Suomi-sarjan harjoitusottelut 2017

  • 25 542
  • 53

The Rock

Jäsen
Kun tässä on nyt noin vajaat kaksi kuukautta aikaa ”uuden jääkauden alkuun”, on hyvä käydä poimimaan Suomi-sarjajoukkueiden harjoitusotteluohjelmia yhteen ja samaan viestiketjuun.

Nopealla joukkueiden kotisivujen läpivilkaisulla silmiin ei osunut kuin Titaanien ja FPS:n julkaisut (mikä on varsin kummallista ajankohdan huomioon ottaen). Mikähän mahtaa olla syynä, että suurin osa seuroista panttaa harjoitusotteluohjelmiensa julkaisua?

Joka tapauksessa niputan jälleen kaikki ennen runkosarja-avausta (23.–24.9.) pelattavat treenipelit tähän alle yhteen, kunhan niitä vain alkaa putoilla eri puolilta Suomea.

SUOMI-SARJAN HARJOITUSOTTELUT 2017

La 5.8.

S-Kiekko – D-Kiekko 2-2

Ti 8.8.

Ilves-A – Pyry 2-1

To 10.8.

FPS – Haukat 3-1

Pe 11.8.

TUTO-A – HCIK 5-3
KOOVEE – LeKi 2-3 ja
Wolf – Hunters 1-5

La 12.8.

Jussi Jokinen All Stars – JHT 7-3
KOOVEE – Titaanit 1-3

Ke 16.8.

APV – Riemu 2-9
KooKoo-A – Titaanit 3-2 ja

To 17.8.

Kärpät-A – AIK / Laser HT 7-2

La 19.8.

D-Kiekko – KOOVEE 4-5 ja
FPS – Titaanit 6-3

Su 20.8.

JHT – Asplöven HC 7-3
Pyry – High1 5-3

Ti 22.8.

TUTO-A – VG-62 4-3 ja

La 26.8.

Hokki – D-Kiekko 7-4
Titaanit – FPS 3-2 ja
Tampereen turnaus (KOOVEE, HCIK, S-Kiekko & VG-62)

Ke 30.8.

Hunters – Titaanit 5-0
KuKi – Karhu HT 4-3 vl
Muik Hockey – Hermes-A 6-4

La 2.9.

KOOVEE – D-Kiekko 5-1
Nokian turnaus (Pyry, KeuPa HT, Peliitat & TUTO Hockey)
Pietarsaaren turnaus (Jeppis, IFK Lepplax, JHT & Muik Hockey)

Su 3.9.

D-Kiekko – S-Kiekko 2-3 ja

Ke 6.9.

Titaanit – Hunters 4-3 vl

To 7.9.

Haukat – FPS 2-3 ja

La 9.9.

Asplöven HC – JHT 5-1
D-Kiekko – Hokki 4-9
HCIK – VG-62 5-1
S-Kiekko – Muik Hockey 5-3
Titaanit – KOOVEE 3-2 ja

Ke 13.9.

RoKi – Hokki 5-4 ja

To 14.9.

Haukat – Hunters 0-4

Pe 15.9.

FPS – Pyry 4-5
Hokki – Hermes 5-0
Karhu HT – KuKi 3-2 vl
LeKi – KOOVEE 4-3

La 16.9.

AIK / Laser HT – Narvik Hockey 4-3

Su 17.9.

JHT – Narvik Hockey 1-2
Malax IF – Muik Hockey 6-5

Ti 19.9.

Hermes – Hokki 3-5
 

The Rock

Jäsen
Pyryn harjoitusotteluohjelma sai mielenkiintoisen lisäyksen, sillä nokialaiset kohtaavat kotihalliinsa vieraisille saapuvan High1:sen.
 

The Rock

Jäsen
D-Kiekko avaa harjoitusottelut tänään S-Kiekon vieraana seuraavalla kokoonpanolla. Tummensin sopimus- ja kursivoin try-out-pelaajat, jotka seura on jo julkaissut kotisivuillaan.

LinnaNymanHepola
Narsakka
Kuntsi V. Hakala
PennanenVesalainenO. Hakala
Laasonen – Erola

Virtanen – Töyry
Paulasuo
Peränen
AutioJanhonen

Lähteenmäki (Turunen)

Mukana näkyvät siis olevan vielä julkaisemattomista pelimiehistä maalivahdit Manu Lähteenmäki (Blues-A2) ja Eemi Turunen (Warkis), puolustaja Ville Virtanen (JYP-Akatemia/Hokki) sekä hyökkääjä Jyri Laasonen (Kiekkokopla).

EDIT: D-Kiekon instagram-tilin mukaan ottelu päättyi 2-2-tasatulokseen. Oliko kukaan palstan seinäjokinen paikalla peliä väijymässä?
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Pyry näkyy facebook-sivujensa päivityksen mukaan käyneen Hakametsän kirkkaissa valoissa ja hankkineen sieltä 1-2-tappion mukaansa Ilveksen A-nuorilta. Oliko @Tuleva mestari paikalla pelissä, jotta saisi vähän päivitystä miltä nuorentunut Pyry kaukalossa näytti?

En ollut paikalla, kuulinkin koko pelistä vasta päivällä enkä sitten lähtenyt. Tuon saman Facebook-päivityksen luin myös ja näköjään Aleksi Niemi tehnyt Pyryn ainokaisen. 47 torjuntaa Ipan veskalla viittaa kuitenkin siihen, että ihan hyvin Pyry on päässyt pyörittämään.
20.8. Taitaa olla ensimmäinen kotiharjoitusottelu, kun etelä-korealaiset saapuvat kylään. Silloin pääsen sitten itsekin tuomitsemaan Pyryn otteet ensimmäistä kertaa.
 

The Rock

Jäsen
FPS kepitti harjoituskauden avauksessaan sarjanousija-Haukat maalein 3-1. Forssalaisista verkkoa heiluttivat Jeffrey Lawman, Juuso Hämäläinen ja Mikko Kulju, kun taas järvenpääläisten ainokaisen viimeisteli Leevi Leipijärvi (Lähde: FPS:n twitter).
 

Laus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, FPS
FPS kepitti harjoituskauden avauksessaan sarjanousija-Haukat maalein 3-1. Forssalaisista verkkoa heiluttivat Jeffrey Lawman, Juuso Hämäläinen ja Mikko Pulju, kun taas järvenpääläisten ainokaisen viimeisteli Leevi Leipijärvi (Lähde: FPS:n twitter).

Twitterissä painovirhe, Palloseuran kolmannen osuman tekijä on oikealta nimeltään Mikko Kulju joka siirtyi Forssaan Ruovedeltä.
 
Viimeksi muokattu:

The Rock

Jäsen
Lauantaina (12.8.) Jyväskylässä pelattavaksi suunniteltu harjoitusottelu D-Kiekko – S-Kiekko on peruttu vierasjoukkueen pyynnöstä. Seinäjokisten riveissä riehuu paha flunssaepidemia ja miestä on kaatunut kuluvalla viikolla pedin omaksi kuin heinää.

Uudeksi pelipäiväksi joukkueet ovat sopineet syyskuun ensimmäisen sunnuntain (3.9.).
 

The Rock

Jäsen
Koovee hävisi lopulta vasta jatkoajalla LeKille maalein 2-3. Kooveesta maalasivat Jonne Riekko sekä Jimi Palanto, kun taas LeKistä onnistuivat verkkoa heiluttamaan Anton Ollikainen, Niko Lahtinen sekä voitto-osuman iskenyt Jimi Jalonen.
 

The Rock

Jäsen
Hunters kertoilee facebook-sivuillaan voittaneensa Wolfin vieraissa maalein 5-1. Limppuja sipoolaisuuniin nakkailivat Ville Heikkinen, Simo Konttinen, Jere Pulkkinen, Antti Rantsi ja Tomi Roukala.
 

The Rock

Jäsen
JHT otti facebook-sivujensa mukaan varsin odotetusti kärsään Jussi Jokinen All Starsilta maalein 3-7. Kalajokisten maalarit ottelussa olivat Nemo Huhta (2) ja Ville Rajala.

Titaanit haki facebook-sivujensa mukaan puolestaan vieraista Kooveen päänahan 3-1-lukemin. Isäntien ainokaisen iski Ville Lehtonen, kun taas vieraista maaliverkkoa heiluttivat Jesse Hurme, Kalle Kolehmainen ja Ville Myyryläinen.
 

The Rock

Jäsen
Riemu kävi kauden avauksessaan kurittamassa APV:tä Alavudella. Riemun kotisivujen otteluraportin mukaan ottelu päättyi joukkueen 9-2-vierasvoittoon.

Titaanit vieraili puolestaan Kouvolassa ja otti facebook-sivujensa mukaan KooKoon A-nuorilta käkättiin jatkoajalle venyneessä harjoitusottelussa maalein 2-3. Titaanien maalit tekivät Ville Myyryläinen ja Mikko Hyyryläinen.
 

The Rock

Jäsen

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Facebookin "JHT Kalajoki" sivusto kertoo, että JHT voitti ruotsalaisen Asplövenin 7-3 (3-2, 1-1, 3-0). JHT:n tehokkain oli Ville Rajala hattutempullaan. Asplövenin tehokkain oli puolestaan Lubomir Fetkovic tekemällä tehot 2+1. JHT:n maalissa norjalaisen Fredrik Grönstrandin numerot olivat 28/31 ja Asplövenin maalilla JHT:n viimevuotisen veskarin Wille Mattilan 22/29.
 
Suosikkijoukkue
Pyry & Tappara
Pyry-High1 5-3 Pyrylle!

@Tuleva mestari jotain raporttia tästä?

Eikös ne korealaiset K-Vantaan pätkinyt ainakin kerran?

Joo raporttia pesee. Tuosta K-Vantaan kaataneesta kokoonpanosta puuttui ainakin jenkkimaalivahti mutta muuten oli Swiftit ja Milamit. Nämä kaverit olivatkin mukana kaikissa joukkueensa maaleissa.

Ennakkoasetelmat povasivat vieraiden selvääkin voittoa, onhan kyseessä Amerikan kaukaloissa marinoituneilla pelaajilla varustettu ammattilaisjoukkue. Pyry kuitenkin löi luun kurkkuun vierailleen ja pelasi todella hyvän ottelun ja pelin puolivälissä oltiin jo 5-0-tilanteessa. High1 loi muutamia vaarallisia paikkoja mutta Pyry peliä hallinnoi.
Todella kypsää peliä nuorelta porukalta, vaikka totta kai välillä kiekko vähän pomppi, mikä nyt harjoituspeleissä on ymmärrettävää. Kolmas erä meni vähän pelailuksi ja High1 kiri parin maalin päähän. Kuumana vieraat kyllä kävivät koko ottelun ja pari torikokoustakin nähtiin. Hyvin pysyi silti homma hanskassa tuomaristolla.

Pyryllä on kyllä todella hyvä nippu kasassa. Ei tuossa tullut Hildenejä ikävä, kun katseli nuorten pelureiden iloista hyökkäämistä ja kovaa yrittämistä. Uudet puolustajat vaikuttivat kaikki hyviltä vahvistuksilta ja varsinkin Koskelo sekä Kauppinen vakuuttivat. Uusista hyökkääjistä mieleen jäi varsinkin Aleksi Niemi, joka on yhtä liukas tapaus kuin sukunimikaimansa ja iski tänäänkin 2 maalia. Mikko Komulainen on myös Suomi-Sarjaan ihan ykköskentän miehiä. Tomi Rautio napsi maalissa hyviä koppeja eikä antanut mitään lahjaksi vieraille. Vanhoista tutuista pelaajista ainakin Teppo Antila ja Eemeli Sormunen vaikuttavat ottaneen harppauksia eteenpäin.

Tämä ottelu antoi kyllä todella hyvän kuvan Pyrystä ja toivottavasti sama meno jatkuu heti ensi viikolla, kun Peliitat saapuu kylään. Luottavaisin mielin voi tämän nipun kanssa lähteä mestaruusjahtiin, kun kausi pian alkaa. Kova harjoittelu on selvästi tuottanut tulosta. Vielä muutama vahvistus hyökkäykseen, joita Pyry kertoi jossain uutisessaan hakevan, niin avot!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös