• 15

Taccutucca

Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Käynnissä on kolmelta alkanut Anaheim @ Nashville.

Toistaiseksi paikkoja on ollut molempiin suuntiin, mutta mielestäni Ankat ovat olleet hieman huolimattomampia. 0-0.

Largo

Nashville pelasi vakuuttavasti ekan erän. Gibson otti muutaman komean torjunnan ja Rinteeltäkin yksi hieno Rakellin yritykseen. Jotenkin maali roikkuu ilmassa Anaheimille. Nashville on kuskin paikalla, mutta Anaheim kyttää virheitä koko ajan ja tuntuu siltä että toisen erän alkuun nähdään maali.

jalapeeno

NHL
Huomenta! Aloitin juuri seuraamaan peliä. Mites toinen erä on menny? Tilanne on tasan mutta onko ollut hyviä paikkoja kummallakaan?

Gubar

Vatanen työnsi Arvidssonin (?) nätisti Gibsonin syliin ja samassa rytäkässä kiekko maaliin. Forsberg tasoittaa 1-1

Heti perään Nashville pistää kiekon reppuun KAKSI kertaa 25sec sisällä, mutta molemmat hylätään maalivahdin häirinnän vuoksi. Jälkimmäisessä Vatanen työntämässä taas pelaajaa oman veskan syliin. Mutta sinne se olisi lentänyt ilmeisesti ilman Vatasen apujakin.

Taskulamppu

JYP
Nassukat vetelee Gibsonia sileäksi.

Edit. Vatasta viedään nyt edestä ja takaa.

E2. Eihän tästä puutu kuin se että Vatanen runnoo voittomaalin 3. jatkoerässä.

heketsu88

Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
ROMAN JOSIIIIIIIIIIIIIIII!

Gubar

Ei ihan hirveän suurta tunnepaloa herätä Jatkiksessa nämä konferenssifinaalit näemmä :D

Gibson osoittautunut pelimieheksi. Ei mitään helppoja iltapuhteita ole ollut.

Huikea meininki Nashvillessä yleisössä. Mahtavaa!

Hauntti

Boston Bruins, TPS

Heh, pakko myöntää ettei ole tullut kaikkia pelejä katseltua, säästellään paukkuja finaalien seurantaan. Tästä matsista näin viimeisen vartin ja eihän tuolla kentällä ollut kuin yksi joukkue lukuunottamatta sitä Anaheimin ylivoimaa ennen erän puoliväliä.

Ja tosiaan yleisö eli kyllä tunteella mukana ainakin tuossa kolmannessa erässä.

Luxray

Telian Liiga-lähetysten laatu

Onko nää tiistaiöiset kolmospelit saanu joskus jonkun ison otteluseurantaviesti-tulvan vai?