Nostan hattua

  • 13 836
  • 56

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Nonni. Väärin nostettu hattua.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
No onpa todella rohkeaa arvostella Suomen valtaapitäviä, todella suuri henkilökohtainen riski. Minusta tämä oli naiiviudessaan enemmän myötähäpeäketjun kamaa. Miksi Lindstedt ei kertonut samalla, miten hän rakentaisi ja rahoittaisi utopiansa?

Niin, vihervasemmistolainen Lindstedt voitti palkinnon, jonka voittajan päätti vihervasemmistolainen Hector. Ensi töikseen Lindstedt alkoi ottaa kantaa pakolaistilanteeseen ja penäsi solidaarisuutta. Tämän jälkeen haukkui hallituksen.

Mielestäni kirjailijoilla pitääkin olla painavaa sanottavaa, mutta aika yllätyksetön tämä Lindstedtin avautuminen on ja en voi kyllä nostaa hattua siitä, että jo samana päivänä alkoi politikoimaan. Herran tähden, ei tässä kuitenkaan mitään rauhan Nobelia jaettu.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hohhoijaa, onhan tuo nyt varsin hassua kun joku kirjailija alkaa avautumaan politiikasta heti palkinnon saatuaan. Noh, jotenkinhan se 15 minutes of fame pitää käyttää hyödykseen.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suomen poliisille.
Nostan hattuani samalle taholle näistä itsenäisyyspäivän mielenosoitusten turvaamisesta. Juuri noin se homma pitää hoitaa, ohjeita noudattavat ja sääntöjen mukaan pelaavat saavat mielipiteensä osoittaa, on se sitten millainen tahansa. Väkivaltaan pyrkivät rähisijät laitetaan riittävällä voimankäytöllä nippuun ja poistetaan paikalta. Sillä ei ole väliä, että mistä "leiristä" ne kiinniotetut ovat. Varmasti poliisivaltiosta ja natsisioista huutelijoita riittää, mutta uskoisin ylivoimaisesti isoimman osan suomalaisista olevan sillä kannalla, että tämä joukkojenhallinta oli poliisilta toivottavaa ja ryhdikästä.

Uutisissa joku poliisin kaluuna kertoili äsken, että seitsemän kertaa on paineaseella ammuttu ja tästä voimankäytöstä oli varoitettu useaan otteeseen. Mielestäni on hyvä, että tällaisia voimankäyttömahdollisuuksia on poliisille annettu, vaikka se miten kiukuttaisi siellä kuulapyssyn tai sähkötainnuttimen vastaanottavassa päässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös