HPK pudotuspeleissä keväällä 2017

  • 61 497
  • 505

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tämä sarja hävittiin maalien edessä. JYP oli vain aivan helvetin paljon nälkäisempi ja ilkeämpi ko. sektoreilla. Niin omassa kuin HPK:n päässä. Ne epäselvät pomput selvästi JYP:ille, mutta kyllä nekin tilanteet ansaita täytyy.

Kyllä jotenkin vaan toivoo Kerhoon tuollaista Kolehmaisen tapaista jässikkää, joka runttaa maalille kiimaisen hirven herkkyydellä. Tai Hytösen kaltaista takiaista, jota vastaan pelaaminen on varmasti peräsuolitähystykseen verrattavissa oleva nautinto. Näissä tällaisissa "isoissa pikkuasioissa" Kerho jäi jälkeen ja siihen tämä sarja sitten ratkesi.

Mutta ei mitää, mullekin jäi lopulta positiivinen maku tästä kaudesta. Kelkka kääntyi oikeaan suuntaan monessa asiassa ja Pennanen sai tulikasteensa. Ensi kaudella ollaan sitten taas vähän fiksumpia.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
JYP oli lapanen tarpeeksi monessa pelissä tämän sarjan voittamiseen, Kerho ei vaan käyttänyt tilaisuuttaan hyväksi ja juuri ne kassit mitä kyselin jäi sitten lopulta uupumaan, vaikka menikin pidemmälle kuin kuvittelin.

Harmittavasti meni tämä seiskapeli ohi, mutta pelejä tulee aina uusia ja matka senkus jatkuu. Pendolle hyvää oppia siitä mikä se maailma on kun ei olla enää leikkikoulussa. Siellä pitää pystyä vielä parempaan, vielä urheilullisempaan ja vielä täysivaltaisempaan suorittamiseen. Nyt se jäi piirun verran vajaaksi, ehkä sitten ensi kaudella löytyy se viimenen ruuvvi mitä kiristää, ne YV kuviot toimii koko kauden ja jengi painaa paikoista sitä limppua sisään. Jos noi olisi, niin kukaan ei tota jengiä olisi pysäyttänyt, nyt idea oli hyvä, mutta se viimeinen silaus puuttuui.

Ei haittaa, jonkun mielestä ei saisi sanoa, että oli hyvä kausi... ja paskat. Oli loistava kausi! Tolla pelaajabudjetilla ja suoraan pleijareihin, yleisömäärät kasvoi, taustat pisti sellasen pommin toiminnallaan ja konsepti on ehdottomasti nyt kunnossa. Atu toi sen ryhtiliikkeen ja lähti Venäjälle. Pendo tuskin lähtee ja nyt saadaan oikeasti se toinen kausi ja kolmaskin. Pitää kuitenkin muistaa, että kyse ei ole pelkästään mistään asioiden hiuotumisesta pelaajille, vaan kyse on uudesta toimijasta uudessa ympäristössä ja siellä on silloin aina niitä asioita mistä pitää hioa särmiä pois ja löytää se yhteinen tekeminen, oli se sitten että kuka ostaa vessapaperit aina siihen, että miten peluutetaan pakkeja. Ei noita asioita tehdä nappia napsauttamalla. Nyt on vuosi reenattu ja ensi kaudella pitäisi olla kone rasvattu, puunattu ja putsattu kisakuntoon.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kyllähän sitä oletti hieman erilaista peliä tästä G7:stä, mutta kuten joku jo edellä totesi, niin Kerhon olisi pitänyt ratkaista sarja jo aiemmin, eli eilen. Ei vaan ollut sillon katkolla kaikkien aiempien rikkaiden vaiheiden jäljiltä.

Tietynlainen aprilli-fiilis tästä jäi, kukaan ei vaan lopulta kailottanut kuuluvalla äänellä, että aprillia aprillia, Kerho meni jatkoon...

Kuten edellä on jo moni todennut, oli Kerhon kausi monella tapaa hyvä. Kyllä sitä silti vaan nälkä kasvaa syödessä ja kuitenkin voitoista tässäkin sarjassa pelataan. Seuraavaksi olisi tullut vastaan KalPa eli Kerho olisi ollut kevyesti finaaleissa. Eikös se näin olisi mennyt? Ja uutta kirjakamaa olisi taas tehtailtu.

Osa kokeneista pelaajista ei pystynyt auttamaan joukkuetta tehoilla ja se hieman mietityttää. YV on jo mainittu, mutta jotain parannusta siihen letti tulevan kauden aikana. Tasaisen paskalta tuntui koko ajan.

Toivottavasti uskottavuuden palautus jatkuu edelleen ja käyrä näyttäisi jopa ylöspäin.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Projektin eka vuosi ja pitkäikaiselle kestosuosikille maalin tappio seitsemän ottelun sarjassa. Kestosuosikilla oli vielä kotietu. Kyseinen joukkue oli myös runkosarjan jälkimmäisen puolikkaan kovin jengi. Kaikki tämä on helvetin iso harppaus ja enemmän kun voi toivoa. Ainoa asia mikä harmittaa, että tämä oli vain puolivälieräsarja. Ottelusarja oli tasoltaan oikeasti semifinaali ja Kerhon pitäisi näillä otteilla olla pronssiottelussa.
 

Avorayska

Jäsen
Hyvä kausi vaikka nyt hiukan paska maku jäi. Pidemmälle päästiin kun olis luullut.

Jypin ekaa maalia ei olis vaan pitänyt päästä kun maalin pelejä ollut melkein kaikki. Perse.

Kaikki odotukset ylitty kauden osalta, mutta kyllä sitten jää paskan maku suuhun kun loppu on tollanen. Näissä peleissä ei vaan olis varaa päästää tollasta ensimmäisen maalin kaltasta maalia. Samaan kategoriaan menee game 5 ratkasumaali.
 

Ralph

Jäsen
Joonas Lehtivuori lyötyy yhä pudotuspelien pakkien pistepörssistä toiselta sijalta. Sekä Lehtivuorella että Teemu Erosella on tehot 2+4, mutta Lehtivuoren tehotilasto on kuusi pykälää parempi. Petteri Nikkilä oli ennen tätä iltaa yhdeksäntenä, mutta putosi JYP-pakkien pisteiden myötä ulos kymmenen sakista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös