San Jose Sharks 2016–2017 – vielä kerran, pojat?

  • 81 696
  • 233

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Sillai se 6ott kotiputki, 3-3 ja tappiot lännen pleijarijoukkueille ja heitä vastaan saatiin aikaiseksi 3 maalia yhteensä.

Nyt edessä 4ott vieraskiertue ja sitä ennen Carpenter tiputettiin alas ja Timo, O'Regan nostettiin ylös.

Hansen loukkaantui korkean mailan myötä Ducks -pelissä, on joukkueen mukana, mutta voi olla, että missaa pelin pari.

Kaiken ton kun ynnää yhteen, niin luulisi sitä sekoittelua tapahtuvan. Pete pitänyt kiinni lemmikeistään ketkä eivät ole suorittaneet tarpeeksi ja samalla nuoret jo varmistaneet Barracudan pleijareihin pääsyn. Jos Hansen missaa pelin, niin tottakai Timo tai O'Regan pääsee kentälle, mutta jos tässä haluttaisiin välttää tämä saman paskan katsominen, niin tanskalaisen kunnon ei pitäisi vaikuttaa.

DeMelolta ilmeisesti heikompi peli ja isossa kuvassa tämä kotiputki meni kaverilta penkin alle. Ilmeisesti lukittu paikka, koska Heed ei juuri paremmin voisi menestyä farmissa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Sellai, Dallas päästänyt toiseksi eniten maaleja liigassa ja Lehtosella oli alla yksi nollapeli koko kaudelta.

Dell ja vahva .950 suoritus, mutta tappio tilastoihin. Maistuu varmasti.

Pete sitten laittoi ilmeisesti laitahärkä-Hertl ykkösen laitaan. Olisko kannattanut vaan se tuttu LaBanc nostaa sinne? Haley ja centterirooli, ei niin kuin mitään järkeä. Tulokkaat vielä laidoilla, ketä näitä keksii? Sorensenin jalat voisi toimia muuten hyvin Joe kaksikon rinnalla. Ainakin paremmin kuin tollanen kaikki yhteen ketjuun vieraskentällä.

Pavelski jakeli mielellään extrasyöttöjä ja näin hukattiin hyvin maalipaikkoja. Kapteeni näyttää mallia.

Eipä tässä ole sellaista loistoa ja hehkutusta kuin viime vuonna runkosarjan lopussa. Joukkue on selvästi paperilla parempi, mutta ei kyllä pelillisesti. Pelitapa on hyvin yksinkertainen, hyviä asioita viime kaudelta jätetty kokonaan pois ja ylivoima kussut läpi kauden. Ehkä sitten tosipeleissä. Mutta ei näitä suorituksia ja sekoiluja jaksa katsoa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Noah Rodille sopparia käteen ja suunnaksi Barracuda ja pleijarit. Todella mielenkiintoista nähdä miten pärjää, ainakin pelitavan puolesta luulisi sopivan hyvin muottiin.

Sharks se vaan on edelleen paska. Siinä missä Boudreau lateli kovia sanoja lehdistölle tappioputkessa, niin Pete se muistelee hetkiä kun Sharks dominoitti, mutta silti onnistui häviämään. Tietääkö se edes kuinka paskasti Sharks pelasi Bluesia ja Wildia vastaan. Ketjuja oltiin sentään sommiteltu, että jos sieltä nyt löytyisi ne oikeat. Siellä tosin farmissa pelaa edelleen parempia pelureita kuin Sharksissa.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Eipä taida olla riskiä että ykköspicki menetetään Vancouverille tällä pelillä. Mukavasti Burnsillekkin tullut miinusta viime peleissä.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Joop ongelmat vaan lisääntyy, kun hyvin toiminut puolustus kusee urakalla. Eipä tuolta oikein kuin Dillon selviä puhtailla papereilla(?).

Kyllä on Pete lukossa. Sairastuvan tyhjetessä kaveri kokoaa kentälliset täysin samanlaisiksi, joilla tämä paskaputki lähti liikkeelle. Ei mitään muuta sitten keksi. Miksi Hansen on lukittu ykköseen, kun mikään ei juuri puhu sen puolesta. Sama kyllä pätee Joe-kaksikon yhdessä pitämistä.
Kakkonen on pysynyt samana ja tulos pysynyt yhtä heikkona. Starsia vastaan nähtiin huippu, kun pojat otti oikein kunnolla selkään.
Haleylta oma maali ja yliampuminen, kun meni tinttaamaan paljaalla nyrkillä Callea, ketä ei edes käsiään nostanut ylös. Ei mikään yllätys, että ulosajon jälkeen 4.kentän peli näytti hyvältä. Toivottavasti saa pelikieltoa, niin saataisiin taas näyttö kuinka hyvin nelonenkin voi tuottaa offensia hyvillä pelaajilla.

TOP6 kusee ja pahasti. Vuorotellen ottavat kentälliset täysin käkättimeen ja Pete ei kuten sanottu lähde tekemään muutoksia. Ihan hyvin voisi jo myllertää ja kunnolla, enkä nyt tarkoita pelkästään Hansenin tiputtamista alas tai Marleaun ketjun vaihtoa. Tämä kuitenkin se joukkueen suurin ongelma, eikä siihen ole juuri mitenkään koskettu. Paskaa valmentamista.

Pakisto on tyyliin aivan riekaleina, kun Vlasic ollut poissa flunssan takia. Muutoksilla tuskin juuri mitään parempaa saisi aikaan. Heed olisi edelleen kiva nähdä, ajatus Vlasic-Heed parin näkemisestä herättää suuria ajatuksia. Voisi toimia ja hyvin, kun nopeasti miettii. Mutta runkosarjan lopussa shutdown -parin rikkominen ja tulokkaan nosto farmista; ei tule tapahtumaan.

Nyt sentään Predators -pelissä Pete heräsi realisuuteen ja huuteli vaihtopenkillä pää punasena joukkueelleen. Vielä kun huutaisi samanlailla apukoutsille, kenen vastuulla erikoistilannepelaaminen.

Ei siitä kauaa ole, kun Sharks johti ylivoimasesti divisioonaa. Nyt ollaan hyvin lähellä wild card paikkaa. Hupsista. Toivottavasti saksalainen havahtunut tilanteeseen ja näyttää nyrkkiä Wilsonille, meinaan tässä ei juuri nyt mitään lohtua ole.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Toisaaltahan Burnsin sanottiin olleen syy miksi Sharks siellä divisioonansa kärjessä oli. Jopa miettinyt sitäkin vaihtoehtoa, että Burns palautetaan hyökkääjäksi ja Heed/DeMelo luutimaan Martinin kanssa. Ja mielestäni edes voisi kokeilla Pavelskia kolmosen keskellä ja Hertliä joko sitten ykkösessä tai kolmosessa laidassa. Kenet muuten Telnyashka tipputtaisi kokoonpanosta pois jos Heed sinne nostettaisiin?
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
DeMelon tilalle hän tulisi, mutta enpä näissä fantasioissa yhtään ajatellut waiverin vaaroja jne. Tosin ainahan jonkun Haleyn uskaltaa tiputtaa, mutta mitä cappi taasen sanoo, niin en tiedä. Mutta eipä toi 44-61 kiekollisuus ole loistanut tällä kaudella, avuttoman hitaita tai huonoja syötöt. Sitten vielä puolustaessa varsinkin Braunin into hyökätä vapaana olevaan kiekkoon laidassa on selvästi vähentynyt. Raskas on kaverin rooli, tiedä vaikka alkaisi jo näkymään kaikki blokit ja taklauksien vastaanotot.

Itse taasen näen niin, että Burns on pystynyt pitämään tasonsa, mutta valmennus luottaa hänen laukaukseensa liikaa. Onhan toi hyökkäys nyt melko lailla pelkkää kuhnaamista, syöttö laidasta pakille ja viivalta veto. Aikas helppo pelata vaarapaikat pois, kun ei juuri muuta tehdä. Esimerkiksi viime kaudella ylivoimalla usein nähtiin, kun Cootch kääntyi maalin vierestä 180° ja napautti läheltä vedon. Ovatko kertaakaan tällä kaudella kokeillut? Ei ainakaan niin säännöllisesti.

Couturesta puheenollen se kiekko suuhun oli luokkaa nasty. Toivottavasti nyt ei leuka murtunut, mutta muuten suu on ainakin aivan paskana. Saikkua, saikkua. Noh, yhä enemmän on Peten pakko keksiä uusia kentällisiä, jos tästä jotain hyvää pitää keksiä.

Haley sai yhden ottelun pelikiellon. Vittu. Aivan varmasti tekee sen jälkeen paluun. Hetken jo ehdin unelmoimaan, että nelonen voisi olla pidemmän aikaa yhtä hyvä tai sinnepäin kuin se oli Timo-Carpenter-Karlsson aikana. Mitähän toi Pete oikein kelasi, kun puolusteli Haleyn lyöntiä pelin jälkikäteen? Olisko kannattanut odottaa tuomiota, kun piti ottaa noin vahva näkökanta asiaan. Se olisi hienoa, jos samanlaisella tunteella puolusteltaisiin nuorien asemaa joukkueessa, moni kuitenkin osoittanut sen ansaitsevan.

Jos näin pikkutunneilla pyörittelisi omat kentälliset fiksuna jäbänä;

Hertl-Pavelski-Donskoi
Marleau-Couture-LaBanc/Bödker
Timo/LaBanc-Thornton-Hansen
Karlsson-Tierney-Ward

Ulos jää sellaista pelimannia kuin Sorensen ja Carpenter kärkkymään.

On muuten Hansenin alku 8ott 0+1 ja -4 aikas ikävä. Huonossa joukkueessa toki nämä.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Cootchin kunto ilmeisesti 'hyvä' ottaen huomioon tilanteen. Hampaita meni ja kaverilla oli tässä aika hammaslääkärille. Muuten ei ilmeisesti sen pahempaa, odottavat jäbän palaavan ennen runkosarjan loppua.

Karlsson palaa kehiin ja LaBanc nostettu ylös. Nyt kun vielä löytyisi ne oikeat parit&kemiat.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Noniin, olisko ollut paras peli kahteen viikkoon ja tottakai 6ott tappioputki katki vaikka vastustaja oli todella tehokas hyvissä maalipaikoissaan.

Bottom6 tekaisi kolme maalia tasakentällisin. Härreqyyd mitä juhlaa, tiedä koska viimeksi.

LaBanc kohensi ykkösen peliä, vaikka ei se kyllä riittävän hyvä ollut vieläkään. Lisää pelejä alle, jos se siitä. Selvästi kuitenkin LaBanc sopii paremmin kuin Hansen. Ja taasen tanskalainen viihtyi paljon paremmin 3.kentässä. Win-win. Tierney taas näytti mihin hänestä on, kun rooli ei ole liian iso ja laidoilla taitavia kavereita.

Kakkonen oli hiljainen, niin kuin osasi odottaa. Marleau on laituri ja Wardin kuuluisi pelata tyyliin nelosessa. Karlsson on kyllä kaveri kenelle jatkon haluaisin.

Aamulla sitten tärkeä peli Oilersia vastaan, kun taistellaan kotiedusta ja divarin voitosta. 4pojon peli. Mitä tekee Pete? Ekana LaBanc sivuun. Sitten Haley takaisin ja mahtavan pelin pelannut 4.kenttä rikki. Eiköhän toi kolmonen tosta vielä hajoiteta ja nostetaan Hansen ykköseen ja ihmetellään. Eihän tommosta touhua voi mitenkään selittää? Heti kun irtosi voitto, niin palataan samoihin paskoihin ketjuihin ja itketään pelin jälkeen mikin takana, kun miksei kukaan pelaa 'Sharks-kiekkoa'.

Couture poissa ainakin seuraavat kolme peliä.

Kun joukkueen paras maalintekijä on pakki, niin jotenkin se auttaa olla huomaamatta, että paras maalintekijä on 16ott ilman byyriä. Noh, nyt se 28.osuma tuli Burnsille, eniten kauden aikana pakin tontilta Sharks historiassa. Vielä one-timer jatkoajalla. Aijjai. Näitä nyt lisää ja se maaginen 30maalinraja rikki.

Voitto olisi kiva, mutta epäilen. Jos top6 on edelleen hieman epätasapainossa, niin sitä ei todellakaan auta se, että hajoitetaan hyvin toimineet alemmat ketjut.

Edit. Timo se nousi ykköseen. Eli viime pelin selvästi heikoin kenttä eli kakkonen pysyy koskemattomana, mutta erinomainen nelonen ja hyvin toiminut ykkönen vaihtus, koska farmijyrä pakko saada kehiin? On kyllä paskaa valmentamista.
 
Viimeksi muokattu:

TuKe88

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Kyllä tekee pitkästä aikaa pahaa katsella pelejä. Koko alkukausi tulikin ilman pitempiä tappioputkia ja pisteille päästiin ainakin kaksi kertaa kolmesta. Nyt sitten jopa voitto ns. keskitason joukkueesta tuntuu jopa mahdottomalta.

Burnssia ei tunnu kauheesti tällä hetkellä kiinnostavan. Tai hyökkäyspäässä laukauksia lähtee, taisi tolppakin kilahtaa Flamesia vastaan. Aivan karseita aivopieruja kuitenkin omassa päädyssä. Tkachuk ei tehnyt käytännössä mitään kun Burns lähti oman sinisen päällä ryntäämään vastaan. Tilanne näytti jopa koomiselta. Läpiajo omiin, mutta siitä ei vielä vastustaja tehnyt. Seuraavassa tilanteessa selkä suorana pyöriminen Gaudreauta vastaan sitten kostautukin.

Myös Vlasic oli Oilers pelissä aivan kuutamolla. Jos siellä kentällä ei ihan täysillä vedetä niin kyllä Draisaitl- Mcdavid- Maroon käyttää tommoset paikat hyväkseen.

Mutta on kahdessa viimeisimmässä tappiossa ollut jotain hyvääkin. Pelillisesti ollaan pelattu ihan hyvin. Molemmissa otteluissa oltiin hienoisesti niskan päällä. Varmasti oltiin lähdetty myös siitä liikkeelle että jokainen hyökkäys päättyisi laukaukseen. Sen verran Sharks ampui näissä peleissä toivotaantoivotaan vetojakin. Mutta etenkin Flames pelissä paikkoja oli voittoonkin mielinmäärin. Etenkin Hansen ja Boedker näytti pelaavan tosi hyvin yhteen ja heillä oli useempi paikkakin. Myös Karlsson pelasi todella hyvin. Etenkin se tapa miten Sanjose sai Flamesin puolustuspäässä kiekonriistoja jäi hyvin mieleen.

Vastustaja vaan tuntuu saavan tällä hetkellä kiekot helpommin maaliin kuin Haipaidat. Isot virheet omissa saatava pois ja siihen päälle Jonesin pitäisi pystyä venymään niihin samoihin torjuntoihin mihin esim Elliot/Talbot pystyivät. Jones ei nyt tunnu saavan millään itseluottamusta takaisin, mikä oli esim viime keväänä. Toivotaan että se tosipeleissä jostain löytyisi. Dell ihmeessä seuraavaan peliin maaliin. Vaikuttaa erittäin hyvältä maalivahdilta.

Vähän tässä huolta herättää tuleva Poff - vastustaja. Jos voittoja ei ala irtoomaan, tulee sieltä sitten Chicago tai Anaheim. Molemmat kovassa iskussa, kovalla materiaalilla. Toki mestaruutta ajatellen kaikki pahimmat pitää kuitenkin hoitaa.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Mitäs Thorntonille käynyt kun peliaika jäänyt noin vähäiseksi? Noh tullut sentään voitto.
Vasemman jalkansa loukkasi. Ilmeisesti enemmän tietoa tästä tulee tänään.

"Sharks head coach Pete DeBoer said Thornton will be re-evaluated Monday, but expected his team to rally without its top two centers."
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Joop harmittomassa tilanteessa vasen polvi taittus yli rajojen. Painoa ei laittanut yhtään kentällä, mutta areenasta Thornton lähti täysin ominpäin ilman näennäisiä tukeja selvästi ontuen. Tosin eiköhän jotkut nylonituet pöksyjen alla ollut.
Saas nähdä mimmoinen saikku ja miten vaikuttaa peliin, jos ehtii palamaan.

Kiva että jotkut vielä pystytään voittamaan. Vielä pysyy wildcard -paikka takana, ei terve.

Onkyllä sitten jäätävä lähtökohta tähän runkkarin loppuun; molemmat kärkicentterit pois pelistä.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Thornton ja Couture molemmat jäillä; Couturelta rentoa lämiskelyä naamasuojan kanssa, Joe taas liukui pitkin kenttää. Jokatapauksessa hyvä juttu, että molemmat jäillä.

Viimeyön kierros olikin todella iso; Sharks vältti wildcard -paikan ja melko varmasti varmistui ottelupari Sharks-Oilers. Chäänssit kotietuun on, koska seuraava peli on juuri Oilersia vastaan.

Itse nucks -pelissä Sharks tehtaili kaksi maalia pelin alkuun sellaisella nopeudella, että seurahistorian enkat meni uusiksi. LaBancille ja Wardille osumat, Donskoille monipiste peli ja Jonesille tasainen esitys. Jospa se tästä, lisää vaan onnistumisia niitä kaipaaville.

Kun tappioputki katkaistiin, näki Pete tarpeelliseksi rikkoa kentät ja lisätä Haley, koska isotpahat Oilers -pelurit. Toivottavasti nyt pidetään voittavaa porukkaa kentällä.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Thornton lupailee palaavansa viimeistään pleijarin ekaan peliin. Polvi ei ollut turvonnut eikä mitään hajonnut, luojan kiitos. Tälläinen pieni breikki vain tekee gutaa vanhalle papalle.
Couture näyttänyt hyvältä harkoissa, vielä vaikeuksia hengityksen kanssa ja naama ei kestä iskuja. Eiköhän ongelmakohdat kuntoon saada ajoissa.

Oilers -tappio oli yhtäkuin 3.sija ja Edmonton ekalla kiepillä vastaan. Tai pienet chäänssit ankoille.
Itse pelissä Oilersia vastaan saatiin 15laukasta vain aikaiseksi, mutta moni näistä oli kyllä hyviä paikkoja, hyvin olisi voinut voiton ryöstää.

Nostetaan erikoismainintana Lucicin niitti Tierneyn päälle, josta seurasi Haleyn kosto. Meni momentum täysin toistapäin, sen verran Milan paukutteli ylivoimasena menemään. Haleyn edestä tiputettu Meier kävi farmissa taasen dominoimassa; 2maalia ja vahva esitys. Toivottavasti jälkimmäistä arvostetaan enemmän tosipeleissä.

Arvoton peli on runkosarjan päätös, hyvä paikka antaa kärkiäijien levätä? Tosin esim. Burnsilta puuttuu juuri vain se yksi osuma 30maalin kaudesta.
 
Viimeksi muokattu:

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Timo, O'Regan ja Heed nostettu ylös ja eiköhän kaikki kentälle pääse fiilisteleen ja jotkut patut ottaa lepii.

Burnsilla ja Pavelskilla 29maalia koossa. Viime kerralla, kun Sharkseista ketään ei yltänyt 30maaliin tapahtui 07-08 kaudella, jolloin Jumbo Joe taisi voittaa joukkueen maalikuninkuuden.

Couture meni uusiksi hammaslääkäriin ja kokeillut täysvisiiriä. Haukkui molemmat naamasuojat huonoiksi.

Thornton skippasi luistelut perjantaina, shiit.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Runkosarja pakettiin voitolla, mikäs sen kivempaa. Pavelski, Braun ja Ward olivat sivussa, kun heillä ilmeisesti jotain pientä vaivaa ollut pitkin kautta. Helppo uskoa, kaikilla kun on ollut vaikeaa. Lopussa vielä Hertl otettiin sivuun. Näiden kavereiden tilalla nähtiin DeMelo, Timo ja O'Regan. Goodrow nostettiin lopussa Hertlin takia.

Suuri sääli, ettei Heed päässyt pelamaan. Toivottavasti kaveri saadaan pidettyä ja NHL miehistöön ensi kaudella, edessä tosin DeMelon yksisuuntainen soppari. Pidän kuitenkin ruotsalaista parempana.

Pelistä O'Reganille uran eka änärimaali ja vielä ylivoimalla. Goodrowilta hyvännäköinen peli, roolitus vain vaikea. Burnsille haettiin 30.maalia ja kaveri paineli meneen myös hyökkääjänä, mutta syöttöpojoon jäi tehoilut.

Pleijarit edessä ja jos jotain mielipiteitä Sharksin osalta kyselee, niin hyvin negatiivisia ovat. Minusta taasen, jos kärkicentterit palaa peleihin kunnossa, on Sharks vahvempi kuin oletetaan. Ennen TDL Sharks oli lännen 3. ja johti divisioonaa 7pojolla ja ylimääräinen peli kädessä. Homma lähti kuitenkin laskuun, kun juuri hommattua Hansenia koitettiin väkisin ykkösessä, Bödkerin tiputus ja Wardin nosto kakkoseen ilman syytä ja Haleyn peluutus tyyliin kaikkia vastaan. Siihen päälle loukkaantumiset, niin slumppi oli valmis. Juuri mikään kentällinen ei tuolloin toiminut, vanhat kentälliset toimi selvästi paremmin.

Sharks voi hyvin palata siihen aikaa, kun olivat liigan paras joukkue omaanpäähän. Maalinteko silloin tökki, mutta nyt siihenkin saatu parannus Hansen-Bödker kemian myötä. Kunhan nyt Pete pitäisi kiinni toimivista komboista.

Jos minulla olisi valta, menisi kentälliset jotenkin näin;

LaBanc-Thornton-Pavelski
Marleau-Couture-Donskoi
Hansen-Hertl-Bödker
Karlsson-Tierney-Ward

Aika varmasti Joe-kaksikko pysyy yhdessä, niin laittaa siihen Sharksin vuoden tulokkaaksi valittu LaBanc kolmanneksi lenkiksi. Vaikka yhdessä vaiheessa maalinteko oli vaikeaa, niin silti ykkönen pyöri paremmin kuin Hansenin tai Karlssonin kanssa. Ja ainahan sitä jaksaa toivoa, että hyvä tulokas nousee esille pleijareissa, juuri niinkuin Donskoi viime vuonna.

Kakkosessa ei mielestäni mitään ihmeelistä. Siinä kaksi hyvää pelaajaa, joiden mukana Donskoi voisi nostaa tasoaan edelleen. Muutenkin Donskoi omaa samoja vahvuuksia kuin Bödker, ketä toimi hyvin Cootchin ja Marleaun kanssa.

Kolmonen se täysi selviö. Parasta kiekkoa siitä lähtien, kun yhteen laitettiin. Flames -pelissä myös Tierney onnistui tanskalaisten välissä, heissä on kahdestaan voimaa.

Nelonen näyttäisi älyttömän hyvältä juuri 4.kentäksi. Jos joku korkeammalta floppaa, niin näitä jätkiä kaikkia voisi nostaa ylemmäs kokeilemaan. Ward varsinkin, se peto irti.

Varalla ylös jätetty Timo. Ei osaa sanoa mimmoista ilmettä hän piti junnuissa pleijareissa. Sanotaan kovaksi, koska pyttykuva toplessina.

Puolustuksessa tutut parit. Toivottavasti pieni breikki tekee tosi gutaa Braunille ja hän saisi nostettua suoritustasoaan. Hänellä ja Vlasicilla todella suuri vastuu ja ainakin tähän asti on jäännyt hieman toivomisen varaa.

Burns valittiin vuoden pelaajaksi ja se ei mitenkään yllätyksenä tullut. Ketään ei yltänyt 30maaliin ja oikeastaan sisäisen maalipörssin jaetulla 5.sijalla on muuan Tierney. Jotenkin kyllä hyvin hyvin koomillista.

Couture käynyt jälleen luistelemassa, mutta Thorntonia ei ole nyt näkynyt. Minkäänlaista kommenttia tilanteesta ei irtoa keneltäkään, mutta sehän on tätä pleijarihuumaa jo. Toivottavasti molemmat heti tositoimissa, isoja rooleja pelaavat. Itse uskon molempien paluun heti ensimmäiseen peliin, usko sinäkin ja nuku yöt hyvin.

Ja näin lopuksi voi kyllä vielä myöntää kunnian Sharkseille ja varsinkin valmentaja Spottille(?) suurimmasta virheestä koko NHL kauden aikana. Alussa vedetty ajatusleikki "antaa 1.ylivoiman itse ratkoa ongelmakohdat" kusi kyllä aivan täysin. Helvetin kamala lopputulos, samat nimet kentällä ja kärjestä tiputtu suoraan huonoimmiksi yhdessä vuodessa. Tässä tuskin mitään suuria uusia mahtavia kuvioita ehdi kehittää, joten toivotaan, että ollaan paljon tehokkaampia jatkossa.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Thornton ja Couture molemmat olleet harkoissa mukana, päällä kärkiäijän värit. Hansen-Hertl-Bödker ja Ward-Marleau-Donskoi ketjut vetäneet yhdessä koko treenin, eli kyllä Patrickia ainakin vielä pidetään centterin roolissa.

Tänään pitäisi Thorntonin astua median eteen ja toivottavasti uhoo itsensä ja Cootchin paluusta keskiviikkona.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Itselläni on ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen jäänyt vähän vähemmälle seuranta, mutta nyt se on otettava itseään niskasta kiinni ja palattava pienellä huutelulla mukaan playoff-huumaan. Tulin tänne kyselemään todennäköisistä kentistä kun matsit starttaavat, ja kiitos @Telnyashka, riitti hyvin kun luki pari edellistä postausta. Yritetään tuoda vähän lisänäkökulmia ettei jää ketju monologiksi.

Oilersia on vaikea miettiä vastustajaksi, kun joukkuetta ei ole voinut ottaa tosissaan kymmeneen vuoteen. Eikä voisi nytkään, ellei siellä olisi #97. Hyvä puoli tässä on se, että yhden miehen show voidaan pitää kohtuu helposti kurissa (joojoo Draisaitl ja co., mut silti) eikä Connor onnistunut junnunakaan hinaamaan Erietä Memorial cupin voittoon. Huono puoli se, että tätä miestä ei voi pitää helposti kurissa, ja kovat pelaajat tuppaavat olemaan vielä kovempia playoffeissa. Vittumainen dilemma. Sitten kun Vlasic vähän antaa junnulle kovuutta niin Lucic tulee iskemään kepillä haaroihin. Ilman tätä kiukuttelevaa jättiä sarja olisi huomattavasti mukavampi katsoa, nyt saa pelätä joukkueen terveyden puolesta.

Viime vuonna finuissa heikoimpina lenkkeinä toimivat (muistaakseni) Polak ja Dillon. Nyt Polak on korvattu kiekollisesti paremmalla DeMelolla/Schlemkolla, joka on parannus. Samoin muut sivuosien esittäjät ovat parempia (Hansen, Bödker), mutta silti viime kuukausina on ollut vaikeaa. Kuka siellä nyt pelaa pakistossa, DeMelo vai Schlemko? Ja kai Bödker pelaa nelosen laidassa? Koska mieleeni ei tule pelaaja, joka vaikuttaa vähemmän playoff-pelaajalta kuin Bödker. Pehmeä ja katoaa kuvasta kun tulee kovuutta peliin.

Lisää turinaa ottelusarjaketjussa, kunhan sain nyt leipäläven auki.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Jos nyt muistelen viime playoffseja niin mielestäni taisi kokoonpanossa olla vähän vaihtelua. Nyt hyökkääjistä pois Zubrus, Nieto, Wingels ja Spaling.
Tilalla on nähty nyt Hansen, Bödker, Labanc, Meier, Sorensen, Haley. Tuntuu vain että ketjut pleijareissa voi olla hakusessa, toivottavasti tuo tanskalaisduo Hertlin kanssa voisi olla toimiva ratkaisu.

Ja eiköhän se Schlemko pelaa ja DeMelo on seiskapakki..
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Eipä taida Thorntonia näkyä ensimmäisessä pelissä. Mies puheli medialle olevansa day-to-day ja harkoissa veteli vilttiketjun väreissä. Plus 1.ylivoiman treeneissä Bödker pelasi hänen paikallaan.

Muuten kentälliset meni näin;

Karlsson-Couture-Pavelski
Donskoi-Marleau-Ward
Hansen-Hertl-Bödker
Timo-Tierney-Sorensen
Haley-Thornton-LaBanc

Jos jotain hyvää, niin näyttäisi siltä, että pleijareissa sentään Pete arvostaa enemmän Timoa kuin Haleya. Vaikka monesti moni puhuu, että Timo ollut pikin kautta pettymys, niin mitä tulee fancy statseihin, niin kaveri on joukkueen kärkimiehiä Hertl kanssa. Ja pakkohan sen kohta on upotella paikoistaan maaleja, kun niitä kokoajan tulee. Monesti kaveri löytää itsensä tilanteesta, jossa muuan harhautusliike ajaisi maalivahdin pois paikaltaan, mutta rookietyyliin on aina lämästy hätäisesti kohti.

Kentälliset näyttää ihan hyvältä, kunhan Couture ei ole mikään rampa. Treeneissä nyt tottakai välteltään isoimmat pommit, mutta siellä ainakin Cootchia ei pelottanut ajaa pieniin tiloihin. Kakkonen toinen epäilyttävä kombo, vaikeaa oli runkosarjassa. Kaikki kolme kyllä tunnetaan tasostaan tosipeleissä sitten taasen.

Pakisto juu tuttu ja sama ja Schlemko edellä.

Bödker muuten oli paras maalintekijä Sharkseista Oilersia vastaan runkosarjassa. Tähän on tultu.
 
Viimeksi muokattu:

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Mä niin toivon että tuosta Couture-Pavelski yhteistyöstä voisi maaleja tulla. Ja sit kun Thornton tulee takaisin niin saisi kattella muita rinnalle.
 

Kitka98

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks ja HPK
Morjens sharks fanit!
Ajattelin lopultakin tehdä tunnukset ja ryhtyä mukaan keskusteluun näin playoffien kunniaksi.
Hieno nousu sharkseilta ensimmäisessä playoff pelissä! Ensimmäinen erä näytti huolestuttavalta mutta niin vain deboer joukkoineen tuli peliin takaisin mukaan ja oli kyllä oilers melkoisessa myllyssä viimeisessä erässä. Erikoistilannepelaaminen edelleen heikkoa. Näyttänyt muutamissa peleissä siltä että burns ei saa tarpeeksi vetoja enää maalille asti. Hertl pelaa loistavaa lätkää ja olikin sharksin parhaita hyökkääjiä. Toivottavasti jumbo palaisi seuraavaan peliin.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Cootch näytti ihan hyvältä ottaen huomioon saikun pituus. Ruosteessa kuitenkin, eiköhän se tosta vaan paranna edelleen. Puhe kyllä eri kuin ennen. Hampaita puuttuu ja rautaa löytyy suusta.

Täytyy olla erityisen tyytyväinen Timon suoritukseen. Toivottavasti tulevaisuudessa kaverista saadaan enemmän, mutta nyt jo fyysisyys on luokkaa kuningas ja jälleen hyvältä maalipaikalta itsensä löysi.

Jos Pete oli vähän luokkaa heikko runkkarissa, niin Oilers -ketjusta voi käydä lukemassa, miten Pete kyllä voitti ensimmäisen pelin koutsitaiston.

Nosti kyllä ja paljon luottamusta tämä 2-0 tappioasemasta voittoon nouseminen. Jos muistan oikein, niin runkosarjassa Sharks oli toiseksi huonoin nousemaan samaisesta tappioasemasta voittoon.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Thornton teki paluun ja Couture jätti häkin pois, vaikka suu täynnä rautaa ja muovia. Oli fiilis, että nyt lähtee joukkue puskee kovempaa kuin 1.pelissä.

1.erä näytti hyvältä. Lupaavia paikanrakenteluja varsinkin Thorntonin vitjalta. Loppu peli olikin sitten taas oikeastaan sellaista näennäistä yrittelyä. Esimerkiksi hyvältä näyttänyt ykköskenttä ei saannut kuin kaksi laukaisuyritystä vikalla 40minsalla aikaiseksi.

120minuuttia ilman maalia. Kertaakaan ei johtoasemassa sarjassa. Jeees, kuulostaa niin valmiilta yhtäkkiä.

Burns oli jälleen hyvin vangittu, vaikka pelattiin kotona ja #19 kentällä. Sitten taas Oilersin maaleista 4/5 mennyt Jonesin längeistä. Hyvin on vastustaja opiskellut.

Lopussa pelatessa 6vs5 Thornton ei ollut kentällä. Näinkö se polvi ei vaan kestä NHL vauhtia loppuun asti?

Bödker teki tilaa Thorntonille kokoonpanossa. Kiitos moi hänelle. Ennemmin LaBanc kentälle.

Seuraava peli kyllä ratkaiseva tälle aneemiselle Sharksille. Ja paljon saavat parantaa, että voitto tulee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös