NFL offseason 2017

  • 46 714
  • 284

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Voi olla joo, että menen vanhoilla meriiteillä. Esim. Panttereita en pidä kummoisena jenginä, mutta voi olla että viime kausi oli vaan ohikausi ja ensi kaudella vievät Southin suvereeniin tyyliin.

No kyllähän joku muu jengi NFC Southin voittajana kuin Falcons olisi suurensuuri yllätys.
Panthers on aika iso arvoitus, ainakin itselle. Joko secondary on kunnossa ja hyökkäyksen linja suojaa Newtonia tarpeeksi? Entä miten vaikuttaa puolustuksen koordinaattorin vaihtuminen, kun McDermott siirtyi Billsin HC:ksi.
Parantanevat kuitenkin viime kaudesta. mutta riittääkö playoffseihin niin se on iso kysymysmerkki.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Draft alkaa olla jo ihan nurkan takana, tarkemmin sanottuna ensi viikolla. Paljon on mielenkiintoisia kysymyksiä joihin vastauksia saadaan to-pe yöstä alkaen. Steelers -lasit päässä tulee draftia tietenkin seurattua, mutta myös koko liigan tasolla kiinnostaa kovasti mihin seuroihin nämä kovimmat prospektit päätyvät. Leonard Fournette, Jamal Adams, Christian McCaffrey, O.J. Howard, Charles Harris, Haason Reddick ja T.J. Watt. Tuossa nyt muutamia pelaajia joihin itse olen tykästynyt pre-draft prosessin aikana. Näitä huncheja nyt joistain pelaajista vain tulee, eivät ne aina pidä paikkansa, mutta kohtuu usein kuitenkin. Oikeastaan joka vuosi joitain pelaajia nousee massasta esiin ja näitä tulee sitten NFL:ssä seurattua muita tarkemmin, pelasivat he sitten missä joukkueessa hyvänsä. Esimerkiksi Patrick Willisin muistan tehneen ison vaikutuksen minuun jo ennen kuin hänet varattiin NFL:ään, osittain pelityylinsä ja osittain back storynsa takia. Häntä sitten tuli seurattua läpi NFL-uran vaikka hän pelasi itselleni muutoin täysin yhdentekevässä joukkueessa.

Steelers lähtee draftiin tilanteesta, jossa kaikki aloituskokoonpanon paikat on miehitetty nykyisten rosteripelaajien toimesta. Näin ollen mitään pakottavaa tarvetta käyttää 1.kierroksen varaus jonkin tietyn pelipaikan pelaajaan ei ole. BPA on jo pidempään ollut Steelersin virallinen draft filosofia, mutta useimmiten 1.kierroksen varaus on kuitenkin osunut yksiyhteen suurimman tarpeen kanssa. Steelersia seuraavien fanien ja toimittajien keskuudessa on selkeä konsensus siitä, että 1.kierroksen varaus tullaan käyttämään tänä vuonna puolustajaan. Mielestäni pelipaikkaa tärkeämpää olisi löytää tuolla varausvuorolla todellinen impact -pelaaja puolustukseen. Tällaisia pelaajia ei puolustuksessa tällä hetkellä kovin montaa ole, joten sellaiselle olisi todellakin tilausta. Edge rusher (3-4 OLB) sekä CB ovat pelipaikoista ne joihin kipeimmin vahvistuksia tarvittaisiin, mutta myös sisemmän tukimiehen ja safety/hybrid puolustajan tonteille olisivat vahvistukset tervetulleita.

Oma ykkösvaihtoehtoni tuolle 1.kierroksen varaukselle on Missourin Charles Harris. Mielestäni hän on koko draftin paras pass rusher Myles Garrettin jälkeen, varsinkin Harrisin spin move on ihan huikea. Harris on myös uskoakseni riittävän urheilullinen pelatakseen linebackerina NFL-tasolla. Myös TJ Watt kelpaisi erinomaisesti 30.vuorolla, eikä Takk McKinley olisi hänkään huono valinta. Cornerbackeista kiinnostaisivat Gareon Conley ja Marlon Humphrey, mutta heidät varattaneen jo hyvissä ajoin ennen Steelersin vuoroa. Safetyista Jabrill Peppers ja Obi Melifonwu kiinnostavat fysiikkansa puolesta. Kumpikin toisi puolustukseen uudenlaisen ulottuvuuden hybridipelaajan (S/DB/LB) muodossa. Sisemmän tukimiehen paikalle olisi tarjolla Jarrad Davis ja Zach Cunningham, ja kumpikin täyttäisi hyvin Lawrence Timmonsin jättämän aukon. Joukkueessa on kuitenkin jo Vince Williams, joka on mitat täyttävä ILB varsinkin kahdelle ensimmäiselle downille. Näin ollen tuntuisi tarpeettomalta käyttää 1.kierroksen varaus ILB -pelaajan, kun isompiakin reikiä rosterista löytyy. Myöhemmiltä kierroksilta suurin mielenkiintoni kohdistuu siihen varataanko pelinrakentajaa keskivaiheilla (3-4.kierros), kuka RB varataan Bellin back upiksi, ja löytyykö draftista lupaava WR tuomaan syvyyttä siltä varalta, että Bryant ja Coates eivät jatkossakaan ole luottamuksen arvoisia.
 
Viimeksi muokattu:

Sambody

Jäsen
En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Raporttien mukaan Browns vielä arpoo ykköspickiään Trubinskin ja Garretin välillä. Voinhan olla väärässä ja Trubinskistä tulee franchise kuuppa, mutta kuulostaa silti hurjalta vaihtaa Garrett enemmän ja vähemmän arpaan. Tämä taitaa olla joka vuotuinen sirkus, että mitä lähemmäs draftia tullaan sitä enemmän pelinrakentajat nostavat osakkeitaan vaikka eivät olisi mitää Winston tai Luck tason prospecteja.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Draft tosiaan ovella ja ite ajattelin väijyä draftin suorana tänäkin vuonna. Samoilla silmillä sitten töihin. Dallasin eka varaus on 28 ja varauksia kaiken kaikkiaan 7 kpl. Suurin tarve on puolustuksen puolella ja erityisesti linja ja takakenttä. Passrusheria tuo jengi huutaa aivan kipeästi ja cornereita ei ole, kuten ei safetyjäkään. Hyökkäysen linja on todella laadukas, mutta ohut. Sinne suuntaan voisi myös ajatella ukkoa.

Oma ykkösvaihtoehtoni tuolle 1.kierroksen varaukselle on Missourin Charles Harris. Mielestäni hän on koko draftin paras pass rusher Myles Garrettin jälkeen, varsinkin Harrisin spin move on ihan huikea. Harris on myös uskoakseni riittävän urheilullinen pelatakseen linebackerina NFL-tasolla. Myös TJ Watt kelpaisi erinomaisesti 30.vuorolla, eikä Takk McKinley olisi hänkään huono valinta. Cornerbackeista kiinnostaisivat Gareon Conley ja Marlon Humphrey, mutta heidät varattaneen jo hyvissä ajoin ennen Steelersin vuoroa. Safetyista Jabrill Peppers ja Obi Melifonwu kiinnostavat fysiikkansa puolesta.

Samat äijät on Dallasin ja erityisesti minun kiikarissa. Näin vanhana cornerina tuo Peppers kiinnostaisi minua eniten. Jotkut ovat jo verranneet Peppersiä Charles Woodsoniin, mutta ei nyt ehkä sentään. Woodson nyt kuitenkin on yksi kaikkien aikojen parhaita omalla pelipaikallaan. Ehkä osuvin vertaus mitä minä olen nähnyt on Eric Weddleen. Jos tuon tason kaveri on, niin kelpaa mulle. Muista db:stä Devin King, Adoree Jackson ja Quincy Wilson ovat potentiaalisia vaihtoehtoja. Linjamiehistä taas Charles Harris lienee se ykkösvalinta? Muita varteenotettavia ehdokkaita ovat Taco Charlton, Malik McDowell ja Takk McKinley. Myös Watt:n nimi on noussut esiin. Todella mielenkiintoinen draft tulossa. Oma mock on tehtynä ja siinä on 3 qb:ta mutta Browns ottaa kuitenkin ykkösenä Myles Garrettin...
 

Undrafted

Jäsen
Peppers oli combinessa antanut laimean virtsanäytteen, joten jää nähtäväksi vaikuttaako se hänen drafiinsa. Pari päivää huhkimista ja varmaan tulee juotua ahkeraan niin ihan mahdollinen vahinkotapauskin. Osui jossain kommentti, että normitesteissa annetaan uusia jos näyttää laihalta näyte, mutta combinessa ei olisi aikaa odotella. Taisi olla Breer, joka sanoi näytepuolen olevan tilaisuuden lopuksi. Jos näin on, niin hassua ettei heti aloiteta testeillä niin ei tarvitse välittää nesteytyksen vaikutuksesta tulokseen.

Miten muistelen jonkun suomalaisen yleisurheilija arvokisoissa tuskastelleen näytteen kanssa, kun ensin ei meinaa tulla mitään ja kun juo liikaa tulee laimea näyte?
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Samat äijät on Dallasin ja erityisesti minun kiikarissa. Näin vanhana cornerina tuo Peppers kiinnostaisi minua eniten. Jotkut ovat jo verranneet Peppersiä Charles Woodsoniin, mutta ei nyt ehkä sentään. Woodson nyt kuitenkin on yksi kaikkien aikojen parhaita omalla pelipaikallaan. Ehkä osuvin vertaus mitä minä olen nähnyt on Eric Weddleen. Jos tuon tason kaveri on, niin kelpaa mulle. Muista db:stä Devin King, Adoree Jackson ja Quincy Wilson ovat potentiaalisia vaihtoehtoja. Linjamiehistä taas Charles Harris lienee se ykkösvalinta? Muita varteenotettavia ehdokkaita ovat Taco Charlton, Malik McDowell ja Takk McKinley. Myös Watt:n nimi on noussut esiin.
Dallas on tosiaan yksi niistä jengeistä, jotka ovat samojen pass rushereiden perässä kuin Steelers. Ja nimenomaan Harris sopisi Dallasin puolustukseen hyvin, ja olenkin siihen varautunut, että viimeistään noilla main Harris häviää boardilta. Voi olla, että hänet otetaan jo aiemmin, esimerkiksi Lionsin tai Dolphinsin toimesta. Mielestäni Harrisin arvoa draftissa nostaa se, että hän kiinnostaa sekä 4-3 että 3-4 joukkueita. Sen sijaan Charlton ja Barnett ovat omaan silmääni puhtaammin 4-3 endeja ja McKinley ja Watt 3-4 linebackereita. McDowell on 4-3 DT/3-4 DE tweeneri, jonka potentiaali on All Pro -tasoa, mutta vastapainoksi hänen kohdallaan on paljon kysymysmerkkejä asenteeseen ja korvien väliin liittyen. Cowboys on tykännyt viime aikoina näitä riskejä ottaa draftissa, joten McDowell sopisi siihen linjaan hyvin.

Peppersin ja Woodsonin yhteneväisyydet taitavat rajoittua samaa alma materiin ja siihen, että kumpikin pelasi useampaa eri pelipaikkaa ja palautti potkuja collegessa. Mitä olen Peppersin highlighteja katsonut ja hänestä juttuja lukenut, niin en ole saanut hänestä sellaista mielikuvaa, että hän olisi mitenkään vaistomainen pelaaja, vaan enemmän sellainen "näe pelaaja, taklaa pelaaja" -tyyppi. Slot cornerina Peppers on jonkin verran urallaan pelannut ja näkisinkin hänet eräänlaisena match up -pelaajana sekä hybrid safetyna, joka pelaa 3rd downilla lähellä boxia ja hänen roolinsa vaihtelee tilanteen mukaan. Eric Weddle voi olla Peppersille se best case scenario, mitä hänestä voidaan toivoa. Kun taas pahimmassa tapauksessa Peppers jää sub package -pelaajaksi, jolla ei ole riittävän selkeää skillsettia nousta aloittavaksi safetyksi. Toki Peppersin kohdalla ei voida unohtaa hänen taitojaan palauttajana. Moni on ollut sitä mieltä, että tulokkaana tämä tulee nimenomana olemaan se Peppersin vahvuus ja hän voi hyvinkin nousta Pro Bowleriksi saman tien tuossa ominaisuudessa.
Peppers oli combinessa antanut laimean virtsanäytteen, joten jää nähtäväksi vaikuttaako se hänen drafiinsa. Pari päivää huhkimista ja varmaan tulee juotua ahkeraan niin ihan mahdollinen vahinkotapauskin. Osui jossain kommentti, että normitesteissa annetaan uusia jos näyttää laihalta näyte, mutta combinessa ei olisi aikaa odotella. Taisi olla Breer, joka sanoi näytepuolen olevan tilaisuuden lopuksi. Jos näin on, niin hassua ettei heti aloiteta testeillä niin ei tarvitse välittää nesteytyksen vaikutuksesta tulokseen.
Kyllähän tuo teoriassa ihan mahdollista on, mutta samalla tuntuu hieman selittelyltä. En sen tarkemmin tiedä tuosta testimetodista, mutta luulisi, että siinä olisi jollain tapaa huomioitu se, että testihenkilöt juovat paljon vettä? Toisaalta PFT:n sivuilla oli muistaakseni jokin artikkeli missä sanottiin testin tapahtuvan aikaisin aamulla, joten silloin tuo vesiselitys olisi tosiaan erikoinen.

delete kirjoitti:
Todella mielenkiintoinen draft tulossa. Oma mock on tehtynä ja siinä on 3 qb:ta mutta Browns ottaa kuitenkin ykkösenä Myles Garrettin…
Omassa mockissa myös 3 QB:ta, ja Deshaun Watson ei kuulunut tähän joukkoon, mikä yllätti itsenikin. Todella vaikea kyllä ennakoida varsinkaan pelinrakentajia mihin he menevät, kun hajonta eri joukkueiden välillä on raporttien mukaan suurta siinä miten he pelinrakentajia rankkaavat ja arvottavat. Lisäksi olen lähes satavarma, että tänä vuonna tullaan näkemään useampia treidejä ykköskierroksella, jotka luonnollisesti sotkevat mockit hyvin tehokkaasti. Esim. Cleveland tulee todennäköisesti liikkumaan ylös ja alas draftissa, ja he ovat yksi niistä joukkueista joiden on pakko olla pelinrakentajan perässä. Myös New England on todennäköinen ylöspäin treidaaja, sillä he ovat kutsuneet pre draft vierailuille ison määrän pelaajia, joita heillä ei ole mitään mahdollisuutta varata, jos he pysyvät nykyisissä pickeissään.
 

Undrafted

Jäsen
Myös New England on todennäköinen ylöspäin treidaaja, sillä he ovat kutsuneet pre draft vierailuille ison määrän pelaajia, joita heillä ei ole mitään mahdollisuutta varata, jos he pysyvät nykyisissä pickeissään.
Patriots on minusta joka vuosi kutsunut kylään tukun pelaajia, joiden oletetaan menevän aiemmin kuin mitä NE on varaamassa, mutta joukkue on harvoin treidannut ylöspäin. Toki tänä vuonna alkupään varausten puute on poikkeuksellinen, kun eka vuoro on kolmannella kierroksella #72. Viime vuonna eka pick oli 2rd #60.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Cleveland on huhujen mukaan erittäin vahvasti kiinnostunut nousemaan tuolta pickiltä nro 12 jopa top viitoseen, joten kyllä siellä varmaan lienee QB haussa vai onko joku muu prospekti Brownsin mielestä niin houkutteleva että siksi haluavat hilata ylöspäin?

Gareon Conleyta veikkailtiin jopa toiseksi corneriksi, joka huudetaan. Raiskaussyytökset pudottanevat kuitenkin Conleyta:

Police investigating Gareon Conley after rape accusation - NFL.com
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Cleveland on huhujen mukaan erittäin vahvasti kiinnostunut nousemaan tuolta pickiltä nro 12 jopa top viitoseen, joten kyllä siellä varmaan lienee QB haussa vai onko joku muu prospekti Brownsin mielestä niin houkutteleva että siksi haluavat hilata ylöspäin?
Pelinrakentajahan se on joka siellä houkuttaa. Trubisky olisi kaikkein loogisin vaihtoehto, mutta kuinka kovasti Browns hänet sitten haluaa? Melkein takaisin top 3 pitäisi päästä, jotta voisi luottavaisin mielin olla. Joidenkin lähteiden mukaan juuri kolmantena varaava Chicago olisi sekin Trubiskyn perässä tässä draftissa, joten onko siellä suunnalla sitten halukkuutta luopua tuosta kolmosvuorosta? Toki jos Browns jostain saa varmuuden, ettei Bears ole QB:n perässä niin silloin 5.vuorolle nouseminen riittää Trubiskyyn/pelinrakentajaan. Clevelandin money ball äijät ovat kuitenkin kovasti olleet julkisesti sitä mieltä, että mitä enemmän varausvuoroja on niin sitä parempi, joten vaikea kuvitella, että he ihan hirveän montaa pickiä olisivat valmiita antamaan vaihdossa siitä, että siirtyvät 12.vuorolta ylöspäin.

Gareon Conleyta veikkailtiin jopa toiseksi corneriksi, joka huudetaan. Raiskaussyytökset pudottanevat kuitenkin Conleyta:
Melkoinen oli taas ajoitus tässäkin keississä. Ottamatta kantaa siihen mitä oikeasti on tapahtunut, niin näiden syytösten ajankohta kyllä haiskahtaa aika pahasti. Omassa mockissani Conley oli top 10 -varaus, eikä ero hänen ja Lattimoren välillä ole mielestäni niin suuri kuin moni antaa ymmärtää. Draft day slide sieltä on ainakin jossain määrin varmasti tulossa, mahdollisesti jopa ihan useamman kierroksen verran jos/kun mitään uutta tietoa ei noista tapahtumista saada huomisen aikana.

Beast Mode Oaklandiin ja Adrian Peterson New Orleansiin. Yllättävän vähän herättävät tunteita kahden vanhan sotaratsun seuran vaihdokset. Lynch voi olla ihan hyvä lisä Raidersiin, mutta jotenkin Petersonin meno Saintsiin ihmetyttää. Varsinkin Saintsin puolelta tuntuu kovin oudolta hankinnalta. Peterson ei kuitenkaan tuo joukkueeseen juuri mitään uutta, mitä siellä ei jo Ingramin muodossa ollut. Hieman loukkaantumisherkkä Ingram on ollut, mutta muuten täysin pätevä ykkös-RB mille tahansa jengille. Onko Petersonista tarkoitus tehdä puhdas goal line back vai mikä tuossa on ideana?
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Draftguru Mayock julkaissut oman mock draftinsa: 2017 Mike Mayock mock draft: Two QB-motivated trades - NFL.com

Jos tämä herra sanoo että arvoituksellisin drafti koskaan, niin lienee luvassa hyvin mielenkiintoinen ensimmäinen kierros yöllä.
"There's more medical issues, and more character issues than we've ever seen". - Mayock

Kuulostaa kyllä siltä, että isoja yllätyksiä tullaan näkemään. Conley jää mahdollisesti kokonaan ilman varausta. Hooker, Cook, Foster, Allen ovat ainakin vaarassa tippua yllä mainituista syistä. Kaksi kuukautta sitten kaikki heistä olivat vielä varmoja top 15 -valintoja. Pelinrakentajien kohdalla voidaan nähdä myös isoja yllätyksiä eivätkä nimet välttämättä mene siinä järjestyksessä kun on povattu. Mm. Davis Webbia on väläytelty loppupään 1.kierroksen varauksena, vaikka Combinen aikaan häntä pidettiin vielä pääosin 4-6.kierroksen prospektina. Mielenkiintoinen yö luvassa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Pelinrakentajien kohdalla voidaan nähdä myös isoja yllätyksiä eivätkä nimet välttämättä mene siinä järjestyksessä kun on povattu..

Trubisky lienee eka QB mikä huudetaan, mutta sitten onkin aika arvoituksellista. Kizerista on puhuttu aika vähän viime aikoina, kun sen sijaan taas Patrick Mahomes on noussut raketin lailla. Eli liekö järjestys Trubisky, Mahomes, Watson ja sitten Davis Webb?
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Trubisky lienee eka QB mikä huudetaan, mutta sitten onkin aika arvoituksellista. Kizerista on puhuttu aika vähän viime aikoina, kun sen sijaan taas Patrick Mahomes on noussut raketin lailla. Eli liekö järjestys Trubisky, Mahomes, Watson ja sitten Davis Webb?
Kizer saattaisi kelvata Houstoniin, koska hän sopii Bill O'Brienin toivomaan QB-muottiin (isokokoinen ja vahva heittokäsi). Houstonin lisäksi on vaikea nähdä Kizerille paikkaa 1.kierroksella. Toki treidit voivat muuttaa tilannetta, sillä lähes joka vuosi joku jengi treidaa itsensä 2.kierroksen alkupuolelta ykkösen loppupuolelle nimenomaan pelinrakentajan takia. Mahomes voi mennä jopa niinkin aikaisin kuin 13.vuorolla Arizonaan. Hänellä on kenties korkein potentiaali kaikista QB:sta, mutta gunslinger mentaliteetti ei sovi kaikille valmentajille. Watsonin määränpäätä on vaikea ennustaa, koska hän vaatii ehkä kaikkein selkeimmin itselleen sopivan hyökkäyssysteemin ollakseen tehokas. Hänelle kenties paras vaihtoehto olisi sellainen joukkue missä on jo vakiintunut aloittava QB, esim. Kansas City.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kolme pelinrakentajaa sitten meni eikä yksikään omalla vuorolla, vaan kaikkia varten treidattiin ylöspäin. Vaikea sitten sanoa, oliko syynä epätoivo, pelko vai oliko näissä sitten niin vahva upside, että riskin ottaminen oli perusteltua. Browns istui fiksusti käsiensä päällä ja nappasi kolme hyvää varausta ja sai vielä ykköskierroksen varauksen ensi vuodellekin, kun tarjolla on draftista useampi huippulupaus ja sekä Garoppolo että Cousins ovat vapaina agentteina. Joukkueella, jonka ykkösvaraukset ovat menneet järjestään kankkulan kaivoon ei ole enää varaa vetää arpoja ja vaikka joku näistä kolmesta nyt varatusta osoittautuisi helmeksi, niin nyt tehtyjen valintojen moittiminen olisi vaan jälkiviisastelua. Brownseja moititaan viime vuonna Carson Wentzin ohittamisesta mutta samalla unohdetaan, että kakkosvarauksella olisi voinut yhtä hyvin olla tarjolla myös Jared Goff.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Drafti tuli suorana väijyttyä ja yllätyksiltä ei tänä vuonnakaan vältytty. 3 rissua top9:ssä on iso yllätys. Kolmea qb varausta ainakin itse odotin ekalle kierrokselle ja juurikin Trubiskyn arvioin menevän top kolmosessa. Muutenkin hyvin odotetut nimet esiintyivät draftin ekana päivänä. Browns veti tosi hyvin ja samoin myös 49ers. Cowboys varasi DE Taco Charltonin. Tämä oli aika odotettu varaus, kun juuri ennen Dallasin vuoroa meni nenän edestä Peppers ja White. Noh, jos Jerry treidais tokalle kierrokselle ylöspäin ja poimisi Quincy Wilsonin tai Devin Kingin?
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
T.J. Watt, 1.kierros, 30.valinta, Pittsburgh Steelers

Ensi viikolla 39 vuotta täyttävälle James Harrisonille on etsitty seuraajaa jo neljä vuotta. Jarvis Jonesista ei sellaiseksi ollut ja hänestä luovuttiin hänen tulokassopimuksen päätyttyä. Steelers lähti draftiin tavoitteenaan ottaa OLB aikaisessa vaiheessa, ja tämä toteutui TJ Wattin muodossa. Watt oli yksi omista suosikeistani tässä draftissa ja aika paljon tuli käytettyä aikaa jo ennen eilistä häneen tutustuessa. Olin varautunut siihen, että Packers vie hänet juuri nenän edestä, mutta kun Ted Thompson treidasi tuon pickin pois heräsi itselläni toivo Wattin valinnasta. Näin ollen kun Jerome Bettis lopulta luki Wattin nimen kortista, olivat ensifiilikset erittäin positiiviset. Ei Watt missään nimessä mikään "slam dunk" valinta ole, jonka tie tähtiin on kiveen hakattu, mutta hänessä on paljon sellaista mikä herättää luottamusta sen puolesta, että hänestä tulee olemaan paljon iloa Steelersille.

Isoin asia mistä Wattissa tykkään on se, että työmoraali on tuossa perheessä opittu jo nuoressa iässä. Molemmat hänen veljensä ovat NFL-pelaajia mikä varmasti helpottaa myös TJ:n kohdalla siirtymää collegesta ammattilaisuuteen. Raporttien mukaan TJ on samaa kastia JJ:n kanssa sen suhteen, että unelmien eteen ollaan valmiita tekemään duunia ja tästä työnteosta jopa nautitaan. Eli mitään off the field ongelmia tai kesätreeneissä laiskottelua ei Wattin kohdalla tulla näkemään. Watt ei ole upsideltaan tämän draftin kovimpia jätkiä, joten mitään All Pro -pelaajaa en hänestä odota, mutta kunhan hän saa enemmän kokemusta tuolta pelipaikalta ja pääsee keskittämään kaiken energiansa itsensä kehittämiseen urheilijana ja pass rusherina, niin ei mikään estä sitä, että hän tekisi pitkän uran NFL:ssä aloituskokoonpanon pelaajana. Eräänlaisena onnistumisen mittarina voitaneen pitää sitä tehdäänkö Wattin kanssa pidempää jatkosopimusta 4-5 vuoden päästä. Jos tehdään niin silloin hän todennäköisesti on noussut starteriksi ja onnistunut kehittämään itsestään tehokkaan pass rushaajan, sillä sitä tuolta pelipaikalta Steelersin systeemissä odotetaan ja vaaditaan.
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Lions nappasi LB Jarrad Davisin (21st overall) omalla vuorollaan. Sille paikalle olikin huutava pula ja Davisin pitäisi olla kova tekijä, jos vaan kestää kunnossa. Pieni huoli on tuosta loukkaantumisesta, että miten lasinen ukko on kyseessä. Toivottavasti kestää kasassa.
Knoppitietona äiti oli sanonut, että vaihtaa RB:stä LB:ksi. Näköjään kannatti.
 
Viimeksi muokattu:

Ihmiskuula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Browns veti tosi hyvin ja samoin myös 49ers.

Brownsin pickit oli todella hyviä, se ettei ne lähteneet väkisin hakeen quuppaa oli mielestäni oikee liike.

Ninersilta myös hyvä ykköspäivä mutta.. Vaikka Foster on vissiin ollut kentällä todella vakuuttava niin pakostakin tulee Aldon Smith mieleen..
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Toinen ja kolmas kierros takana. Nyt olen todella tyytyväinen. Cowboys nappasi kummallakin kierroksella cornerin. Se oli selvää, että Kingin tai Wilsonin saadakseen olisi pitänyt treidata jyrkästi ja Cowboys ei tähän lähtenyt. Itse ajattelin, että jos oikein säkä käy niin toisen kierroksen 28. vuorolla voisi olla saatavilla Tabor tai Awuzie. Awuzie oli ja Dallas nappasi hänet. Erinomainen valinta ja olen tähän jopa tyytyväisempi kuin ykköskierroksen Taco Charltoniin. Owuzie on samantien day one starter. Pystyy pelata laidalla, nickelinä tai jopa safetynä.
Kolmos kiekan valinta osui cb Jourdan Lewikseen. Pystyy pelaamaan myös nickelinä ja varmasti spessuissa heti apuna sekä tietenkin backuppina. Muutenkin Dallasin puolustuksen takakenttä on tyhjenemässä lähes kokonaan. Cowboys nimittäin oli kaupittelemassa Orlando Scandrickia kolmos kierroksen pickkiin. Mielelläni kyllä yhden veteraanin pitäisin Cowboysin takakentällä Scandricin muodossa. Lisää muutenkin pitää vielä saada ukkoja takakentälle, safety ainakin.

Browns sai qb:nsa DeShone Kizerin muodossa. Täytyy kyllä kehua vilpittömästi Brownsin plääniä. Kerrankin järkevää toimintaa. Rb Dalvin Cook meni vikingsiin, cb Devin King Packersiin, Malik McDowell Seahawksiin, Ot Cam Robinson Jaguarsinn, OL Forest Lamp Chargersiin ja cb Quincy Wilson Coltsiin. Siinä ehkä ne oleellisimmat. Lopuksi vielä linkki kun "GREAT" Drew Pearson vähä trollaa Eagles faneja pickin yhteydessä. Hieno mies!

Drew Pearson Roasts Eagles As Dallas Picks Awuzie Drew Pearson Roasts Eagles As Dallas Picks Awuzie | Dallas Cowboys käyttäjältä @dallascowboys
 

habsniac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, TPS, Packers
Lopulta kun Pack pääsi valitsemaan niin haaviin tarttui kolme puolustuksen kaveria. King (CB), Jones (S) ja Montravius (DT). Vaikea on löytää huonoa näistä valinnoista. Montraviuksen valinta tuolla viimeisellä kolmannen kierroksen pickillä on ehkä ainoa, mutta oli kai hieman yllätys, että oli vielä tuolloin saatavilla. Seuraavaksi pitäisi sitten löytää apuja LB ja RB osastoille. Ei haittaisi jos Perine tarttuisi toisella 4:n pickillä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Detroit nappasi toisella kierroksella (53rd overall) CB Teez Taborin. Molemmin puolisia reaktioita tästä valinnasta fanien keskuudessa. Ei juossut kovin kovaa combinessa, mutta ilmeisesti siihen on syynsä:
Report: Teez Tabor injured hamstring ‘badly’ during Lions workout - Pride Of Detroit
Jos paranee kuntoon, niin voi olla hyväkin valinta tuolla vuorolla. Muut joukkueet eivät ilmeisesti olleet tietoisia loukkaantumisesta.

Kolmannella kierroksella Detroit treidasi alaspäin Patriotsin kanssa. Oma 85 vuoro vaihtui Patriotsin 96 ja neljännen kierroksen 124 vuoroihin. Neljännellä kierroksella on myös oma 127 vuoro vielä tallessa, joten hyvä treidata alaspäin näillä alemmilla vuoroilla mielestäni. Mitä useampi pick, sitä paremmat saumat löytää NFL tason pelaaja sieltä.

Tuolla 96 vuorolla Detroit varasi WR Kenny Golladayn. 193 senttinen, joten melkein Megatronin kokoinen ukkeli. Ei odotettu, että varataan noin korkealta, joten ilmeisesti Lions halusi nimenomaan Golladayn kun varasi hänet jo tässä vaiheessa. Hiomista riittää, mutta toivottavasti tästä saadaan hyvä palanen Lionsien tulevaisuuteen.

Yllättäen ainakaan vielä ei ole yhtään RB:tä valittu. Ehkä siellä luotetaan Abdullahiin ja uudistettuun linjaan sen verran, että mitään kovempia RB lupauksia ei varattu.

Ensi yönä sitten valitaan loput varaukset?
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs KalPa
  • 2.32
  • 4.00
  • 2.64
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös