La 25.3.2017 KalPa - Pelicans (puolivälierien 3. ottelu)

  • 3 964
  • 26

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Eikös kaikki itäsuomessa tykkää Niuvanniemestä?

No siitä en mene takuuseen, mutta ainakin sellaiset rillit kyseisellä oikeuslaitoksella on, että muualla ihmetellään heidän näkökantojaan. Toki se on hienoa että meillä sentään on Niuva, kun fimeakin taitaa nyt sitten lähteä.

Olisiko tämä antitopic jo tässä? Ja jos ei, niin miksei?
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Asiallinen peli KalPalta. Liian asiallinen, tässä vaiheessa kautta virkamiehet kolataan kentältä liigan mainoskatkojen aikaan sohjon mukana. Juvosta ei päästy testailemaan käytännössä ollenkaan.
Jäähyn kalastelu kulmaralli ei tuonut toivottua tulosta vaan vastustaja puolusti maalintekosektorit liian helposti.

Tuomarilinja heittelee pelistä toiseen järkyttävän paljon eikä se ole kenenkään etu. Itse toivon näkeväni erittäin paljon enemmän aloituksen viivytysjäähyjä. Mihin filmaus kakkoset ovat unohtuneet? Näitä molempia voisi sääntökirjan mukaan viheltää useamman kappaleen molemmille joukkueille, per peli. Favorinin perinteinen erikoisosaamisjäähy, puoliluistinta maalinvahdin alueella jäi näkemättä.

Rissanen saadaan osumaan tolppien väliin kun Keränen menee maalille ja laittaa lavan maaliviivan yli. Jaakko tarjoilee kiekon lapaan syöttöpisteen toivossa ja..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös