Aleksi Valavuori – urheilupersoona

  • 3 585 359
  • 13 553

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
En olis kyllä uskonut, että Valavuori sentään näin vähää ymmärtää urheilusta. No ei kai sinänsä pitäisi yllättää.

Kyllähän tuossa tekstin alussa selviää mikä jutun juoni on. Aleksi on loukkaantunut siitä että häntä syytetään gloryhunttauksesta ja tuo on narsistin puolustuspuhe.
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kaukosuhteet ei kuulemma toimi.

Pieni totuuden siemen noissa jutuissa kuitenkin on. Viimeisen viiden vuoden aikana olen joutunut kiertolaiseksi tahtomattani, kapitalismin ja tehostamisen seurauksena.

Aina, kun saapuu uuteen kaupunkiin vain matkalaukku seuranaan sitä ensimmäiseksi alkaa etsiä missä on pelejä. Kaikki kämpät ja muut ehtii aina järjestää, kunhan vain nyt ensin pääsee peliin.

Sitä luulee, että tänne jäädään ja sitten tuleekin lähtö. Uusia rakkauksia tulee ja vanhoihin ei pääse enää koskaan paitsi muistoissaan. Luonnollisesti osa niistä koetuista jää ikuisesti sydämeen ja ne uudet on vain kiva käydä peleissä riippumatta kuka pelaa.

Aina IFK.
 

Yö-Orava

Jäsen

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt vasta näin videon ja onhan toi Allulta kunnioitettavaa antautumista TPS:lle kun fanitus jatkuu oikein yli kesän.

Oishan se jännä paikka esim. omalla kohdallani kesän jälkeen huomata, että eihän IFK kiinnosta enää paskan vertaa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Valavuoren ilme oli Laurin talot ohjelmassa aika tuskainen. Sellainen"voi helvetti mihin sitä on lupauduttu" tyylinen. Ilmeisesti talo kuitenkin siis pystyyn tuli ja ovat muuttaneet. Ei hassummin nollatuloilla. Doers do.
 

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Valavuoren ilme oli Laurin talot ohjelmassa aika tuskainen. Sellainen"voi helvetti mihin sitä on lupauduttu" tyylinen. Ilmeisesti talo kuitenkin siis pystyyn tuli ja ovat muuttaneet. Ei hassummin nollatuloilla. Doers do.

Ilmeisesti exä ja lapset asustelee (jos asustelee) tuossa talossa, heillähän meni lusikat jakoon jokunen aika sitten.
 

Aleksandros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
En olis kyllä uskonut, että Valavuori sentään näin vähää ymmärtää urheilusta. No ei kai sinänsä pitäisi yllättää.

Valavuorta ei kiinnosta puolustella edes vähää alusta, mutta mitä hän ei ymmärrä urheilusta. Että fanittamaansa seuraa ei voi hylätä tai vaihtaa?
Itselläni suosikkiseurat ovat vaihtuneet vuosien karttuessa, kuten ovat vaihtuneet mielipiteet ja elämänasenne yleensäkin ajattelun kehittyessä ja kokemuksen kertyessä. Miksi urheilukannattaminen olisi poikkeus?

Ehkä en tosin täytä sillä tavoin fanin määritelmää, että olisin koskaan ollut hulluna mihinkään joukkueeseen. Nykyään lähinnä sympatiseeraan joukkueita (Liigassa), joissa on valittu osaava valmennusryhmä puikkoihin. Voi siis sanoa, että fanitan sitä, että Liigassa yhä useampi joukkue siirtyy täsmävalmennuksen aikaan. En taas voi sietää Törmäsen tai Suikkasen kaltaisia valevalmentajia. Esimerkiksi Kärpät muuttui kohdallani suosikkijoukkueesta lähes pahnan pohjimmaiseksi Marjamäen vaihduttua Suikkaseen.

Ymmärrän, että olen varmasti mielipiteineni vähemmistössä. Itse en vain koskaan (ehkä ihan lapsuutta lukuun ottamatta) ole syttynyt logon kannattamiselle. Asia voisi olla toinen, jos olisin syntynyt ja kasvanut lapsuuteni Liiga-paikkakunnalla. Sitä kautta suhde olisi varmaankin muuttunut vahvemmaksi. Toisaalta en vain varmaan ole oikein kykenevä fanittamaan mitään sokeasti. Jopa Suomen maajoukkueeseen suhtaudun enemmän tai vähemmän positiivisesti siellä vaikuttavan valmentajan mukaan. Toki aina toivon Suomen voittoa eli siinä mielessä voin sanoa olevani Suomen maajoukkueen fani. En tosin voisi kuvitellakaan itseäni jonottamassa pelaajien (tai valmentajien) nimmareita tai selfieitä heidän kanssaan. Minusta tällaista harrastavat ovat asiassaan hieman lapsen tai teinin tasolla. En voi sanoa fanittavani valmentajiakaan, koska itse henkilöllä tai hänen nimellään ei ole merkitystä, vaan ainakin lähes ainoastaan hänen vaalimallaan pelitavallaan ja toimintakulttuurillaan.

Mitä tulee Valavuoreen, niin halveksin miestä lähes kaikilla mahdollisilla tasoilla ja tavoilla. On kykenevä synnyttämään kestämättömälle pohjalle luodun hypen. Se siitä. Voisi olla ok markkinointimies jossakin pesäpalloseurassa, jossa pelataan suht pienillä rahoilla ja paikallinen mesenaatti on valmis maksamaan omasta pussistaan puolen miljoonan tappiot vuodessa. Muuta käyttöä urheilun parissa ei hänellä nähdäkseni ole.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Voisi olla ok markkinointimies jossakin pesäpalloseurassa, jossa pelataan suht pienillä rahoilla ja paikallinen mesenaatti on valmis maksamaan omasta pussistaan puolen miljoonan tappiot vuodessa. Muuta käyttöä urheilun parissa ei hänellä nähdäkseni ole.

Olisi pari muutakin asiaa kannattamisesta ja rakastumisesta, mutta ne ovat eri ketjun asiaa. Sen sijaan pesäpallojuna meni jo. En seuraa ollenkaan, koska laji on yksinkertaisesti typerä, mutta ei voinut välttyä huomaamasta, että kausi alkaa Espanjassa ja Ruotsissa missä pelit ovat virallista runkosarjaa.
 

Groozie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit FC
Pikaisella googletuksella pesäpallo- ja koripalloseurojen budjetit ovat suurin piirtein samaa suuruusluokkaa Suomessa. Korisseuroja on Valavuoren käsittelyn jäljiltä uponnut jo kolme, joten varmaan suomalaisen pesäpallon kannalta parempi ettei Hanta oteta mukaan markkinoimaan yhtään mitään.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Voiko TPS urheiluseurana hakea lähestymiskieltoa Valavuorelle?
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Tää oli kyllä todella Allun näköinen pätkä. Noin viisi sekuntia pysytään keskimäärin samassa kuvassa, kunnes leikataan jollain täysin käsittämättömällä efektillä johonkin ihan asiaan liittymättömään kohtaan ja sama toistuu. Ne hetket, kun ehditaan kokonaisia lauseita puhumaan, puhutaan vain itsestään ja Tami toistelee omia fraasejaan ilman mitään oikeaa sisältöä.

Huigea. Arvosanaksi täydet 5/7.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oopi

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Proggiksella on myös nettisivut: Herrasmiehet - Never have a dull day

Twitter-tili sen sijaan on ilmoituksen mukaan jäädytetty.
Jumaleisson. Tuonne enää myyntiin kapselikahvinkeittimiä ja voimaöljyä niin bisnes on valmis!

Oli kyllä tiukkaa tykitystä tuo saunasessiovideo, pystyin katsomaan peräti siihen asti kun soitettiin Ikelle.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Huigeaa! Valavuori ja Tamminen saman saunan lauteilla antaa kasvot sanalle itserakkaus.

Seuraava saunotettava on ilmeisesti Amanda Harkimo... Vieraiden tyrkkyystaso ei siis ainakaan pienene edellisestä jaksosta.

Tuo sivusto olisi ehdottomasti kaivannut myymäläosaston, jossa myytäisiin Adrian Solano -pipoja ja TS8-villasukkia. Taattuun Doer-tyyliin komiikkaa löytyi toki jo nyt.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taitaa tuo sivusto (nuo sivustot) olla taas Valavuoren uusia affijuttuja. Katsokaapa sivuja (en laita linkkejä, etteivät saa hyötyä tästä):

herrasmiehet.com
hikipanta.com

Molempien ulkoasu on aivan samanlainen värimaailmaa lukuunottamatta. Herrasmiehet.comille Valavuori tekee noita videoita ja Hikipanta.comiin Valavuori kirjoitta blogia. Hikipanta.comista löytyy myös Mr. Greenin (lafka, jossa Valavuori on nykyään "duunissa") affimainoksia. Mikä hauskinta: kun Hikipanta.comin sivuilta klikkaa Mr. Greenin affilinkkiä, siirytään osoitteeseen:

mrgreen.com/en/adv/neverliveadullday

No, Herrasmiehet.comin "slogan" on "Never have a dull day". Melko lähellä siis tuota affitunnistetta.

Olisiko tässä sellainen kuvio meneillään, että noille melko turhille sivustoille, jotka sisältävät lähinnä heikkoja juttuja treenaamisesta kokkailuun, yritetään saada paljon kävijöitä ja sitten sinne aletaan syöttämään betsivinkkejä ja affimainoksia... Mene ja tiedä, mielenkiinnolla jäädään odottamaan. Onkohan noita sivuja vielä lisää?
 

Tuamas

Jäsen
Affibisnes is back, sitähän toi käytännössä meinaa.

Ensin "hillittyä" bannerimainontaa ja videoissa logoa esillä ja jatkossa sitten varmaan "brändättyjä" juttuja viihdebetsaamisen ihanuudesta.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Seuraava saunotettava on ilmeisesti Amanda Harkimo... Vieraiden tyrkkyystaso ei siis ainakaan pienene edellisestä jaksosta.

En malta odottaa jaksoa jossa saunassa on Teemu Selänne etänä läppärin ruudulla suoraan Coto Di Casasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös