Otteluseuranta 23.–24.4.2017

  • 11 457
  • 154

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Oli kyllä hieno sarja ja omasta mielestä laadukkain ensimmäisen kierroksen sarjoista. Eroa tuohon Boston - Ottawa -läpsyttelyyn oli valovuosi.

Seuraavan kiekan sarja taitaakin sitten olla jo moraalinen Stanley Cup -finaali.

Yllätyn suuresti, jos Metropolitanin mestari ei kannua voita.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Seuraavan kiekan sarja taitaakin sitten olla jo moraalinen Stanley Cup -finaali.
No ainakin Capitals-fanit voivat keulia konferenssin finaaliin pääsystä.
 

Snagari

Jäsen
Jotenkin toi antoi ylimääräistä luottoa toi jatkoaika jatkoa ajatellen. Caps tuli, dominoi erän, hoiti homman kotiin eikä tuuletellut jatkoonpääsyä kuin Stanley Cuppia.
 
Harvoin menee yksi pelaaja näin pahasti tunteisiin, mutta nyt meni. Täytyy sanoa, että toivottavasti tämä Marincin ei pelaa enää peliäkään Toronton paidassa. Kerta toisensa jälkeen luokattomia ratkaisuja. Kiekollisena täysin luokaton ja kun ei osaa puolustaakaan niin ei voi kuin ihmetellä.

Ei siinä, parempi meni jatkoon!
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Vittu että tuntuu hyvältä. Kova sarja, hieno sarja, parempi voitti. Huh. Annan @depre lle virtuaalisen kädenpuristuksen sarjasta ja väännöistä tässä ketjussa. Kiitos.

Oli mukava kun oma joukkue oli mukana näissä väännöissä. Valitettavasti karu arki esti pelin katsomisen suorana, mutta näillä mennään. Kiitos vaan väännöistä ja onnea tulevaan. Itse kuten jo aiemmin totesin toivon että tämän parin voittaja menee finaaliin asti. Parempi voittaa aina näissä seitsemän pelin sarjoissa siitä ei tarvitse vääntää. Tsemppiä Capitalsille ja sen faneille seuraaviin koitoksiin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös