Ex-Kerholaiset

  • 1 551 051
  • 5 508

Ralph

Jäsen
Leinon Ville ei jatka Växjössä. Ei taida vieläkään olla taloudellisesti fiksua palata Suomeen?
Villen toivottaisin lämpimästi kotiin. Hyvässä valmennuksessa olisi liigan paras sentteri. Aina voi toivoa. Aina kannattaa kysyä. Kai muuallakin pitää veroja maksaa.
Kaudella 2019-20 saa viimeisen kerran Sabresista reippaan miljoonan dollarin siivun pankkitililleen ja minun veikkaus on, ettei palaa Suomeen ennen tuota. Eli aikaisintan 36-vuotiaana.

Puhtaaksi laituriksi on Leino muokkautunut taas viime vuosina. Ottaisin mielelläni takaisin Kerhoon ja olisi hauska lukea ennakkoajatukset muiden joukkueiden faneilta, koska olisi monien mielestä sataprosenttisen varma hiihtelijä, joka tulee floppaamaan. Sehän siinä on, että jos tuomitaan valmiiksi hiihtelijäksi, niin miten sen jälkeen voi flopata? Epäonnistuu hiihtelemisessäkin?

Täyden kauden pelatessaan Leino olisi sopivien ketjukavereiden kanssa 30-35 pisteen mies. Vähän vaikeaa on ollut vain tuo terveen kauden pelaaminen.
 

lartama24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Jäähonka + espoolaiset, HIFK

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Hattu päästä. Sinisalo oli muistaakseni ensimmäinen relevanttia NHL -kokemusta hankkinut Kerholainen eli kerhokasvatti. Edelleen muistaisin että kyseessä oli jonkinsortin ryöstö IFK:n edestä.

Joka tapauksessa "kaappaus" oli sitä tasoa että alkoi pikku hiljaa tuntumaan siltä että Kerhoon voi tulla lähes "kuka tahansa", niinkuin myöhemmin huomattiin.

Edellisellä kaudella rosterissa oli Summanen (n. 150 peliä) ja Siren (hieman alle 300 peliä), joilla oli siis ihan merkittävästi NHL-kokemusta. Sinisalon kaudella 92-93 kerhon pelaajista NHL-kokemusta saivat myöhemmin Jarkko Varvio, Janne Laukkanen, Juha Ylönen, Tony Virta sekä Antti Laaksonen. Aika iso joukko!
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näin tämä elo vaan täällä kuulan pinnalla etenee. Viitakemies ei säästele myöskään kiekkomiehiä, eikä -naisia, ja onhan tässä suhteellisen lyhyessä ajassa lähtenyt nyt useampi merkittävä kiekkovaikuttaja hockeytaivaaseen.

Kyllähän Sinisalo sai aika minimaalisesti hehkutusta osakseen NHL-urastaan, joka on kuitenkin hyvinkin merkittävä. Sinisalo teki ensinnäkin NHL:ssä 426 pistettä 582 ottelussa eli ottelukohtaisella keskiarvolla 0,73, mikä on kova lukema. Pisteiden ohessa täytyy todeta, että 204 tehtyä maalia on mukava lukema, mutta myös hänen hänen +/- -lukema NHL-uran ajalta on aika hyvä hyökkääjälle eli 129. Kertoo kuitenkin, ainakin minulle, kokonaisvaltaisesta pelaajasta. Vain yhdellä kaudella teholukema ollut pakkasella! Toisekseen, ja mitä harvoin ajatellaan, Sinisalo oli kuitenkin merkittävässä asemassa suomalaisten pelaajien murtautumisessa NHL:ään. Sinisalon jälkeen suomalaisia meni NHL:ään useampia, enkä tässä kohtaa vähättele yhtään esim. Hakin roolia, mutta varaamaton Sinisalo pärjäämässä Flyersin riveissä oli kova juttu.

Itse muistan edelleen Sinisalon hieman erilaisen ja erottuvan hahmon kaukalosta myös Kerhon ajaltaan. Sinisalo ei ollut mikään raketti, mutta ei hänellä koskaan kiire kentällä tuntunut olevankaan. Oli omalla tavallaan persoona, vaikkei missään nimessä mitenkään räiskyvä sellainen.

Kepeät mullat Ilkka Sinisalolle sinne yläkerran parvelle.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Ilkka Sinisalo oli mielestäni tyylikkäin HPK:ssa pelannut pelimies. Ja tämä pätee yhtälailla kaukaloon kuin sen ulkopuolelle. Muistelen kuinka yritettiin kovasti imitoida suorasta luistelusta lähtenyttä rannekutia, jota aina jo alkulämmöissä suurella ihailulla katseltiin. Kuten sanottua, ei ollut varsinaisesti mikään raketti jäällä, mutta liikkui kepeästi ja liukkaasti. Sinisalo ei ikinä tehnyt itsestään mitään numeroa, mutta sellaista hämäläistä, maailmalla jalostunutta positiivista juroutta oli hänessä riittämiin. Tarina kertoo, että kun Jore-setä sai ne potkut kesken pudotuspelien, Ilkka olisi tarjonnut ennen seuraavia treenejä kaikille kakkukahvit. Ei pilata hauskaa tarinaa sen enempää millään tylsillä faktoilla. Hieno mies. Lepää rauhassa.
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Forsberg siirtyy KooKoon leiriin ensi kaudeksi.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Hyvää matkaa ja onnea jatkoon Foballe. Symppis kaveri mutta olihan tuo tän kauden suorittaminen aika hirveää. Välillä paransi mutta sitten taas taantui.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Hyvää matkaa ja onnea jatkoon Foballe. Symppis kaveri mutta olihan tuo tän kauden suorittaminen aika hirveää. Välillä paransi mutta sitten taas taantui.

Tässä se aika hyvin kiteytettynä. Pelaajatyyppinä mitä mainioin, mutta valitettavasti hyvän ja tavallisen päivän ero on liian suuri. Toivottavasti natsaa paremmin Kouvolassa. Hieno mies.
 

Ralph

Jäsen
Forsberg paahtaa kohta ennätyksiin, kun nyt edessä kuudes Liiga-seura. Hauskaa sinänsä, että on pelannut Jukureissa ja Sportissa, mutta ei Liigassa, joten ei lasketa mukaan. Sen lisäksi on käynyt Ilveksessä try-outilla, mutta ei pelannut Liiga-pelejä, joten ei lasketa sitäkään joukkuetta. Muutoin olisi jo yhdeksän Liiga-jengiä täynnä.

En tiedä miksi, mutta jostain syystä minulla tikittää aina vaan päässä ajatus, että Forsberg olisi pelannut viikon pari Tapparassa ennen kuin siirtyi HIFK:iin.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Mies, joka pelasi upean uran Kerhossa ja nousi Hämeenlinnasta Venäjälle tekemään isoa tiliä, on SaiPan uusi päävalmentaja.

Arvasitte oikein, Tero Lehterä.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Yksi kaikkien aikojen Kerho-kasvateista ja yleisön suosikeista, latvialaisherrasmies Janis Sprukts johdatti joukkueensa Ritten/Renon:n "Alppidivarin" mestariksi juuri äsken! Asiago kaatui finaaleissa otteluvoitoin 4-1.

Sprukts takoi playoffeissa kymmeneen matsiin kymmenen pistettä, eli vauhti on ilmeisen kohdillaan vielä 35-vuotiaana. Ainakin tuolla Italian/Itävallan/ketänäitänytsittenoli alemmassa sarjassa. Kaikkea hyvää ja onnittelut, kun tätä kuitenkin luet!

Eli sveicieni, sano google!
 

Ralph

Jäsen
Joni Tuulola on nyt virallisesti ex-Kerholainen ja Sportin mies. Henrik Forsbergia ei KooKoo julkaissut, vaikka pari muuta tulikin julki.
 

Ralph

Jäsen
Mikko Mäenpää JYP:iin. Odotettu juttu, Kerhossa meni reipas kolme ja puoli kautta joka ei ole hirveästi, mutta silti Mäenpää on niitä tyyppejä, joita ei tahtoisi nähdä Liigassa muissa joukkueissa.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Mikko Mäenpää JYP:iin. Odotettu juttu, Kerhossa meni reipas kolme ja puoli kautta joka ei ole hirveästi, mutta silti Mäenpää on niitä tyyppejä, joita ei tahtoisi nähdä Liigassa muissa joukkueissa.

Kyllä, aina harmittaa kun Tappara-kasvatit tekevät sopimuksia periferiaan. Toki ikää Mikolla on jo sen verran että dynastiaan ei liene enää asiaa.
 

Ralph

Jäsen
Jollain tavalla on iloinen, että Jäämise on viimein Suomen mestari.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Taitaa olla Eetu Laurikainenkin takaisin JYP:issä ensi kaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös