Dominik Hrachovina – Hakametsän Hasek

  • 5 472
  • 6

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Avataanhan ketju ihan seuraavan perusteella: Kyllä meillä on sellainen veijari maalilla ettei toista. Vaikka tämä postaus on kirjoitettu hieman liian aikaisin niin silti Domi ansaitsee oman ketjun tänne, on sitten seuraavien otteluiden tulokset mitä vaan.
 
On kyllä ihailtavan hermoton kaveri. Ensimmäisissä peleissä vähän pomputteli, joku lurumaalikin mennyt, mutta eilen muurasi luukun umpeen. Huima tilanne, että noin nuorena saa tällaisen kokemuksen ja pystyy kantamaan vastuuroolin pitkän kauden ajan onnistuneesti.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Minua on huvittanut jonkun aikaa se, että tuosta vasemmalta kun näette nuo kolme suosikkiseuraani, niin kaikissa on Tsekki-vahti ykkösenä. Mikähän tuossa tsekkiläisessä luonteenlaadussa sopii juuri maalivahdiksi?

Rakoviina on ainakin niin huoleton tyyppi, ettei jää yhtään murehtimaan menneitä. Menee ehkä kaikista "timojutilamaisemmin" heti "eteenpäin". En nyt muista kuka molarivalkku se oli, mutta tätä ominaisuutta juuri painotti maalivahdeissa. Unohtaa heti päästetyn maalin ja aloittaa ikäänkuin nollasta.
 

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ilman Hrachovinan huippuotteita Tapparan taival olisi tänä keväänä katkennut jo puolivälierissä ottelussa 6. Kovassa paikassa Domi aloitti Liigan pudotuspelien nollanpitoennätyksensä.

Kokeneen Lassilan oleminen taustalla luotettavana varavahtina on antanut Domille taatusti ripauksen lisää rentoutta. Helpompi kantaa vastuuta, kun tietää varamiehen pystyvän siihen myös.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Hulivilipoika oli kyllä huikee tärkeillä hetkillä. Sai nieleskelemään pari kertaa, kun Mestaruuden varmistuttua suuteli maskissa olevaa tsekkipelaajan kuvaa ja lähetti terveiset yläkerran kaukaloihin.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
"Jos ei zambonilla pääse ajaan yöllä Hakametsään, niin sitten vähä vituttaa!" tai jtn sinnepäin. Repesin. Huikee äijä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös