Carolina Hurricanes 2016–2017

  • 76 158
  • 186

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Kyllähän noita neppejä voi ampua koko kauden ja saada laukaisutilastot näyttämään kivoilta, mutta harvoin ne maaleina ja voittoina realisoituu.

Niin, no oli niitä maalipaikkojakin Hurricanesilla aika paljon. Stempniakin tyhjä maali Ryanin syötöstä ylivoimalla esimerkiksi (tolppaan)... Sen sijaan puolustuspään virheet olivat sinänsä vähäisiä, mutta jos ne ovat tapahtuessaan noin järkyttäviä (Helm läpäri, Mantha x2), niin kyllähän siinä kaivetaan itselle aika isoa kuoppaa.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen

rpeez

Jäsen
Näitä Carolinan pelejä kyllä on kiva seurata satunnaisen katsojankin kun peleissä on vielä panosta, joukkue pelaa vauhdilla ja ampuu paljon. Ja onhan siellä vielä tietysti selvästi olostaan nauttivat TT ja Aho isossa roolissa.

Kirjoitin kauden alun ekojen pelien jälkeen ettei tuolta joukkueelta voi odottaa mitään, mutta myönnän olleeni väärässä. Melkein sääli jos nyt eivät PO:hin pääse.
 

Flusher

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Panthers
Näitä Carolinan pelejä kyllä on kiva seurata satunnaisen katsojankin kun peleissä on vielä panosta, joukkue pelaa vauhdilla ja ampuu paljon. Ja onhan siellä vielä tietysti selvästi olostaan nauttivat TT ja Aho isossa roolissa.
Täysin samaa mieltä kanssasi. On tullut tuota joukkuetta jonkin verran seurailtua sen jälkeen kun Florida omat playoff-mahdollisuutensa hukkasivat. Tietenkin Carolinan playoff-mahdollisuudet ovat edelleenkin aika pienet, vaatii oikeasti miltei täyttä pistepottia lopuista peleistä. Vastassa vielä mm. Penguins ja Blue Jackets, eli haastetta kyllä riittää.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Aleksi Saarela pelasi viime yönä ensimmäisen ottelunsa AHL:ssä ja pääsi heti maalin makuun. Jos pudotuspelihaaveet tässä lähiaikoina kariutuvat, niin Saarela saattaa ehkä jonkun pelin ylhäälläkin saada, jos tahti jatkuu farmissa samanlaisena. Saarelan lisäksi Canes'-prospecteista tulokassopparin kirjoitti vastikään myös Janne Kuokkanen, joka on Carolinan toisen kierroksen varaus viime kesän draftista. Kuokkasen edustama London Knights on tällä hetkellä tappiolla Windsoria vastaan otteluvoitoin 2-1 OHL:n pudotuspeleissä.

Detroitista viime kierroksella hieno 4-1-voitto ja edelleen ne ohuet saumat pudotuspeleihin säilyivät. Seuraavissa peleissä vastus sitten onkin ihan eri kalipeeria, kun vastaan asettuu mm. Columbusta, Pittsburghia ja Minnesotaa. Kunpa edes pieni osa niistä peleistä joita Canes' hallitsi olisi kääntynyt voitoksi..

E: Ja mainitaan vielä, että Läckille ei onneksi ilmeisesti tullut mitään pysyviä tuosta törmäyksestä vaan saattaa ehkä vielä pelatakin tällä kaudella. Tai näin ainakin twiittasi.
 
Viimeksi muokattu:

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Eivät kariutuneet ainakaan vielä, joskin harmittavan hyvällä prosentilla napsii Bostonkin voittoja juuri nyt. Columbusta vastaan oli kyllä erittäin hyvä matsi ja jännitystä piisasi. Saatoin jopa vähän tuulettaa kotisohvalla Hanifinin voittomaalia!
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Katselin tuon Canes - Bjs -ottelun jälkeenpäin ja paitsi että oli kovatasoinen jääkiekko-ottelu, niin pitää kyllä sanoa, että Hurricanesilla oli sellainen epätoivo-moodi silmässä 60+ minuuttia, että jos samaan malliin jatkavat, niin ei montaa häviötä loppukaudesta tule.

Koko joukkue tuntuu tekevän kaikkensa tuloksen eteen. Kopissa on varmasti hyvä henki.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Nyt ne karkas, perkele. Toivottavasti nälkäisestä loppukaudesta jää mahdollisimman paljon hampaankoloon ja lokakuussa aloitetaan heti alusta rytinällä. Joukkueessa perusteet ovat kuitenkin kunnossa. Jos näistä nuoristä sälleistä - Aho, Lindholm, Teräväinen, Slavin, Pesce, Hanifin ym. - edes jokunen pystyisi ostamaan sen askeleen pari vielä ja nousemaan liigan eliittiin oikeaksi 1-ketjun hyökkääjäksi tai #1-#2-pakiksi, niin tämä on ilman muuta pudotuspelijoukkue.

Ainoat suuremmat kysymysmerkit liittyvät a) varmojen suorittajien määrään ja b) maalivahtipeliin. Eli kenttäpelaajien osalta täytyy luottaa nuorten pelaajien kehityskaareen (johon ei aina ole luottamista) ja maalilta puuttuu sellainen takuuvarma onnistuja. Ward on Ward, eikä hänestä tule enää eliittimaalivahtia tähän liigaan ja Läck taas pelasi äärimmäisen kaksijakoisen kauden. Nedeljkovic on talentti, mutta tämä kausi oli täydellinen pettymys, joten ensikaudeksi on turha odottaa sankaritekoja.
 

ipaz

Jäsen
NHL:n ylivoimaisesti mielenkiintoisin joukkue (ainakin Jatkoajassa) teki neljän vuoden sopimuksen maalivahti Scott Darlingin kanssa. Ensi kaudeksi on sopimukset myös Cam Wardille ja Eddie Läckille. Saas nähdä kumpi lähtee. Wardilla on siirron estävä pykälä (saa ilmoittaa 15 joukkuetta minne halajaa). Toisaalta Canesilla ei ole mitään huolto palkkojen suhteen, kun capissa on tilaa vielä Darlingin sopimuksenkin jälkeen 27 miljoonaa taalaa. Tärkeimmät RFA-pelaajat joille sorvataan uusi sopimus ovat Teräväinen ja Brock McGinn ja nuo kaverit eivät mitään monen miljoonan paperia saa. Pakisto ja maalivahtiosasto on ihan ok kuosissa, mutta hyökkäykseen kelpaisi varmasti joku pätevä UFA tyyliin Oshie, Vrbata, Sharp, Vanek....
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Hmm, Darling ei ole vielä vakiinnuttanut paikkaansa 1. maalivahtina NHL:ssä, tuolla sopimuksella olisi jo syytä. Toivotaan parasta. Noista UFA-pelaajista T.J. Oshie olisi loistava (ja kallis) hankinta, mutta muut eivät juuri riemunkiljahduksia herätä. Ehdoton ei Vanekille, Vrbata ja Sharp lienevät ensikaudellakin sentään top 6-pelaajia.

Toisaalta Carolina tarvitsisi enemmänkin top 3-pelaajia, koska middle 6 näyttää ihan hyvältä. Tähdet puuttuvat ja niitä saadakseen täytyisi varmaan treidata. Eli puolustusta kapeammaksi ja rohkeasti vaan sitä first rounderia kaupaksi niin saadaan joku merkittävä hankinta kotiin.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Uskoisin, että Läck lähtee. Loppukaudesta oli hyvä, mutta suurimman osan kaudesta heikko.
 

Aivan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hurricanesilla ei ole kapteenia valittuna. Mahtaisiko monipuolinen ja lahjakas Aho olla mies tuohon paikkaan viimeistään lähivuosina? En näkisi asiaa kauheen kaukaahaettuna saati että tarttis Suomilasein asiaa katsoa sen paremmin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös