San Jose Sharks 2016–2017 – vielä kerran, pojat?

  • 81 697
  • 233

ipaz

Jäsen
Viime kauden finalistin kausi päättyi viime yönä kun nuori ja nopea Oilers vei sarjan 4-2. Nyt herää kysymys että jaksaako vanhat papat Thornton ja Marleau yrittää vielä kerran. Molemmilla päättyy sopimus, mutta ainakin Marleau pelasi kelpo pleijarit ollen Sharksin paras pistemies Oilersia vastaan. Thorntonilla jalka painaa vuodesta toiseen yhä enemmän ja enemmän, mutta tuo uskomaton pelikäsitys pitää miehen vielä pinnalla.

Kovia päätöksiä Wilsonilla edessä että olisiko aika päästää veteraanit vapaalle ja jatkaa nuorisolla eteenpäin. Itse kyllä uskon että molemmat jatkavat yhden vuoden ja noin neljän miljoonan sopimuksella.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Olipas paskanen loppu. Nopeasti lyhyt kevät nippuun;

Upealla esityksellä ensimmäisestä pleijaripelistä otettiin voitto vajaalla miehistöllä. Sitten seuraavat kaksi peliä täyttä paskaa, ei niinkun oikeestaan mitään muuta jäännyt mieleen kuin vitutus. Seuraavaksi 7-0 voitto, kerrankin hyvä esitys parhaalta kokoonpanolta. Sitten 3-1 johdon puppelointi aivan yliampuvalla puolustamisella. Sharkseilla oli monta kertaa kiekko ja miehiä enemmän keskikentällä, mutta silti vain aina dumpattiin kiekko ja riennettiin vaihtoon. Sieltä sitten se Klefbomin onnekas yli sadan mailin veto tuli ja Sharks pysyi telineissään. Viimeisessä pelissä sitten taas Oilers teki paikoistaan ja Sharks feilasi omansa.

Mitäs sitten. Joukkueessa puolustus on hyvä, samoin syvyys. Mitkä kusi oli valmennus ja hyökkäyksen kärki. Apukoutseille tai ainakin Spottille potkut, yhtään huonommin ei olisi voinut mennä. Eikä kyllä nappiin mennyt Peteltä, mutta ehkä hieman hätäinen pelisiirto olisi potkut hänelle antaa. Taino tällähetkellä olisin valmis. Fuck him. Game5 oli häneltä täyttä paskaa. Pavelski ei ollut sitä mitä viime vuonna, kovan luokan maalintekijä puuttui joukkueesta läpi kauden. Muutenkin se laukaisuinnokkuus oli surullinen kärkikentän miehiltä pl. Marleau.

Thorntonille ja Marleaulle molemmille jatkot. Toivottavasti valmiita leikkaamaan kunnolla palkkaa, niin saataisiin parannettua tiimiä.

Mitä nopeasti UFA listaa vilkasin, niin ei juuri nimiä mitkä kiinnostaisi. Radulov olisi unelma, kaikkea mitä puuttuu. Kovy haluaisi takaisin amerikkaan, olisin valmis kokeilemaan. Kyllä Pete kaverista taas parhaimman esiin saisi. Siinä tosin taas niin paljon mutkia matkassa, että eiköhän nämä venäläiset ole hyvin epätodennäköisiä.

Onneksi on laajennusdrafti, jos se avaisi peliä Wilsonille hyökätä. Viimiset vuodet on rungolla menossa, turha tässä nyt enään mitään kaasua hölläillä IMO.

Barracuda voitti ekan pleijaripelin 4-0, siellä Carpenter iskenyt kaksi maalia. Joukkoon mitä ilmeisemmin liittyy Timo ja Sorensen, joten toivottavasti sieltä junnut saa maistaa menestystä.
 

Jwec

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Steve Spottille kenkää. DeBoerin potkuihin en usko, vaikka Game 5 oli aivan pohjanoteeraus häneltä. En olisi pahoillani jos potkut sitten tulisikin.

Pavelski on kyllä hidas. Siis erittäin hidas. Mielestäni voisi olla aika harkita Pavelskin treidaamista. Braunin treidaaminen voisi myös tulla kysymykseen. Duchenen hommaaminen on ehkä utopiaa, mutta haluaisin kyllä ainakin että DW koittaa sitä.

Thorntonille ja Marleaulle jatkot, mikäli edullisesti tulee. Ensivuonna vielä yksi mahdollisuus heidän kanssa jos DW kesällä tekee oikeat peliliikkeet. Jos ei, niin ei kannata legendoille jatkoja tehdä, vaan päästää heidät hakemaan Cup muualta.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Pavelski on kyllä hidas. Siis erittäin hidas. Mielestäni voisi olla aika harkita Pavelskin treidaamista. Braunin treidaaminen voisi myös tulla kysymykseen. Duchenen hommaaminen on ehkä utopiaa, mutta haluaisin kyllä ainakin että DW koittaa sitä.

Ottaisit siis mieluummin Duchenen kun Pavelskin? Melkosta.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Noniin ja se Thorntonin polvi olikin aivan paskana ja taisi heti tänään tai huomenna mennä veitsen alle.
Hertl jalka oli paskana, se oli mennyt huhtikuun Nucks -pelissä. On se vaan sääli ettei se jalka kestä läpi kauden.
Marleaulla oli peukalo rikki ja Donskoilla oli olkapää sökönä. Vielä uskoisin, että kauden viimeisen pelin missanneet ovat loukkaantuneina pelanneet. Niin ja se Cootchin naama, hengittäminen oli ongelma loppuun asti.

Itse pitäisin Pavelskin. Kausien 13-14 - 15-16 välisenä aikana hän oli liigan top4(?) maalintekijä. Tämä kausi meni heikommin, mutta ei sitä samanlaista laukaisuinnokkuutta ollut. Pakko jotain loukkaantumista taustalla, joka ollut kuvioissa nyt kauan.

Braunista taasen olisi helppo päästää irti. 44-61 pari muistuttaa mua Lidström-Stuart -paria; toinen loistaa puolustustaidollaan siinä missä toinen ottaa kaikki osumat. Braun on ottanut kiekkoo ja kroppaa vastaan ja paljon, ja se tulee näkymään hänen pelissä pikkuhiljaa yhä enemmän negatiivisena. Vaikka otanta on pieni, niin Vlasic pelasi aina paremmin jonkun muun kanssa kuin Braunin kanssa runkosarjassa. Ja itse haluaisin nähdä Heedin änärikuvioissa, niin vahvaa oli kaverin suoritus farmissa. Tässä vaan tullaan siihen, kun Pete peluutti kaveria yhden vitun kerran runkosarjassa, että riittääkö tempo änäriin. Silti jotenkin vain näen hänet hyvänä matchina Vlasicille, kaverin menettäminen tänä kesänä vituttaisi kyllä. Sitten taas DeMelon näkisin hyvin täyttävän Braunin aseman, vai muistanko väärin kaverin blokkaustaidon. Anyway selvästi halvempi kaveri olisi.

Barracuda hävisi toisen pelin 6-4, pakka oli levinnyt heti alussa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Farmin nuorin joukkue jatkaa pelejään 2.kierrokselle. Eka sarja venyi lopulta ratkaisevaan 5peliin, missä Carpenter ratkaisi alivoimalla jatkoajalla. Aikas hurja virhe oli Heatinpojilta siinä.

Carpenter iski sarjassa 3+4 ja selvästi ollut joukkueensa tärkein ja parhain. NHL-tavaraa.

Wingels -kaupassa tullut isokokoinen Robinson on sopeutunut hyvin Barracudan muottiin. Yllättävän vahva runkosarjan loppu tappeluineen jatkunut nyt vielä parempana kiekkona pleijareissa. 3+2 tehot ja olet joukkueen toiseksi tehokkain.

Vähän alle odotusten runkosarjan pelanneen Chartier on nyt pleijareissa noussut enemmän esiin. O'Reganin tiukka vartiointi varmasti kyllä auttaa.

Pakistossa Heed ja Ryan jatkaa vahvoja otteitaan. Näistä jätkistä en haluaisi luopua, hyvin saattaisi pelipaikka aueta laajennusdraftin myötä toiselle.

Änärikasvoista LaBanc on pelannut alle odotusten. Timo oli ratkaisupelissä jäätävän kova, Sorensen eiole mitään ratkaisevaa saannut aikaan. Näiden poikien tieltä sivuun jäi Rod. Toivottavasti pääsisi pelamaan, niin näkisi miestä, kun ihan jo unohdin täysin kaverin olemassaolon pitkittyneen työluvatmikäliesaagan takia. Tosin mahtaako paljon nähtävää olla, kun ensimmäisenä tilaa antamassa.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Eikö muka MM-kisoissa pelaa Sharkseista kuin Vlasic? Tietty Kanadalla pakkikalustoa on mutta luulisi että Norrisehdokas Burns siellä ehdottomasti olisi, vai onko hänelläkin jotain vammaa takana.. Ja Tanskan miehetkään eivät näy olevan listoilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös