SaiPan junioritoiminta

  • 3 010
  • 1

Ferris

Jäsen
Avataas tämmönen ketju, kun en ainakaan nopealla etsinnällä löytänyt muuta junioritoimintaan liittyvää ketjua kuin A-junnujen ketjun.

Täälläkin on tainnut jäädä huomiotta uuden valmennuspäällikön ja B-junnujen päätoimisen valmentajan hankinnat.

"Kai Jansson aloittaa kesäkuussa Petteri Kilpivaaran seuraajana valmennuspäällikkönä. Jussi Hyvärinen on ollut SaiPan B-juniorien päätoiminen päävalmentaja toukokuun alusta alkaen."

"Kai Jansson muuttaa Lappeenrantaan Espoon Palloseuran toiminnanjohtajan pestistä. Jussi Hyvärinen valmensi viimeksi Mikkelin Jukurien A-junioreja."

SaiPan uusi kaksikko haluaa, että junioreissa syttyy kipinä etsiä rajojaan | Etelä-Saimaa

Juniori-SaiPa pyrkii terästäytymään: "Kilpailu lisääntyy ja pistää meidät seuroissa tekemään laadukkaampaa työtä" | Etelä-Saimaa

SaiPa ry:n sivuilla hieman esittelyä Janssonista.

SaiPa ry - Maalivahdit - Kai Jansson valittu valmennuspäälliköksi


Perinteisestä junnuseurasta Jansson ainakin tulee, josko sais SaiPan juniorimyllyn jauhamaan viime aikoja tuotteliaammin?
 
Viimeksi muokattu:

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hienoa! Tätä on odotettu. Uskottavalla liigaseuralla pitää olla oma junioripolku kunnossa. Nuoria pelaajia ei ole yhtään varaa menettää muualle. Hyvä junioritoiminta toisi aikojen saatossa myös säästöä. Junioritoimintaan satsaaminen kantaa hedelmää tulevaisuudessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös