Ultimaattinen tankkausketju 2017

  • 2 422
  • 2

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Devilsin kausi on ollut jo jonkin aikaa paketissa, joten huomio on kiinnittynyt pakostakin kesän draftiin ja sitä kautta käynnissä olevaan epäviralliseen tankkauskisaan. Vaikka tämän kesän draftia on haukuttu heikkotasoiseksi, niin Patrick, Hischier, Liljegren, Vilardi, Mittelstadt, Tippett ja kumppanit tulevat todennäköisesti auttamaan heidät varaavia joukkueita.

Se on jo varmaa, että Colorado tulee olemaan tämän kauden huonoin joukkue, minkä takia se saa suurimmat todennäköisyydet TOP3-varaussijoitusten arvonnoissa. Kisa "kakkospaikasta" on kuitenkin tiukkaa, kun aikaisemmin yhtä selvästi kakkosena ollut Coyotes on poiminut viime aikoina pisteitä yllättävänkin kovalla tahdilla. Näin ollen kakkospaikkaan on vielä mahdollisuudet Coyotesin lisäksi ainakin Devilsillä, Canucksilla, Starsilla ja Red Wingsillä. Sabresilla ja Jetsillä on jo 9 ja 10 pistettä eroa Coyotesiin, joten ne tuskin tulevat tippumaan sijoituksissa noin alas.

Draft lotteryssä huonoimman joukkueen todennäköisyys voittoon on 17,9 %, toisen 12,1 % ja kolmannen (tasatilanteessa Las Vegasin kanssa) 10,3 %. TOP3-sijoitukseen samat lukemat ovat 48,0 %, 35,3 % ja 30,7 %. Huonoin joukkue eli Colorado voi pudota draftissa enintään neljänneksi, kakkonen viidenneksi ja kolmonen seitsemänneksi, kun Las Vegasilla on automaattisesti sitä parempi varausnumero, mikäli kumpikaan ei sijoitu arvonnassa kolmen joukkoon. Tästä johtuen tankin kakkospaikka on ehdottomasti parempi kuin kolmospaikka.

Kuntopuntari näyttää viimeisten kymmenen pelin osalta seuraavaa:
Avalanches 3-7-0
Coyotes 4-4-2
Devils 1-8-1
Canucks 2-5-3
Stars 4-6-0
Red Wings 4-5-1
Sabres 3-5-2
Jets 4-4-2.

Ja tulevia pelejä ajatellen joukkueiden vastukset näyttävät Coyotesista alkaen tältä:
Coyotes: NSH, TBL, FLA, WSH, STL x2, WSH, LAK, DAL, VAN, MIN
Devils: NYR, TOR, CAR, DAL, WPG, NYI, PHI x2, PIT, NYI, DET
Canucks: CHI, STL, MIN, WPG, ANA, LAK, SJS x2, ARI, EDM x2
Stars: SJS x2, CHI, NJD, MTL, BOS, CAR, TBL, ARI, NSH, COL
Red Wings: BUF, MTL, TBL, MIN, CAR x2, TBL, TOR, OTT x2, MTL, NJD
Sabres: DET, PIT, TOR, FLA, CBJ, NYI, TOR, MTL, FLA, TBL
Jets: PHI, LAK, ANA, VAN, NJD, ANA, OTT, STL, CBJ, NSH

Lisäinfoa ja draft simulator löytyvät mm. täältä:
http://www.tankathon.com/nhl

Osittain tämä sivuaa draft-ketjua, mutta ajattelin nyt perustaa aiheelle silti oman ketjunkin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Detroitia ei mikään loppukauden tankkaus kiinnosta, kun pelaavat nyt kauden parasta kiekkoa ja piste sieltä, toinen täältä tippuu laariin. Eiköhän ne nouse vielä Buffalonkin ohi.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Detroitia ei mikään loppukauden tankkaus kiinnosta, kun pelaavat nyt kauden parasta kiekkoa ja piste sieltä, toinen täältä tippuu laariin. Eiköhän ne nouse vielä Buffalonkin ohi.
Joo, niin olen katsonut. Ja kun Dallaskin on voittanut jo pari peliä putkeen, niin kisa kolmossijasta käydään näillä näkymin Devilsin ja Canucksin kesken.

Ei Devilskään ole pelannut viime peleissä huonosti (okei, Toronto-matsissa osittain). Tai ei ainakaan siihen kymmenen matsin tappioputkeen verrattuna, jolloin jengillä ei ollut mitään yritystä. Sen takia saattaa olla, että Canucks tosta menee vielä ohi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös