Playoffs 2017 puolivälierät: JYP – HPK

  • 110 841
  • 1 130

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sarjan alussa Jyväskylässä ei tiedetty, kuka on Antti Pennanen. Nyt tiedetään :D

Mielipiteistä ei tarvitse kuulla yhtään mitään. Se on minun mielipiteeni.

Pennanen operoi Liigan yhdellä huonoimmista materiaaleista ja vei joukkueensa viidenneksi. JYP on neljäs, vaikka se operoi Liigan kärkeen kuuluvalla materiaalilla. Jos Pennanen ja Veltsu vaihtavat paikkoja, JYP voittaisi runkosarjan ja HPK olisi siellä, mihin se oli ennakoissa sijoitettu. Mutta jos Jyväskylässä ei vielä tiedetä, kuka tämä Pennanen on - niin pian se teillekin selviää.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Sarjan alussa Jyväskylässä ei tiedetty, kuka on Antti Pennanen. Nyt tiedetään :D
Eikä Hämeenlinnassa tiedetty kuka on Antti Suomela, mutta sekin selvisi. Nevahöödejä kummatkin joukkueet pullollaan.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Kiitos JYP ja kiitos HPK ja fanit tästä sarjasta! Oli kyllä tunteiden vuoristorataa viimeiset pari viikkkoa. Onneksi näin. Tällainen kunnon rivalry kantaa eteenpäin tulevinakin vuosina jos satutataan vastakkain (ei olisi ihme). Voitto maistuu makealta, kun se tulee hillittömän väännön jälkeen.

HPK:n (ja koko sarjan) paras pelaaja selkeästi Larmi, peesaajina Lehtivuori ja Manninen. JYPin ratkaisurintama oli tasaisempi, Suomela, Olkinuora ja Miklik nostettava ensimmäisinä esiin.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viikonloppu Jatkiksen ulottumattomissa (ehkä ihan hyväkin niin...). Mutta mutta, Onnittelut JYP. Tulos kertoo sen olleellisen ja ei siihen nokan koputtamista.

Hyvää vääntöä oli palstoillakin, kiitokset kanssa eläjille.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Onnea JYPille ja hyvää jatkoa eteenpäin. En silti osaa sanoa varmasti että parempi joukkue meni jatkoon. Itse suhtaudun tähän niin, että ratkaisu oli yksi nollakulma maali, joka pomppi sitten sisään. Niitä sattuu, mutta en tiedä paremmuudesta. Kuitenkin kunnioitan lopputulosta täysin ja en pidä tätä epäoikeudenmukaisena. Tämä on peliä ja välillä se menee miten menee. Yksi asia mikä riipaisee on se, että oli "vain" puolivälierä. Tämä oli vähintään välieräsarja vaatimukseltaan. Syitä miksi JYP sitten oli sen viimeisen voiton verran parempi:

- Kotietu. Vaikka molemmat voittivat molemmissa halleissa, niin silti.
- Menestykseen tottuneempi, rutinoituneempi.
- Enemmän fyffeä, eli laajempi rinki. Loukkaantumisia sattui, mutta tuosta noin vain oli heittää viisi liigatasoista miestä tilalle. Ne toivat tarvittavaa energiaa myös. Kerholla oli Nikkilä pois pari matsia, niin se näkyi kun muutenkin ohkainen pakisto. Cornet piti tulla pleijareihin mukaan ja miehen panosta ei ikinä oikeasti korvattu.

Mutta ei mitään. Hyvä fiilis silti jäi. Varsinkin kun tietää, että ensi vuonna ollaan perkeleen paljon kovempia.

Muuten lätkä jää, kun sopivasti eilen raukesi Ruudun soppari. En hyppää bandwagoniin, mutta JYPin otteita seuraan tästä eteenpäin, niin saa taas lisäanalysoitavaa Kerhon kaudesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös