Ville Hirvonen

  • 3 066
  • 7

Pavosen Heska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans on solminut hyökkääjä Ville Hirvosen kanssa sopimuksen. Sopimus on mallia 1+1 ja sisältää pelicansin puolelta try-out pykälän 30.9 asti.

Lähde: Pelicans-inside tekstiviestikanava
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sitten ei kun kyselemään Ilveksen faneilta, minkälainen ukko sitä tänne mäkimonttuun saatiin. Mulla ie ainakaan ole minkäänlaista kuvaa koko sankarista.
 

lihaani

Jäsen
Ilveksen saitilta yritin katsella. Ei paljon hyvää eikä huonoa. Eli peruspelaajalta vaikuttaa. Onko meillä semmoiseen huutavaa tarvetta vai viekö paikan omalta junnulta? Aika näyttää.
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Kun lukee Ville Hirvosen löysyydestä ja laiskuudesta, niin tulee samaan aikaan silmille luku -5. Pelatessaan viime vuonna kolmosen tai nelosen sentterinä Ipassa vastustajan tehoketjuja vastaan, on kyseinen +- saldo jumbojengissä hyvä. Taitaa täyden kauden pelanneista olla jopa kärkeä. Kaikki ei voi mennä Peltomaan ja Luomalan piikkiin. Myös 7+8 on hyvät pisteet tässä roolissa .

Hirvosta on kaavailtu kolmosen sentteriksi mikäli näytöt vaan riittää. Hirvonen kuuluu hinnaltaan divariluokkaan ja näin ollen katsottava kortti kun itse vahvasti on tänne halukas näyttöpykälällä tulemaan. Varmastikaan ei ole mikään sateentekijä, mutta kuten on huomattu, niin luokkaantuneita on sarjan aikana 2-4 kpl koko ajan, on tällöin riittävävästi miehiä vaan oltava.
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Tarkoitus ei ollut HN hyökätä Ipan "silmiä" vastaan , vaan tilastot aika usein kertoo enemmän kuin silmä näkee. Eli vastaus on kyllä, uskon enemmän tilastoon kuin mielipiteeseen. Se on muuten aika mielenkiintoista, että Ilves on myös vieraspeleissä pystynyt peluuttamaan omia kolmos ja nelosketjujaan vastustajan kyseisiä vastaan, kun muilta se on vaihto-oikeuden vuoksi kovin vaikeaa. Eikös tuo Villen kausi ollut täysin linjassa Ipan kauteen, eli pari onnistumista ja pitkiä aikoja ihan pimennossa. Aivan, myös Kaanit pelasi samalla tavalla.

Tarkoitus ei ole muutenkaan yrittää nostaa Hirvosta mihinkään, mutta aika vähissä taisi olla ipalaiset , joita sen enempää voisi tässä värittää, kuten kaaneistakaan tähän ei pysty viime vuodelta. Eiköhän me molemmat toivota Villen onnistumista uudessa mahdollisuudessaan, ja kuten toisaalla HN kirjoitit, ajoittain Hirvonen on todella hyvä. Jospa ne onnistumiset lisääntyisivät uudessa ympäristössä. Jos vähääkään on ollut joukkuelajeissa mukana, niin tietää, että jossain ei onnistu millään ja toisessa joukkueessa kaikki toimii. Toivottavasti Kaaneille on tullut näytille divarihintainen onnistuja, muutenkin kuin vain tilastojen valossa.
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Tässä vaiheessa Hirvoselta ei odoteta vaan toivotaan, kuten tryout pykälä osoittaa. Kyllähän Lahdessa tiedetään miehen tilanne ja taustat jo veljen esimerkin kautta, kuten jerry tuolla jo sivalsi.

Kyllähän Ipassakin jotain potentiaalia miehessä on nähty kun kahtena vuonna on joukkueessa pyörinyt. Jos Ville on todellakin noin sysipaska kun HN , se varmasti huomataan jo testijakson aikana.

Ja koppipelaamisesta, eli ainahan hauskoja miehiä kyseisessä paikassa tarvitaan, mutta johtajuuteen tarvitaan jo ihan muuta, kun mitä Villen ura tähän mennessä näyttää. Jos mies on paska pelillisesti, niin tulee paluu postissa takaisin.

Kuten jo aiemmin oli, niin Kaanit eivät ole ketään enää etsinyt, eikä Hirvosta mistään "löytänyt", vaan miestä on tarjottu näytille jo moneen kertaan, ja nyt annetaan mahdollisuus näyttää.

Mutta edelleen , tilastot nähdyn lisäksi eivät ole hintaan nähden huonot. Voisi olla kolmoseen tai neloseen ihan ok sentteri, jotta esim. Hannus voisi pelata laidassa, johon olisi luonnollisempi ratkaisu .
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Löysinpä tuolta tällaisen ketjun. Odotuksiin nähden Ville pelasi hyvän kauden, näin voitaneen todeta.

Ei ole mitään syytä miksi Hirvonen ei pystyisi samanlaiseen kauteen, mutta hän pystyisi mielestäni selvästi parempaakin. Villehän ei ole mikään raketti eikä myöskään kovinkaan fyysinen paketti, mutta pelintekijäksi miehestä on. Itse asiassa "Vasaa" voitaisiin kaavailla ensi kaudella yksien suurien saappaiden täyttäjäksi, mitkä ovat olleet jossakin varaston perukoilla nyt kaksi vuotta. Nimittäin toisen tamperelaislähtöisen ja toisen ns. unohdetun lupauksen Mikko Peltolan manttelinperijäksi Villestä voisi hyvinkin olla.

Hirvonen voi hyvinkin pyörittää tulevalla kaudella jopa ykkös-yv:tä jos vain itseluottamusta saataisiin kasvatettua entisestään, ja nimenomaan luottamusta omaan kiekolliseen osaamiseen.

Hirvosesta keskusteltaessa voidaan kiittää samalla paljon parjattua kykyjenetsijäämme mr. Kerttulaa. Kun katselee Hirvosen pistetilastojakin niin voi sanoa miehen kehittyneen. Toivoa sopii, että Vasan ja Tommi Hannuksen yhteistyö jatkuu syksyllä yhtä hyvänä kuin viime kauden lopulla. Kolmanneksi voisi ottaa kokemusta one-timer-spesialisti Lasse Jämsenistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös