Ex-Jokerit maailmalla

  • 1 283 576
  • 3 573
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Ei myöskään exä, mutta eikös Mäkinen kanna K-Vantaan kultakypärää?

Kyllä. Tosin Mestiksen pudotuspeleissä on erikseen kultakypärät, toisin kuin Liigassa, jossa runkosarjan parhaalla on kultakypärä koko pudotuspelien ajan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Eero Kilpeläinen pitää pilkkanaan näitä keskisuomalaisia joukkueita. Kuopion mestaruusstogen kondari numero uno.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Erosta ja Aaltosta olisi moni halunnut Jokereihin tälle kaudelle ja puhui heistä jopa vahvistuksina. No, kummatkin ovat vuodenvaihteen jälkeen olleet lähinnä heikennyksiä joukkueelleen jopa Liigassa. Noista tosin ainoastaan Erosen surkea suorittaminen on tullut itselleni lievänä yllätyksenä. HIFK-osion JMA-ketju on tosin ihan viihteellistä luettavaa ja on ihan suoraa jatkumoa Jokereitten JMA-ketjusta. Onneksi se ketju on tällä hetkellä naapurin puolella eikä täällä.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei Jokeri Leimaa Törmänen avautuu tuomareista. On se itkuiikka. Osan pelistä katsoin ja tuomarit vetivät OK. Mentaalipuolelle kisun olemus on mennyt ja syvälle. Toivottavasti ei kaavailla meille missään vaiheessa.

Jokaisella joukkueella on aina välillä valmentaja joka valittaa tuomareista, välillä aiheesta ja välillä aiheetta. En yhtään ihmettele jos Tapparaa vastaan pelaavat turhautuvat Tamperelaisten kitkakiekkoon, jossa roikutaan koko ajan ihan sääntöjen rajoilla vauhdit pois. Mielestäni asia ei ole tuomareissa vaan Liigan valitussa tuomarilinjassa, jossa roikkuminen sallitaan jotta isompien seurojen taitoetu ei tulisi liikaa esiin. Tapparalla on sekä taitoetu että osaaminen käyttää tuomarilinjaa hyväkseen.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Raitapaidat saa joskus ihan aiheesta lokaa, mut nyt Törmänen on vain pulmustamassa itseään.

Liigassa tuomareiden kohtelu on aika lailla ala-arvoista. Pelaajien ja valmentajien pitäisi olla onnesta sykkyrällä ja kiitollisuudesta lääpällään, kun tulevat pikkurahalla sylkykupeiksi.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Joo. Jokereiden valmentajista Jukka Jalonen sai sakkoa tuomareiden arvostelusta, Erkka Westerlund kyseli "are you paid?", Tomek Valtonen heitti jonkun palstalaisen allekirjoitukseenkin päätyneen kommentin Rantalasta ja Fonseliuksesta ja Tomi Lämsäkin poikkesi pariin otteeseen linjastaan ja kommentoi dumareiden otteita. Sitä ennen oli Erkka Westerlundin edellinen keikka jonka yhdessä vaiheessa Kari Jalonen latasi täyslaidallisen Erkkaa kohtaan sanomalla tv-haastattelussa, että Jokereiden valmentaja on "täysi ämmä". Sitä ennen olikin Hannu Jortikka, joka löytyi sammuneena ilman kenkiä ja kauluspaita täynnä ketsuppitahroja jonkun turkulaisen snägärin takaa. En tosin muista oliko Jokereissa juuri silloin.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lähtökohtaisesti Liigassa tuomareiden arvostelu kahvaamisen sallimisesta on aivan turhaa itkua tässä vaiheessa kautta. Siellä pelataan sillä tuomarilinjalla, joka on Liigan päättävissä elimissä päätetty ja kas kummaa, seurathan siellä ovat päättämässä asiasta. Jos ja kun Liigassa näköjään seurat haluavat kahvakiekkoa sallivan linjan, niin luulisi valmentajan myös olevan valmistautunut peliin tuomarilinjan mukaisesti. Tämä koskee niin Törmästä (joka nyt jo muutenkin on tehnyt itsestään täyden pellen IFK-aikanaan), Jortikkaa, Erkkaa kuin muitakin valmentajia. Toki toi jatkuva tuomarilinjasta valittaminen on Törmäsellekin yksi keino viedä huomiota pois omasta huonosta työstään, kuinka helvetin huonosti on ajanut pelitapaa (tai lähinnä sen puutetta) joukkueeseen sisään ja miksi IFK on niin monta askelta Tapparan perässä pelillisesti.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit on syyllistynyt tähän yhtälailla, toi oli vaan mun näkemys. KHL taas on omissa puitteissaan oikeudenmukainen, kun me saadaan jokaisesta ja kaverit joka toisesta. Mutta Harkimo valitsi tän ja turha itkeä. Kohelossa tuomarit kyllä vetää tosi laadukkaasti annettujen raamien sisällä, vaan ne tuomareiden ylävitoset kyllä syö, kun saavat annettua meille helpon.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onkohan Jokereilla tulossa mitään rahallista korvausta Ufalta Virran ja Koiviston sopimusten lopettamisesta? Ei kai nyt sentään ilmaiseksi lahjoiteta valmennusosaamista kilpaileville seuroille?
 

BrxA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voidaan hyvin muiden kustannuksella, HIFK on penkittänyt kevväään pellailijan (koodinimi JMA) ehkä kauden tärkeimmästä ottelusta. Olisi kaivannut em. herättelyä joskus Jokereissakin. Samoilla vauhdeilla myös toinen entinen jokeri poppareille eli Joonas Rask. Lähde suomikiekko, löytyy tästä linkistä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Aaltosen penkitys oli ihan odotettavissa joskin fiksumpaa se olisi ollut pari peliä sitten kun se olisi voinut toimia herätyksenä. Nythän tuo on vain rangaistus paskoista otteista. Sen sijaan Raskin täytyy olla rikki, sillä hänhän on ollut yksi harvoista onnistujista naapurin leirissä.
 
Aika tutun kuuloista kirjoittelua HIFK:n osiossa entisistä jokereista Erosesta ja Aaltosesta. Silti omalla tavallaan tekisi mieli nähdä JMA vielä Jokereissa. Erosta taidettiin joissain huhuissa toivoa Jokereihin. Huhhuh ehkä sitten jos Mestiksen kautta joskus lähdetään liikkeelle.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä Jokereihin on kuulunut aina erottamattomasti nämä "on se joskus ollut kova" - pelurit.
Salminen täyttää tämän ruudun enemmän kuin kokonaan. Tietysti jos se saisi yllättäen potkut, niin sitten täytyisi löytyä saman tason paikkaaja ja JMA kyllä hoitaisi homman! Toki tästä perinteestä voidaan myös luopua, sillä perimmältään se on vain tston huonoa duunia.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Gymer kun vetää kesällä niin paljomn lihaa luiden ympärille kuin liikkeen kärsimättä voi ja hyvä pelimanni liigaan. Oli menneellä kaudella meillä montaa vakiokokoonpanon hyökkääjää edellä pelillisesti, joten luulis mahtuvan kalpassa 2 ekaan kenttään.
 

Trymuch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
KalPassa on käynyt ovi niin tiheästi menosuuntaan enkä usko että kuopiolaisten resursseilla ihan hirveän isoja nimiä naarataan paikkaamaan, joten eiköhän Frankie saa ainakin näyttöpaikan 1-2 ketjuista. Toivottavasti tarttuu siihen kiinni.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Joidenkin nimimerkkien meillekin kaavailema Tommi Kivistö jatkaa uraanasa Avtomobilistissa parin vuoden lapulla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös