La 8.4.2017 KalPa - JYP (välierien 3. ottelu)

  • 5 463
  • 43

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Nyt oli hyvää pelaamista JYPiltä mutta ei KalPakaan huono ollut. JYP vaan oli tuon maalin verran parempi. KalPa sortui hieman liikaa jäähyilyyn. Varsinkin hyökkäyspäässä jossa ei ikinä pitäisi rikkoa. Ja olihan se kieltämättä hienoa tarjota välillä KalPalle sitä omaa lääkettä (maalittomuutta) ja varsinkin Kuopiossa.

Tämä oli vain yksi ottelu ja sarjassa ollaan edelleen jäljessä. Teki vain hyvää sarjalle tämä tulos.
 
Tässä vähän omakin pelko illan ottelusta piilee, en usko että kukaan tuohon Pelicans peliin lähti takkiauki vaan yksinkertaisesti väsymys painoi back-to-back pelissä. KalPan luisteluvoimaisuus vaatii myös veronsa omilta ja jos vastustaja pystyy pelaamaan aluetta, perässä luistelun sijaan, niin ovat vahvoilla. Keränen pisti erityisesti silmään siinä 3 kotipelissä, kun on varmasti liigan nopeimpia luistelijoita ja näytti että hyvä jos jalkojaan jaksoi nostaa jäästä luistellessa.

Meni juuri niinkuin vähän arvelinkin, toki tänään ei jalka painanut niin paljon ja liike oli suht hyvää, mutta kiekollisissa ratkaisuissa tuo väsymys paistoi selkeästi ja pitkät pyöritykset jäi näkemättä. Ylivoima oli täysin mielikuvituksetonta meiltä tänään ja ei tainnut huippu paikkojakaan olla yhtään. Olkiukolle täytyy hattua nostaa, pelasi tänään hyvän pelin ja oli varman oloinen maalilla.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Tämän illan erikoisuus taisi olla se, ettei se typerän kuuloinen juntti huutanut kertaakaan että "vettä lauteille". Ei sen kyllä tarvinnu huutaa onneks mitään muutakaan.

Oijoijoi oijoijoijoi.

Ainiin. Jotain asiaakin. Friman pelas helvetin hyvän pelin.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Maskipelaaminen oli täysin unohtunut KalPalta. Näissä sarjoissa vähemmän tehdään maaleja jos maalivahdille ei pienintäkään häirintää saada aikaiseksi. Koponen aika kovassa paikassa, onnistui ihan asiallisesti. Ei kyllä kiekollisesti pääse Leskisen tasolle ja se valitettavasti näkyi Timosen ollessa toinen pakki. Myttysellä oli riittävästi paikkoja, tänään ei kolissut puiden väliin.
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Parempi voitti, loi varmaan yhden maalipaikan. Se jälkeen maalipaikoissa taisi olla hiljaisempaa. En tiedä oliko fairplay KalPalla yhtään kunnon maalipaikkaa, ei hyvä. Hiukan pitää parantaa jos loppukaudesta joku peli vielä halutaan voittaa.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Parempi voitti, loi varmaan yhden maalipaikan. Se jälkeen maalipaikoissa taisi olla hiljaisempaa. En tiedä oliko KalPalla yhtään kunnon maalipaikkaa, ei hyvä. Hiukan pitää parantaa jos loppukaudesta joku peli vielä halutaan voittaa.
Oli KalPalla yksi hyvä paikka. Avonainen maali ja joku puukäsi veti tolppaan.

Olkinuoralta hyvä peli. Samoin JYPiltä. Hyvää fyysisyyttä ja rohkeaa puolustamista ja välitöntä pelin kääntämistä.

Miinuksia umpisurkeasta ylivoimasta. Kaikki vaan seisoskelee, kunnes Löfman tai Kalteva antaa huonon syötön ja sitten taas kelataan vauhtia.

Mutta kaikenkaikkiaan olen todella iloinen voitosta. Tää saattoi olla JYPin taktiikkaa - ensin kaksi peliä kuonoon, jotta varmistetaan kolme kotipeliä.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Näinkö vain omiani - pelasiko JYP tänään fiksusti johtoasemassa? Täyteen Kraftwerkiin vielä on matkaa (sitä oikeaa robottikiekkoa on vieläkin ikävä - joskus muinoin kolmanteen erään kun mentiin johtoasemassa niin peli oli aika selvä, toista se on ollut Virtasen kanssa), mutta ei paniikkinappula mennyt pohjaan oikein missään vaiheessa. Maaleja toki pitää tehdä enemmän kuin yksi jos jatkoon aikoo mennä, mutta oikein hyvä suoritus JYPiltä. KalPa johtaa sarjaa edelleen, mutta tässähän on tasoituksen paikka maanantaina ja sitten on taas sarja alkuasetelmissa.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Metka keksintö pelata KalPan paineistaessa kiekkoa laidasta Olkinuoralle kuin futismaalivahdille ikään. Ok, ei tapahtunut kuin kerran, mutta kai noin voisi pelata useamminkin - etenkin jenkkikaukalot kolunneen maalivahdin kanssa, joka tietää miten päin mailaa pidellään.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Taisteluvoitto Jypille äärimmäisen tärkeään paikkaan. Maanantaina kotivoitto ja sarja on taas täysin auki. Todella hyvät maalipaikat oli tänään molemmilla joukkueilla minimissä, josta lopputuloskin osittain kertoo.

Jypillä edelleen ylivoimapeli aivan jäässä, ja siihen on pakko keksiä jotain. Jos kuvio onnistutaan rauhoittamaan, ukot seisoo paikoillaan syötellen kunnes joku laukoo suupaisun päin ekaa polkkaria tai yrittää jotain one-in-a-million poikkisyöttöä. Tänäänkin meinasi paras tilanne tulla KalPalle alivoimalla, eilisen tapaan...
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Metka keksintö pelata KalPan paineistaessa kiekkoa laidasta Olkinuoralle kuin futismaalivahdille ikään. Ok, ei tapahtunut kuin kerran, mutta kai noin voisi pelata useamminkin - etenkin jenkkikaukalot kolunneen maalivahdin kanssa, joka tietää miten päin mailaa pidellään.
Luoma käytti tuota JYPissä pelatessaan aika paljonkin.

Ihan yes-peli kaikkinensa. Nimimiehetkin oikeasti pelasivat eivätkä vaan katelleet - tosin Tuppuraisella edelleenkin usein pelaaminen on sitä, että pysähdytään, katsotaan ja mietitään (eli nautiskelee pelaamisesta). Hytönen oli THE MAN kolmannessa erässä.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tulomatkalla Kuopioon se aiheutti pientä närkästystä karapulaisilla ihmisillä meidän bussissa kun jouduttiin pysähtymään Jari-Pekka:ssa (ei olutta, ei tupakkaa myynnissä) 3 linkkua kun ei voi pitää taukoa samalla huoltoasemalla.

Kiekko shakkia parhaimmillaan eli nyt JYP onnistui KalPan pitkien pyörittämisien estämisessä. Vaikka perjantaina edes JYPinkylän 2 metriä kapeammassa kaukalossa se ei onnistunut.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Imperiumin vastaisku, otettin peli ja monttu baari hallintaan. Matkaa on vielä jäljellä, mutta oikealla uralla ollaan, Olkinuora oli eilen hyvä, mutta myös puolustus auttoi pelaamalla maalinedustan keltapaitaisista pois.

Liikkeessä JYP ei jäänyt jälkeen yhtään, mikä on hyvä merkki jatkon kannalta, pienillä eroilla mennään ja maalit on tiukassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös