Kuinka monta suomalaista varataan vuoden 2017 NHL-varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella?

  • 3 564
  • 18

Kuinka monta suomalaista varataan vuoden 2017 NHL-varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella?


  • Äänestäjiä
    85
  • Poll closed .

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensi kesän NHL:n varaustilaisuudessa saatetaan ensimmäisellä kierroksella varata ennätysmäärä suomalaisia pitkään aikaan. Nimiä kuten Heiskanen, Vaakanainen, Tolvanen, Välimäki, Vesalainen, Jokiharju, Heponiemi, Räsänen, Luukkonen, Ikonen, Salo on spekuloitu suunnassa jos toisessa kahden ensimmäisen varauskierroksen lupauksina. Toisaalta tänä vuonna pelaajien varausjärjestyksen ennakoimiseen liittyy paljon epävarmuutta tasaisen pelaajamateriaalin takia.

Mitä luulet, koetaanko kaikkien aikojen huippuvuosi vai lässähtääkö suomalaisten varaustilaisuus kuin pannukakku? (tietääkseni ennätys on 4 vuosilta 2002 ja 2016) edit: ennätys on 5 vuodelta 2002.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Heitetään ihan puhtaasti fiilispohjalta arviona, että Vesalainen (#17), Heiskanen (#18) ja Vaakanainen (#24) varataan ekalla kierroksella.
 

Ralph

Jäsen
Heiskanen (#4), Vesalainen (#11), Tolvanen (#12) ja Välimäki (#28), eli neljä.
 

Aleksandros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Heiskanen (#4), Tolvanen (#12), Välimäki (#14), Vesalainen (#19) ja Vaakanainen (#29). Jokiharju menee numerolla 34, eikä siten mahdu ensimmäiselle kierrokselle. Eli peräti viisi suomalaista menee ekalla kierroksella.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Neljää veikkaan. Heiskanen (#4), Välimäki (#14), Vesalainen #16) ja Tolvanen (#20).
 

Johnnie

Jäsen
Viisi. Tolvanen, Vesalainen, Heiskanen ja Välimäki varmoja ja Vaakanainen todennäköinen. Näistä veikkaisin, että Tolvanen, Heiskanen ja Välimäki varataan 15 ensimmäisen pelaajan joukossa.
 
Arvoin neljän ja viiden välillä, mutta äänestin neljää. Jopa enemmänkin potentiaalisia ykköskierroksen nimiä on, mutta sinne mahtuu kuitenkin vain 31 nimeä ja suomalaisten lisäksi muitakin tarjokkaita on.

Siellä on kuitenkin se noin 50 nimeä, joiden ennakoidaan menevän jopa 1. kierroksella ja kaikki eivät tietenkään mahdu.
 
Viimeksi muokattu:

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Ennen aiheen avaamista olin valmis vastaamaan että neljä: Vaakanainen, Tolvanen, Vesalainen ja Välimäki. Vastattuani muistin Miro Heiskasen nimen, ja sehän on pomminvarma ykkönen eli muutin vastaukseksi viisi.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Kaikki
 

Louis

Jäsen
Heiskanen, Tolvanen, Vesalainen ja Välimäki menevät varmasti, Vaakanainen, Heponiemi, Salo ja Jokiharju ehkä. Draftin taso laskee kierroksen lopussa, joten veikkaan optimistisesti seitsemän.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Neljä. Pitkään tosin mietin viittä, sitä en kiellä.

Periaatteessa tuossa on viisi ns. hyvinkin mahdollista (Vaakanainen, Heiskanen, Tolvanen, Vesalainen ja Välimäki) ja muutama potentiaalinen (Heponiemi, Salo, Jokiharju, miksei jopa Luukkonen) ehdokas vielä päälle. Vaikka viiden kohdalla voisin todeta ykköskierroksen varauksen olevan ns. ansaittu ja yksittäisiä pelaajia voi aina yllättää, niin vetelen varman päälle. Yksittäinen pelaaja voi hyvinkin tippua "vasta" toisen kierroksen alkuun, ja en jaksa uskoa viiden kaverin jackpottiin. Tuolla on kuitenkin verrattain paljon potentiaalisia ykköskierroksen varauksia seuroille tarjolla, ja kaikkia potentiaalia tai "ykköskierroksen varauksen ansainnutta" ei yksinkertaisesti saada 31 pelaajan joukkoon mahtumaan.
 

Maigeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
Heiskanen, Vesalainen Tolvanen ainakin, jos ei Tolvasta varata ekalla kierroksella niin sitten Välimäki Tolvasen sijasta varataan ekalla kierroksella.
 

Pori67s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ude&Parru
Heiskanen #6,Vesalainen #9, Tolvanen #10, Vaakanainen #16, Välimäki #21
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Button sai viimeiseen listaukseensa mahdutettua 6 suomalaista ensimmäiselle kierrokselle. #5 Heiskanen, #15 Tolvanen, #17 Välimäki, #26 Vesalainen, #27 Heponiemi, #31 Vaakanainen.
 

Louis

Jäsen
#3 Miro Heiskanen - Dallas
#16 Juuso Välimäki - Calgary
#18 Urho Vaakanainen - Boston
#24 Kristian Vesalainen - Winnipeg
#29 Henri Jokiharju - Chicago
#30 Eeli Tolvanen - Nashville

Kuusi suomalaista varattiin ensimmäisellä kierroksella, mikä on uusi ennätys suomalaisille.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jep, väärin vastanneet voivat imeä parsaa ja heitä tuntuu olevan paljon.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Harvinaista, että jossain osuu mutta tässä osittain.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös