Krapulaketju

  • 446 026
  • 1 745

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täällä taas! Ei ole sentään niin paha olo ettei tupakkaa pystyisi polttamaan. Parin tunnin päästä joutuu menemään anopin luokse "pihatöihin". Saa nähdä miten jaksaa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Eilinen yhdellä käynti sitten venyi astetta enemmän ja tuli sitä pöydässä juotua myös jallua, kossua ja baileysia. Nyt kärvistellään töissä sitten. Oli eka ja viimeinen kerta, kun aion krapulan hommata töihin.
Töissä krapulassa oleminen on kyllä ehkäpä hirveintä. Ylpeydellä voin todeta, että yhtään rokulipäivää ei ole työuralle sattunut, mutta mikä se työteho sitten duunissa on ollut, on asia erikseen. Huomaa tekevänsä virheitä ihan yksinkertaisissa asioissa ja aloittamaan hommia alusta. Onneksi alani on mainostuotanto, eikä esim. neurokirurgia.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Huhheijaa, kyllä meni nyt pikaisesti jo eilinen päivä ns. kansanterveydelle. Kolmisen päivää tuli todella all-in läpsyteltyä ns. Original Six-meetingissä lukiokaverien kanssa Kokkolassa. Olin viime vuonna isäntänä Saimaan rannalla vastaavissa kemuissa ja kokkailun sekä yleisten mökkiemäntähommien uuvuttamana lupasin itselleni pyhästi, että nyt tänä vuonna ollaan lippa vinossa perjantain alkuiltapäivästä, kun juna Tiksin laiturista irtoaa, siihen pisteeseen, kun kyseinen laiva lipuu sunnuntaina samaan satamaan. Mielestäni onnistuin vähintäänkin kohtuullisesti. Näin jälkikäteen olisi kuitenkin voinut "ehkä" jättää eilisen törpöttelyt väliin, mutta laskin, että nimenomaan matka krapulassa olisi jotain kamalaa ja sitten toisaalta olin sen lupauksen itselleni antanut. Luojan kiitos en kuitenkaan hypännyt enää Tiksistä lentoaseman junaan ja lähtenyt yhden miehen troikkana sinne Rion, vaikka siitäkin oli puhetta.

Noh, kiva reissu kyllä oli, ei siinä ja Kokkolakin oli mukava kaupunki. Hermeksestä kun alkoi juttelemaan, niin kavereita löytyi heti. Toivottavasti terveiset Upille menevät perille. Pienenä miinuksena ehkä vain se, että tissibaaria kaupungissa ei ollut, ei edes underground, koska mukana rytmiryhmässä oli kuitenkin kaksi ko. harrastuksen ihan Suomen ykkösmiestä, Baltian ja Pohjoismaiden rankingissä päässevät myös vähintään top-100. Vai mitä @BigJay? Mökki oli varsin mukava, käytiin veneilemässä ja baarissakin oli hauskaa. Rahaa oli lähtiessä kolmisensataa ja muistan, että maksoin lähinnä kortilla, mutta silti takaisin ei ollut yhtään tuomisia, ainakaan paperisena. Taksiresu kusetti kahvirahat pois tullessa, mutta nää on näitä.

Tänään on sitten nukuttu 14:00 asti ja joka paikkaan paitsi päähän on koskenut, erityisesti selkään. Oikea etusormikin on turvonnut ihan muodottomaksi, kun ilmeisesti jonkin sortin eläinkunnan edustaja on niveleen sopivasti purrut nukkuessa. Ihme kyllä en ole myöskään oksettanut, mutta muutoin pakki on ollut aivan sekaisin. Noh, menihän se päivä HIMYM:iä katsellessa, mutta en kyllä ihan vähään aikaan pane itseäni tuohon kuntoon. Tai no oli siinä alkoholillakin vähän osuutta asiaan.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Eilen piti mennä haistelemaan palkkabileiden tunnelmaa, lopulta sitten myös maisteltiin. 20 aikoihin join kaks olutta, sitten kolme lonkeroa. Pari tuntia taukoa, sitten neljä olutta, kolme jotai ässämix shottia sekä kolme minttu shottia. Krapulahan siitä tulee, vaikka ei todellakaan pitänyt sitä hommata. Vitun vittu.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Onneksi tähän ketjuun ei ole ollut asiaa pitkään aikaa, eikä toivottavasti enää tulekaan. Pahimpia krapuloita kun muistelee, niin en ainakaan suosittele hankkimaan massiivista krapulaa mannertenväliselle pitkälle lennolle. En vieläkään ymmärrä, miksi kuitenkin kärvistelin koko lennon ilman krapulalääkettä, mutta sen muistan kyllä selvästi, kuinka hirveä olo oli... siis sitä luokkaa kuten vanhassa viisaudessa sanotaan, että pelkäsin, etten siihen (krapulaan) kuolekaan... En pystynyt lennon aikana sanomaan sanaakaan.. en edes kysyttäessä, kun vieruskaveri yritti virittää keskustelua. Myös säpsy-vaihe lentokoneen matkustamossa on kunnon krapulassa potenssiin kaksi... en todellakaan suosittele!

Allekirjoittaneella krapula-harrastus on hiipunut siitäkin syystä, että vanhetessa morkkikset alkavat käydä todella ilkeiksi Ei niistä (morkkiksista) nuorempana ollut mitään pelkoa.. ei oikein edes tietoa.

Voiko muuten pelkkää kaljaa juomalla hankkia kunnon krapulan? Oletteko huomanneet eroja krapulan laadussa riippuen mitä olette juoneet? MInulle pahimmat krapulat tulevat värillisistä viinaksista.. whisky, konjakki, rommi... krapula on paljon pahempi kuin pelkkää (laadukasta) vodkaa juomalla sama määrä. En ole viiniäkään tainnut koskaan juoda niin suurta määrää, että pelkästään sitä juomalla olisin oikean krapulan saanut rakennettua. Allekirjoittaneella ei sen sijaan ole merkitystä, vaikka kaljaa, viiniä ja vodkaa menisinkin illan aikana kurkusta alas. Mutta jos tuohon erehtyy ottamaan yhdenkin muun sekoitteen, kuten vaikkapa tequilan joukon jatkoksi, niin krapula on taattu!
 

A Siente

Jäsen
Vanhetessa on helpompi kestää fyysiset oireet, mutta morkkikset pahenevat. Onneksi ei sentään facebookkia tule enää käytettyä. Mutta noin muuten tuli sekoiltua ympäri nettiä ja kyliä. Huh huh, en mene enää ikinä ulos. Musiikin tasokin ollut aika paskaa siitä ilta yhdeksän jälkeen. Kädetkin tärisee niin ettei meinaa osua oikeisiin kirjaimiin.
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Ihan sama mitä juo, aina on krapula jos kurkusta on mennyt illan aikana yli kolme annosta alkoholia. Tämä rajoittaa tietysti törpöttelyä aika lailla, siksi pyrinkin siihen että yksi laadukas olut tai lasi viiniä riittää.
 
Viime perjantaina tuli kyllä otettua aika railakkaasti, kun ensin marinoi sillä parillla kymmennellä keskiketterällä pohjakassan kuntoon ja sitten nautti saunanjälkeisiä viskimoukareita erikoisoluita kurkkuun valomerkkiin saakka. Seuraavana päivänä saikin taas vähän kirota elämää.

Aamulla yritin korjata virheitäni kolmella pullolla olvia, jonka lisäksi nautin aamuna myös noin puoli litraa jaffaa. Luonnollisesti en ollut vielä valmis tähän koitokseen ja elimistöni päätti suorittaa palautuksen, jonka takia suuni kautta poistui lähes täsmälleen tuo n. 1,5 litraa nestettä elimistöstä ja vielä niin hassusti, että oksentaessa purjon väri muuttui täsmällisesti sen litran oluen jälkeen jaffankeltaiseksi. Oli niin hauskaa, että nauroin ja oksensin samaan aikaan.

Tämän jälkeen olo helpotti tosin ja pystyin juomaan kolme pitkää ja suuntaamaan kotiin. Eli ei meinannut seistä, mutta lopulta seisoikin.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Huhhuh....

Liskodisko. Kuka yritti teurastaa viime yönä? Tyynykin oli pelottavan näkönen. Ei oo ennen valunu hiki niin että joutuu mopilla kuivaamaan ylimääräset. Kännissä on olu ilmeisesti kätevää.

Viiimesin viesti tähän ketjuun aika kauan sitten. Onko teistä tullu uskovaisia?

P.S. Tämän ketjun lukeminen on kyllä aiheuttanu suurta huvitusta. missä on Pettter? Tallinnassa?
 
Viimeksi muokattu:

vitozzius

Jäsen
No okei minäpä kerron: viimeisten n. viikon rännien jälkeen olen alkanut oksentelemaan, tänään vieläpä punaisen väristä! Joten päätän lopettaa koko alkohoolin nauttimesen heti tämän kirjoituksen jälkeen. Ja niille saatanan kusipäille, jotka sanoo että miten sä krapulassa voit kirjottaa näin hyvin, niin vedin äsken 2,5 cl karpalovodkaa kitusiin, ja totta kai oikoluin tekstin vanhana kääntäjänä.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Saatanavittuperkele. Miksi ihmisen pitää? Pe viime ilta eilinen välillä ei selvää hetkeä. Pitäisi tänään ajella himaan (luojan kiitos etten ole kuski) ja ennen sitä pitäis tää mökkikin laittaa kuntoon. Ahdistaa jo ajatuskin huomisesta aamusta ruuhkadösineen. Siellä on ihmisiäkin.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ai jumavitunlauta. Tahkojuhannus teki kyllä isot tepposet. Kolme päivää täyttä päätä alkoholia naamariin niin kyllähän se tuottaa aivan jäätävän olon. Täytyy sanoa, että nyt on kovin kankkunen mitä ikinä ollut. Huomenna sitten töihin kaiken lisäksi, jees. Hallunisaatiot iski jo eilen, mutta ne lähti juurikin sillä millä möröt oli tullutkin. Vittu, että hävettää......... Ihminen osaa olla tyhmä! Rankat 1,5viikkoa takanapäin. Sinä aikana on tullut oltua viidesti ympärikännissä. Kesän juhlat on nyt mun puolesta juhlittu. Niinku oikeesti.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Neljäs päivä menossa, eikä tunnu missään. Johtuu kenties siitä, että keitottelu on ollut säännöllisyydestään huolimatta melko kevyttä, vaikka loma alkoikin. Huomenna on kuitenkin pakko lopettaa, kun ke ja pe on tärkeät työhaastattelut. Tämäkin päivä on ollut jo loiventamista. Nykyään tarvitsee kuitenkin kaksi selvää päivää ennen kuin pystyy tekemään jotain järkevää tai tärkeää, joten tämän illan jälkeen korkki kiinni.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Neljäs päivä menossa, eikä tunnu missään. Johtuu kenties siitä, että keitottelu on ollut säännöllisyydestään huolimatta melko kevyttä, vaikka loma alkoikin. Huomenna on kuitenkin pakko lopettaa, kun ke ja pe on tärkeät työhaastattelut. Tämäkin päivä on ollut jo loiventamista. Nykyään tarvitsee kuitenkin kaksi selvää päivää ennen kuin pystyy tekemään jotain järkevää tai tärkeää, joten tämän illan jälkeen korkki kiinni.

Niin kyllähän krapula on amatöörien tai liian kiireisten vaiva, ei ammattilaiset moiseen sorru. Mutta mikä helvetti siinä on, että vaikka juomamäärät ovat romahtaneet takavuosien tasosta varmaankin 70%, niin krapulan pimeyden ydin ei ole romahtanut edes yhtä prosenttia - miten niin pienellä määrällä voikin hankittua krapulan? Ei ole elämä reilua! Toissapäivänä tuli pitkästä aikaa kallistettua kuppia, eli kokonaiset 9 annosta juotua viiniä, vodkaa ja olutta ja lopetin juomisen puoleenyöhön mennessä kyytipoikana 2 litraa vettä. Siitä huolimatta eilen ei kyennyt mihinkään järjelliseen. Lopetan koko juomisen, saatana! Yllättäen tänään on kuitenkin freesi olo, joten jotain apua tuosta maltillisesta "tinaamisesta" sentään oli.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olisi pitänyt eilen arvata, kun ainoa krapulan oire oli oikeastaan väsymys, ettei se siihen jää. Yö oli sellaista hikoilua ja valvomista. Miten ihminen voi hikoilla niin paljon, vaikka nukut alasti ja ilman peittoa?
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Mites se muoti-sanonta nyt menikään suomeksi... onneksi jokaisella pilvellä on hopeareunuksensa... Krapulapanot on kuitenkin (edelleen) ihan parhautta!
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Krapula on krapula, siitä nyt selviytyy. Silmätulehdus molemmissa silmissö se on sitä jotain. Tässä sitä istuu hämärässä huoneessa. Kännykkää nyt jo jotenkin pystyy selailemaan, kun taustavalo on minimissä.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Silmätulehdus molemmissa silmissö se on sitä jotain. Tässä sitä istuu hämärässä huoneessa. Kännykkää nyt jo jotenkin pystyy selailemaan, kun taustavalo on minimissä.

Ai että ihan luuriakin pystyy selailemaan. Hyvä, että silmätulehdus on hanskoissa.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Kahden päivän seminaari Tallinnassa. Ensimmäisenä iltana naula päähän kun vitutti erittäin syvästi koko paskan turhuus. Toisena päivänä ei ehtinyt miettiä koko seminaaria, vaan sai keskittyä omien herkkien tuntemusten aistimiseen. Suosittelen.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Niin siellä seminaarissa pohdittiin muun muassa ammatillista somen (vituttaa tuo tekonuorekas sanakin) käyttöä setien ja tätien kesken. Teki mieli sanoa, että kai te ymmärrätte, että Internet on kissakuvien jakamista varten ja jos lähdette sinne asia-argumentoimaan jostakin asiasta, niin teidät syödään elävältä.

En tietenkään sanonut, kun ei siellä kukaan mitään puhu ja sitten kiitellään "hyvästä keskustelusta".

Yksi täti viittasi työnantajayritykseensä termillä aisankannattaja, eikä hän selvästikään tiennyt, mikä on aisankannattaja. Näiden pitäisi sitten tviittailla trendikkäästi.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Kyllä näin juuri 40 täyttäneenä nämä krapulapäivän ahdistukset ovat jotain käsittämätöntä. Mieluummin vaikka oksentaisin pää kipeänä kuin kärsisin näistä. Vaikka tissuttelin eilen ihan nätisti kotona ja olin jo klo 23 nukkumassa niin olo on kuin "olisi tanssinut alasti baarin pöydällä, pettänyt vaimoaan, hankkiutunut riitoihin kaikkien kanssa, soitellut kännipuheluita kaikille eksille ja ladannut kuvia tapahtumista facebookkiin." (kursivoitu kohta lainattu vauva.fi:stä). Tilannetta ei helpota että on aamulla aikaisin työhaastattelu joka vähän jännittää eikä viitsi ottaa edes sitä 1-2 olutta joka voisi helpottaa, eikä se, että olen kärsinyt jo 22 vuotta ns. sunnuntaimasennuksesta.

edit: pitäiskö se kuitenkin ottaa muutama, johan tässä on koko päivä kärsitty.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
2-3 jääkylmää lonkeroa aamutuimaan tekee kuninkaaksi, hetkeksi. Mutta vaatii harjaantumista jättää se siihen. Vähän kuin ripulissa piereskely. Hyvin varovasti pitää edetä, ettei pääse vahinko tapahtumaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös