Washington Capitals (1.) – Pittsburgh Penguins (2.), Metropolitan 2. kierros

  • 64 711
  • 275

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Ensimmäinen ottelu takana ja tuloksena Penguinsin 3-2 vierasvoitto.

Ensimmäisessä erässä pelailtiin varovasti ja tunnustelevasti molemmin puolin. Penguinsin tämän kevään paras avaus otteluun ja Capitalsilla olikin 15 minuutin jälkeen kasassa vain yksi laukaus. Erän lopussa Caps sitten sai hieman hallintaa, mutta kokonaisuudessaan hyvää vieraspelaamista Penguinsilta. Guentzelilta hieno torjunta Capitalsin erän lopun vaarallisimpaan paikkaan. Toisen erän alkuun kapteeni sitten kahdella maalilla nopeasti vei Penguinsin 2-0 johtoon. Siinä olisi ollut sen jälkeen sekä Crosbyllä että Kesselilla kummallakin parikin paikkaa lisätä Penguinsin johtoa, mutta 2-0 tilanteessa jatkettiin. Capitals sai siinä toisen erän puolen välin jälkeen ymmärrettävästi hallintaa enemmän itselleen ja lopulta se palkittiin Ovechkinin maalilla. Kolmannessa erässä Caps tuli tasoihin kun Shearylla sattui merkkausvirhe omalla alueella, mutta kolmoskenttä onneksi hieman myöhemmin kuittasi sen takaiskun Boninon viedessä Penguinsin taas johtoon. Colelta hieno avaussyöttö ja Wilson hyvin jatkoi Boninolle joka viimeisteli sitten päästyään nokittain Holtbyn kanssa. Lopussa sitten blokkailtiin vetoja ja puolustettiin johtoa hyvin.

Fleuryltä hyvää pelaamista maalinsuulla ja sitä häneltä tarvittiinkin. Puolustus kokonaisuudessaan hoiti hommansa hyvin muutoinkin.

Tästä on hyvä jatkaa ja vielä parantaa otteita sitten toiseen otteluun.
 
Viimeksi muokattu:

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Eka peli sulateltu ja kyllähän tää kirpasi ikävästi. Nyt game 2 on jo aika lähellä pakkovoittoa, 0-2 tilanteesta vieraisiin lähtö ois aika perkeleen paha.

Kuten viime vuonna, Bonino on se mihin tää kulminoituu. Tähdistö pelaa tasurit ja Capseilta ei löydy sitä yhtä työhevosta joka sais kiekon toimitettua maaliin asti. Nyt on pakko Ellerin, Burakovskyn tai Beaglen nostaa tasoaan.

Perkele..
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Mehukas ryöstö! Capseilla oli paikkansa, mutta joko henkilökohtaiset neppailuvalinnat, Fleury tai koko uhrautuvasti pelannut Pens-viisikko varmistivat voiton. Tästä on hyvä jatkaa, ja hyvä huomata, että itse herra ja hidalgokin on kovassa vireessä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Avausottelusta jäi päällimmäisenä mieleen, ettei ehkä ihan yltänyt sille tasolle, mitä moraalisena finaalina mainostetulta sarjalta olisi voinut odottaa. Eli ts. oli melkoista paskaa jääkiekoksi tuo ottelu.

Ja että Caps tekee sen itse. Sadasta prosentista niistä laukauksista, jotka vastustajan kumiseinäkassari sylkisi ties minne, mutta jotka jätetään laukomatta, ei tule reboundia.

Pens neljässä.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Eka peli taputeltu, mutta ei tämä nyt neljään matsiin päätty. Tasaista ja tarkkaa vääntöä, Pens rankaisee kovalla prosentilla virheistä kuten tapana on. Washingtonin osa on jo lytännyt, mutta ei tuo nyt mikään luokaton suoritus ollut. Laukauksia, taklauksia ja riistoja melkein tuplat verrattuna vierasjoukkueeseen. Pens lisäksi blokkasi 29 vetoa Capsin 8 vastaan. Kuzykin sai maalinsa eikä ainakaan toistaiseksi ole vielä tämän sarjan tehoissa Boninoa perässä. Viimekaudella jäi yhteen syöttöön Penssejä vastaan.


Guentzel on kova poika kyllä, tehojen lisäksi osaa myös torjua kiekkoja. Orpik ja Shattenkirk muodostumassa Capsille jälleen ongelmaksi omassa päässä. Erityisesti Orpik. Alznerin paluu lähenee, joten varmaan jotain muutoksia tulossa, ehkäpä sitten Connolly vilttiin ja 7 pakkia kehiin. Vezina-Holtbylta vaaditaan kanssa lisävenymistä, vaikka pääsääntöisesti varmaa pelaamista onkin. Hyvä tästä vielä tulee, tai vähintäänkin pitkä sarja.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Game 1:n perusteella voi olla aika luottavainen omaan veikkaukseen Pittburghin etenemisestä jatkoon. Pittsburgh saa parhaat paikkansa ylivoimahyökkäyksistä, joita Caps antaa aivan liikaa. Ne ovat lähtökohtaisesti aina korkean prosentin maalipaikkoja. Capsin paikat syntyvät enimmäkseen päätypelistä, eivätkä ne voittopuolisesti ole yhtä laadukkaita paikkoja. Huvittavaa, että Pittsburghin nimetön pakisto puolustaa todella tiiviisti Fleuryn maalin edustaa, mutta Capsin nimekäs puolustus telee paljon ylivoimahyökkäyksiin johtavia virheitä, vaikka jokainen tietää, että Pens hakee niitä. Boninon voittomaali on aika hyvä osoitus tuosta. Caps on tehnyt mielettömästi töitä päästäkseen tasoihin 0-2-takamatkalta, mutta sitten ennen kaikkea Orpik nukahtaa täysin ja Bonino on läpi.

Sekin on huvittavaa, että Fleuryn piti olla taas se kompaskivi, mutta niin vain hän otti ne isot pelastukset eikä mahtanut maaleille mitään. Holtby hävisi jo edellisen sarjan Andersenille ja hävisi selvästi Game 1:n. Vaikka kuinka puolustus nukkuisi, voittava maalivahti ottaa kiinni Boninon läpiajon eikä veto livahda maaliin kainalosta.
 

nabaloo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montréal Canadiens
Ennen kuin noita laukaisumääriä sen kummemmin tulkitsee, niin kannattaa huomioida, että Pens oli kuitenkin johtoasemassa lähes kahden erän ajan, ja jääkiekossa takaa-ajoasemassa oleva joukkue nyt vaan tuppaa laukomaan enemmän ja olemaan muutenkin aktiivisempi.

NHL.com - Stats

Esimerkiksi tuo ylläolevan linkin takana oleva NHL.comin statistiikka näyttää, että siitä asiti kun noita Corsi-lukuja on alettu keräämään, ainoastaan neljällä joukkueella on pudotuspeleissä takaa-ajoasemassa vähemmän laukaisuyrityksiä (SAT% Behind), kuin johdossa olevalla joukkueella.

Varmasti Capsilla on kaikki saumat jatkoon ja pelasivat hyvän pelin, mutta tuskin Penskään on noin passiivinen, mikäli pelit etenevät jatkossa pidempiä aikoja tasatilanteessa tai Capsin johdossa. Eihän tuossa ensimmäisessäkään pelissä Caps mitenkään merkittävästi enemmän laukonut ennen Crosbyn pikamaaleja.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Toivottavasti Fleury jatkaa tuolla mestaruuskevättä 2009 muistuttavalla vireellä jatkossakin, eikä esim. seuraava peli ole sitten taas se ohipeli miehelle. Hieno voitto Penguinsille.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eka voitto, ja millä tavalla! Todellisen passivoitumisen jälkeen supertähdet "cole-wilsson-bonino" ratkaisi homman pensille! Ajoittain tempo kasvoi hyväksi, mutta kyllä jäi molemmille jengeille parannettavaa, mutta hyvä alku ja tunteet näkyivät puolin ja toisin :)

Samantien, kun Bonino karkasi voittomaalintekoon, tuli mieleeni elävästi hetki muutaman kauden takaa, jolloin Toews nöyryytti pingu-paidassa pelannutta Orpikia winter classic-ottelussa yks ygösessä ja iski maalin. Orpik oli hyvä ja fyysinen luuta, mutta varsinaisesti ikävä miestä ei penguinsiin ole. Nyt tilanne ei ihan vastaava ollut, ja kyseessä pleijarit, mutta silti sama selittämätön tunnetila Orpikia kohtaan valtasi mut, vaikka nyt vihun paidassa pelaakin :D

Muuten maffilta ja Crosbyltä eritoten oivallinen ottelu. Kessell oli liian kioskilla puolustussuuntaan, vaikka pisteistähän miehelle maksetaan. Ei tainnut ottelun loppupuolella paljoa kentällä käydä. Tästä on upea jatkaa! Oli kyllä maukas perjantain avaus!
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Pittsburgh saa parhaat paikkansa ylivoimahyökkäyksistä, joita Caps antaa aivan liikaa. Ne ovat lähtökohtaisesti aina korkean prosentin maalipaikkoja. Capsin paikat syntyvät enimmäkseen päätypelistä, eivätkä ne voittopuolisesti ole yhtä laadukkaita paikkoja.

Moderni kiekko vs. moderni kiekko viis vuotta sitten. Karkeasti. Toki päätypelillä ja pitkillä hyökkäyksillä on yhä paras seitsemästä sarjassa arvoa, mutta aika vähän, tai ei ollenkaan, jos sitä joutuu harjoittamaan takamatkalta.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Joidenkin kommenttien perusteella ilmeisesti sarja on pelattu ensimmäisen pelin jälkeen ja johtopäätökset on vedetty yhden pelin otannalla. Todella naurettavaa kommentointia siihen nähden, kuinka kauan osa porukasta tällä palstalla on ollut ja pelejä on rutkasti nähtynä. Ei mulla muuta.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Joidenkin kommenttien perusteella ilmeisesti sarja on pelattu ensimmäisen pelin jälkeen ja johtopäätökset on vedetty yhden pelin otannalla. Todella naurettavaa kommentointia siihen nähden, kuinka kauan osa porukasta tällä palstalla on ollut ja pelejä on rutkasti nähtynä. Ei mulla muuta.

Joo ilmiö näkyi etenkin otteluseuranta-ketjussa, kuinka osa oli luovuttamassa ekan matsin jälkeen. Toki siinä on monella tunteet pinnassa, mutta silti yllättävänkin pessimistisiä viestejä.

Voitto oli penguinsille hyvä avaus sarjaan, ja vaikea uskoa, etteikö seuraavassa matsissa nähtäisi vielä energisempi ja sisuuntuneempi Caps. Mutta itse en juhli pingujen jatkopaikkaa yhtään aikaisemmin, kunnes 4voittoa on taulussa.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Olisihan tämä pitänyt voittaa mutta kun ei voitettu niin näillä mennään. Penikset on kyllä ihailtavan nopeita.
Hyvä sarja tulossa, tosin jos 0-2 persiissä lähdetään Pittsburghiin voi jopa loppua lyhyeen.
Seuraamme tilanteen kehittymistä rauhallisina mutta valppaina.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hyvä avaus Pensiltä tähän sarjaan, toki 2-0 tilanteessa Pens himmasi ja Caps painoi päälle välillä hullun lailla ja onnistuikin tulemaan tasoihin, mutta vieraiden onneksi Bonino iski sitten kun sitä vähiten osasi odottaa. Malkin teki pari aika junnumaista virhettä, toinen maksoi maalin kun pelasi itsensä tyhmästi pihalle Ovechkinin maalissa, sen sijaan Malkin oli kiekon kanssa vahva Caps päädyssä ja välillä tuntui, että Geno kaivaa kiekon kuin kiekon itselleen. Crosbylta todella vahva peli, lupaa Pensille hyvää. Fleury erinomainen, silti pelottaa, koska Fleury.

Vaikea nauttia näistä peleistä kun jännittää niin perhanasti. Molemmat tuntuvat sen verta hyviltä joukkueilta, että tuskin tätä sarjaa alle kuudessa pelissä paketoidaan ja ehkä nähdään se legendaarinen game 7.

Ensi peliin Pens pääsee vähän vapautuneemmassa tilassa, sillä 1-1 Pittsburghiin olisi oikein hyvä lähtökohta lähteä kotipeleihin. 0-2 olisi jo aikamoista herkkua, mutta eihän tuokaan vielä mitään takaisi...
 

Ferris

Jäsen
Holtby hävisi jo edellisen sarjan Andersenille ja hävisi selvästi Game 1:n. Vaikka kuinka puolustus nukkuisi, voittava maalivahti ottaa kiinni Boninon läpiajon eikä veto livahda maaliin kainalosta.

Tästä hyvin pitkälti samaa mieltä. Jo Leafs-sarjassa Holtbyltä tuli ihmeellisiä, epävarman näköisiä torjuntoja/kiekonkäsittelyjä, joista jäi epävarma fiilis kaverin vireestä. Eilisen pelin jälkeen oli itse sitä mieltä, että eka ja vika olisi pitänyt ottaa. Kummassakin noista taisi vähän saada jotain ruumiinosaa väliin, muttei tarpeeksi.

Holtby on ollut mielestäni ok, mutta ne voittoihin tarvittavat game-saverit ovat olleet toistaiseksi aika vähissä. Näissä peleissä ei ole varaa antaa yhtään tasoitusta maalilla. Aikaisemmin Holtby on aika usein koonnut aktinsa heikon pelin jälkeen ja pelannut huikeasti seuraavassa. Capsien kannalta tämä olisi enemmän kuin toivottavaa seuraavaan peliin.

Stanley Cup NHL playoffs: Capitals need more from Braden Holtby
 

Ferris

Jäsen
Sehän tossa unohtu vielä sanoa, että onhan tää tavallaan vaihtelua sarjan alulle. Yleensä Caps on ottanut sarjan haltuunsa kotona ja sitten sulanut lopussa. Josko tänä vuonna tapahtuisikin se ihme, että asiat menee toisinpäin? Sitten mää heräsin ja totesin, että tuota todennäköisempää on se, että sarja on yhtä sulamista ja ens viikonloppuna pelit on jo onnellisesti ohi.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Sehän tossa unohtu vielä sanoa, että onhan tää tavallaan vaihtelua sarjan alulle. Yleensä Caps on ottanut sarjan haltuunsa kotona ja sitten sulanut lopussa.

Tosiaan, ennen tämän kevään playoff-sarjaa ottelusarjavoitot olivat Penguinsille 8-1, kun taas avausottelut olivat Capitalsille 8-1. Olihan tuo avauspeli Capitalsilta selkeästi paras avauspeli niistä playoff-sarjoista, jotka olen nähnyt joko livenä tai nauhalta. Kyllä Penguins saa isosti tehdä vielä töitä, jos haluaa tästä sarjasta jatkoon.

Kaiken kaikkiaan sääli, että nämä kaksi jengiä kohtaavat jo tässä vaiheessa, vaikka itse olenkin nykyisin playoff-formaatin puolestapuhuja.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Sarjan toisesta ottelusta Penguinsille 6-2 vierasvoitto ja sarja siirtyy Pittsburghiin Penguinsin 2-0 johdossa.

Ensimmäinen puoli tuntia ottelusta mentiin täysin Capitalsin tahdissa. Penguins ei saanut omaa peliään kulkemaan ja istui jäähyllä. Numerot pysyivät tasaisina Fleuryn erinomaisen pelaamisen johdosta. Sitten toisen erän lopulla Crosbyn esitöistä Penguins iski kahdesti ja sen jälkeen Capitalsilla ei enää riittänytkään virtaa takaa-ajon järjestämiseen. Kolmannessa erässä sitten sarjassa muutoin hiljaiseloa viettänyt Malkin oli siellä kahdesti mukana järjestelemässä maaleja, ja tuo 5-2 maali viimeistään vei kaiken virran pois Capitalsin pelaamisesta.

Hörnqvist, Kuhnhackl ja Hainsey jättivät ottelun kesken, kaikki vetojen blokkaamisen johdosta. Hörnqvist satutti jalkansa, Kuhnhackl kätensä ja Hainsey päänsä. Penguins blokkailee uhrautuvasti vetoja ja niistä on tällä kaudella loukkaantumisten muodossa monesti jo maksettu kovaa hintaa. Tokihan tänäänkin kaksi maalia tulivat omalla alueella tapahtuneiden blokkien ja niitä seuranneiden vastahyökkäysten johdosta, joten seurasi niistä välitöntä palkintoa maalienkin muodossa. Toivottavasti kolmikko olisi kunnossa seuraavassa ottelussa heti.

Penguins oli täysin vastaantulijana tosiaan ensimmäisen puoli tuntia, joten kyllähän tämä ryöstö oli. Erittäin maukas sellainen. 2-0 johtoasemassa on hyvä siirtyä Pittsburghiin, jossa Penguins on ollut koko kauden paljon parempi kuin vieraissa. Tästä on hyvä jatkaa sarjaa maanantaina.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Toinen tappio tuli ja Capitals kusi omiin muroihin, kun ei paikoista tehty maaleja. Kaveri tuli ja teki maaleja ja onhan maalivahtipeli koitunut Capitalsille vaikeudeksi tässä sarjassa, eihän sitä voi kiistää. Ei pudotuspeleissä pitäisi niin olla, että kesken pelin joutuu ykköskassarin ottamaan maalilta pois huonojen esityksien takia.

Capitalsia vastaan aina kaverin maalivahti ottaa aivan kaiken kiinni mikä liikkuu, on siellä sitten kuka tahansa niin kuin seurantaketjussa sanottiin. Kahteen voittoon oli todella hyvät mahdollisuudet, mutta yhtäkään ei saatu.

Jälleen kerran kirveet heitettiin kaivoon lähes jokaisen (ketkä otteluseurannassa oli) Caps-fanin toimesta, mutta itse en todellakaan aio liittyä siihen joukkoon. Capitalsilla on vielä täydet eväät runnoa sarja tasoihin ja siitä sitten eteenpäin, toki se edellyttää muutamia asioita.

Ensinnäkin siellä pelaa siipirikkoinen vastustaja, eikä parhaalla miehistöllä varustettu Penguins. Yläkerta kuntoon ja unohtaa aiemmat pelit ja mennä eteenpäin ja tätä kautta ottaa voittoja. Holtby palaa voittavan maalivahdin tasolle ja antamaan jokaisena iltana Capitalsille mahdollisuuden voittoon. Paikoista maalit ja toive sille, että Fleuryllekkin tulisi huonoja pelejä vastaan.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Pittsburgh Penguins on vakuuttava. Todella vakuuttava. Kaksi vierasvoittoa ja jälkimmäisessä kliinisen viimeistelyn vuoksi selkeät numerotkin. Se on jo nähty, että kotihallissa Penguinsia on äärimmäisen vaikea voittaa - ainakin kaksi kertaa. Penguinsin äijät on pistänyt valtavan vaihteen silmään, sillä playoff-pörssin neljän kärki on kaikki pingviiniläisiä. Pelaaminen joukkueena on uhrautuvaa ja henkilökohtainen taito- ja itseluottamustaso on niin valtava, että omista paikoista rankaistaan armoa antamatta.

Capitals on ärsytetty. Pittsburghissa nähdään ottelusarjan kannalta tärkeääkin tärkeämpi ottelu, niin kuin tapana on ajatella. 3-0 tilanteesta on satavuotisen historian havinoissa noussut vain reilu kourallinen joukkueita eikä tälle Penguinsille semmoista johtoa pidä antaa. Avauskierroksella Capitals osoitti henkistä vahvuuttaan nousemalla tukalista tilanteista voittajaksi, mutta vastus on nyt pykälää vaativampi.

Jatketaan jännittämistä mihin sarja kääntyy.
 

nabaloo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montréal Canadiens
Kyllähän Capitals kompastui ainakin tässä kakkospelissä tuhnun viimeistelyn ja/tai loistavan Fleuryn lisäksi myös ihan kammottaviin junnutason virheisiin. Kaksi maalia omiin ensimmäisiin polvisuojiin lauotun kiekon seurauksena, ja näistä toinen vielä ylivoimalla. Vaikkakin Crosby otti mielettömän taitavasti kiekon mukaan Kesselin ensimmäisessä maalissa, niin eihän Crosbyn olisi myöskään iki päivänä pitänyt päästä syöttämään siitä kentän poikki Kesselille. Jos tulee kolmella pelaajalla kiinni yhteen vastustajaan, niin pitäisi olla aika varma, että sen kiekon saa pois.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Penguins blokkailee uhrautuvasti vetoja ja niistä on tällä kaudella loukkaantumisten muodossa monesti jo maksettu kovaa hintaa. Tokihan tänäänkin kaksi maalia tulivat omalla alueella tapahtuneiden blokkien ja niitä seuranneiden vastahyökkäysten johdosta, joten seurasi niistä välitöntä palkintoa maalienkin muodossa.

Kyllä se välitön palkinto niistä blokkauksista on se, ettei Fleury joudu edes torjumaan, kun veto ei koskaan tule maalille asti. Oliko peliä pelattu edes kolmea minuuttia, kun Bonino ja Cole olivat ottaneet isot blokit estäneet hyvät maalipaikat. Kun aina puhutaan siitä, että miten Sullivanin hyökkäyspelaaminen eroaa täysin Tortorellan filosofiasta, niin tuo tiivis oman maalin puolustaminen ja blokkien vaatiminen on sitten ihan suoraan Torsin pelikirjasta.

Ja ettei menisi liiaksi Pensin puolustuspelaamisen ylistämiseksi, niin osasyy siihen, miksi blokkeja kertyy, on Capsin vedoissa. Siellä on ihan liikaa pelaajia, jotka eivät blokkeja osaa kiertää ja vetävät niihin.

Kun viime pelin jälkeen mainitsin, millaisista tilanteista Pens luo paikkoja, niin viime yönäkin kolmesta ensimmäisestä maalistaan Pittsburgh sai toisen läpiajosta ja toisen 2vs1-hyökkäyksestä. Korkean prosentin paikkoja, joita ei sopisi antaa.

Ihan turha kuitenkaan kiertää sitä tosiasiaa, että 5vs5-pelissä Caps on ollut hallisevampi molemmissa peleissä. Suurin ero joukkueiden välillä on ollut maalivahtipelissä ja viimeistelyssä. Capsillä on ihan liikaa ellereitä, johanssoneja ja burakovskeja, jotka paikoistaan ampuvat joko blokkiin ja logoon. Pittsburghin pienemmänkin profiilin hyökkääjät ovat sen sijaan laittaneet paikoistaan paljon paremmalla prosentilla sisään. Pittsburghin maalilla Fleury sylkee kiekkoja, mutta eipä sillä väliä ole, jos pakit ovat ensimmäisinä irtokiekoissa. Olennaista on, että Fleury on ottanut ne isot pelastukset silloin kuin joukkue on niitä tarvinnut. Toisessa päässä Holtby ei vahingossakaan ole ottanut niitä isoja pelastuksia silloin, kun Washington on niitä tarvinnut.

Tilanne on aika optimaalinen Pittsburghille Se tuskin tulee samanlaisella asenteella peleihin kotihallissaan kuin Washingtonissa. Voisi olla satavarma, että se pyrkii tekemään aloitteita ja karvaamaan mielettömän aggressiivisesti Game 3:n alussa. Kaikkihan tietävät, että pari, kolme nopeaa maalia ensimmäiseen erään ja sarja saattaa käytännössä olla ohi. Selvää lienee, että Holtbyn on jatkossa oltava se parempi maalivahti sarjassa ja pystyttävä myös kannattelemaan Washingtonia ajoittain. Mikään ei vain viitaa siihen, että hän pystyisi siihen.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Tämä sarja ei ole vielä paketissa vaikka kuopassa tässä ollaan. Yllättävät osat koneistoa pettävät ratkaisevilla hetkillä.
Silti kahden vierasvoiton ottaminen ei ole mitenkään mahdotonta. Vaikeaa kyllä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Chicago Blackhawks, Los Angeles Kings ja nyt Pittsburgh Penguins. Kyllä se vain niin on, että menestys tulee menestyksen luo. Kovia joukkueita kaikki nämä kolme mainittua ja taitaapi olla että nämä capitalsit, canadiensit ja rangersit eivät ikinä opikaan voittamaan. Jotkut vain osaavat sen.

Vaikea nähdä, että mikään jäljellä olevista pysäyttäisi Pensiä. Hawks sen olisi voinut tehdä, mutta kauas jäivät keskinäisestä sarjasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös