Kumman joukkueen puolella olet Stanley Cup -finaaleissa 2017?

  • 2 944
  • 19

Kumman joukkueen puolella olet Stanley Cup -finaaleissa 2017?


  • Äänestäjiä
    109
  • Poll closed .

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Stanley Cup -finaaleissa kohtaavat hallitseva mestari Pittsburgh Penguins ja Nashville Predators. Sarja alkaa tiistaina aamulla Suomen aikaan Pittsburh Penguinsin kotiareenalla. Kumman joukkueen puolella olet?

Äänestän Pekka Rinteen edustamaa Predatorsia. Kun maalissa on Rinne ei kiekkoja montaa mene sinne! Pienenä kaukaa haettuna yksityiskohtana voidaan pitää myös sitä, että "Nääsvillellä" on ensimmäistä kertaa historiassa mahdollisuus voittaa tuplamestaruus samana keväänä Liigassa ja NHL:ssä.
 

Ralph

Jäsen
Äänestin Juuse Saroksen Predatorsia.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
13-0 äänet tällähetkellä Predatorsille.

Rinteelle soisi cupin. Siksi Predators.
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Uusi mestari on aina hyvä juttu ja vaihtelu virkistää (paitsi Liigassa). Lisäksi Rinteen Peksi, hieno mies vaikka onkin Oulun suunnalta.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Subbanin kelkassa.
 

Luotain

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä myös ääni Subbanille. Pelaaja joka juo ennen ottelua kahvia päästäkseen ylivoimalla piereskelemään maskimiehenä vastustajan veskarin nenän eteen ei voi olla ihan väärässä. Eihän?
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nashville on erittäin sympaattinen joukkue joten ei se mikään ihme ole, että äänet menevät murskaavasti Predatorsille kun Pens on tuota menestystä päässyt nauttimaan jo kuitenkin jonkin verran. Jos en Pensin kelkkaan olisi pikkupoikana aikoinaan päätynyt niin todennäköisesti itsekin liputtaisin Predsin puolesta. Hieno finaalisarja edessä!

James Neal on hieno pelaaja.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Rinteen Peksin erolla Nashvillelle.
 

Jarvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP (Never stop the madness)
James Neal on hieno pelaaja.
Odotan kyllä kyseiseltä herralta "isännän otteita" finaalisarjassa. Linkki youtubeen.
Arvuutellaan sitten, oliko kevään sikamaisin nouto vai pitäiskö olla pää ylhäällä, kun parhaat pelaa. Rinteen erolla ääni Predsille, mutta Määttä toistamiseen Jyväskylässäkin käy.
Nimimerkillä:"Eivitutayhtäänkatellapingviinejätoistavuottaputkeenfinaalissa."
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei ole kummankaan suuntaan suurempia intohimoja mutta Nashvillen puolella olen ennen kaikkea siksi että se ei ole koskaan vielä voittanut Stanley Cupia. Ja siinä missä Määtällä on jo sormus niin Nashvillen voiton myötä saataisiin ihan uusia suomalaisia Stanley Cup -voittajia (tulisiko peräti kolme vai miten nuo säännöt meni, että onko Saroksella tarpeeksi pelejä?).
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Helppo olla Nashvillen puolella. Aika samat perustelut kuin muillakin eli joukkueessa on suomalaisia, Subban on sympis ja seura ei ole kannua vielä voittanut. Lisäksi olisi hienoa jos se jengi joka pääsi vikana play-offeihin voittaisi kannun.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Kyllä Nashvillelle voittoa toivoisin. Lähinnä tietysti suomalaisten takia. Ja onhan se aina positiivista jos ei Crosby voita mitään.
 

Yö-Orava

Jäsen
Böögin puolelle on vedot merkitty niin mestaruudesta kuin tähänastisista yksittäisistä otteluista joten tämä seuraa perässä. Muut syyt puoltaisivatkin Nashvilleä; mulle on jonkunlainen soft spotti joukkueelle muodostunut vaikka mitään varsinaista suosikkia ei liigasta löydy, ja ensikertalaisiahan sitä soisi pytyllä näkevänsä ylipäätään. Toisaalta mielelläni suon myös statuksen ja saavutusten vankistamista aikamme suurpelaajille pingviinipaidassa jos näin on ollakseen, ei todellakaan mitään heitä vastaan.

Nashville. Crosby on niin spede jätkä ettei muuta voi toivoa. Kaveri saa tehdä mitä ikinä haluaa saamatta rangaistusta.
Minkäs Crosby sille mahtaa? Paitsi että on tuon väittämäsi aseman omalla tekemisellään saavuttanut. Hieno mies ja johtaja sekä yhä maailman paras pelaaja, muu on kaltaisesi vihaisten veljien hömpötyksiä.

Vaan enpäs merkinnytkään, tämä on sulkeutunut jo. Kännissä jne.
 
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets
Joo on ihan vitun hieno mies. Rotta joka ei osaa puolustaa itseään. Annetaan munakoukkua, lyödään mailaa näpeille & tämä on liigalle ihan ok.
 

Baldrick

Jäsen
Crosbylle toivon häviötä ensisijaisesti, mutta lähes yhtä hyvälle maistuu Rinteen ja muutenkin sympaattisen Nashvillen mestaruus. Hienoa myös, että mestaruus menisi vähän totuttujen lätkäseutujen ulkopuolelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös