Snobimaisinta mitä tiedät

  • 8 530
  • 53

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Minusta snobbailua on esim. ravintolassa annoksen takaisin laittaminen, jos se ei ole "millilleen" kultivoituneen ruokailijan toiveiden mukainen.
Ei, kyllä tuo on vain junttimaista.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikä tää viski juttukin nyt oli? Suurin osa kammoaa viskejä ja syy on ihan vaan siinä, että ainoa viskijota on maistettua on se alkon halvin kura. Harvemmat niitä laadukkaampia viskejä ei pystyisi juomaan. Viskeissä se ero on vielä helpommin havaittavissa kuin viineissä. Toki jo tarkoitus on vain ja ainoastaan humalahakuisuus, niin sitten. Itse kyllä keksin siihenkin tarkoitukseen paljon miellyttävämpiä vaihtoehtoja samaan hintaan kuin halpa ja laaduton viski.
No niinpä. Jos tätä vain tarkoitus juopua ja kalliimpi tavara on snobia ajatustapaa viedään äärimmilleen, voidaan varmaan ihmetellä miksi näitä erilaisia juomia on edes valmistettu, kun pontikallakin saa pään täyteen. Ilmeisesti asioiden maistelu ja siitä nauttiminen on snobia.
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
Ei, kyllä tuo on vain junttimaista.

Snobbailuhan on nimenomaan junttimaista siinä missä halvimman viskin ostaminen perusteena "kelpaa mulle ja ajaa asiansa" tai ilmoitella painavansa duunia "vuosiin en ole lomaa pitänyt" -tyyliin.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Aika yllättävää (eikä niinkään yllättävää) on, että jälleen jokin kina mistälieihanvitunsama asiasta sivuaa jälleen alkoholia. Tämähän on käytännössä junttiketjun kamaa. Juon kallista viiniä ja nyyh...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös