Otteluliput ja kausikortit

  • 36 834
  • 132

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Seisomapaikalle oli viime vuonna 70 euron kampanja. Kauden 2017-2018 kausikortti seisomapaikalle on vain hieman isompi eli 300 euroa.
120 euroa taitaa olla hinta näille, jotka tuon 70 euron kausarin hankkivat, jos vain kävi katsomassa kaikki viimekauden kotimatsit. Jokaisesta katsotustahan sai alennusta tulevan kauden kausariin.
 

cts#25

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viime vuoden seisomapaikkakausikortin kampanjahinta oli 80€. Ja tosiaan kyseisen kausikortin ostajilla tänä vuonna hintaa seisomakausikortille 180€ - 2€ / viime kaudella katsomassa käyty ottelu. Luulisi, että jossain vaiheessa myisivät jonkun verran seisomakausikortteja tuolla 180€:lla muillekkin...
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aivan, tottakai se oli 80 euroa viime kaudella. Viime kauden kausikorttilainen voi siis saada alimmillaan 120 euroon tulevan kauden kortin. Aika järkyttävä ero tuohon 300 euroon. Lukko ei ilmeisesti halua uusia kausikorttilaisia?
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
JYP seisomapaikka 129 euroa
JYPillä on porrastettu hinnoittelu seisomakausikortissa, mitä aiemmin hankit sitä edullisemmin sait, eli:

Seisomapaikkakausikortti huhtikuun ajan 99€, toukokuun ajan hintaan 129 €, kesäkuun alusta Juhannukseen 149 € ja siitä eteenpäin 250 €.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No kuinkas palstahenkilöt ovat Lukon kausikortteja ostelleet?

Kyllä minä sen sitten taas kumminkin itselleni lunastin vaikka vuodenvaihteesta saakka sitä joka puolella hoinkin että jää uusimatta. Mutta ei siitä niin vaan voi luopua.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Ässät piti oivaa tilanneseurantaa seisomakatsomoon myytyjen kausikorttien määrästä. 1500 sinne myytiin.

Onko Lukko tiedottanut tai joku kysynyt miten täällä tilanne?

Uuden paistinlastan bongasin kyllä.

Varmaan tiputusta kausareihin tulee vrt viime kausi ja halvat seisomakatsomokausikortit. Toki ei ne kalliita ole nytkään jos peleissä vähänkään kävi. Omaksi hinnaksi tuli 140€.
 

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Tiedän muutamia kausikortin omistajia jotka jättivät sellaisen hankkimatta täksi kaudeksi.

Toki viime vuonna oli kausikortit halvempia, mutta myynti tulee varmasti olemaan vähäisempää. Viime kausikin varmasti vaikuttaa hankitaan ja ei ainakaan uusia kausikortin ostajia jonoksi asti ole. Olisin nähnyt, että viime vuotinen tempaus olisi kannattanut toistaa. Oltaisiin saatu hyvää fiilistä fanien keskuuteen ja enemmän katsojia halliin heti kauden alkuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös