HIFK CHL:ssä ja siihen liittyvät spekuloinnit

  • 477 888
  • 2 084

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Eipä ole kuulunut mitään otteluohjelmasta tai neuvotteluista. Ilmeisesti mitään varsinaista takarajaa ei edes ole ja julkaistaan, kun julkaistaan vai miten?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
PE 25.8. Brynäs-IFK klo 20
SU 27.8. Red Bull München-IFK klo 19

PE 1.9. IFK-Brynäs klo 19
SU 3.9. IFK-Red Bull München klo 17

TI 3.10. Comarch Cracovia-IFK klo 20.30
TI 10.10. IFK-Comarch Cracovia klo 19

Ajat muutettu Suomen aikaan.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
No niin, kiukuttelu kannattaa aina ja alkaa asiat luistaa.

Eksoottinen Krakova on siis tiistaina 3.10. Kyllä, tiistai, mutta nyt ihan oikeasti mitä sitten? Toivottavasti umpiluterilaiset työn sankarit eivät rupea miettimään "olishan toi kyllä tosi hyvä, mutta enmä tiistaina, koska ne työt."

Sinulla on nyt kuukausitolkulla aikaa sanoa sille pomolle milloin olet vapaalla. Jos se ei jostain syystä käy, niin suosittelen työpaikan vaihtoa.

Olen kaikissa tapauksissa itse paikalla, mutta järjestääköhän Fan Club lippuja tai mitenköhän tässä toimitaan? Asia selvinnee kesän aikana.

Ei ole tietoa kiinnostaako peli paikallisia, mutta vetävät kuitenkin omaan runkosarjaansa hyvin porukkaa, niin varmuus lipuista olisi kiva saada.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Kivempaa olisi ollut, jos IFK olisi pelannut Krakovassa ja Münchenissä parin päivän sisällä.
Aina ei voi saada, mitä haluaa.
Nyt "joutui" tyytymään Helsinki-Tukholma-Gävle-Tukholma-München-Helsinki -yhdistelmään. Krakovaan toki lokakuussa.
Muita lähdössä Gävleen tai Müncheniin?
Onko faniklubilla jotain reissua tiedossa?
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kotijoukkueen sivustolla ei ole mitään mainintaa lipunmyynnistä tai yhtään mistään. Eihän tässä mikään kiire ole, mutta äkkiä nämä kuukaudet juoksee. Olisi kiva saada joku varmuus asiasta varsinkin, kun loppuunmyynnin riski on ihan todellinen.

Varmaankin joku kiintiö faniklubilla, mutta voisiko joku kertoa heti, kun sieltä laiturinnokasta ehditte.

Niin, jos jäi epäselväksi, niin tietenkin se eksoottinen Puola.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Cracovia on aloittanut lipunmyynnin ovelasti paketoimalla kaksi ensimmäistä ottelua. IFK-peliin ei ole vielä ollenkaan myynnissä. Tämä on taas tätä ihmeellistä kikkailua mitä puolalaisilta voi odottaakin.

Syy lienee se, että kolmen ottelun paketti tulisi liian kalliiksi ja kaikkihan tietää ottelun olevan niille merkityksetön. Niinhän sen pitäisi meillekin olla, mutta saa taas nähdä. Ei yllättäisi yhtään, jos pakkovoittoa tuolta lähdettäisiin hakemaan.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Cracovia on aloittanut lipunmyynnin ovelasti paketoimalla kaksi ensimmäistä ottelua. IFK-peliin ei ole vielä ollenkaan myynnissä. Tämä on taas tätä ihmeellistä kikkailua mitä puolalaisilta voi odottaakin.
Johtuu ilmeisesti siitä, että Cracovia pelaa kaksi ensimmäistä otteluaan vanhassa hallissaan Lodowiskossa ja HIFK-ottelun uudemmassa TAURON Arena Krakow'ssa. HIFK Fan Clubin sivuilta löytyy tietoja lipunmyynnistä CHL-otteluihin: HIFK Fan Club
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Johtuu ilmeisesti siitä, että Cracovia pelaa kaksi ensimmäistä otteluaan vanhassa hallissaan Lodowiskossa ja HIFK-ottelun uudemmassa TAURON Arena Krakow'ssa.

Kappas, no sitten ei kyllä lipuista tule pulaa tai ei ainakaan niin kiire ole ostaa.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
HIFK:n CHL-otteluiden liput Puolaa lukuun ottamatta ovat nyt myynnissä: HIFK Fan Club
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
Tässä ilmeisesti IFK:n CHL -paita tälle kaudelle: Jerseys - Champions Hockey League Shop powered by Warrior

Lähes kaikilla muilla jengeillä tuossa keskellä rintaa on pelinumero, mutta IFK on ilmeisesti halunnut jättää sen pois (oletan että seuran oma päätös, voin olla väärässä). Tästä johtuen paidan tasapaino on mennyt päin persettä ja logo roikkuu mahassa. Olisivat nyt pitäneet sen numeron vaan tuossa niin edes jotain erikoista olisi tässä paidassa..

En tajua miksi noihin CHL -paitoihin ei panosteta enemmän. Aivan hirveitä painettuja rättejä suurin osa.. Poikkeuksena voin tosin sanoa että JYPin CHL -paita on paljon hienompi kuin Liigaversio.

Linkki vie CHL:n fanikauppaan.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tästä johtuen paidan tasapaino on mennyt päin persettä ja logo roikkuu mahassa.

Muutama vuosi sitten tein läheistä yhteistyötä nuoren ja pätevän front-end developerin kanssa eräässä projektissa. En toki kommentoinut suunnittelupuolta eikä ollut tarvettakaan, kun en näistä mitään tiedä.

Jotain ehkä silti opin ja tuo logohan on aivan todella väärässä kohdassa.

Jos tuo todella on lopullinen versio, niin en olisi ikinä hyväksynyt. Tuo on väärin ja sitä pitää nostaa ylös ennen kuin yhtään kappaletta myydään tai pelataan noilla.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pakkohan tuota logoa on siirtää ylemmäksi eihän tuossa ole mitään järkeä, että se on mahan kohdalla!
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Eniten tuossa silmää haittaa nuo siniset hartiat. Jo viimekaudella niitä kirosin, eivät jotenkin vain sovi paidan flowhun. Toisaalta eipä eriväriset hartiat muutenkaan oikein toimi, malliesimerkkinä tapparan paita jota tamperecupissa käyttivät.
Jos pitää hartianseutu saada eriväriseksi niin jatkaisivat edes alemmas hihoihin siytä kuten Jokereilla 2000-luvun alkupuolella ja IFK:llakin niihinaikoihin. Paljon siistimpi kokonaisuus imo
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensimmäisen ja kolmannen kauden paidat on olleet ihan hienot. Nyt näköjään taas samanlaiset rumilukset kuin toisenakin kautena. Noh näillä mennään.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Eniten tuossa silmää haittaa nuo siniset hartiat. Jos pitää hartianseutu saada eriväriseksi niin jatkaisivat edes alemmas hihoihin sitä kuten Jokereilla 2000-luvun alkupuolella ja IFK:llakin niihinaikoihin. Paljon siistimpi kokonaisuus imo.
Ai juma, joku oikein puolustelee tätä omaa superinhokkia, hartioilta venytettyjä raitoja. Tulee mieleen joku verkkaritakki moisesta ja odotankin kuumeisesti milloin esim. Columbus NHL:n puolelta heivaa mäkeen moisen. Ja heilläkin se on sentäään kuitenkin keskeltä paidan värinen. Lisää sekavuutta Jokeri/Florida -hengessä voi vielä saada, kun ei osata päättää venytettyjen olkapääraitojen ja hiharaitojen väliltä, vaan valitaan molemmat.

Mutta onhan toi IFK:n paita jälleen halvan ja ruman näköinen tässä turnauksessa. Ilmeisesti logo on missä on kaikilla ja sitten saanut valita ottaako pelinumerot sen yläpuolelle vaiko ei. Mutta miksei punaisen värisävyä haluta korjata oikeaksi tähän turnaukseen?
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Onko palstaveljistä ja -siskoista kukaan muuten suuntaamassa Gävleen tai Müncheniin tsekkaamaan matseja? Itsellä on ohjelmassa molemmat matsit.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Juu, siisti video on ja kyllä pisti vähän hymyilyttämään tuo paita keskustelukin. Naapurissa vähän toisen asteen konflikteja, kun pukukoppeja maalataan Venäjän väreillä, vierasjoukkueen maalilauluja soitellaan, pudotuspelien kotiotteluita suunnitellaan Turkuun, jos kevät jatkuu odotettua pidempään, ynnä muuta sellaista ja Espoosta ei varmaan kannata edes aloittaa. Täällä pahoitetaan mieli, kun logo on vähän tavallista alempana. No tottahan se on, että voisi tuo paita hienompikin olla, mutta jos eurooppalaisen kilpailun hintana on se, että pelataan paidoissa, joissa kaikilla osallistujilla on samankaltainen asettelu, niin se on mielestäni aika mitätön hinta. Toisaalta mitä enemmän siitä syntyy meteliä, niin sen todennäköisempäähän on, että ensi kaudella voisi olla esim. "keski-eurooppalainen asettelu" ja "pohjoismainen asettelu" paitojen osalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös