Pittsburgh Penguins (2.) – Ottawa Senators (2.), Idän konferenssifinaalit

  • 37 678
  • 107

Rewert

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens
Shultz & Hörnqvist Game time decisions

Shultzia huutaa takaisin, mutta hörkka on siinä ja tässä haluanko nähdä miehen sekoilemassa seiskapelissä
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Kyllähän game seveneissä on aina aivan erityinen hohtonsa, ja onkin hienoa, että sellainen jälleen nähdään. Tiedossa on suuria tunteita ja toivottavasti periksiantamatonta taistelua molemmin puolin. Penguins on voittanut kaksi viimeisintä seiskamatsiaan tällä joukkueella, joten toivotaan, että nuo hyvät kokemukset auttavat joukkuetta tänäänkin.

Parempi joukkue edetköön finaaleihin!
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Olipahan melkoinen jännitysnäytelmä tämä seiskaottelu, huh huh. Sarja sai ansaitsemansa päätöksen, hieno ottelu jossa molemmilla joukkueilla oli paikat voittoon. Sanoisin olleen sarjan tasaisin ottelu. Hermoja raastavan tasainen ottelu joukkueiden kannattajille. Mutta mikä kaikkein hienointa kuitenkin niin Penguins seisoi lopussa voittajana!

Kunitz säästeli parhaansa tähän otteluun. Edelliset 35 oli tainnut pelata maaleitta, mutta tänään osui kahdesti, mukaan lukien ottelun ja sarjan voittomaali toisessa jatkoerässä. Hienoa Kunitz! Crosbylle syöttöpiste tuohon maaliin ja sen myötä NHL:n historiassa ainoastaan Adam Oates on kerännyt enemmän syöttöjä playoffeissa jatkoajalla tehtyihin maaleihin. Crosby on nyt alustanut kuusi kappaletta jatkoaikamaaleja urallaan.

Ei tässä nyt muuta pysty kirjoittamaan, hieno fiilis. Penguins toisena vuotena putkeen jälleen Stanley Cup finaaleissa!

Maanantaina jatketaan sitten uuden sarjan merkeissä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Äärimmäisen tasainen sarja sai kyllä upean päätöksen seiskapelin ja vielä jatkoaikojen muodossa! Odotettavissa oli vaikea sarja ja semmoinen siitä myös tuli, mutta niin vain Pens paineli toisen kerran putkeen finaaleihin ollen lopulta maalin verran parempi kuin Sens. Melkoisen kevään pelasi Ottawa Senators eikä ollut kaukana se jymypaukku, pienestä nämä ovat aina kiinni. Ja silloin kun Kunitz innostuu tekemään maaleja niin tietää, että on tosi kyseessä.

Onhan toi vaan ihan huikeutta kuinka halli räjähtää kun kotijoukkue iskee sarjan pakettiin jatkoajalla, hieno hetki. Kiitos Pens, ja Sens.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös