Patrik Virta Turun Palloseurassa

  • 76 942
  • 209

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Ainakin siitä Hamiltonista voisi nyt aloittaa.
En ymmärrä tätä Hamiltonin mainitsemista, kun puhutaan kärkiroolin jätkästä. Pelaa joskus marraskuussa, jos silloinkaan. Eli ei voida ottaa sellaista riskiä, että Hamilton ei pelaakaan ennen joulua.

Virta jos lähtee, niin korvaajan on pystyttävä pelaamaan sentterinä. Muuten siellä on Perrin kakkosessa ja Karvonen kolmosessa. Ja sehän ei riitä edes sääleihin. Virta olisi kuitenkin kakkossentteri, eli korvaajan pitäisi pystyä pelaamaan tuossa roolissa. Toki kun Tepsi on kyseessä, niin Karvonen korvaa Virran ja Siiki Palmun ja sitten ihmetellään, kun kaikki meni vituiksi.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
En ymmärrä tätä Hamiltonin mainitsemista, kun puhutaan kärkiroolin jätkästä. Pelaa joskus marraskuussa, jos silloinkaan. Eli ei voida ottaa sellaista riskiä, että Hamilton ei pelaakaan ennen joulua

Onko varmaa tietoa? Mun mielestäni se vasta typeryyttä onkin olla tarjoamatta jatkoa pelaajalle, joka tuntee liigan ja osaa olla tarvittavan tehokas ajatellen sitä mitä haetaan kärkikenttiin. Hamilton ei Virtaa korvaa, mutta maalintekijänä lähes samaa tasoa kuitenkin. Asia erikseen jos on loukkaantunut.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Kuinka realistinen Virran siirto on? Alhainen varausnumero ei yleensä välttämättä kerro välittömästä rekrytointitarpeesta.
 

Ralph

Jäsen
Alhainen varausnumero ei yleensä välttämättä kerro välittömästä rekrytointitarpeesta.
Ei niin, mutta pelaajana hän on varmasti valmiimpi kuin nuo kolme vuotta nuoremmat pelaajat, Virta kun varattin yli-ikäisenä. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun yli-ikäinen pelaaja pääsee "huonosta" varausnumerosta huolimatta heti AHL:ään kokeilemaan.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Tietenkään en haluaisi Virran lähtevän, mutta hulluhan hän olisi, jos ei lähde, jos Rangers tarjoaa sopimusta. Tuskin hänen tavoitteenaan on pelkkää Liigaa pelata. Ei hän kyllä mielestäni täysin valmis olisi, mutta ei kai ne muutkaan ole olleet.

Aika kova varmuus on taitanut varauksesta olla, kun jopa paikan päällä olisi. Tosin tipalle meni.

Kun miettii Tepsin pelaajapolitiikkatouhuja, olen sitä mieltä, että Virran lähtöön ei olla varauduttu mitenkään. Perrin on kakkosen sena ja Karvonen kolmosen. Joku jo ehti mainita Siikin korvaavan Palmun.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
.

Kun miettii Tepsin pelaajapolitiikkatouhuja, olen sitä mieltä, että Virran lähtöön ei olla varauduttu mitenkään. Perrin on kakkosen sena ja Karvonen kolmosen. Joku jo ehti mainita Siikin korvaavan Palmun.

Olisi kyllä taattua wtf-osastoa, muttei silti yllättäisi. Tähän päälle vielä Kallion lopetusilmoitus, niin ai että!
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Koska Rangersin on tehtävä sopimus Virran kanssa, ettei menetä oikeuksia? Jos Virtaa ei olisi varattu, koska sopimus olisi voitu kirjoittaa? Heti draftin jälkeen, vuoden päästä...? Jos näihin joku osaisi vastata niin helpottaisi ehkä spekulointia.

NHLn käytännöt ovat itselleni vieraita, onko mahdollista, että NYR vaan huomasi Virran kehityksen viime kaudella ja totesi ettei 7. kierroksella enää vapaana ollut sen mielestä potentiaalisempia pelaajia? Eli välittömiä suunnitelmia Virralle ei vielä olisi.

Kyllähän sitä toivoisi että Virta vielä ainakin sen vuoden jatkaisi kehittymistä isossa roolissa Turussa ennen bussiliigaa, mutta toisaalta hienoa myös jos nuoret pelaajat saavat Tepsistä sen viimeisen stepin kohti huippua. Helpottanee huomattavasti nuorten lupausten rekrytointia, jos tuo putki saadaan kunnolla auki.
 

Ralph

Jäsen
Koska Rangersin on tehtävä sopimus Virran kanssa, ettei menetä oikeuksia? Jos Virtaa ei olisi varattu, koska sopimus olisi voitu kirjoittaa? Heti draftin jälkeen, vuoden päästä...? Jos näihin joku osaisi vastata niin helpottaisi ehkä spekulointia.
Ei Rangersin vielä tarvitse sopimusta tehdä Virran kanssa, oikeudet säilyy kuitenkin pari vuotta. Ja jos Virta ei olisi saanut varausta, hän olisi saanut tehdä sopimuksen minne tahtoo vaikkapa tänään.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei Rangersin vielä tarvitse sopimusta tehdä Virran kanssa, oikeudet säilyy kuitenkin pari vuotta.

Tätä juuri mietin, että eroaako oikeuksien säilyminen kun kyseessä on 21v pelaaja vrt. ensimmäistä kertaa varattavissa oleva 18v pelaaja, eli siis ei.

Eli jos Virta nyt kaiken natsatessa täydellisesti kehittyisi sellaiseksi 50+ pisteen pelaajaksi Liigassa seuraavan vuoden-kahden aikana, NYRrillä olisi vielä oikeudet. 7. kierroksen varauksista taitaa edelleen alle 20% yltää änäriin, ja Virran prosentit ovat ehkä hieman tuota korkeammat. Siinä mahdollinen syy, miksi kannatti varata 21-vuotias, vaikka sopimusta ei suoraan tehtäisikään. Toinen vaihtoehto tietenkin että Virran potentiaaliin uskotaan sen verran vahvasti että halutaan samantien AHLään.
 
En usko, että ainakaan ennen Rangersin tulokasleiriä sopimusta tarjotaan. Sen jälkeen mahdollisesti. Sama tietysti myös Georgijevin kanssa, joka samalla tulokasleirillä esittelee taitojaan.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Koska Rangersin on tehtävä sopimus Virran kanssa, ettei menetä oikeuksia?
1. Kesäkuuta 2021 mennessä.

Sopimuksen syntyyn saattaa vaikuttaa myös tulokassopimuksen pituus, joka on määrätty 18-21 vuotiaille 3 vuotta, 22-23 vuotiaille 2 vuotta ja 24 vuotiaille 1 vuosi.
Eli jos Rangers haluaa 3 vuoden diilin niin se on tehtävä tänä kesänä.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Sama tietysti myös Georgijevin kanssa, joka samalla tulokasleirillä esittelee taitojaan.
Eikös Allu oo vielä sen ikänen et tarvii varauksen ennenku voi tehdä sopparin?
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Eikös Allu oo vielä sen ikänen et tarvii varauksen ennenku voi tehdä sopparin?

Varausikäinen (ja varaamaton) pelaaja voi tehdä NHL-sopimuksen, mikäli hänet kutsutaan Prospect Campille. Siinä on parin päivän ikkuna kun näitä saa tehdä. Esim. 98-syntynyt Ondrej Vala (WHL-tausta) teki sopimuksen Dallasiin viime kesänä, vaikkei ole varattu pelaaja. Eli teoriassa Allu voisi kyllä tehdä sopparin Rangersin kanssa jo tänä kesänä.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
7. kierroksen varauksista taitaa edelleen alle 20% yltää änäriin, ja Virran prosentit ovat ehkä hieman tuota korkeammat.
Aika hyvin heitetty prosentti :D Piti ihan tarkistaa, että mitenkä on ja aika hemmetin likeelle osuu kyllä. Sori osittainen OT. Listaukseen laskettu Connor McDavidin varausvuodesta (2015) eli parin vuoden takaisesta varaustilaisuudesta kymmenkunta varaustilaisuutta taaksepäin yhteensä.

2015: 1/30 = 3,33% (Markus Nutivaara 66 GP)
2014: 1/30 = 3,33% (Ondrej Kase 53 GP)
2013: 2/30 = 6,67% (Joel Vermin 24 GP, MacKenzie Weegar 3 GP)
2012: 5/30 = 16,67% (Brady Austin 5 GP, Viktor Lööv 4 GP, Marek Langhamer 1 GP, Colin Smith 1 GP, Jaycob Megna 1 GP)
2011: 11/30 = 36,67% (Ondrej Palat 307 GP, Jyrki Jokipakka 150 GP, Alexei Marchenko 121 GP, Ryan Dzingel 111 GP, Scott Wilson 103 GP, Iiro Pakarinen 94 GP, Tyler Graovac 57 GP, Garret Sparks 17 GP, Brody Sutter 12 GP, Anton Forsberg 10 GP, Matthew Peca 10 GP)
2010: 5/30 = 16,67% (Frederik Andersen 191 GP, Zach Trotman 67 GP, Patrick Holland 5 GP, Joonas Rask 2 GP, Brendan Ranford 1 GP)
2009: 5/30 = 16,67% (Jordan Nolan 292 GP, Erik Haula 266 GP, Nic Dowd 75 GP, Oliver Lauridsen 16 GP, Adam Almqvist 2 GP)
2008: 8/30 = 26,67% (Jason Demers 504 GP, Matt Bartkowski 235 GP, Zach Redmond 130 GP, Anders Lindbäck 130 GP, Sean Collins 21 GP, Andrew MacWilliam 12 GP, Stefan Della Rovere 7 GP, Joacim Eriksson 1 GP)
2007: 5/30 = 16,67% (Carl Gunnarsson 493 GP, Justin Braun 448 GP, Paul Postma 190 GP, Frazer McLaren 102 GP, Carson McMillan 16 GP)
2006: 6/30 = 20% (Derek Dorsett 495 GP, Erik Condra 366 GP, Benn Ferriero 98 GP, John McCarthy 88 GP, Arturs Kulda 15 GP, Peter LeBlanc 1 GP)
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika hyvin heitetty prosentti :D Piti ihan tarkistaa, että mitenkä on ja aika hemmetin likeelle osuu kyllä.
Mitenkä jos eritellään erikseen ensimmäistä kertaa varattavissa olevat ja yli-ikäisinä varatut pelaajat? Tekeeköhän näistä yli-ikäisinä varatuista isompi prosentti NHL-uran?
 

Jokujoonas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura, Montrèal Canadiens
Oli toisessa ketjussa juttua Virrasta ykkösen keskellä tai laidassa. Niin kokosin pienen tilaston tältä kaudelta. En ottanut yv pisteitä huomioon tässä.

Ennen Filppulan loukkia
4 ottelua 0+3 (kaikki samassa pelissä)
Pelasi laidassa.

Filppulan loukin jälkeen, ennen Perrinin loukkia
5 ottelua 1+2
Pelasi kakkosen keskellä

Perrin loukin jälkeen
7 ottelua 2+5
Pelaa ykkösen keskellä.

Nousujohteista ainakin jossei muuta voi päätellä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Virta on mulle ollut pettymys tähän mennessä. Tehnyt toisaalta yllättävänkin tehopisteet hänelle eli 4+11, mutta ei ole pystynyt tekemään ratkaisevia ja jopa pelin kääntäneitä maaleja, joita latoi vielä viime kaudella. Turhautumisen näkee katsomoon asti. Luuliko ennen kautta, että kaikki tapahtuu kuin itsestään vai onko Virta skoutattu hyvin vastustajan toimesta? Sellaista jämäkkyyttä kaipaisin reilusti enemmän maalintekoon.
 

Superper

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oikeastaa molemmat inttijätkät taantunut, vaikka minun tietojen valossa liigapelureilla hyvin tuettua tuo armeija.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mulle ainakin suurin pettynys tällä kaudella. Odotin selkeää läpimurtoa.
Näin kyllä on, mutta harvoin se näillä nuorilla pelaajilla kehitys on ihan lineaarista. Viime kauden allakin täällä useampi odotti läpimurtoa Karvoselta kuin Virralta. No, ei ole ainakaan NHL peikkona ensi kauden suhteen Virralla eikä myöskään Palmulla. Toivottavasti molemmat siis jatkavat Tepsissä ensi kaudellakin ja tekevät silloin oikein kunnon läpimurron ihan liigan kärkipelaajien joukkoon.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Vieläkö joku on noista intissä? Mistäs sitä vielä tietää, miten kevään aikana kehittyvät.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Näyttää, jotta joku olisi vienyt lapion hiekkalaatikolla, eikä Patrik halua enää leikkiä.

Todella haluttoman näköistä on herra tekeminen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös