Liverpool FC 2016–2017 – match made in heaven?

  • 77 468
  • 477

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Merseyn punaisella puolella on nyt ihan oikeasti alkanut perinteeksi muodostunut kesäseisokki kun Van Dijk on kuulemma sanonut haluavansa ensisijaisesti Anfieldille ja tuota uutisoidaan nyt parhaillaan laajasti brittimediassa. Itsellä ei ihan vielä eteen ota kun aletaan parin sadan kilon viikkopalkasta puhumaan ja puolustajien ME-summasta... Lähinnä siis siksi, että en vain usko ennen kuin itse näen, että FSG alkaa lyömään puntia tiskiin tuota tahtia. Pelimiehenä VVD kyllä vähän väreilyä saa aikaan minussakin.

Saa nähdä kuinka käy. Tuleeko kaupat tästä vai fanien perinteinen meltdownkun VVD nosteleekin jonkun Cityn huivia ensi viikolla?
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Voihan härän kulli.

Nyt on jokaisen PV:n ja Monkeyn etulamppu kohti taivasta. Bookerit on pistänyt Pool/VVD -vedot säppiin ja on kaikenlaista @Andi:n mainitsemaa huhua ja stooria VVD:n valinnan kohdistumisesta Anfieldiin. Jotain helvetin kummallista tässä Poolin touhussa on.

VVD irtoaa kaiketi siis about £60m ja palkkaa tosiaan kaveri nykisi huhujen mukaan about £200k/vk. Siis mitä vittua? Onko VVD nyt sitten tuon rahan arvoinen? Ja samaan aikaan Salah olisi kuulemma varmistumassa about hieman alle £40m kaupassa. Ja sen liksa olisi about £90k/vk. Että sellaista. Kahteen jannuun voisi tuhlata n. £100m? Eivätkä kuitenkaan ole ihan niitä aivan parhaita yksilöitä. Ilmeisen sopivia kuitenkin Kloppolle.

Omaan näppiin tuntuu siltä, että VVD:n hinta on melkoisen paljon yläkanttiin. Mites se nilkka? Tosta sopparista ei ainakaan saa rahojaan takaisin, siis myynnin muodossa. Ja Lovren kuittaa n. £100k/vk. Ihan ei mahdu päähän, että noilla hinnoillako Pool päästää ensi kaudella reilusti vähemmän maaleja? Onnea vaan Canin sopparineuvotteluihin. Vai liekö kohta Juven miehiä? Ja Couts sittenkin Barcan?

Joo kyllä. Pool voi edelleen saada jonkin verran myös myynneistä, mutta onko nuo summat ihan kohdillaan? Jos VVD tuollaisella lapulla Pooliin siirtyy, niin saa pelata vähän vitun hyvin, ja vieläkin paremmin.

Mites se vaspa? Milner jatkaa siellä laadukasta työskentelyä? Yeah right. Sinne ei olekaan tarjolla ketään huippulaadukasta. Tai sinnepäin.

Lisäksi huhuissa on ollut Lacazette, koska "varma" siirto Atletin riveihin kariutui tuon heidän saamansa bännin takia. Jo on. Varmaan irtoaa ihan vaan karkkirahoilla.

Yhtään mitään en usko ennen kuin kuka tahansa poseeraa Poolin paita päällä Anfieldin kirkkaan vihreällä nurmella. Sekin meinaan taitaa mennä tässä kesällä uusiksi. Se nurmi siis.

Katellaan nyt, mitä lopulta tapahtuu. Nythän aamulla on ollut juttua, että Salah diili olisi off, eikä Soton ole saanut edes tarjousta VVD:sta... Tää on tätä.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
@HMenthal Jos nojailukuvia alkaa tulla niin kannattaa jo uskoa. Viheriökuvia saattaa joutua odottamaan kauemmin.

Kyllä nuo nimet mitä on mainittu varmaan aika monikin kelpuuttaisi punaisiin mutta tosiaan siirtoikkuna on vasta alussa joten eiköhän näitä jauheta mediassa vielä viikkoja. Robertsonia ne on kai eniten haikailleet vaspan tontille mutta yhtä ei-varma sekin on kuin nuo muutkin nimet. Voihan tää vielä kääntyä niinkin että yhtäkään noista nimistä ei lopulta saada haaviin.

Sellainen sanonta oli jossain Liverpoolin palstalla että No lean - No deal.
 

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
Jos ja kun sieniliigaan vihdoin päästään, joukkue on muokattava siihen formiin, että siellä myös tulevina kausina pysytään. Kovia pelejä tulee lisää, joten vain laadukkaita tulijoita pitää nyt hankkia. Ja pihistely siinä on kuin ampuisi polveen, omaan siis. Onnistuneet hankinnat rauhoittavat tilanteen tuleviksi vuosiksi. Rahalliset tuotot sieniliigasta vähintään 15 miljoonaa euroa. Fanituotemyynti mitä lie, mutta paljon!
Se vaan on niin, että laatupelaajat maksaa rahaa. Minä haluan nähdä laatua kentällä, ja poolin pärjäävän huippujoukkueita vastaan niin "saarikentillä", kuin euroopassakin.
Vähän Realin tyyliin ostetaan laatua, niin vuosiin ei tarvitse uusia pelaajia katsella. Kerätään vaan rahat omaan taskuun kuleksimasta... Siis vertauskuvallisesti veljet!
Tulevana talvena pojan kanssa pelimatka suunnitteilla Anfieldille, joten parasta kentälle Kloppo!
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
@HMenthal Jos nojailukuvia alkaa tulla niin kannattaa jo uskoa. Viheriökuvia saattaa joutua odottamaan kauemmin.

Sellainen sanonta oli jossain Liverpoolin palstalla että No lean - No deal.

Kyllä. Niitä viheriökuvia saa todellakin odotella. Ikkunakaan ei tietenkään ole vielä auki, vaikka sopimukset voidaankin neuvotella jo valmiiksi etukäteen, mutta se todellinen syy löytyy juuri tuosta Anfieldin "viheriöstä." Juuri nyt se ei taida olla kovin vihreä... Hyvin on tuokin homma hoidettu, kun 10 vuotta kestävä nurmi on vaihdettu edellisen kerran 2001...

Eli meikäläinenkin joutuu tosiaan uskomaan niitä nojailukuvia. Suurin kiinnostus niissä liitty siihen paikkaan. Ollaanko nojailemassa esim. parvekkeen kaiteeseen? Kyllä mulle toimisi uskottavampana todisteena se perinteinen huivi pään päällä -kuva, jossa joku pomoista pitää uuden pelurin paitaa.

Photo: Anfield’s pitch ripped up ahead of off-season works

Se vaan on niin, että laatupelaajat maksaa rahaa. Minä haluan nähdä laatua kentällä, ja poolin pärjäävän huippujoukkueita vastaan niin "saarikentillä", kuin euroopassakin.

Kyllähän se näin on, mutta kysymys onkin nyt siinä, että onko esim. VVD tuon siirtosumman ja palkan arvoinen? Nythän on esitetty, että VVD:n hinta olisi £44m + £8m add-ons(joissa olisi mm. Valjun voitto.) VVD:n palkaksi on edelleen huhuttu n. £200k/vk. Kai se selviää lopullisesti vasta vuosien sisällä. Sekin tuossa hämää, että jos VVD tekee nyt vaikka 5 vuoden diilin, niin mitäs tapahtuu tuon sopparin lopulla? Uusi diili tuskin voi olla samaa hintaluokkaa ja toisaalta myynnillä ei saa varmaankaan silloin 30v kaverista paljoakaan omiaan takaisin. Ja kestääkö tuo VVD:n nilkka heti miten pelaamista? VVD loukkaantui käsittääkseni tammikuun 22. päivä ja on ollut siitä asti sivussa. Ei minullakaan ole mitään laatua ja pärjäämistä vastaan, päinvastoin, mutta hiukan vaan tuo ME-leima VVD:n kohdalla mietityttää.

Uusimmat kommentit tämän case VVD:n kohdalla kertovat, että Pool haluaa antaa Sakhon vaihdossa, eikä maksaa koko siirtosummaa rahalla.

Robertsonia ne on kai eniten haikailleet vaspan tontille mutta yhtä ei-varma sekin on kuin nuo muutkin nimet.

Uusimpien huhujen mukaan Robertson olisi itse päättämässä jatkostaan vasta myöhemmin kesällä eli ainakaan tämä siirto ei tule tapahtumaan ihan hetkessä. Nojailu kuvaa odotellessa. Sotonin Bertrand on muuten nyt Cityn kiikarissa. Tällä osastolla on ollut aika paljon hiljaisempaa Poolin kohdalla, kun Sessegnon-huhut päättyivät siihen, ettei ole Pooliin tulossa. Kai Pool nyt jonkun oikeasti vaspana pelaavan pelaajan saa sentään naarattua, ettei tarvitse MIlneriä enää siellä katsella.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Hehheh! Tuli se meltdown sitten vielä nopeammin kuin tuossa muutama viesti sitten veikkailin. Toki syytä tullakin sillä onhan tuo ihan helvetinmoista spedeilyä ainakin niiltäosin mitä ulospäin näkyy. Noh.. Odotellaan josko sieltä joku Titus Bramble tai Paul Konchesky saataisiin vielä kesällä naarattua. (Ja tähän hymiöitä).
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Carralta eilen hyvä pointti twiiteissään. Soton siis tuskin vittuuntui itse tappingistä, koska sitä harrastavat kaikki, vaan kenties tuo hinnan vuotaminen julki oli se juttu, jos luin oikein. Eli oli miten oli, Pool saa syyttää jälleen vain itseään tästä hölmöilystä.

E. Lisätään vielä sen verran, että Soton ei ole ilmeisesti vetänyt tutkintapyyntöään pois Poolin anteeksipyynnöstä huolimatta. Eli Valioliiga saattaa sittenkin vielä tutkia Poolin toimet. Itse asiassa tuo nöyryyttävä anteeksipyyntö noin nopeasti tarkoittaa todellakin sitä, että Pool tiesi tehneensä väärin, ja pelästyivät aika vitusti uusien bannien pelossa. Poolillahan on tuo Akatemiaa koskeva 2 vuoden rekrykielto jo päällä, kun harrastivat tappingiä jonkun Stoken 12v junnun kohdalla. Tuo 2 vuoden kielto koskee siis muiden Valjun ja EFL:n jengien akatemioihin jo rekisteröityjä pelaajia. Siksi joutuvat rekrytoimaan muualta mantereelta. Kiellon lisäksi Pool sai £100k sakot. Eli Poolissa ollaan nyt varpaillaan, ettei tule lisää bannejä. Sehän se vasta olisikin. No, eihän se tietenkään tarkoittaisi Valjun kohdalla kuin Sotonin pelaajien hankintaa, koska ei Pool muualta ketään hommaile.

Ei tullut Poolista ME:n rikkojaa VVD:n kohdalla. Nyt vain aika näyttää, olisiko kaikki raha ollut kaiken sen arvoista, mitä VVD olisi pystynyt tuomaan. Eiköhän tuo nyt istten Cityyn, tai Chelskiin, siirry. VVD oli eilen illalla poistanut Soton maininnat omasta Twitterin profiilistaan eli hieman tilanne harmitti.

Nyt tämä menee jännäksi. Saako Pool kasattua itsensä tämän(kin) nöyryytyksen jälkeen, vai meneekö koko ikkuna vituiksi? Se on mahdollista, muttei suotavaa. Joku uusi viritys olisi kyhättävä nopeasti, tai topparirintamalla jää Sakho käteen. VVD:n majukaveri ja Laziota edustava Stefan de Vrij on Poolin seuraava tarketti. De Vrij on ollut kyllä jo aiemminkin huhuissa VVD:sta huolimatta ja usein samassa yhteydessä on manittu seurakaveri Keita Balde, joka ei kuulemma ole halukas siirtymään Pooliin, vaan ainoastaan Chelskiin. Pool olisi kuulemma jo tarjonnut de Vrij:stä £17,3m, mutta Lazio haluaa n. £30m. Katellaan.

Muissa huhuissa Pool olisi mukamas etsimässä Mo Salahille korviketta. Taitaa olla vaan yritys "kiristää" AS Romaa hinnan suhteen, ettei karkaa hanskasta. Minulle Gelson Martins ei sano yhtään mitään, vaikka esim. jossain Sportingin CL-pelin koosteessa on voinut nurmella juoksennella. Douglas Costa voisi irrota Bayernista, mutta tässä Pool voi joutua kilpalaulantaan mm. Barcan, Juven ja Spursin kanssa.

No, VVD:n ja Salahin kohdalla Pool säästää heti n. £100m! Jotain posia! Tosin Martins voi maksaa enemmän kuin Salah...
 
Viimeksi muokattu:

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Eihän tuo mikään jättiyllätys vieläkään olisi vaikka Liverpoolin ja Sotonin edustajat tapaisivat ja kättelisivät siirron kuitenkin. Suurempia ihmeitä on tapahtunut ennenkin, tämäkin on hyvä muistaa. Ehkä siellä VvD laittaa virallisen siirtopyynnön seuralleen ja tämän jälkeen Soton kuitenkin luopuu varmaan edelleen pelaajasta jos tarjottu hinta on kohdallaan... saa nähdä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kovastihan ne huhuavat Kloppon Dortmundin tuliaisilla, koodinimi P-EA. Sehän olisi jo liian hyvää ollakseen totta.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllä Auba on liian kallis Poolille. Melkein ihan sama, onko hinta € vai £, niin 70m on jonkun verran liikaa 28v pelaajasta, vaikka tehokkaasta jantterista kyse onkin. Ja jossain taisi lukea, ettei Pool olisi Auban perässä. Minusta tuntuu, että Aubaa ei Poolissa nähdä.

Case VVD elää edelleen ja moni on todennut, että kyllä VVD lopulta Pooliin siirtyy. Pallo on nyt oikeastaan pelaajalla ja tällä on keinonsa siirron suhteen.

Salah taitaa olla medicalissa. Uutisia odotellessa.

Poolin myyntien osalta on ollut hiljaisempaa. Sakhosta ja Sturresta taitavat pyytää liikaa. Tältä osastolta vaan saisi niitä pelimerkkejä ostoihin.

Jussit.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pool ei saa penaltia case VVD:sta, mutta samalla lienee myös selvää, ettei VVD siirry Pooliin, vaikka Kloppo olisikin ilmeisesti halukas aloittamaan neuvottelut nyt virallisia reittejä pitkin. Poolin pukuosasto on ilmaisesti kuitenkin toista mieltä. Siinä on Kloppolle ja Poolille penaltia, kun Soton myy VVD:n joko Citylle, tai Chelskille, kumpi maksaa tuon n. £70m.

Keita on edelleen huhuissa, mutta olisi järjettömän kallis. Tässä taitaa mennä toinen Kloppon tarketti ohi. Muutenkin tämä näyttää juuri siltä, että ikkunan siirrot on pretty much done. Nyt voikin ottaa lomalla rennosti.

Kaippa Kloppo kokeneena koutsina on varautunut kaikkeen ja myös siirtojen Plan B on pretty much done.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jaa. Jotkut saksalaiset lähteet pitävät nyt Naby Keitaa lähes varmana siirtona Pooliin. Pelaajan osalta sopparin ehdot olisi jo sovittu ja nyt vain Leipzig yrittää pumpata mahdollisimman ison mottipäisen.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Jaa. Jotkut saksalaiset lähteet pitävät nyt Naby Keitaa lähes varmana siirtona Pooliin.
Minä en kyllä luota saksalaisiin. Ensin vakuutellaan, ettei tässä mitään elintilaa havitella ja kohta jo natsisaapas marssii Puolaan.
70 miljoonaa puntaa olisi hirmuinen raha 22-vuotiaasta yhden kauden ihmeestä.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Minä en kyllä luota saksalaisiin. Ensin vakuutellaan, ettei tässä mitään elintilaa havitella ja kohta jo natsisaapas marssii Puolaan.
70 miljoonaa puntaa olisi hirmuinen raha 22-vuotiaasta yhden kauden ihmeestä.

Eihän tässä maailmassa voi luottaa enää kehenkään! Keitan tilanteesta ovat raportoineet kuulemma sellaiset nimet kuin Lee Price ja Gabriele Marcotti. Kumpikaan noista ei suoranaisesti vaikuta mielestäni saksalaiselta nimeltä, mutta ilmeisesti ainakin tuo Lee Price tuntee saksalaisen futiksen. En silti luota kumpaankaan näistäkään nimistä. Luotan vain niihin @Andi n mainitsemiin nojailukuviin ja Poolin virallisen sivun uutisointiin. Aika helvetin kallis Keita on, mutta on ilmeisesti Kloppon unissa aika kovasti, ja on ollut ilmeisesti jo jonkin aikaa. Keita on guinealainen, mutta kaiketi Guinea ei ole niitä savannikisojen vakiokävijöitä, joten ehkei hän ole vielä vuoden päästä tammikuussa menossa muiden mukana Kameruniin, eikä vielä 2021 Norsunluurannikollekaan, mutta 2023 Guinea järjestää kisat. Sinne on niin paljon aikaa, ettei se vielä paljon paina.

Ikkuna on apposen auki. Nyt niitä nimiä tiskiin ja joko ikkunasta sisään tai ulos, mutta kuitenkin niin, ettei ne ulos menevät tee tulppaa siihen ikkunaan.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jotkut täydellisen luotettavat lähteet ovat raportoineet PSG:n kyselleen Poolilta Coutsin perään. Faily Mirrorin mukaan Pool olisi ilmoittanut Coutsin hinnaksi €100m eli £87m. Pyytäisivät nyt edes vähän enemmän.

Echo on huomioinut, että Naby Keita ei ollut Leipzigin uuden kotipaidan julkistusvideossa. Ainoa oikea johtopäätös on tietenkin se, että Keita on varmuudella Poolin miehiä ensi kaudella.

Oxille ei kuulemma kelvannut Arsun sopparitarjous selvällä palkankorotuksella. Ainoa oikea johtopäätös tästä on puolestaan se, että nyt Arsu on joko pakotettu myymään Ox tänä kesänä, tai muuten Ox siirtyy ensi kesänä ilmaiseksi Pooliin. Ox ei ole kuulemma rahan perään, vaan haluaa ennemmin säännöllistä peliaikaa. Ja sitähän Poolissa olisi luvassa?

Hyypiän mielestä van Dijk ei ole, tai toppari ylipäätänsä, se oleellisin hankinta Poolille.

Sakho oli muuten nähty menneellä viikolla jälleen Poolin väreissä treenaamassa Melwoodissa. Palacelle Poolin £30m oli liikaa. Huhuissa on nyt mainittu Stoken kiinnostus Sakhoon. Maksaisivat nyt joku tuon summan, koska Poolissa Sakhon ura ei jatku.

Kloppo olisi kuulemma pitämässä Sturren Poolissa. Eli uutta kärkeä Pooliin ei ole tulossa. Sitäkö tämä tarkoittaa? Solanke tuli, mutta muuten voikin olla hiljaisempaa.

Kloppo on sanonut, että Poolin pitää olla ensi kaudella joustavampi eri taktiikoiden suhteen. Ei helvetti! Onko Kloppo & staff sittenkin oivaltanut jotakin viime kauden jälleen?

Siinähän sitä. Oli vaan tylsää, kun sataa. Taas
 
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
Nostetaanpas tätä jälleen hieman ylöspäin.

Brittilehdistön mukaan Naby Keitan siirto Pooliin on enää "muodollisuus", vaikka siirrosta ei yhteisymmärrykseen ole päästykään. Tämä johtuu siitä, että Keita on ilmaissut Leipzigin seurajohdolle selkeästä halunsa pelata punaisissa. Ilmeisesti siis kyse on enää siitä, että Leipzig yrittää nyhtää mahdollisimman paljon puntia irti.

Uskoo, ken tahtoo. Keitan kaltainen pelaaja keskikentän pohjalle olisi kieltämättä tervetullut, ja miehen ottaisin mielelläni vastaan. Kuitenkin hieman tuo huhuttu ~60m£ hintalappu kauhistuttaa, kyseessä ei kuitenkaan ole pelaaja, joka liian montaa kautta olisi vielä tuolla tasolla vetänyt. Toki nuori kaveri, joten istuu Kloppon palettiin. Luotettakoon häneen.

Toinen huhu, jota vahvasti ollaan nostamassa pinnalle, on jälleen kerran P-A Aubameyang. Auba on ilmeisesti kovasti lopulta liikkumassa tänä kesänä (eikös se ole ollut joka kesä?), koska joidenkin lähteiden mukaan on nyt jopa jo pyyrtänyt siirtoa itse. Mitä ilmeisimmin Pool, Chelsea ja Milan vahvimpina ehdokkaina tällä hetkellä. Chelsean ja Milanin uuden omistuksen kanssa ei Pool pysty eikä kannatakaan mihinkään tarjouskilpailuun lähteä, joten tässä nyt ilmeisesti nojataan tuohon Auban ja Kloppon väliseen suhteeseen puolesta puhuvana tekijänä.

Onhan tuo sen tason pelimies, että jos tänne saadaan niin otan riemusta kiljuen vastaan. Siinä tapauksessa on kuitenkin jostain puntia saatava myös takaisinpäin, ja esim. Sturren palkasta eroon pääseminen voisi olla tärkeä tekijä. Sen lisäksi hyökkäykseen muutenkin lienee jo syytä tehdä tilaa. Itse mm. Solanken näkisin mielellään pääsevän jo tällä kaudella kokeilemaan ylhäällä.

Mitenkä muuten nuo myynnit? Millaisia punta määriä on odotettavissa tältä kesältä sisäänpäin? Ja missä ovat ne puolustuksen vahvistukset?

Siinäpä se. Pelkkää huhua eikä oikein asiaa, mutta pahalta tuntui, että oli Britannian kauneimman ketju päässyt valumaan jo toiselle sivulle.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Siinäpä se. Pelkkää huhua eikä oikein asiaa, mutta pahalta tuntui, että oli Britannian kauneimman ketju päässyt valumaan jo toiselle sivulle.

Jos lähdetään tästä liikkeelle, niin kyllähän asia on vaan niin, ettei Pool tällä palstalla kiinnosta niin suurta massaa, että Poolin ketju jatkuvasti pinnalla kelluisi! Ennemmin täällä näkee joitain lyhyitä rykäisyjä, lähinnä pelien aikoihin, muuten tuntuu olevan hiljaisempaa ja tulee vain joitain yksittäisiä heittoja silloin tällöin. Tämäkin on siis viime kauden ketju...

Täällä oikeastaan ManU:n ja Barcan ketjut näyttävät olevan ne vilkkaimmat ja elinvoimaisimmat, jos katsotaan vastauksien ja lukukertojen määriä. ManU:n tämän alkavan kauden ketjua on luettu yli 18k kertaa ja vastauksia on 113, kun esim. tätä Poolin viime kauden ketjua on luettu yhteensä n. 61k kertaa... ManU:n ja Barcan viime kauden ketjuissa oli lukemat hieman toista kuin tällä Poolin vastaavalla. Tällä hetkellä monella muulla jengillä on jo ensi kauden ketjut auki, mutta kyllähän nämä Poolin asiat tulevat selviksi tässä vanhassakin! Ei tämä niin vakavaa ole!

Brittilehdistön mukaan Naby Keitan siirto Pooliin on enää "muodollisuus"...

Toinen huhu, jota vahvasti ollaan nostamassa pinnalle, on jälleen kerran P-A Aubameyang....

Mitenkä muuten nuo myynnit? Millaisia punta määriä on odotettavissa tältä kesältä sisäänpäin? Ja missä ovat ne puolustuksen vahvistukset?

Kovasti joo tuntuu Keita haluavan Pooliin pelaamaan numerolla 8. Jonkin sortin asemasotaa tuo tuntuu olevan ja jotenkin tuntuu, että siirto venynee kohti elokuun loppupuolta. Leipzig teke varmasti kaikkensa, jotta Keita pysyisi riveissä, joten kaikenlaisia käänteitä lienee vielä luvassa. N. £70m on helvetin iso summa Poolille, mutta kai noi tietävät, mitä ovat tekemässä.

Auban siirtoon Pooliin en usko hetkeäkään. Euroopassa seura on joko Milan tai Chelski ja muistaakseni joku Kiinan jengeistä ehti jo tarjoamaan Auballa täysin järjetöntä mottipäistä sinne siirtymisestä. Auba maksaisi myös ihan vitusti ja on kuitenkin jo 28v. Jälleenmyyntiarvo tippuu parissa kolmessa kaudessa melkoisen roimasti.

Näiden lisäksi lisäisin vielä case VVD:n tähän listaan. Nythän tuolla on ollut viime päivinä huhuja, että Pool neuvottelisi Sotonin kanssa VVD:n siirrosta. En ole jaksanut lukea juttuja tarkemmin, mutta onkohan tässäkin kyseessä pelaajan tekemä siirtopyyntö, kuten kaiketi Keitan tilanteessakin, ainakin ennen pitkää.

Myynneistä on ollut edelleen hyvin hiljaista. Varmin lähtijä taitaa olla tällä hetkellä Lucas, josta Lazio on ilmeisesti luvannut maksaa Poolin £5m pyynnin. Sakho on ilmeisesti päässyt treenaamaan muun jengin mukaan, mutta kai Kloppo tuosta silti eroon haluaa. Vaspan suhteen on ollut myös hiljaisempaa. Kai se on vaan niin, että Keita ja VVD ovat edelleen ne Kloppon targetit ja nyt panostetaan näihin ja vasta näiden jälkeen tulee sitten nuo kaikki muut vähäpätöisemmät kaupat ja diilit...
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Itse olen ainakin siirtynyt keskustelemaan Liverpoolin asioista OLSC:n palstalle.
Vasen pakki on tulossa ensi viikolla ja kyseessä on Hullin Andy Robertson. Lähteenä on yleensä luotettava Sky.
Eri asia onkin, että onko Robertson upgrade Milneriin nähden? Henkkoht en tähän usko, vaan Milner jatkanee ainakin jouluun saakka vasempana pakkina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös