"Participated in the Red Wings' development camp in July 2016, has spent the past four seasons playing in the Czech Republic's top professional league for HC Plzen"

Born Jul 25 1993 -- Opava, Czech Rep.
Height 6.02 -- Weight 187 -- Catches L

Uutta molaria pukkaa Tsekin suunnalta.

Henkka

Jeff Blashillin luotsaamat Jenkit pelasi harkkapelin Italiaa vastaan ja voittivat 5-2.

Statsit:
Naz. Senior: Italy - USA

USA:n varakapteeniksi nimetty Dylan Larkin onnistui maalinteossa. Dan DeKeyserille 0+1.

Käytetyt ketjut:

Anders Lee - Jack Eichel - Johnny Hockey
Brock Nelson - Dylan Larkin - Nick Bjudstad
Clayton Keller - Christian Dvorak - Nick Schmaltz
Jordan Greenway - Andrew Copp - JT Compher
(Anders Bjork)

Danny DeKeyser - Connor Murphy (USA:n kapteeni)
Noah Hanifin - Jacob Trouba
Daniel Brickley - Trevor van Riemsdyk

Jimmy Howard / Connor Hellbuyck

Jimmy ja Hellebuyck pelasivat puoliksi, molemmat päästivät yhden osuman.

KooJii_#1

★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★

Henkka

Grand Rapids siirtyi AHL:n divari-finaalissa 2-1 johtoon viime yön voiton jälkeen. Edellisessä matsissa Chicago Wolves tasoitti voitot ottamalla 8-3 -rökälevoiton. Griffins kuitenkin kokosi rivinsä ohipelin jälkeen.

Ville Husso ammuttiin vaihtoon jo ekassa erässä. 9 vetoa ja 3 päästettyä maalia ekaan 10 minuuttiin. Peli päättyi 4-2.

Statsit:
TheAHL.com

Tyler Bertuzzi hääräsi jälleen joukkueen sankarina. Mies on tehnyt 6 playoff-peliin 3+5=8 tehopistettä. Tämä Bertuzzin playoff-vire jaksaa jatkuvasti ihmetyttää. Runkosarjassa mies ei ole AHL-kausinaan kerännyt kuin noin 0,5 pinnaa per peli, mutta playoffseissa lähes pisteen per peli.

Bertuzzin AHL-playoff-saldo on kolmelta keväältä yhteensä 29 ottelua, 17+11=28 pistettä.

Brian Lashoff jätti pelin väliin ja tilalla playoff-debytoi Filip Hronek.

KooJii_#1

On muuten ihan valtava ero molemmilla jengeillä koti- ja vieraspelaamisessa...vissii jokaisessa matsissa kotijoukkue on iskeny ekaan erään 3-0 johdon ja sitte peli on tasoittunu ainakii numeroiden valossa kahteen seuraavaan erään. Onneks meikäläisillä on kotietu, kun kerta noin merkittävässä roolissa on ainakii tässä sarjassa.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

Niin kaksi ensimmäistä peliä oli Wolvesin kotipelit, joista Griffins vei ensimmäisen komeasti 4-1 ja sen ryöstön seurauksena Griffins nappasi kotiedun. Wolves oli korkeammalla sarjataulukossa. Seuraava peli on myös Grand Rapidsissa, NHL tyyliin.

---

Katselin osittain tuon USA - Tanska pelin, kun Laten kiekko ei oikein napannut. Larkin nappasi 0+2 ja pari jäähyä ja DDK pelasi ykkösparissa. Howard oli huiluvuorossa. Tasakentällisin Larkin ei niin suuresti jäänyt mieleen, mutta ylivoimalla sitäkin enemmän. Toki siinä pari muutakin pelimiestä (Eichel, Lee ja Gaudreau) ja jälki oli sen mukaista.
Ensimmäisessä maalissa Larkinin veto jäi tanskalaisiin ja Lee sipaisi kiekon verkkoon. Toisessa nätti syöttö Gaudreaun lapaan ja ohjaus maaliin.
Alivoimalla pääsi myös D-Boss urakoimaan ja vielä on siinä opittavaa. Kova kiire näytti olevan kokoajan kiekon perään, tosin sai hyvin paineistettua tanskalaisia siten. Muut pelasivat paljon passiivisemmin. Aloitusprosentit jos joku tietää mistä kaivaa, niin olisi kiva nähdä, ei nimittäin jäänyt Larkinin aloitukset yhtään mieleen.

DeKeyser pelasi erittäin värittömän ottelun, joten hyvin taisi mennä. 3-2 maalissa oli hieman myöhässä, mutta se oli koko 1. kentältä surkeasti pelattu kun Gaudreau menetti kiekon ja Hardt rokotti.

Larkin pelasi hyökkääjistä eniten ja DeKeyser kaikista toiseksi eniten, ainoastaan Murphy urakoi enemmän.