Liigan siirtohuhut kaudelle 2017–2018

  • 1 334 341
  • 2 455

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ja tästä kuvasta arvuuttelemaan liittyvätkö 3 erilaista maisemaa tähän pelaajaan...Sportin Twitter
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Hehe. Ihan kelpo pinnat naputellu niin tuli katsottua tuota koko ECHL pistepörssiä. Mies oli siinä sijalla 3. eli varmaan ihan kelpo "ECHL-arpa". Eniten pisti silmään kuitenkin tuo joka oli pistepörssin ykkönen. Sama jamppa ollut 3v putkeen ECHL pistepörssin ekana. Ja tulevalla kaudella pelaa DEL liigaa. Olisi luullut miehelle olevan ottajia ihan Suomessakin ? Rightin ukko vielä niin luulisi monelle kelpaavan. Ikääkin "vasta" 31-v.

Mielenkiintoinen haku olisi Johann Sebastian Bachin kadonnut serkku PERS Bach
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Kyllähän nuo vihjeet joo Persekylpyyn osuis aika vahvasti. Kiva kyllä että liigaan tulee nyt pelureita muualta, mielenkiintoisen joukkueen saa liigapörssiin kasattua kunhan nyt kohta alkaa se väkertäminen.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Muistaakseni Sveitsissä taitaa olla vielä toi ulkkarikiintiö voimassa. Muualla katsotaan vaan sitä miten hyvä se pelaaja on ja liksa menee sen mukaan, kun taas Sveitsissä toi ulkkarikiintiö aiheuttaa sen että sveitsiläisitä pelaajista käytävä kilpailu sitten nostaa noiden sveitsiläisten pelaajien liksoja. Joten joku sveitsiläinen (tai Sveitsin passin omaava pelaaja) tienaa varmasti enemmän Sveitsissä kuin missään muualla. Sen takia joku Santeri Alatalo joka ei liigassa ollut mikään sateentekijä on pelannut Sveitsissä jo 6 kautta kun häntä ei lasketa siellä ulkomaalaiseksi pelaajaksi.

Mutta jos joku sveitsiläinen kiekkolija nyt Suomeen eksyisi niin veikkaisin että kyseessä olisi noin 20 v pelaaja joka halua lisää peliakaa ja tulee kehittymään liigaan.

Tismalleen näin. Vaikka Sveitsi tuottaa jo ihan hyvän määrän pelaajia, niin silti ei laatu riitä koko NLA:lle. Tämän johdosta sveitsiläisille ammattilaispelureille löytyy kyllä kysyntää ja paljon. Alatalon ohella hyvä esimerkki on Niki Siren. Mies on kauden sveitsissä junnuissa pelannut, niin miestä ei laskettu ulkomaalaispeluriksi. Liigassa oli rotaatiopelaaja, kun taas sveitsissä runkopelaaja ja siellä pelasi hyvän ja varmasti myös tuottaisan uran.

Joku nuori sveitsiläinen voisi tulla suomeen kehittymään nuorena, tai NHL seuransa lähettämän, mutta en muuten näkisi, että tänne olisi järkeä tulla. Tai tulihan Dmitri Yuskevichkin Kärppiin kokemuksen takia, niin mistä sitä tietää.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Eli ei tule Tapparaan.
Toivottavasti ei. Tapolan Tapparaan ei olisi ainakaan tullut. Redenbach ei vahvistaisi Tapparaa millään osa-alueella, mikä ei ennestään olisi jo liigan kärkitasoa. Pelaajatyypiltään kaukana kaivatusta riippumatta siitä lähteekö vai jääkö Repo.

Rautakorven tietäen Redenbach saattaa siis hyvinkin olla tulossa.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eräs kaksinkertainen liigamestari menossa näillä näkymin Mikkeliin...

Olisiko Somervuori? JYP:stä Pihlman voisi tulla kyseeseen. Dufvalle tuttu mies, jatko JYP:ssä auki, eikä rosterissa ole liikaa tilaa. Tosin Pihlmanilla on kolme mestaruutta, ts. veikkauksena Somervuori.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicansille tulossa vahvistusta tällä viikolla.

Joel Mustonen myös reenaa jengin mukana.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Todella mielenkiintoista nähdä kenet KooKoo on naarannut, koska heidän osiossaan kaverista annettu vihje on kyllä huikein aikoihin: suomalainen, "jollain tasolla nimimies". Tuohon jälkimmäiseen kuvaukseen kun vain sopii aikalailla moni, ihan jo vaikkapa Antti Kerälä ja Juha Kiilholma ovat "jollain tasolla nimimiehiä", se nyt riippuu että keneltä kysytään ja miten asia määritellään..

Myös Pelsujen ja SaiPan tulevia kärkihyökkääjiä odotan mielenkiinnolla (miten esimerkiksi vertautuvat Sportin viime viikon ihan mielenkiintoiseen julkistukseen), kun Porissa nyt yritetään sitten kivenkovaan nokittaa sillä Sakari Salmisella, jonka tuleminen/tulematta jääminen on tällä hetkellä kyllä harvinaisen epäselvää..
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ottakaa te vaan Salminen, meillä on sentään kahden Mustosen ykkösketju, jos Joel tuosta vielä sopimuksen tekee. "Hieman" saa aina fani pudottaa odotuksiaan, kun ensin odotellaan ykkösketjun ratkaisijaa.

E:

Ilmeisesti M Keränen Kouvolaan?
 
Viimeksi muokattu:

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ottakaa te vaan Salminen, meillä on sentään kahden Mustosen ykkösketju, jos Joel tuosta vielä sopimuksen tekee. "Hieman" saa aina fani pudottaa odotuksiaan, kun ensin odotellaan ykkösketjun ratkaisijaa.

Heh, no onneksi tosiaan saa olla tällainen siunattu ässäfani, koska meillä sitä vain "otetaan" ihan keitä halutaan *hymiö*

Kaikki tiedot/puheet Salmisen tilanteesta ja päätöksistä ovat sanalla sanoen niin kryptisiä, ettei hetkeen ole kenenkään kanssa ollut. Uskon sitten kun näen asian totena, en ennemmin
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös