (ennätys ATP9), joka oli tuossa 21 vuoden iässä ATP800+ pelaaja.

Donaldson on toki USA:n tämän hetken korkeimmalle rankattu U21 pelaaja, sijoituksella ATP59, mutta jos rankingit unohdetaan, niin luulen Eubanksin tekevän Donaldsonia kovemman tennisuran lopulta. Lisäksi Eubanks on Atlantan oma poika, joka pelasi hurmiossa kotikentällään myös vuosi sitten, kun karsi sisään tähän turnaukseen. Tänä vuonna sai villin kortin ja kaatoi avauskierroksella Donaldsonia vielä nimekkäämmän jenkkilupauksen 1997 syntyneen Taylor Fritzin.
Tuossa youtubevideossa voi katsella millainen pelaajatyyppi on Eubanks.
Taylor Fritz vs Christopher Eubanks Highlights ATLANTA 2017 - YouTube

Eubanksille tarjotaan noin 4.00 kertoimia, vai löytyykö vieläkin korkeampia? Tämä on riski kohde, sillä afrojenki voi off-päivänä tykittää liiaksi yli rajojen, mutta hyvänä päivänä Donaldson voi jäädä jalkoihin.
 

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Jokerit
Ja vielä ihan ohi aiheen kokoonpanoista, seurat ei taija olla syypää nuihin vääriin kokoonpanoihin. Ainakin tän päivän aikana mm. Pattu antanut palautetta omalla fb sivulla kommenttiin vääristä kokoonpanoonpasta.
"Nuo ennakkokokoonpano ilmoitukset on muutenki ihan retuperällä, millon siellä on pelinjohtajaa lyöjäjokerina yms. Kyllä pääsarjassa nämä pitäisi hoitaa kunnolla. Ei esim. Veikkausliigassa eikä Liigassa tämmösiä puuhastelua sallita."
 
Lievers#22 kirjoitti:
Pelivalinta: Raahe-Kankaanpää under 12,5 @ Coolbet 1,90

No se oli nopee, viiteen vuoropariin 14 pinnaa. Eipä ois etukäteen uskonut, kyllä se vaan yks mies voi vaikuttaa yllättävän paljon. Pitääpä jatkossa tarkkailla Pattijoen pelien linjoja, overit voivat olla hyvinkin pelattavissa.
 

Zohan

Jäsen
21:00 Gatekeepers - Flipsid3
Gatekeepers +5.5 1.86 @Betsafe


Aika viime tippaan tää jäi. Flipsidellä hurja otteluruuhka ja otteet todella epätasaisia. Näin suuret tasoitukset käytetään hyödyksi.
 
Viimeksi muokattu:

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
Oulun kokoonpanoperseilyn jälkeen Kiteen voitto kotarissa on ainoa oikeutettu lopputulos.
@Patapakka kiitos! Tosin sähläsin siihen kylkeen Hyvinkää- Kempele u15,5, ja kirves oli vesurin kanssa kaivossa jo ekan vuoroparin jälkeen mutta loppu hyvin kaikki hyvin :)
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Saakeli ku ei ehi näin kesällä seuraamaan ja Zohan vetää täällä jäätävää tulosta tolla esportsilla jota oon ylikertoimesta peesaillu enemmänkin. Onko joku laskenu mikä osumaprossa(varmaan joku 20/24)
 

Keskiviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Olkaa hyvät! Joskus nämä ennakkoluulottomat ns. ennakkokutinat osuu ja uppoaa.
Jännä seurata jatkossa Eubanksin kertoimia. Voisi luulla olevan kovasti pienentymään päin, eikä välttämättä todennäköisyys voitosta suhteessa kertoimeen enää pitkään houkuta. Kohtaa tänään puolivälierissä 1992 syntyneen Ryan Harrisonin ATP42, jonka pelityyli on melko perusvarmaa ja jäykähköä. Voi asettaa kuitenkin erinlaisen haasteen kuin kahdella edellisellä kierroksella asettivat Harrisonia riskialtiimpaa peliä pelaavat nuoret Fritz ja Donaldson.
Kun katsoin vuosilta 2016-2017 enemmänkin Eubanksin tilastoja, niin jopa huvittavalla tavalla tämä yliopistotykki kukistanut suunnilleen lähes kaikki ikäistensä USA:n parhaat 1996-1998 lupaukset jotka opiskelun sijasta kiertäneet jo useita vuosia ammattilaisina.

Mutta 25 vuotias Ryan Harrison kuuluu hieman kokeneempaan jenkkikaartiin, joka pelaa toistaiseksi parasta kauttansa. Harrison voitti helmikuussa Memphisin ATP-kisan kovilla kentillä. Harrison ei vakuuttanut Atlantan edellisellä kierroksella ja onhan se Eubanksin osalta enemmän kiinni hänen omasta pelipäivän vireestä kuin vastustajan pelistä.

Jos ajattelee asiaa Harrisonin kannalta, niin Eubanksin lyöntitekniikka peruslyönneissä on sellainen, että pallo käyttäytyy nopealla kovalla kentällä samanlailla kuin pallo käyttäytyy ruohokentillä, elikä pomppaa matalalle ja ikäänkuin liukuu kentänpintaa pitkin. Harrisonilla on melko surkeat ruohokenttätilastot ja myös huonot tilastot tältä vuodelta suoraviivaisia pelaajatyyppejä vastaan eri alustoilta. Toki nyt pelataan kovilla kentillä, jolla Harrison viihtyy, mutta Eubanks on aivan poikkeustapaus pelityylinsä kanssa ja on vahvoilla pelaajien ensimmäisissä kohtaamisissa, kun taas suosittelen pelaamaan Eubanksia vastaan sellaisissa tulevissa kohtaamisissa, jonka on aiemmin voittanut kovaa pelaajaa vastaan. Veikkaan, että Eubanskin peli on nykyisellään murrettavissa kun vastustaja oppii sen tuntemaan. Esim.Tommy Paul sai 2016 kyytiä Eubanksilta, mutta otti revanssin tänä vuonna.
Harrison ei ole aiemmin Eubanskia kohdannut. Kansainvälisellä foorumilla jotkut rummuttaa, että Eubanksilla hyvät saumat Harrisonin kaatoon, mutta itse olen nyt enemmän kahdenvaiheilla kuin olin Donaldsonia vastaan, koska Harrisonin kokemusetu on nyt selvä.
 

Zohan

Jäsen
21:00 ALTERNATE aTTaX - team123
ALTERNATE aTTaX -2.5 1.98 @Betsafe


team123 ollut aivan hukassa viime aikoina. Lisäksi he pelaavat ottelun kahdella normaalin kokoonpanon ulkopuolisella pelaajalla. Tasoitusveto antaa erittäin pelattavan kohteen attaxille.

29.07
23:30 Epsilon - Infused
Epsilon karttatasoitus -1.5 1.86 @Betsafe


E: Kerroin laskenut 1.86 -> 1.44.

Epsilon alkaa päästä takaisin tasolleen uusien pelaajiensa kanssa. Kovia päänahkoja (PENTA,Flipside) viime päivinä. Tästä pitäisi tulla ylijuoksu.
 
Viimeksi muokattu:

Gemondo

Jäsen
Jokerit - Kunlun klo 18.30

yli 4,5 1,72 @ NordicBet
yli 5,5 2,55 @ Veikkaus

Kauden ensimmäinen harjoitusottelu joten intoa saattaa olla enemmän kuin järkeä. Minusta yllättävän hyvät kertoimet overeille. Pienellä panostuksella testataan kuinka käy.
 
Viimeksi muokattu:

pyyksteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Jokerit
Jokerit - Kunlun klo 18.30

yli 4,5 1,72 @ NordicBet
yli 5,5 2,55 @ Veikkaus

Kauden ensimmäinen harjoitusottelu joten intoa saattaa olla enemmän kuin järkeä. Minusta yllättävän hyvät kertoimet overeille. Pienellä panostuksella testataan kuinka käy.
Just olin tulossa kyselemään että olisko tuo Jokereiden 2 kerroin pelattavissa vai onko liikaa värilaseja.
 

Gemondo

Jäsen
Just olin tulossa kyselemään että olisko tuo Jokereiden 2 kerroin pelattavissa vai onko liikaa värilaseja.

Sitäkin mietin minäkin mutta kun ei mitään hajua Kunlunista niin jätin väliin vaikka kyllähän tuo kuulostaa ihan käyvältä kertoimelta tuokin.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
21:00 ALTERNATE aTTaX - team123
ALTERNATE aTTaX -2.5 1.98 @Betsafe

Pakko hehkuttaa taas. Kun en itse esportseista mitään ymmärrä, niin onhan tämä hienoa, kun näin hyvin osuu jatkuvasti.

Taidan nostaa panoksia vihjeidesi osalta (HUOM! Näin toimii ammattimainen vedonlyöjä). Saadaan sullekin kunnon tappioputki päälle :)

EDIT: Ja @Keskiviiva kiitokset viime yöstä. Hyvin perusteltu vihje ja komea osuma korkealla kertoimella.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Joo. Ei kauheasti tarvitse jännittää jos peli päättyy 16-4 ja 16-13:kin olisi riittänyt. Nyt vasta huomasin että toinen vihjattu peli onkin vasta huomenna. Toivottavasti sekin tulee kotiin kun laitoin tuplana suht isolla
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Ainakin eka erän 5 ekaa pistettä sellaista kuraa ja sipuli ei kestä, että exitti taitaa nyt tulla ja näillä otteilla varsin selkein numeroin.
Näyttäisi tosiaan, että Harrisonilla on tuo peruspeli ihan toisella tasolla, kun taas Eubanks tekee lähinnä helppoja virheitä. Hyvin oli @Keskiviiva tästäkin hajulla, tuollaista junnumaista höntyilyä ihan liikaa, mistä kokeneempi ja rutinoituneempi Harrison kyllä rokottaa - jos edes tarvii. Seitsemän kaksoisvirhettä ja kuusi annettua murtopallomahdollisuutta on ihan liikaa Harrisonin tasoista jannua vastaan. Toki peli on nuori ja tuoltakin voidaan vielä nousta, sehän on tenniksen suola!
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
29.7 19.55 Suomi ML 1.62 - Latvia

Suomelta Koponen on loukkaantunut ja Markkasella ei ole vielä pelilupaa. Mutta Latvia on jättänyt kaikki parhaat ja varmasti kisajoukkueessa olevat kotiin ja tämä on nuori kakkosjoukkue.

Jos haluaa isompaa kerrointa niin -3,5 1.95 myös reipas ylikerroin.

Suomi voittaa ottelun yli kaksi kertaa kolmesta.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
Suomen voiton lisäksi laitoin overin 150,5 pistettä Veikkauksella 1.85 kertoimella. Luotan että 75/joukkue menee rikki vaikka sitten niin että Suomi tekee vähän enemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös