Jukka Jalonen Jokereiden päävalmentajana 2016–2018

  • 53 548
  • 222

Pazix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Edellisellä kaudella pojat lähti pelaamaan huonolla sykkeellä vähintään 1/3 otteluista. Mätisäkkejä oli paljon ja valmennus EI kantanut kortta kekoon vaan vastuupakoili. Koko kauden puuttui 2 ja kolmoskentät, mutta niitä ei yritetty löytää kokeiluiden kautta vaan painettiin Jalosen epäonnistuneella sapluunalla tappiin. Aika paljon pitää muuttua ja parantua, jotta J Jalosta voisi kutsua valmentajaksi.

Huh. Aika kovaa tekstiä. Toki Jokerit pelasi huonosti pelejä niin sanottuja heikompia jengejä vastaan varsinkin kotona. Kaikki kuitenkin tietää khl tason. Siellä ei oikeasti huonoja jengejä olekaan. Olen sitä mieltä, että jos jengi pelaa huonosti niin syy on yhtälailla pelaajissa kuin valmennuksessa. Näimme viime kaudella Jokereilta kuitenkin todella hyviä matseja myös kärkijengejä vastaan. Ketä kehumme niistä peleistä. Meneekö kehut aina pelaajille ja haukut valmennukselle? Olen sitä mieltä, että kaikkien pitää kantaa vastuunsa joukkueen eteen. Nyt on juhlakausi. Toivottavasti päästään nauttimaan hyvästä Jokeri kiekosta.

Areenalla. tavataan.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Koko kauden puuttui 2 ja kolmoskentät, mutta niitä ei yritetty löytää kokeiluiden kautta vaan painettiin Jalosen epäonnistuneella sapluunalla tappiin.

Se, ettei niitä löytynyt ei kyllä ole millään tavalla Jalosen vika, vaan toimiston sankareiden. Mistä ne kentät yhtäkkiä löytyisi kun ei ole sentteriä johtamaan niitä kenttiä?

Ja sama tilanne on jo nyt tulevalle kaudelle. Sitten ihmetellään kun ollaan täysin Reginin kentän varassa ja Palola, Jormakka, Joensuu, Tolvanen, Huhtala jne floppaavat. Mutta eihän se haittaa lähteä kauteen kolmella sentterillä kun on maailman kovin ikinä missään maalivahtipuolustuslaiturit.
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Edellisellä kaudella pojat lähti pelaamaan huonolla sykkeellä vähintään 1/3 otteluista. Mätisäkkejä oli paljon ja valmennus EI kantanut kortta kekoon vaan vastuupakoili. Koko kauden puuttui 2 ja kolmoskentät, mutta niitä ei yritetty löytää kokeiluiden kautta vaan painettiin Jalosen epäonnistuneella sapluunalla tappiin. Aika paljon pitää muuttua ja parantua, jotta J Jalosta voisi kutsua valmentajaksi.
Mä nään samanlaisen lopputuloksen kuin viime kaudelle.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hieno paikka tämä Jokereiden osio nykyisin. :)

Niinpä. Ärsyttävää itkemistä milloin mistäkin ollut keväästä saakka, vaikka lähtökohdat kauteen ovat huomattavasti paremmat kuin vuosi tai pari takaperin. Mitä tulee Jukka Jaloseen, niin siitä vain kertomaan, että kuka olisi parempi koutsi Jokereihin.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toki Jokerit pelasi huonosti pelejä niin sanottuja heikompia jengejä vastaan varsinkin kotona.
Niitä huonoja pelejä mahtuu joka kauteen, mutta edellisellä niitä tuli järkyttävä määrä. Nimi jengit kiinnosti ja niistä kairasivat voitot, epäseksikkäille lahjoittivat pisteet pois. Epäammattimaista sekä pelaajilta että valmennukselta. Pointti oli se, että valmennus oli kyvytön reagoimaan tilanteeseen ja sillä se viimeinen vastuu on.
Se, ettei niitä löytynyt ei kyllä ole millään tavalla Jalosen vika, vaan toimiston sankareiden.
Kurri tosiaan osti karmaisevan kasan floppeja tuloskenttiin. Mestarivalmentajan osuutta hankintoihin en tietysti tiedä. Mutta se on tiedossa mitä kauden aikana tapahtui. Kentät pysyivät hyvin pitkälle samana, vaikka sokea reetakin näki, että homma ei toimi. Mikä on Jalosen homma tässä kohtaa? Etsiä toimivia kokoonpanoja rohkeasti vai pistää toinen peukalo perseeseen ja toinen suuhun ja vaihtaa paikkoja silloin tällöin? Kun osaa rakentaa kentät tilinauhojen mukaan, niin on sopiva politiikkaan. Kun toimisto tyrii, niin vaadittaisiin enemmän.
Ja sama tilanne on jo nyt tulevalle kaudelle.
Ei nyt sentään. Edellisellä kaudella oli ennen totuuden paljastumista flopeiksi hyvät kutinat. Nyt näkee ennen kautta joukkueen HUONOSTI kasatuksi. Myönnetään, molarit on kovia, pakit on kovia ja laiturit hyviä nimiä. Mutta pelinteko on se ongelma. Ei ole kuin yksi peliä tekevä sena ja laiturit on enemmän koohottajia tai maalintekijöitä. Jos pelintekijät puuttuu sekä keskeltä että laidoista, niin ei tarvitse olla velho tietääkseen lopputuloksen. Kausi olla ykkösen varassa ja neloselta tulee taustatukee. 2 ja 3 vaeltaa pelintekijättömässä yössä ja JJalonen vaihtaa tiuhasti peukaloiden paikkaa.
Mitä tulee Jukka Jaloseen, niin siitä vain kertomaan, että kuka olisi parempi koutsi Jokereihin.
Markkinoinnin vai pelaamisen kannalta? Jos katsotaan näyttöjä SKA:ssa, niin pelillinen anti oli jos sitä kautta arvattavissa vaisuksi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Mä nään samanlaisen lopputuloksen kuin viime kaudelle.

Toki on mahdollista, kuten missä tahansa urheilussa.

Mutta harva on huomannut, miten Jalosen pelitapaan sopivaa joukkuetta on nyt nimenomaan kasattu. Viime kaudella pääongelma oli se, että liike ja kiekollinen taito puuttui osin. Siinä tärkeintä on maalivahtien ja puolustajien rooli, seuraavaksi laiturit ja lopuksi sentterit. Jalonenhan ei pelaa sentterien osalta enää monien täällä kuvaamalla pelitavalla - ei pelannut viime kaudellakaan - vaan pelaamista on kehitetty. Tiiviisti se tarkoittaa senttereitä, joiden luistelutaito riittää puolustusalueen voitetussa kiekossa joko tekemään itsensä siinä pelattavaksi tai aivan puolustusalueen ja keskialueen rajalla tai syvällä keskialueella. Miksi? Tätä on moderni jääkiekko. Jos on pakko katsoa 5-10 vuotta taaksepäin, jolloin sentteri haki kiekon siitä maalivahdin edestä, ja lähti kuskaamaan sitä ylös, niin tämä aika on kentällä aikoja sitten ohi.

Regin ei ole paras mahdollinen sentteri moderniin kiekkoon, koska hänen luistelussaan on puutteita. Pelikäsitys kuitenkin korvaa KHL-tasolla puutteet, mutta ei riitä NHL:ään. Pihlsröm ja O'Neill sopivat luistelunsa osalta senttereiksi, mutta Pihlströmin pelikäsitys ja kädet ei riitä ainakaan viime vuoden vajaan kauden perusteella. Minusta O'Neill on Jalosen pelitapaan hyvin istuva laiturisentteri ja Niemi voi olla myös, jos on saanut jalkoihin voimaa eikä häviä luistelussa liikaa.

Tässä jatkuvassa valittamisessa ei siten olekaan kyse siitä, että Jokerit olisi huonosti rakennettu vaan siitä, että valittajien kyky ymmärtää jääkiekon kehitystä yhdistettynä Jalosen pelitapaan ja Jokerien resursseihin on varsin vajavainen. Itse olen nyt pikalukemalla lähinnä naureskellut viikonlopun annille, koska osa väitteistä Jokerien ongelmista on aivan tolkuttomia.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jotta ei synny väärää käsitystä, kyllä Jaloselle kelpaisi aivan varmasti Crosby ja kumppanit. Tai edes Da Costa terveenä. Mutta koska rahaa on tietty määrä, se on jaettava oikein suhteessa pelitapaan ja Jokerien tarpeeseen. Nyt maalivahdit ja puolustus sekä laiturit ovat Jokerien resursseilla Ok suhteessa pelitapaan. Senttereistä ykkösenä on Regin. Jos ei 2-sentteriä löydy ennen kauden alkua, sen jälkeen paikat 2 & 3 täytetään 3-4 pelaajan rymästä (O'Neill, Pihlström, Niemi, ehkä Ikonen) ja nelosessa Wirtanen. Mutta hakuhan on päällä, joten uusi sentteri voi vielä tulla.

Tämä on kuitenkin Jalosen valinta, jossa hän on halunnut luotettavan malivahtikaksikon, hyvän puolustuksen sekä luistelukykyiset laiturit. Jokerien 2-sentteriksi (tai 1-sentteriksi) on haettu Jokerien tasolla kovia nimiä, jotka ovat valitettavasti joko jatkaneet NHL:ssä tai menneet muihin KHL-seuroihin isolla liksalla. Osa näistä pelaajista on hyvin ollut esille mm. huhuketjussa. Kuvaa sitä, kuinka korkealle Jalonen nostaa nyt joukkueessa olevat laiturit sentterin roolissa: ei mitään liigatason eikä välttäviä KHL-tason senttereitä tarvita, koska omistakin löytyy kohtuullisen hyvät vaihtoehdot.

Ne jotka kuvittelevat, että valittu linja on Kurrin, joka ei viitsi golf-kiireiltään senttereiden tyäpapereita Jokereihin allekirjoittaa, pitävät varmasti edelleen kuvitelmansa.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oliko viime kaudella peleihin valmistautuminen kunnossa ja 2 & 3 kentän peli toimi?

Golf on tärkeää julkisivun ja edustamisen takia. Sopii täydellisesti Kurrin työnkuvaan.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Mutta harva on huomannut, miten Jalosen pelitapaan sopivaa joukkuetta on nyt nimenomaan kasattu. Viime kaudella pääongelma oli se, että liike ja kiekollinen taito puuttui osin. Siinä tärkeintä on maalivahtien ja puolustajien rooli, seuraavaksi laiturit ja lopuksi sentterit.

Isoin asia oli saada paremmat kiekolliset puolustajat, jotka pystyvät pelaamaan myös oman pään luotettavalla tavalla. Viime kauden pelaamista söi erityisesti ettei kiekkoa saatu nopeasti liikkeelle omista oikeille pelaajille ja avauspelaamisessa sattui vielä karkeita virheitä jatkuvasti. Hyökkäysalueella puolestaan puolustajat eivät kyenneet tarpeeksi tukemaan hyökkäyksiä ja laukaisupelote viivalta oli lähinnä olematon. Jälkimmäinen asia yksinkertaisti pelaamista liikaa hyökkäysalueella, varsinkin kun myös hyökkääjistöstä puuttui puhtaat maalintekijät. Välillä peli näyttikin erityisesti ylivoimassa siltä, että kiekkoa yritettiin pelata ainoastaan Reginille.

Jokerit tarvitsee yhden kiekollisen keskushyökkääjän, mutta nykyisellä miehityksellä tuloksen pitäisi olla jo huomattavasti viime kautta parempaa. Kurri kyllä ymmärtää mitä Jokerit tarvitsee. Harmillisesti vain viime kausilla hankinnat (Olimb ja Hishon) ovat menneet pahasti pieleen. Kummastikin lähtökohtaisesti odotettiin kuitenkin hyökkäyspelaamisen osalta ykköskeskushyökkääjää.
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Oliko viime kaudella peleihin valmistautuminen kunnossa ja 2 & 3 kentän peli toimi?
Golf on tärkeää julkisivun ja edustamisen takia. Sopii täydellisesti Kurrin työnkuvaan.

Ehkä tämän yhden viestin verran viime kaudesta. Perusongelma oli, että joukkueen viisikkopelaaminen ei toiminut. Maalipaikkoja ykkössektoriin saatiin liian vähän, mutta maalipaikkoja oman puolustusalueen ykkössektoriin annettiin liikaa. Omat vedot liian usein vaarattomista paikoista ja jos hyökkääjät syvällä, etäisyys pakkeihin välillä väärä eli pakit keskialueella. Jokerien puolustusalueen parhaille paikoille tultiin jopa 3vs3 vastahyökkäyksestä liian helposti tai laidasta parilla syötöllä ja kiekko reppuun. Pelitapaan liittyviä ongelmia.

e: ja @ennustaja kirjoitti osin samasta ja muutenkin mun mielestä oikein Jokerien tilanteesta.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Omat vedot liian usein vaarattomista paikoista ja jos hyökkääjät syvällä, etäisyys pakkeihin välillä väärä eli pakit keskialueella. Jokerien puolustusalueen parhaille paikoille tultiin jopa 3vs3 vastahyökkäyksestä liian helposti tai laidasta parilla syötöllä ja kiekko reppuun. Pelitapaan liittyviä ongelmia.

Hyvä huomio. Puolustajien kiekollinen taito ei kuitenkaan riittänyt pelaamaan viivalla riskittömästi ja tästä syystä pakiteltiin jo valmiiksi keskialueelle, vaikka kiekko ja paine olisi voinut pysyä hyökkäysalueeella. Monta maalia olisi voitu estää antamalla hyökkäysalueella jo painetta vastustajan hyökkääjälle siinä vaiheessa kun kiekko ollaan mahdllisesti menettämässä. Viime kaudella toistui usein mm. tilanne jossa kiekko ollaan ylipitkän laitapelaamisen takia menettämässä. Kiekkoa ajautuu vastustajan laiturille, joka tässä vaiheessa on vielä seisovilla jaloilla laidassa. Puolustajan tulisi pistää tässä vaiheessa painetta, koska näin näin vastustaja ei pääse nopeasti kääntämään peliä, mutta viime kaudella puolustajat olivat jo laskeutuneet keskialueelle. Seurauksena vastustaja pystyi helposti kääntämään pelin ja monesti sai vielä 3vs2 tilanteen kun meidän hyökkääjät olivat kaikki ylipitkän rännittelyn seurauksena syvällä hyökkäysalueella.
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Näin juuri ja nyt kun @ennustaja Jokereissa vaikuttaisi olevan Jalosen pelitavan hallitsemaan kykenevä alakerta, tulosta pitäisi tulla paremmin molemmilla maaleilla.
 

Yx7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Cobolin päivän tekstin toivon mukaan lukee keskushyökkääjistä valittajat, enpäs itse tuollaista ole ymmärtänyt.

Cobol :"
Jalonenhanei pelaa sentterien osalta enää monien täällä kuvaamalla pelitavalla - ei pelannut viime kaudellakaan - vaan pelaamista on kehitetty. Tiiviisti se tarkoittaa senttereitä, joiden luistelutaito riittää puolustusalueen voitetussa kiekossa joko tekemään itsensä siinä pelattavaksi tai aivan puolustusalueen ja keskialueen rajalla tai syvällä keskialueella. Miksi? Tätä on moderni jääkiekko. Jos on pakko katsoa 5-10 vuotta taaksepäin, jolloin sentteri haki kiekon siitä maalivahdin edestä, ja lähti kuskaamaan sitä ylös, niin tämä aika on kentällä aikoja sitten ohi."
 

Perreault85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Juurikin @Cobol avasikin tuossa miksi sentterin pitää olla luisteluvoimainen nykykiekossa. Connor McDavid olisikin Jokereille juuri oikeanlainen 1.sentteri, koska on pelikäsitys ja luistelu on molemmat aivan lätkän kärkitasoa, mutta valitettavasti Edmonton sai napattua hänet Kurrin nenän edestä. Jokerien resursseilla pitää tyytyä pelaajiin, joilta löytyy joko luisteluvoimaa tai Reginin kaltaista pelikäsitystä. Täydellistä sentteriä on mahdoton saada, mutta hyvä mielestäni että Jokerit on asettanut riman korkealle. Vaikka tämä olisikin Jalosen vaatimus, kunnia kuuluu Kurrille, joka GM:nä päätökset tekee. Ainakin tällä palstalla (yllätys) Kurri on saanut jopa tämän kesän pelaajahankinnoista kritiikkiä, mitä en itse pysty ymmärtämään edes vähää alusta!

Sentterin pelaaminen ei todellakaan ole nykykiekossa sitä, että haetaan kiekko pakin lavasta päätyviivalta ja aletaan "tehdä peliä" ylös laitureille ja hyökkäykseen osallistutaan jos ehditään. Sentterinkin pitää ehtiä hyökkäyksiin mukaan ja Jokereissa (ja myös NHL:ssä) pyritään hyökkäämään useasti kolmelta kaistalta. Siihen tarvitaan nopeat jalat omaavaa sentteriä, joka @Cobol :in edellä kuvaillulla tavalla esim. PAPP:ssa päädystä saadun riiston jälkeen ehtii keskialueella muodostamaan "kolme kaistaa" vastustajan ei-organisoitunutta puolustusta vastaan. Se on omiaan nostamaan oman joukkueen pelinopeutta verrattuna, jos vain laiturit ehtisi hyökkäykseen. Syy miksi pidän Pihlströmistä sentterinä liittyy tähän. Viime kaudella Pihlström puolustajan avulla riisti kiekon Jokereille; nopea syöttö B-pisteen tasolla olevalle pelin puolen laiturille ja hyökkääjät liikkeelle -> jo omalla sinisellä hyökkäys oli organisoitu: 3 kaistaa ja puolustaja takamiehenä (jos oman pään riisto oli tarpeeksi nopea, eikä pakki mennyt vaihtoon) ja kiekko pystyttiin pelaamaan jälleen keskelle. Näissä nopeasti organisoiduissa lähdöissä myös ns. palomiehen tehtävä laiturina on luistella keskeltä painotonta laitaa kohden viistosti, eikä tavallaan yksinään keskeltä pystyyn, mikä tavallaan tyrehdyttäisi hyökkäyspelinopeuden syöttösuuntien vähentyessä siinä vaiheessa, kun sentteri saa kiekon uudelleen haltuunsa. Täällä paljon kuvataan pelitavan epäonnistuneita tilanteita, mutta siinä vastapainoksi onnistunut ja se mitä fläppitaululle on piirretty. Tietysti variaatioita tuohonkin on: laituri voi laidassa kiekon saadessaan alkaa leikkaamaan keskikaistalle ja "odottaa" sentterin mukaan hyökkäykseen laitakaistaan, jos sentteri ei muuten siihen mukaan ehtisi. Kaikki tosiaan tähtää siihen minkälaista hyökkäyspeli on keskialueella, joka taas tähtää siihen miten hyökätään hyökkäyspäässä.

e:typo
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Syy miksi pidän Pihlströmistä sentterinä liittyy tähän. Viime kaudella Pihlström puolustajan avulla riisti kiekon Jokereille; nopea syöttö B-pisteen tasolla olevalle pelin puolen laiturille ja hyökkääjät liikkeelle -> jo omalla sinisellä hyökkäys oli organisoitu: 3 kaistaa ja puolustaja takamiehenä (jos oman pään riisto oli tarpeeksi nopea, eikä pakki mennyt vaihtoon) ja kiekko pystyttiin pelaamaan jälleen keskelle.

:D

Siis näin se menisi fantasioissa tai unissa. Oikeastihan tuo kyseinen tilanne meni niin, että kun Pihlström sai kiekon, joko roiskaisi sen kohti toista päätyä, tai tuo mainitsemasi syöttö laiturille jää kaksi metriä taakse tai menee kolme metriä eteen. Se siitä hyökkäyksestä.
 
Hyvä huomio. Puolustajien kiekollinen taito ei kuitenkaan riittänyt pelaamaan viivalla riskittömästi ja tästä syystä pakiteltiin jo valmiiksi keskialueelle, vaikka kiekko ja paine olisi voinut pysyä hyökkäysalueeella. Monta maalia olisi voitu estää antamalla hyökkäysalueella jo painetta vastustajan hyökkääjälle siinä vaiheessa kun kiekko ollaan mahdllisesti menettämässä. Viime kaudella toistui usein mm. tilanne jossa kiekko ollaan ylipitkän laitapelaamisen takia menettämässä. Kiekkoa ajautuu vastustajan laiturille, joka tässä vaiheessa on vielä seisovilla jaloilla laidassa. Puolustajan tulisi pistää tässä vaiheessa painetta, koska näin näin vastustaja ei pääse nopeasti kääntämään peliä, mutta viime kaudella puolustajat olivat jo laskeutuneet keskialueelle. Seurauksena vastustaja pystyi helposti kääntämään pelin ja monesti sai vielä 3vs2 tilanteen kun meidän hyökkääjät olivat kaikki ylipitkän rännittelyn seurauksena syvällä hyökkäysalueella.
Olet kirjoittanut tässä hyviä huomioita. Tartun vain tässä kuvailemassasi tilanteessa yhteen asiaan: jos puolustaja ei ole varma voittaako kiekon antamalla lisäpainetta, voi olla kannattavaa valita pienemmän riskin periaatteella vetäytyminen omalle alueelle, puolustuksen tuen antamisen sijasta kiekontavoittelutilanteessa. Tästähän puhutaan nykyään "pinchaamisena" koska niin on ilmeisesti muodikkaampaa. No kuitenkin, omaan päähän on keskimääräisesti paljon parempi ottaa 2vs3 alivoimainen tilanne kuin 1vs2.

Mutta noin muuten olen kanssasi samaa mieltä siitä mitä olet tässä kirjoittanut. Jokerit on puolustuksen osalta reilusti parempi kuin viime kaudella.
 

Gemondo

Jäsen
Toivottavasti Marjamäen päätöksen taustalla ei ole tuleva pesti Jokerien peräsimessä. Sopisi vain valitettavan hyvin taustaltaan Jokerien seuraavaksi valmentajaksi.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti Marjamäen päätöksen taustalla ei ole tuleva pesti Jokerien peräsimessä. Sopisi vain valitettavan hyvin taustaltaan Jokerien seuraavaksi valmentajaksi.

Eikös Harkimo jo aikoinaan todennut, että Jokereille kelpaa vain maajoukkue-tason valmentajat!

Mutta kyllä kai se Marjamäki seurajoukkuetta osaa valmentaa, enkä tosissaan ihmettelisi jos sopimus Jokereihin olisi jo tehty. Kuitenkin hylkäsi varmaankin hyväpalkkaisen duunin maajoukkueessa. Eikä Jokereillakaan niitä vaihtoehtoja ihan jonoksi saakka ole, jos halutaan nimekäs kotimainen. Ja hyvissä ajoin on aina hyvissä ajoin.
 

Gemondo

Jäsen
Eikös Harkimo jo aikoinaan todennut, että Jokereille kelpaa vain maajoukkue-tason valmentajat!

Mutta kyllä kai se Marjamäki seurajoukkuetta osaa valmentaa, enkä tosissaan ihmettelisi jos sopimus Jokereihin olisi jo tehty. Kuitenkin hylkäsi varmaankin hyväpalkkaisen duunin maajoukkueessa. Eikä Jokereillakaan niitä vaihtoehtoja ihan jonoksi saakka ole, jos halutaan nimekäs kotimainen. Ja hyvissä ajoin on aina hyvissä ajoin.

Aivan. Ja varmasti osaa Marjamäki valmentaa seurajoukkuetta, ihan todistetustikkin. Mutta näin katsojan näkökulmasta Marjamäki olisi melkein yhtä mieluinen valmentaja kuin Glen Hanlon. Siksi iski heti pelko puseroon tuon Jatkoajan uutisen luettuani.
 

Perreault85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Marjamäki ei olisi huono vaihtoehto, jos Jalonen ei jatka. Vielä kuitenkaan ei ole kuulunut mitään Jokerien suunnalta, joten jo allekirjoitettu sopimus on epätodennäköinen. Luulisin Kurrin kyselevän ensin Jalosen jatkohaluja, jonka jälkeen tietenkin jokainen suomalainen huippuvalmentaja on Kurrin listalla, jos Jalonen ei halua jatkaa.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Toivottavasti Marjamäen päätöksen taustalla ei ole tuleva pesti Jokerien peräsimessä. Sopisi vain valitettavan hyvin taustaltaan Jokerien seuraavaksi valmentajaksi.
Ei shaaaageli, eipä tarvitsisi enää katsoa Jokerien matseja edes sitä vähää, mitä tähän mennessä on tullut väijyttyä. Ei Latesta ole ainakaan altavastaajajoukkueen koutsaajaksi.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luulisin Kurrin kyselevän ensin Jalosen jatkohaluja, jonka jälkeen tietenkin jokainen suomalainen huippuvalmentaja on Kurrin listalla, jos Jalonen ei halua jatkaa.

Onhan se varmaan kysellytkin, ja vastaus on voinut olla että ei halua jatkoa tai että ei ole varma tai ei ainakaan vielä tee sopimusta. Ja sitten on ehkä keskusteltu muiden mukaan lukien Marjamäen kanssa.

EDIT: Ja siis ei tämä ole mikään sellainen asia että pitäisi julistaa joku päävalmentajan haku alkaneeksi.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös