Ruutu+Urheilun TV-lähetysten kommentointi

  • 1 183
  • 1

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Otanpa tässä nyt omavaltaisuuden käyttööni ja aloitan uuden ketjun, kun tosiaan Nelonen Pro -kanavat ovat vaihtaneet nimeään. Ehkäpä tuo seitsemän ja puoli vuotta vanha ja 262 sivua pitkä keskustelu Nelonen Prosta voi päättyä ja siirtyä historian hämäriin. (Eikä se etuovi.com-mainoskaan enää pyöri.)

--

Itse aiheesta sanon, että Tuomas Nyholmista on yllättäen tullut suosikkini. Jotenkin tajuan nykyään hänen kujeilunsa innokkuuden ja huumorin ristiaallokossa. Pitkään aikaan en niin hänestä osannut tykätä.

Vesa Rantasta siedän aika hyvin. Pidän hänen suurimpana lahjanaan yksinkertaistamisen, toiston ja liioittelun taitoa. Tuossahan tulikin jo kolme, hups. Hänellä on taipumus jankuttaa vuosikaudet jotakin sarjamuotoon liittyvää asiaa ja nähdä itsensä ainoaksi oikeassaolijaksi. Itse pelistä on ihan hyviä kommentteja ja sitten vähemmän, mutta niinhän kaikilla.

Vakiovieraista Kölli, Lehterä ja Vallin ovat kaikki sinänsä ihan ok, mutta kukaan nyt ei ihan veretseisauttavan loistava. En kyllä osaa nimetä, ketä sinne kaipaisin.

Neljäs erä on ollut hyvä uutuus. Käydään sarjakierroksen tapahtumat rauhassa läpi. Yllättävän monta vuotta on tällaisenkin jutun synnyttämisessä kestänyt.
 

NiXu89

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves Ry
Nyholm ja Vallin ovat omat suosikkini noista studiossa heiluvista ihmisistä, sen sijaan Lehterä taitaa olla suurin syy miksi valtaosa Ilves-faneista keksii erätauoille jotain muuta tekemistä, vaikea nähdä että mies näkisi mitään positiivista Ilveksestä edes mestaruuden tultua.

Mukavaa vaihtelua nähdä uusia kommentaattoreita myös, kuten viime peleissä Nokelainen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös