KUBE – Kumeliauskas ja Bertrand TPS:ssa

  • 193 209
  • 576

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Vaikka tuossa Urmas Kulkusen viestissä saattoi pientä huumoriaspektia ja tarkoituksellista mehustelua ollakin mukana, niin lienee syytä mainita että ainoa pelaaja, jonka ollessa kokoonpanossa Elomon TPS on vetänyt samalla pistekeskiarvolla kuin Suikkasen, on tadaa: Kumeliauskas.

Elomon top-5, TPS p/o:

1. Kume 1,44
2. Vähätalo 1,25
3. Tukonen 1,20
4. Smolenak 1,15
5. Lehtonen 1,07

Elomo 0,86
Suikkanen 1,44

Ei ole liiemmin noita top-vitosen miehiä näkynyt viime aikoina. Julius Vähätalo on muuten hinannut Tepsiä koko kausi huomioiden Kumeakin komeammin, 1,48p/o keskiarvolla.
 

Anisin88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vityaz Podolsk & Hannu Toivonen
KUBE:n toinen puolisko on nyt neljässä pelissä Tepsiä vastaan paukutellut tehopisteet 3+4. Liigan pistepörssissä Bertrand on 8. Näkihän sen ainakin jokainen organisaation ulkopuolinen jo TPS-aikoina, että Bertrand on todella taitava ja lahjakas pelaaja. Harjoitusottelussa Pietarin SKA:ta vastaan oli ainoa Tepsin pelaaja, joka pystyi pitämään kiekkoa ja pelaamaan edes lähellä vastustajan tasoa. Tuskin olisi täällä sekasorron keskellä kuitenkaan koskaan noussut tämänhetkiselle tasolleen eli parempi näin.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Tadas on nyt 15 viimeisessä pelissä tehnyt 14 (6+8) pistettä. Vaikka on ollut välillä loukkaantuneenakin. On mennyt selvästi eteenpäin tällä kaudella. Sormet ristiin, että pysyisi ehjänä. On erittäin tärkeä mies tällä hetkellä.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Ei pysynyt. Eilenhän piti olla tutkimukset. Mitään ei kuulunut. Tietääkö joku jotain?
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Tänään on sitten kolme viikkoa kulunut alaraajavamman leikkauksesta. Voidaanko Kumea odottaa vielä kentälle vai onko kausi tässä? TPS:n kausihan voisi periaatteessa jatkua vielä kuusi viikkoa, joten finaaleihin sitten...
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näin Tadaksen äsken. Yläkroppaan näytti tarttuneen muutakin kuin aurinkoa. Odotan yli 30 pisteen kautta.

Eipä toi yli 30 pistettä hirveän kaukana viime kaudellakaan ollut.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Pelaisi nyt edes sen täyden kauden.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
No joo, vähän lähti mopo keulimaan...
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Itse en todellakaan ole Kummelia nähnyt, mutta Selin on haastiksissa kyllä puhunut että Tadas olisi pelikuntoinen.

Toivotaan, toivotaan.
 

gnarlie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mikähän on Tadaksen tilanne? Vammat(?) pitäisi olla tässä vaiheessa hoidettuna, jos ei ole niin ei tule kyllä enää peluria. Try-outilla haluaisin nähdä ehdottomasti.
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Mikähän on Tadaksen tilanne? Vammat(?) pitäisi olla tässä vaiheessa hoidettuna, jos ei ole niin ei tule kyllä enää peluria. Try-outilla haluaisin nähdä ehdottomasti.
Kumma juttu, ettei kaverista ole mitään uutisia? Ei niin mihinkään suuntaan - paitsi, ettei ainakaan ole Palloseuran riveissä?
Jos kaveri on toipunut vammoistaan niin tuo tryout ei olisi ollenkaan huono ajatus. Pelikunnossa tämä Liettuan Malkin antaisi leveyttä sentteriosastolle heittämällä, eikä veisi budjetista isoa siivua... Olisi kyllä mukava kuulla jotain Kummelista, nuori kaveri ja kauden loppuun se kuitenkin täällä toyotallaan kurvaili!
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olenko ainut jota Kumen lähtö ketuttaa? Tuskin olisi ollut kallis ja olisi tuonut mukavaa laajuutta rosteriin ja parhaimmillaan taistellut jopa kakkos-kolmos sentterin paikasta. Laitaankin olisi sopinut oikeastaan mihin ketjuun tahansa..

Kun kerran sopparin on muualle tehnyt niin jonkinlainen pelikuntokin on nyt oltava..

Mä pelkään että tässä menetettiin taas yks "oma poika" breikkaamaan todenteolla muualla vaikka rahkeet ois ollut pitääkin..
 

Tuljakov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, PaKa
Olisi ollut edelleen low risk-high reward -osastoa, jopa ison loukkaantumisvaaran huomioiden. Kyllä harmittaa.

Muutenkin muutokset viime kauteen nähden herättävät epäilyksiä. Näinkin herkkä kokonaisuus, joka on nyt toiminut pari vuotta, niin en liiemmin olisi sörkkinyt. Tuolla tarkoitan tietysti lähinnä valmennuksen mylläystä. Filppulan hankinta on toki plussaa ja varmaan siellä on muitakin hyviä hakuja, mutta iso kysymysmerkki on TPS ensi kaudelle siihen nähden mitä olisi voinut olla.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä että lähti. Ei halvallekaan kannata maksaa tyhjästä.

Kaveri ei ole koko uransa aikana pelannut yli 50 sarjaottelua millään kaudella, pääosin 10-25. Miten voidaan olettaa että pysyy läjässä jatkossakaan?

Toivon että löytää uuden kevään muualla, mutta näiden klesojen varaan rakentaminen on Tepsissä ollut silkkaa tyhmyyttä. Se on toki eri asia jos on varaa pitää rosterin ulkopuolisena kehitysapukaverina. Jos rakennetaan joukkue kuten viime kaudella ja sitten odotellaan turhaan koko loppukausi sentteriä, niin ollaan heikoilla jäillä.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Kumen lähtö ei harmita. Toissakaudella Kume oli hyvä, niissä otteluissa joissa nyt pystyi pelaamaan. Viime kaudella Kumesta ei ollut minkäänlaista hyötyä. Liettuan Malkin olikin enemmän Liettuan Tukonen - valitettavasti.
 

eCiuj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mukava, eksoottinen pelaaja Kumeliauskas oli kuka parhaillaan sai peliä jopa aikaan. Mutta yhtä tyhjän kanssa, kun mies vietti suurimman osan ajastaan Turussa/Tepsissä saikulla. Tulee eräs community manager mieleen.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Minkälainen pelaaja sitten on high risk, jos Kume ei sitä ole?

Esim juuri Tukonen. Mielestäni pelaajan palkka määrittää osaltaan sen riskin. On aivan eri sitouttaa 200k Tukoselle tai 40k Kumelle. Noilla summilla on varaa pitää miestä välillä katsomossakin. Minua ei haittaa Kumen lähtö, mutta ei olisi haitannut vaikka olisi jäänytkin ns. rosterin ulkopuoleiseksi, onhan kaverissa potentiaalia. Pitää silti muistaa, että miestä on nyt 4 vuotta katseltu ja siihen on mahtunut 85 ottelua tehoin 20+25, onhan tuo surullisen vähän. Onko edes itse Tukonen pelannut noin vähän kautta kohden?

Potentiaalia Kumessa on, mutta mielestäni näissä ns. omissa kasvateissa on sellainen pieni aikaraja. Eli ei voida seuraa syyllistää jos nyt jossain muualla breikkaa, sillä jotkut tarvitsevat vain sen uuden maiseman. Kyllähän Vittasmäkeäkin katseltiin niin kauan, että voidaan todeta olla olleen kaikkien etu että maisema vaihtui. Se on nyt kantanut hänenkin kohdalla hedelmää ja voidaan olla ihan onnellisia miehen puolsesta. Tottakai siellä on myös näitä Lehtosia ketkä päästettiin liian aikaisin ja heidän osalta katkera saa ollakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös